pluton έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Γιατί μου ποστάρεις τις γράφει η κάθε πσεκαζμενη κουρελοφυλλάδα;
Υπαρχει καμια περίπτωση να λιγοστεψει το ρεζιλίκι της κυβερνησάρας, που χει αφήσει του Τούρκους πράκτορες να αλωνίζουν;
ΩΡΙΩΝΑΣ7 παιδί μου
1ον Η ΕΣΤΙΑ δεν είναι η όποια εφημερίδα και δεν είναι για τον καθένα, ανέκαθεν ήταν ποιοτική εφημερίδα....
2ον Σου έχω δώσει την εντύπωση ότι είμαι υπέρ των λαθρομεταναστών; Εσείς είστε οι ευαίσθητοι, οι αλληλέγγυοι, οι υπέρ των ευπαθών... πιστεύετε ότι τόσα χρόνια μαζί με τους λαθρομετανάστες σας δεν ερχόντουσαν και πράκτορες, όλων των εχθρών μας, εξ άλλου για αυτό τους θέλατε διότι ξέρατε ότι πολλοί απ αυτούς ήταν εχθροί της Ελλάδας.
Αδιοφορο το ποια θεωρείς εσύ ποιοτική εφημερίδα.
Η νδουλα σου κυβερναει. Αυτή φέρει ακέραια την ευθύνη για την ύπαρξη Τούρκων πρακτόρων στα Hot Spot.
Όσο για την αλληλεγγύη η πρωθυπουργάρα σου συνοδεύει πρόσφυγες στο αεροδρόμιο. Η κυβερνησάρα σου δείχνει 1600 ευρώ στα προσφυγόπουλα. Η κυβερνησάρα σου δέχτηκε να παίρνουμε στην Ελλάδα τους μετανάστες από την Λιβύη, που πάνε Ιταλία. Η κυβερνησάρα σου μεταφέρει μετανάστες από την νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα. Η κυβερνησάρα σου λέει πως πρέπει να τους μοιραστούμε. Η κυβερνησάρα σου δέρνει τους νησιώτες, επειδή εναντιώνονται στην φιλομεταναστευτική πολιτική της.
Γιατι λοιπόν δεν κράζεις αυτούς; Θα σε μαλώσει το βύσμα;