Ερωτική αντιζηλία πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Ερωτική αντιζηλία πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Ιουν 2020, 11:51

Δράστις και θύμα φέρονται να είναι κοντοχωριανές, από την Αμφιλοχία, και είχαν γνωριστεί σε ένα γάμο συγγενών. Από εκεί και μετά η δράστις θεωρούσε ότι το θύμα φλέρταρε με το σύντροφό της, με αποτέλεσμα να καταλήξουν όπως κατέληξαν τα πράγματα.

Επίθεση με βιτριόλι: Συνελήφθη 35χρονη – Αντιζηλία για νεαρό δικηγόρο το κίνητρο της επίθεσης

Στην εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι (στις 20 Μαΐου) εναντίον της 34χρονης λογίστριας στην Καλλιθέα έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, όπως αποκάλυψε από το βράδυ της Τετάρτης «Το Βήμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστις είναι 35χρονη γυναίκα από την Αθήνα, της οποίας τα ίχνη είχαν προσωρινά χαθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και η οποία συνελήφθη τελικά το πρωί της Πέμπτης και έχει οδηγηθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών στην Κυψελη.

Η αντιζηλία

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση των ερευνών τις διωκτικές αρχές. Φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με δικηγόρο ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Αστυνομικοί μιλούν για προγενέστερη «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Diogos
Rookie poster
Rookie poster

Re: Ερωτική αντιζηλία πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι

Δημοσίευσηαπό Diogos » 12 Ιουν 2020, 19:27

Εν τω μεταξύ λένε ότι ο γκόμενος της και η άλλη η κοπέλα ούτε καν γνωρίζονταν. Μόνο στο φέις είχαν μιλήσει. Για τόσο αρρωστημένη περίπτωση μιλάμε.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Ιουν 2020, 07:48

Δεν ξέρω ρε σεις,

εντάξει είναι ένα τραγικό γεγονός, αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι η εκμετάλλευση του γεγονός από τα συστηματικά κανάλια.

Δηλ εντάξει, ήταν ένα τραγικό γεγονός που θα στοιχίσει στη συνέχεια της ζωής της κακομοίρας που δέχτηκε το βιτριόλι. Εντάξει και εκείνη που το έριξε πρέπει να είναι μεγάλη ψυχάκιας.
Εδω όμως συμβαίνουν τα μύρια όσα και κανένα από τα χαζοκάναλα δεν τα βγάζει στη φόρα , ενώ αυτό το θέμα παίζει πρώτο για πολύ καιρό.

Είναι τόσο σημαντικό τελικά; ή απλά το κομματικό επιτελείο επικοινωνίας και προπαγάνδας αποφασίζει κάθε τόσο πια είδηση θα μας αποχαυνώσει καλύτερα;

περαστικά στην κακομοίρα που κάηκε.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Ιουν 2020, 08:29

vallon έγραψε:Δεν ξέρω ρε σεις,

εντάξει είναι ένα τραγικό γεγονός, αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι η εκμετάλλευση του γεγονός από τα συστηματικά κανάλια.

Δηλ εντάξει, ήταν ένα τραγικό γεγονός που θα στοιχίσει στη συνέχεια της ζωής της κακομοίρας που δέχτηκε το βιτριόλι. Εντάξει και εκείνη που το έριξε πρέπει να είναι μεγάλη ψυχάκιας.
Εδω όμως συμβαίνουν τα μύρια όσα και κανένα από τα χαζοκάναλα δεν τα βγάζει στη φόρα , ενώ αυτό το θέμα παίζει πρώτο για πολύ καιρό.

Είναι τόσο σημαντικό τελικά; ή απλά το κομματικό επιτελείο επικοινωνίας και προπαγάνδας αποφασίζει κάθε τόσο πια είδηση θα μας αποχαυνώσει καλύτερα;

περαστικά στην κακομοίρα που κάηκε.

Δεν ξέρω αν θέλουν να μην ασχολούνται με άλλα θέματα ή αν απλά βλέπουν ότι το θέμα αυτό θα «ανεβάσει» την τηλεθέαση. Μάλλον το δεύτερο θα έλεγα ότι συμβαίνει.

Εγώ θα σταθώ σε κάτι που είναι άκρως απαράδεκτο και παράνομο.
Από την πρώτη μέρα της επίθεσης άρχισαν να «διαρρέουν» στον τύπο φωτογραφίες (άλλες με θόλωμα στο πρόσωπο και άλλες χωρίς ούτε αυτό) ή ιστορίες από τη ζωή της παθούσας. Κάποιοι έτρεξαν αμέσως στα σόσιαλ μίντια και έψαξαν με το ονοματεπώνυμο και βρήκαν ό,τι λογαριασμούς είχε η κοπέλα και πήραν τις φωτογραφίες της και διάβασαν τις αναρτήσεις της. Το ίδιο έπραξαν και με την κατηγορούμενη, ενώ σήμερα βλέπω ότι κυκλοφορούν και φωτό του νεαρού που λέγεται ότι ήταν ο σύντροφος της κατηγορούμενης.

Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο και πολύ σοβαρό ζήτημα. Το πώς δηλαδή «διαρρέουν» στον τύπο στοιχεία της δικογραφίας και μετά αρχίζουν να σκαλίζουν οι δημοσιογράφοι για να βρουν τίποτα «πικάντικες» πληροφορίες. Κι εδώ υπάρχουν ευθύνες τόσο της αστυνομίας όσο και της εισαγγελίας.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Ιουν 2020, 10:18

Το λιγότερο που έχει να πάθει το θύμα είναι να χαλάσει το δέρμα του προσώπου του διότι υπάρχουν και χειρότερα, το θειικό οξύ να πάει στα μάτια και να προκαλέσει τύφλωση, στις περιπτώσεις αυτές η μερική τύφλωση είναι πολύ συνηθισμένη.

Εικόνα

Όπως και να έχει είναι σπάνιο στις μέρες μας το βιτριόλι, ήταν όμως πολύ συνηθισμένο όπλο στα φτωχά χρόνια προπολεμικά και μεταπολεμικά, μάλιστα το 1950 γράφτηκε και τραγούδι

https://www.youtube.com/watch?v=IH2izWUoHLI

Κίνδυνος θάνατος για πάρτε το χαμπάρι,
καινούρια μέτρα οι γυναίκες έχουν πάρει
κι όποιος στον έρωτα σωστά δεν περπατήσει,
ένα μπουκάλι βιτριόλι θ’ αντικρίσει,
κι όποιος στον έρωτα σωστά δεν περπατήσει,
ένα μπουκάλι βιτριόλι θ’ αντικρίσει.

Το εξευτέλησαν το αντρικό το φύλο,
το πως τρωγώμαστε σαν γάτα με τον σκύλο,
το θηλυκό σε μια στιγμή στην παραζάλη,
μας αμολάει το βιτριόλι στο κεφάλι,
το θηλυκό σε μια στιγμή στην παραζάλη,
μας αμολάει το βιτριόλι στο κεφάλι.

Είναι να χάνεις το μυαλό σου εδώ και πέρα,
μας έχουν πάρει οι πανούργες τον αέρα,
γι’ αυτό την τσάντα όταν βλέπεις ανοιγμένη,
βγάλε συμπέρασμα, ζημιά σε περιμένει,
γι’ αυτό την τσάντα όταν βλέπεις ανοιγμένη,
βγάλε συμπέρασμα, ζημιά σε περιμένει.

Εικόνα

Μία από τις υποθέσεις επίθεσης με βιτριόλι καταγράφεται την δεκαετία του '30 στη Φλώρινα. Ένας φαντάρος και μια υπηρέτρια. Ο φαντάρος είχε υποσχεθεί τα πάντα στην υπηρέτρια. Εκείνη, ερωτευμένη καθώς ήταν, ήθελε να παντρευτεί, για να σταματήσει να ξενοδουλεύει.

Τελικά ο στρατιώτης την παράτησε κι εκείνη τον περιέλουσε με βιτριόλι που είχε κρυμμένο στη ζακέτα της, έξω από το στρατώνα.

Το 1950 υπήρχαν ταυτόχρονα δύο υποθέσεις επιθέσεων με καυστικό υγρό.

Στην Αγία Παρασκευή μια κοπέλα έριξε βιτριόλι στον παντρεμένο εραστή της αδελφής της, που την είχε μεθύσει και την είχε «διαφθείρει», ενώ ταυτόχρονα στο Γ’ Κακουργιοδικείο δικαζόταν μια κοπέλα και η μητέρα της επειδή είχαν προσπαθήσει να ρίξουν βιτριόλι στον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος ανέβαζε διαρκώς τις οικονομικές απαιτήσεις που αξίωνε για προίκα, φτάνοντας ακόμα και τις 700 λίρες για να την «αποκαταστήσει».

Και πλήθος άλλες....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Ιουν 2020, 13:28

Adminović έγραψε:Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο και πολύ σοβαρό ζήτημα. Το πώς δηλαδή «διαρρέουν» στον τύπο στοιχεία της δικογραφίας και μετά αρχίζουν να σκαλίζουν οι δημοσιογράφοι για να βρουν τίποτα «πικάντικες» πληροφορίες. Κι εδώ υπάρχουν ευθύνες τόσο της αστυνομίας όσο και της εισαγγελίας.

