Στην ερώτηση γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, ο Κώστας Πρέκας είναι αποκαλυπτικός:
«Δεν βρέθηκε η γυναίκα που θα με έκανε να την παντρευτώ, αν και μία φορά στη ζωή μου πίστεψα ότι την είχα βρει. Δυστυχώς, μου έδειξε μια πλευρά του χαρακτήρα της που δεν μου άρεσε καθόλου. Για την ακρίβεια, χωρίσαμε για ένα άψυχο πράγμα, του τύπου "αυτό είναι δικό μου και όχι δικό σου"» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.
Εκείνο που τον πονάει πολύ είναι το γεγονός ότι δεν απέκτησε παιδιά: «Εγώ είμαι το τελευταίο από τα δεκατρία παιδιά της οικογένειας. Θα ήθελα να είχα δώδεκα απογόνους και μια φάρμα με άλογα να παίζουν».
Λέγεται πως την εποχή που μεσουρανούσε στον κινηματογράφο είχε ξελογιάσει έναν μακρύ κατάλογο διάσημων και μη γυναικών. «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσω για τέτοια θέματα, ούτε θα πω ότι αποδέχομαι τον τίτλο του "γυναικοκατακτητή". Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό που λέμε "χορτάτος" από σεξουαλικής πλευράς. Μήπως αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι με φθονούν τόσο πολύ; Όσο για τις γνωστές γυναίκες που εννοείτε ότι είχα δεσμό, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι όπως έβγαιναν προς τα έξω. Ίσως κάποιες από αυτές να με ποθούσαν ερωτικά, αλλά αν δεν το ήθελα κι εγώ, δεν γινόταν τίποτα. Για να καταλάβετε, κάποτε μια πολύ μεγάλη σταρ, με την οποία συναντηθήκαμε σε γνωστή ταβέρνα της Θεσσαλονίκης, ήρθε κατά πάνω και μου είπε: "Τώρα!". Εγώ της απάντησα "όχι, όποτε θέλω εγώ". Επίσης θα ήθελα να ξεδιαλύνω τον μύθο που λέει ότι ήμουν ζευγάρι με τη Χρονοπούλου. Με τη Μαιρούλα, με την οποία παίξαμε στη σπουδαία ταινία "Η ζούγκλα των πόλεων", δεν ήμασταν ζευγάρι, αλλά φιλαράκια. Εχω μάθει ότι δεν είναι πολύ καλά στην υγειά της, της στέλνω τα φιλιά μου».
Ο Κώστας Πρέκας πιστεύει πως το σεξ είναι το πιο σημαντικό πράγμα για την ψυχική ισορροπία του ανθρώπου. «Δεν το κρύβω, είμαι πολύ ικανοποιημένος από σεξουαλικής πλευράς. Επίσης πιστεύω ότι πολλοί από τους πολιτικούς μας δεν τα πάνε καλά με το σεξ! Και δεν εννοώ πως δεν κοιμούνται με γυναίκες, αλλά ότι δεν μπορούν να τις ικανοποιήσουν».
Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/3 ... z3VwzEtXgZ
Κώστας Πρέκας: «Είμαι αυτό που λέμε "χορτάτος" από σεξ
-
Fidite Nemini
- Rookie poster

Κώστας Πρέκας: «Είμαι αυτό που λέμε "χορτάτος" από σεξ
Αποφεύγοντας τις συνεχείς απόπειρες δολοφονίας του από συριζέικες συνιστώσες (όπως λεει ο ίδιος) δίνει όμορφα μαθήματα ζωής όσο παραμένει ζωντανός ξεφεύγοντας από τους εχθρούς του
0 .
Ως και parapxoroum slayer
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Κώστας Πρέκας: «Είμαι αυτό που λέμε "χορτάτος" από σεξ
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Diego
- Crazy poster

Θα κάνει γερό δίδυμο με την Ελισάβετ.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Στύγιος
"Τάπα" ο Πρέκας ,1.68 τον "έκοψα" από κοντά ( μιλήσαμε για λίγο) και με μια κοιλάρα να
- πριν από καμιά 10αριά χρόνια που είχαμε πάει με το σχολείο σε μια θεατρική του παράσταση 
- πριν από καμιά 10αριά χρόνια που είχαμε πάει με το σχολείο σε μια θεατρική του παράσταση 
0 .
-
mnimes_istorikes
- Rookie poster

Η κλασικη σκηνη του Πρεκα ειναι που κανει μακροβουτι -στην εποχη της αντιστασης ενοειτε-καπου στην Αττικη και βγαινει στη Κρητη

0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Στύγιος έγραψε:"Τάπα" ο Πρέκας ,1.68 τον "έκοψα" από κοντά ( μιλήσαμε για λίγο) και με μια κοιλάρα να- πριν από καμιά 10αριά χρόνια που είχαμε πάει με το σχολείο σε μια θεατρική του παράσταση
Απ' το σέχ έγινε η κοιλάρα, γι' αυτό σου λέει είμαι χορτάτος.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

mnimes_istorikes έγραψε:Η κλασικη σκηνη του Πρεκα ειναι που κανει μακροβουτι -στην εποχη της αντιστασης ενοειτε-καπου στην Αττικη και βγαινει στη Κρητη![]()
![]()
#eliwsa
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Νάσος Ρούκουνας
- Rookie poster

κορυφαία σκηνή με Πρέκα είναι στο Υποβρύχιο Παπανικολής όπου με εκείνο το απερίγραπτο σοβαρό ύφος κρώζει 362 μοίρες αριστερά 

0 .
Σε περιμένω να έρθεις και πάλι/μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη
-
Στύγιος
Νάσος Ρούκουνας έγραψε:κορυφαία σκηνή με Πρέκα είναι στο Υποβρύχιο Παπανικολής όπου με εκείνο το απερίγραπτο σοβαρό ύφος κρώζει 362 μοίρες αριστερά
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

εγω για ενα φεγγαρι ημουνα φιλος με τον Πρεκα (μαλλον τα λεγαμε λογω συγκυριων) αλλα ενω του εβρισκα πολλα θετικα σημεια εβλεπα κι ενα ναρκισισμο και ωραιοπαθεια...
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.