Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:οπως εγραψα και στον φιλο φυσικα η χουντα ηταν δικτατορια αλλα οχι φασισμος
γιατι αν το ονομασουμε και φασισμο τοτε παμε αλλου για αλλου και το αλλο που δεν μου αρεσε
στον τοιχο του ηταν πως εγραψε καποιος οτι μεγαλωσαμε με παιδεια φασιστικη
δεν μου αρεσε αυτο ανεκαθεν οι ελληνες -αν θελουμε να λεγομαστε ελληνες μεγαλωσαμε και με τον ομηρο
αν οποιος διαβαζει τον ομηρο ειναι φασιστας τοτε παμε αλλου
δεν μπορω να δω τι συμβαινει στα μυαλα ορισμενων που μιλανε για φασισμο ενω οι ιδιοι πιστευουν '
σε ακομη περισσοτερο φασισμο με χρωμα κοκκινο
υσ..ναι οριωνα εγιναν συλληψεις και εγω γνωριζα οτι εγιναν αλλα δεν περιμενα τοσο μεγαλο αριθμο
επισης ναι εμαθα και για εναν νεκρο ενας αξιωματικος τον πυροβολησε αλλα δικαστηκε με λιγα χρονια
απλως καθε συλληψη ειναι και διαφορετικη
Με τις παρέες που κάνεις στο ελεύθερο έχει αρχίσει και διαβρώνεται το πατριωτικό σου φρόνημα.

αυτο που λες εχει μια βαση λογικης αλλα και πολλη ασαφεια (οι αντιφασεις οριζουν και το εγω μας )
εχεις δικιο στο οτι οριοθετω με προσοχη τον πατριωτισμό μου
προσεχω με τις λεξεις παρολο που δεν εχω τις γνωσεις να τις χρησιμοποιησω σωστα
προσεχω πολυ τον ορισμο και την εννοια πραγμα που δεν το κανουν οι τυποι που εχουν ολα τα εφοδια
να γραφουν σωστα -και αυτο ειναι το πρωτο πραγμα που με κανει εξοργιζομαι μαζι τους
-το κανουν επιτηδες - και αναθεμα την ωρα που διαβασα τον σωκρατη σε ακατάλληλη ηλικια
απο εκεινον πηρα την μυγα και αν ημουν μεγαλυτερος δεν θα την εβαζα κορονα στο κεφαλι μου
ισως παλι να ημουν γεννημενος ετσι οπως ειμαι και να μην φταιει αυτος τεσπα
ακου ποια ειναι η αιτια που εξοργιστηκα ...δεν εχω απαιτησεις απο εναν βλακα σε οτι και να κανει
απο καποιον που εχει τις γωσεις την εχω την ριμαδα την απαιτηση
ενας γραφιας γραφει σημερα σε ενα αρθρο ( σκαστε εσεις επιτελους) το λεει σε οποιους γραψουν σημερα
κολακευτικα και επαινετικα λογια για την χουντα δηλαδη κανει το ιδιο με οτι κατηγορει
και δεν καταλαβαινει οτι σημερα ειναι ο ιδιος ενα φασιστας χουντικος