Τα όρια του διαλόγου και η αχρηστοσύνη των πολλών.

Κοινωνικά θέματα.
Pendegren

Τα όρια του διαλόγου και η αχρηστοσύνη των πολλών.

Δημοσίευσηαπό Pendegren » 07 Ιουν 2020, 13:32

Εχω παρατηρήσει να συμβαίνει το εξής. Οι ηλίθιοι...οι οποίοι είναι πολλοί. Δεν μπαίνουν σε διάλογο αν πρόκειται 1) Να διακινδυνεύσουν μυστικά τους. 2) Να κινδυνεύσει η ζωτική τους υγεία. 3) Να τους πούνε τούβλα ή κάτι άλλο προσβλητικό. Ετσι βρισκόμαστε συνεχώς σε μια Βαβέλ ασυνεννοησίας, μη επικοινωνίας, έλλειψης εμπιστοσύνης και αυξημένης εχθρότητας. Μήπως κάτι πρέπει να αλλάξουμε στην συμπεριφορά μας για να πάνε τα πράγματα καλύτερα; Τι πιστεύετε;
1 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: Τα όρια του διαλόγου και η αχρηστοσύνη των πολλών.

Δημοσίευσηαπό Spark » 07 Ιουν 2020, 14:13

Pendegren έγραψε:συμβαίνει το εξής. Οι ηλίθιοι...οι οποίοι είναι πολλοί.. Οι περισσότεροι από εμάς (>95%) είναι πως να το θέσω, χάλια άνθρωποι. Και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ζούνε πάνω από 80 χρόνια...αν δεν υπάρχει διάθεση να εξελιχθούν και να βοηθήσουν. Ετσι λχ οι Μασόνοι που ασχολούνται με αυτά πρέπει να τα προσέχουν αυτά.

νομίζω πως οι πολλοί που γράφεις πως είναι ηλίθιοι και χάλια άνθρωποι ζούνε σε παραίσθηση σε εικονικό κόσμο matrix.
οι μασόνοι προσπαθούν να αποκτήσουν γνώση και έλεγχο αλλά δεν τους αφήνουν οι εξωγήινοι που ψεκάζουν τις πόλεις με ιούς και άλλα συνθετικά χημικά, ελέγχουν τα μυαλά των ανθρώπων με πλύση εγκεφάλου, τους ελέγχουν με πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που κρύβουν μέσα στα κινητά τηλέφωνα με σκοπό την μετατροπή των ανθρώπων σε σκλάβους που τους απορροφούν την βιοενέργεια και τους κάνουν να δουλεύουν για να πληρώνουν φόρους ενώ οι εξουσιαστές που συνεργάζονται με τους εξωγήινους χαίρονται την ματαιότητα της ηλιθιότητας τους.
έτσι εξηγείται γιατί οι πολλοί είναι ηλίθιοι και ένα μικρό ποσοστό που είναι έξυπνοι δεν συμμετέχουν σε φορουμ για να γράφουν βλακείες. κατάλαβες τωρα;
0 .

Pendegren

Δημοσίευσηαπό Pendegren » 07 Ιουν 2020, 14:34

Spark έγραψε:
Pendegren έγραψε:συμβαίνει το εξής. Οι ηλίθιοι...οι οποίοι είναι πολλοί.. Οι περισσότεροι από εμάς (>95%) είναι πως να το θέσω, χάλια άνθρωποι. Και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ζούνε πάνω από 80 χρόνια...αν δεν υπάρχει διάθεση να εξελιχθούν και να βοηθήσουν. Ετσι λχ οι Μασόνοι που ασχολούνται με αυτά πρέπει να τα προσέχουν αυτά.

