ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Απρ 2020, 17:34

Μυστικά έγγραφα αποκάλυψαν πως η Τουρκική υπηρεσία Πληροφοριών ΜΙΤ, διείσδυσε σε στρατόπεδα προσφύγων στην Ελλάδα για να κατασκοπεύσει επικριτές της ισλαμιστικής κυβέρνησης του προέδρου Ερντογάν.

Εικόνα

Σύμφωνα με μία διαβαθμισμένη Αστυνομική έκθεση που συγκέντρωσε δεδομένα από διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες, μέλη της κοινότητας Γκιουλέν που επέκριναν τον Ερντογάν, αναγκάστηκαν να φύγουν στην Ελλάδα για να αποφύγουν την πρωτοφανή καταστολή. Το έγγραφο σφραγίστηκε ηλεκτρονικά με ημερομηνία 29 Ιουνίου 2019 όταν και κοινοποιήθηκε ως έγγραφο εσωτερικό σε άλλους κλάδους της κυβέρνησης, μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Διαχείρισης Πληροφοριών (Elektronik Bilgi Yönetim Sistemi)

Για τη συνέχεια TourkikaNea

https://infognomonpolitics.gr/2020/04/p ... KU.twitter
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Απρ 2020, 16:13

Θα πάνε τώρα όλοι οι αλληλέγγυοι εκεί να τους βοηθήσουν ή θα λουφάξουν;

Θα μπει σε καραντίνα το Κρανίδι - Χωρίς συμπτώματα οι 150 που βρέθηκαν θετικοί στη δομή μεταναστών

https://www.protothema.gr/greece/articl ... 1587463158
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 21 Απρ 2020, 16:41

Ωραία κυβέρνηση ρε. Οι Τούρκοι χακερ αλωνίζουν το ελληνικό διαδύκτιο χακάροντας μεχρι και την σελίδα της ΕΥΠ.
Τα τουρκικά πλοία ερευνών για υδρογόνονάνθρακες κάνουν βόλτες στο Αιγαίο.
Η τρουκικη διπλωματία γκριζάρει το νότιο-ανατολικό Αιγαίο.
Στα hot spot εισχωρούν πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Ωραία τα πάει η κυβερνησαρα των αρίστων.
Πέφτουμε από τα σύννεφα :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Απρ 2020, 16:47

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ωραία κυβέρνηση ρε. Οι Τούρκοι χακερ αλωνίζουν το ελληνικό διαδύκτιο χακάροντας μεχρι και την σελίδα της ΕΥΠ.

Εικόνα
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 21 Απρ 2020, 18:01

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ωραία κυβέρνηση ρε. Οι Τούρκοι χακερ αλωνίζουν το ελληνικό διαδύκτιο χακάροντας μεχρι και την σελίδα της ΕΥΠ.

Εικόνα

Γιατί μου ποστάρεις τις γράφει η κάθε πσεκαζμενη κουρελοφυλλάδα;
Υπαρχει καμια περίπτωση να λιγοστεψει το ρεζιλίκι της κυβερνησάρας, που χει αφήσει του Τούρκους πράκτορες να αλωνίζουν;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Απρ 2020, 21:10

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
pluton έγραψε:

Εικόνα

Υπαρχει καμια περίπτωση να λιγοστεψει το ρεζιλίκι της κυβερνησάρας, που χει αφήσει του Τούρκους πράκτορες να αλωνίζουν;

ΩΡΙΩΝΑΣ7 παιδί μου

1ον Η ΕΣΤΙΑ δεν είναι η όποια εφημερίδα και δεν είναι για τον καθένα, ανέκαθεν ήταν ποιοτική εφημερίδα....

2ον Σου έχω δώσει την εντύπωση ότι είμαι υπέρ των λαθρομεταναστών; Εσείς είστε οι ευαίσθητοι, οι αλληλέγγυοι, οι υπέρ των ευπαθών... πιστεύετε ότι τόσα χρόνια μαζί με τους λαθρομετανάστες σας δεν ερχόντουσαν και πράκτορες, όλων των εχθρών μας, εξ άλλου για αυτό τους θέλατε διότι ξέρατε ότι πολλοί απ αυτούς ήταν εχθροί της Ελλάδας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Απρ 2020, 21:58

Εχουμε κυβερνηση Μητσοτακη. Δικη της ευθυνη ειναι αν υπαρχουν ΜΙΤατζηδες στα νησια. Εμεις τι να κανουμε? Δεν τον καναμε εμεις πρωθυπουργο τον κυριο Κουλη, εσεις τον κανατε.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 21 Απρ 2020, 22:29

Λαχουρένιος έγραψε:Εχουμε κυβερνηση Μητσοτακη. Δικη της ευθυνη ειναι αν υπαρχουν ΜΙΤατζηδες στα νησια. Εμεις τι να κανουμε? Δεν τον καναμε εμεις πρωθυπουργο τον κυριο Κουλη, εσεις τον κανατε.