Σιγά το σοβαρό ζήτημα που χρειάζεται απόδοση ευθυνών.
Αυτά τα βούρλα δημοσιοποιούν-διαρρέουν από μόνα τους και επώνυμα ακόμα και το πότε χέζουν.
Εδώ ρε η άλλη έχασε το παιδί της σε ατύχημα και το αποχαιρέτησε με ανάρτηση στο φέισμπουκ και οι ''φίλοι'' της έκαναν λάικ.
Η ξεφτίλα τους έχει περάσει πλέον σε επίπεδο βαριάς ψυχοπαθολογίας.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Ιουν 2020, 13:56

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Adminović έγραψε:Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο και πολύ σοβαρό ζήτημα. Το πώς δηλαδή «διαρρέουν» στον τύπο στοιχεία της δικογραφίας και μετά αρχίζουν να σκαλίζουν οι δημοσιογράφοι για να βρουν τίποτα «πικάντικες» πληροφορίες. Κι εδώ υπάρχουν ευθύνες τόσο της αστυνομίας όσο και της εισαγγελίας.

Αυτά τα βούρλα δημοσιοποιούν-διαρρέουν από μόνα τους και επώνυμα ακόμα και το πότε χέζουν.
Εδώ ρε η άλλη έχασε το παιδί της σε ατύχημα και το αποχαιρέτησε με ανάρτηση στο φέισμπουκ και οι ''φίλοι'' της έκαναν λάικ.

Τα "βούρλα" δεν νομίζω να έδωσαν τις φωτογραφίες τους στα ΜΜΕ προς δημοσίευση ή να επιτρέπεται η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου που αφορούν (έστω και μερικώς αλλοιωμένων, που δεν είναι και πάντα έτσι).

Όσο "βούρλα" και να είναι, καθόλου νόμιμη δεν είναι η διακίνηση των προσωπικών τους δεδομένων. Όπως πχ και κάποιος που κλέβει το αυτοκίνητο κάποιου που δεν το κλείδωσε, δεν "νομιμοποιείται" από την αμέλεια ή τη βλακεία του ιδιοκτήτη. :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Ιουν 2020, 15:37

Adminović έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Τα "βούρλα" δεν νομίζω να έδωσαν τις φωτογραφίες τους στα ΜΜΕ προς δημοσίευση ή να επιτρέπεται η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου που αφορούν (έστω και μερικώς αλλοιωμένων, που δεν είναι και πάντα έτσι).

Όσο "βούρλα" και να είναι, καθόλου νόμιμη δεν είναι η διακίνηση των προσωπικών τους δεδομένων. Όπως πχ και κάποιος που κλέβει το αυτοκίνητο κάποιου που δεν το κλείδωσε, δεν "νομιμοποιείται" από την αμέλεια ή τη βλακεία του ιδιοκτήτη. :pardon:

Δλδ ρε Άλεξ παρανομεί ο οποιοσδήποτε που αναπαράγει μία αναρτημένη από εμένα φωτογραφία μου ή κάποια προσωπική μου στιγμή;
Αφού ο ίδιος ''βάζω'' σε δημόσια θέα τη μάπα μου και σε δημόσια κριτική τη ζωή μου.
Για ποια προσωπικά δεδομένα μιλάμε όταν οικειοθελώς και επώνυμα ξεφτιλίζω ο ίδιος τον εαυτό μου;
Και για ποιον άλλο λόγο το κάνω πέρα από το να ικανοποιήσω αυτό ακριβώς που λες ότι είναι παράνομο;
Με αυτή τη λογική παράνομη πρέπει να είναι και η ανάγκη να καλύψει την αυταρέσκεια του και το ''βούρλο'' και χρειάζεται νομοθετική προστασία αφού αδυνατεί να προστατέψει τον εαυτό του από τον εαυτό του. :D
Όταν κάποιος ας πούμε δημοσιοποιεί το ότι την τάδε ώρα ήμουν εκεί με αυτόν και κάναμε αυτό και εγώ αναδημοσιεύσω την πληροφορία που ο ίδιος γνωστοποίησε εγώ παρανομώ και αυτός απαλλάσσεται λόγω βλακείας; :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Ιουν 2020, 15:48

Αυτό μου θύμησε την περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που όταν κυκλοφόρησε η τσόντα που έπαιξε πήρε σβάρνα τα κανάλια διαμαρτυρόμενη ότι πρόκειται για παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων, υποστηρίζοντας κλαίγοντας ότι δεν πρόκειται για τσόντα αλλά για προσωπική της στιγμή με τα δύο μαύρα αγόρια της που υποκλάπηκε από κακοήθεις. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Ιουν 2020, 10:56

Κι όπως φαίνεται υπάρχει κάποιος που ενοχλήθηκε από την παράνομη διακίνηση φωτό και ιστοριών της προσωπικής του ζωής και πιθανόν θα κινηθεί νομικά κατά όσων το έπραξαν.

Εγώ σας τα έλεγα ότι δεν είναι νόμιμο όλο αυτό που γίνεται στα μμε και το διαδίκτυο. :pardon:

0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”