νομίζω πως οι πολλοί που γράφεις πως είναι ηλίθιοι και χάλια άνθρωποι ζούνε σε παραίσθηση σε εικονικό κόσμο matrix.
οι μασόνοι προσπαθούν να αποκτήσουν γνώση και έλεγχο αλλά δεν τους αφήνουν οι εξωγήινοι που ψεκάζουν τις πόλεις με ιούς και άλλα συνθετικά χημικά, ελέγχουν τα μυαλά των ανθρώπων με πλύση εγκεφάλου, τους ελέγχουν με πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που κρύβουν μέσα στα κινητά τηλέφωνα με σκοπό την μετατροπή των ανθρώπων σε σκλάβους που τους απορροφούν την βιοενέργεια και τους κάνουν να δουλεύουν για να πληρώνουν φόρους ενώ οι εξουσιαστές που συνεργάζονται με τους εξωγήινους χαίρονται την ματαιότητα της ηλιθιότητας τους.
έτσι εξηγείται γιατί οι πολλοί είναι ηλίθιοι και ένα μικρό ποσοστό που είναι έξυπνοι δεν συμμετέχουν σε φορουμ για να γράφουν βλακείες. κατάλαβες τωρα;

Απλά δεν σκέφτονται. Δεν τους νοιάζει. Είναι αποτυχημένοι ως δημιουργήματα. Μυρμήγκια με άλλα λόγια. Αν το θες. Χαμηλές επενδύσεις της ανώτατης συμπαντικής ευφυίας. Πάντα έχεις επιλογή θέλω να πιστεύω. Μπορείς να γλύψεις αυτόν που είναι από πάνω σου, να πολεμήσεις, να κρυφτείς. Κτλπ. Οτιδήποτε είναι τίποτα μπροστά στο απόλυτο μηδέν. Πρίν τα βάλεις με τους εξωγήινους γιατί δεν στέκεσαι ένα λεπτό να κάνεις την αυτοκριτική σου; (Οι εξωγήινοι είναι "οι άλλοι") να πείς εγώ ως spark καταλαβαίνω καλά την κατάσταση ή @@; Μήπως έφτεξα κάπου μήπως κάτι δεν κάνω καλά;;
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 07 Ιουν 2020, 16:22

Pendegren έγραψε: να πείς εγώ ως spark καταλαβαίνω καλά την κατάσταση ή @@; Μήπως έφτεξα κάπου μήπως κάτι δεν κάνω καλά;;

καλά λες, έφταιξα το παραδέχτηκα άλλωστε,
εγω είμαι αυτός που σκότωσε μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο 400.000 ανθρώπους αφού ψέκασα με κορονοϊό περνώντας πάνω απο τις πόλεις.
και δεν θα σταματήσω, έχω έτοιμη μετάλλαξη του ιού, του χρόνου θα ψεκάσω ξανά.
να διάβασε
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=21&t=11670&p=293944#p289028

εάν δεν έκανα καλά ζητώ συγγνώμη από τους 400.000 νεκρούς, τις οικογένειες τους και όλους αυτούς που επλήγησαν απο τον ιό που ψέκασα.
0 .

Pendegren

Δημοσίευσηαπό Pendegren » 07 Ιουν 2020, 16:55

Spark όπως είπα δεν έχεις την πλήρη εικόνα. Δηλαδή δεν βλέπεις την πληρότητα της κατάστασης. Λες σκότωσαν 400.000. Μαζί σου. Να το δεχτώ ρε φίλε. Ομως κατ' αρχήν τι θα ήταν προτιμότερο; Να σκότωναν 1; Οχι λέω εγώ. Αν θέλεις περισσότερα απάντησε μου πρώτα ποιοί δολοφόνησαν τα καγκουρό στην Αυστραλία μέσω των πράξεων τους και της αμέλειας τους πρίν από ~2 μήνες;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Ιουν 2020, 17:11

Pendegren έγραψε:Spark όπως είπα δεν έχεις την πλήρη εικόνα. Δηλαδή δεν βλέπεις την πληρότητα της κατάστασης. Λες σκότωσαν 400.000. Μαζί σου. Να το δεχτώ ρε φίλε. Ομως κατ' αρχήν τι θα ήταν προτιμότερο; Να σκότωναν 1; Οχι λέω εγώ. Αν θέλεις περισσότερα απάντησε μου πρώτα ποιοί δολοφόνησαν τα καγκουρό στην Αυστραλία μέσω των πράξεων τους και της αμέλειας τους πρίν από ~2 μήνες;