απο τις ελαχιστες φορες που θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου.....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 21 Απρ 2020, 22:51

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

ΩΡΙΩΝΑΣ7 παιδί μου

1ον Η ΕΣΤΙΑ δεν είναι η όποια εφημερίδα και δεν είναι για τον καθένα, ανέκαθεν ήταν ποιοτική εφημερίδα....

2ον Σου έχω δώσει την εντύπωση ότι είμαι υπέρ των λαθρομεταναστών; Εσείς είστε οι ευαίσθητοι, οι αλληλέγγυοι, οι υπέρ των ευπαθών... πιστεύετε ότι τόσα χρόνια μαζί με τους λαθρομετανάστες σας δεν ερχόντουσαν και πράκτορες, όλων των εχθρών μας, εξ άλλου για αυτό τους θέλατε διότι ξέρατε ότι πολλοί απ αυτούς ήταν εχθροί της Ελλάδας.

Αδιοφορο το ποια θεωρείς εσύ ποιοτική εφημερίδα.

Η νδουλα σου κυβερναει. Αυτή φέρει ακέραια την ευθύνη για την ύπαρξη Τούρκων πρακτόρων στα Hot Spot.

Όσο για την αλληλεγγύη η πρωθυπουργάρα σου συνοδεύει πρόσφυγες στο αεροδρόμιο. Η κυβερνησάρα σου δείχνει 1600 ευρώ στα προσφυγόπουλα. Η κυβερνησάρα σου δέχτηκε να παίρνουμε στην Ελλάδα τους μετανάστες από την Λιβύη, που πάνε Ιταλία. Η κυβερνησάρα σου μεταφέρει μετανάστες από την νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα. Η κυβερνησάρα σου λέει πως πρέπει να τους μοιραστούμε. Η κυβερνησάρα σου δέρνει τους νησιώτες, επειδή εναντιώνονται στην φιλομεταναστευτική πολιτική της.

Γιατι λοιπόν δεν κράζεις αυτούς; Θα σε μαλώσει το βύσμα;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Απρ 2020, 10:56

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
pluton έγραψε:
ΩΡΙΩΝΑΣ7 παιδί μου

Αδιοφορο το ποια θεωρείς εσύ ποιοτική εφημερίδα.

Η νδουλα σου κυβερναει. Αυτή φέρει ακέραια την ευθύνη για την ύπαρξη Τούρκων πρακτόρων στα Hot Spot.

Όσο για την αλληλεγγύη η πρωθυπουργάρα σου συνοδεύει πρόσφυγες στο αεροδρόμιο. Η κυβερνησάρα σου δείχνει 1600 ευρώ στα προσφυγόπουλα. Η κυβερνησάρα σου δέχτηκε να παίρνουμε στην Ελλάδα τους μετανάστες από την Λιβύη, που πάνε Ιταλία. Η κυβερνησάρα σου μεταφέρει μετανάστες από την νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα. Η κυβερνησάρα σου λέει πως πρέπει να τους μοιραστούμε. Η κυβερνησάρα σου δέρνει τους νησιώτες, επειδή εναντιώνονται στην φιλομεταναστευτική πολιτική της.

Γιατι λοιπόν δεν κράζεις αυτούς; Θα σε μαλώσει το βύσμα;

Τώρα σε εσένα όταν υποστηρίζεις κάτι το υποστηρίζεις πέραν της λογικής και της ιστορικής αλήθειας, αυτά για σένα είναι δευτερεύοντα.... δηλαδή όχι μόνο για σένα για πάντα αριστερό.... το μυαλό του αριστερού μπορεί να υποστηρίξει ότι μέχρι και ο κομμουνισμός είναι δημοκρατικό πολίτευμα, έτσι χωρίς ντροπή.

Επειδή είμαι βέβαιος ότι ΠΟΤΕ σου δεν έχεις πάρει στα χέρια σου την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, θέλω να σε πληροφορήσω ότι ακόμα και σήμερα κάνει επαναδημοσιεύσεις από παλιά φύλλα της με αρθρογραφία από τις κορυφές της λογοτεχνίας στον Ελληνικό χώρο πχ του Νιρβάνα κλπ κλπ .... πάντως σου συνιστώ να μη την διαβάσεις, διάβασε Αυγή, Ριζοσπάστη κλπ έντυπα διότι μέχρι εκεί μπορείτε να αντιληφθείτε.... μη ζοριστείς ασκόπως.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”