δολοφόνησαν ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΟ στην αυστραλια; γιατι τι τους πειραξαν τα καημενα ;
και γιατι δεν τα μετακομιζουν στην αφρικη αν τους ενοχλουν να εχουν τροφη τα καημενα αρπακτικα
που λογω της εντονης ξηρασιας αντιμετωπιζουν προβλημα τροφης και λιμοκτονουν ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Pendegren

Δημοσίευσηαπό Pendegren » 07 Ιουν 2020, 17:18

nemo έγραψε:
Pendegren έγραψε:Spark όπως είπα δεν έχεις την πλήρη εικόνα. Δηλαδή δεν βλέπεις την πληρότητα της κατάστασης. Λες σκότωσαν 400.000. Μαζί σου. Να το δεχτώ ρε φίλε. Ομως κατ' αρχήν τι θα ήταν προτιμότερο; Να σκότωναν 1; Οχι λέω εγώ. Αν θέλεις περισσότερα απάντησε μου πρώτα ποιοί δολοφόνησαν τα καγκουρό στην Αυστραλία μέσω των πράξεων τους και της αμέλειας τους πρίν από ~2 μήνες;

δολοφόνησαν ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΟ στην αυστραλια; γιατι τι τους πειραξαν τα καημενα ;
και γιατι δεν τα μετακομιζουν στην αφρικη αν τους ενοχλουν να εχουν τροφη τα καημενα αρπακτικα
που λογω της εντονης ξηρασιας αντιμετωπιζουν προβλημα τροφης και λιμοκτονουν ;

Ηταν γνωστό. Το έγραψαν διάφορα έντυπα. Το κακό έγινε εξ' Αμερικής. (Εικάζω). Θα είχαν τους λόγους τους. Αλλά εγώ πλέον με χαρά θα προσέφερα 2 στελέχη της CIA θυσία στον Ragnaros για κάθε νεκρό Κοάλα. Τελοσπάντων δεν είναι τόσο απλό. Μαζί με τα ξερά καίγονται και μερικά χλωρά...
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 07 Ιουν 2020, 17:58

Pendegren έγραψε:ποιοί δολοφόνησαν τα καγκουρό στην Αυστραλία;

δεν έχεις την πλήρη εικόνα. τα καγκουρό που σκότωσαν ήταν μεταλλαγμένα, είχαν εξωγήινο DNA και ήταν απειλή για την ανθρωπότητα αφού είχαν επιθετικές διαθέσεις και έριχναν γροθιές.

Εικόνα
0 .

Pendegren

Δημοσίευσηαπό Pendegren » 10 Ιουν 2020, 17:21

Μπορείς να απορρίψεις τα λεγόμενα μου ως συνομωσιολογίες όμως συνήθως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 10 Ιουν 2020, 17:40

Pendegren έγραψε:Μπορείς να απορρίψεις τα λεγόμενα μου ως συνομωσιολογίες όμως συνήθως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

εντάξει, ίσως να κατάλαβα λάθος, να μην είσαι τρολ, πρέπει όμως να το αποδείξεις..
πάμε πάλι απο την αρχή.

έγραψες για:
1>πολλούς ηλίθιους (>95%)
2>χάλια ανθρώπους που δεν πρέπει να ζουν μετά τα 80 χρόνια
3>μασόνους
4>εξωγήινους
5>καγκουρό
6>το θέμα με τίτλο "ultima tower" (που πήγε αδιάβαστο διότι δεν είχε κατασκευή)

να σου πω ειλικρινά απ όσα έχεις γράψει μόνο ο τίτλος "ultima tower" μου άρεσε.
θα μπορούσε να είναι τίτλος για παιχνίδι.
θα σε ενδιέφερε να παίξεις παιχνίδι στο "ultima tower" όπου θα σε κυνηγούν όλοι αυτοί που έγραψες;;
δηλαδή θα είσαι στον πύργο του τρόμου και θα σε κυνηγούν ηλίθιοι, χάλια άνθρωποι, μασόνοι, εξωγήινοι, καγκουρό.
θα ήθελες;;;
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”