Την περιπέτεια υγείας του εν μέσω κοροναϊού δημοσίευσε σε ιστοσελίδα του κλάδου ένας εφοριακός.

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Την περιπέτεια υγείας του εν μέσω κοροναϊού δημοσίευσε σε ιστοσελίδα του κλάδου ένας εφοριακός.

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Απρ 2020, 07:39

Την περιπέτεια υγείας του εν μέσω κοροναϊού δημοσίευσε σε ιστοσελίδα του κλάδου ένας εφοριακός. «Θα είμαι σύντομος και ακριβής στην αφήγηση όσων έζησα το τελευταίο διάστημα», λέει χαρακτηριστικά και διηγείται:

«Το Σάββατο 21 Μαρτίου ανέβασα πρώτη μέρα πυρετό. Ο πυρετός συνέχισε και την επόμενη μέρα, την Κυριακή. Τηλεφώνησα σ’ έναν παθολόγο της γειτονιάς, στον οποίο πηγαίνω μία φορά στα 2-3 χρόνια όταν αρρωσταίνω ή όταν θέλω να κάνω τσεκ απ. Ούτε καν το όνομά μου δεν θυμόταν. Καμία σχέση δηλαδή με «γιατρό μου». Διότι «γιατρό μου» δεν έχω όπως δεν έχει και η πλειοψηφία των ανθρώπων αυτής της χώρας. Ο άνθρωπος αυτός μου είπε να πάρω ντεπόν και να του τηλεφωνήσω ξανά τη Δευτέρα. Τη Δευτέρα ο πυρετός συνεχιζόταν και μάλιστα ανέβαινε σε ύψη ανησυχητικά, άνω του 39. Ο γιατρός μου είπε να τηλεφωνήσω στον ΕΟΔΥ διότι θα χρειαζόταν να κάνω πιθανώς το τεστ για τον κορωνοϊό. Να σημειώσω εδώ ότι ο γιατρός αυτός φοβόταν να με εξετάσει από κοντά και ήταν και δυσεύρετος ακόμα και τηλεφωνικά.

Τηλεφωνώ λοιπόν τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στον ΕΟΔΥ. Το σηκώνει μια κυρία, η οποία αμέσως μου βάζει τις φωνές:

«Να πάρετε τον γιατρό σας κύριε. Είναι δυνατόν να δίνει ο ΕΟΔΥ ιατρικές οδηγίες;»

Ίσα που πρόλαβα να ψελλίσω ότι ο γιατρός μου μού είπε να τηλεφωνήσω,

«Να μείνετε σπίτι 14 μέρες» μου είπε η «ευγενική» κυρία και μου το έκλεισε.

Τα συμπτώματα συνεχίζονταν – πυρετός, βήχας, κούραση- και ο «γιατρός μου» δεν σήκωνε καν το τηλέφωνο. Έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα τυχαία μια παθολόγο (άγια γυναίκα) στη γειτονιά μου, η οποία δέχτηκε να με παρακολουθεί τηλεφωνικά… Την Τρίτη και την Τετάρτη το βράδυ ανέβασα 40 πυρετό. Ντεπόν, κομπρέσες και αγωνία. Εμφανίζονται και σίελα με αίμα. Την Πέμπτη 26 Μαρτίου η γιατρός μου είπε να πάω αμέσως στο Σωτηρία για να κάνω το τεστ και να νοσηλευτώ. Έπρεπε όμως κάπου να αφήσω το 7 χρονο παιδί μου όμως (άλλη αγωνία κι αυτή, να το αφήσω κάπου αλλά να μην κολλήσω και τους δικούς μου, μέσω του παιδιού). Το άφησα με ενοχές στην αδερφή μου και πήγα με τη σύζυγό μου στο Σωτηρία την Πέμπτη το μεσημέρι, έχοντας ετοιμάσει και μια τσάντα με 2 αλλαξιές ρούχα.

Στο Σωτηρία, μια νοσοκόμα σε κουβούκλιο με ενημέρωσε ότι δέχονται μόνο επιβεβαιωμένα κρούσματα.

«Δηλαδή» της είπα, «αν έρθω με τεστ που θα έχω κάνει ιδιωτικά θα με δεχτείτε;» ρώτησα.

«Ναι» μου απάντησε.

Οπότε, αφού με έδιωξαν από το Σωτηρία, παρά τα σοβαρότατα συμπτώματα, πήγα σε ιδιωτικό νοσοκομείο εκεί κοντά και έκανα το τεστ, πληρώνοντας 270 ευρώ! Τα αποτελέσματα όμως θα έβγαιναν την επόμενη το απόγευμα. Επιστροφή στο σπίτι λοιπόν. Ενημέρωσα τη γιατρό, η οποία δεν το πίστευε ότι με έδιωξαν. Την επόμενη μέρα, στα συμπτώματα προστέθηκε και ένα βάρος στο στήθος, Η γιατρός μου είπε ότι πρέπει οπωσδήποτε να νοσηλευτώ σε νοσοκομείο. Ήταν όμως απολύτως απαραίτητο να έχω το αποτέλεσμα του τεστ, ώστε να νοσηλευτώ στο ανάλογο μέρος. Αν δεν είχα τον κορωνοϊό θα με πήγαιναν σε πτέρυγα με όσους δεν είχαν τον ιό. Αν πήγαινα όμως χωρίς το αποτέλεσμα του τεστ θα με πήγαιναν σε πτέρυγα με ύποπτα κρούσματα κι εκεί πιθανώς θα τον κολλούσα ακόμα κι αν δεν τον είχα!

Το απόγευμα της Παρασκευής, 27 Μαρτίου ήταν εφιαλτικό. Αισθανόμουν ότι όπου να ‘ναι θα άρχιζαν οι δύσπνοιες, ο πυρετός ήταν πάνω από 39 και οι φίλοι και συγγενείς με άγχωναν με τις συμβουλές τους. Κάθε 10 λεπτά έπαιρνα τηλέφωνο στο ιδιωτικό νοσοκομείο να μου πουν αν βγήκαν τα αποτελέσματα. Στον ΕΟΔΥ οι αθεόφοβοι μου είπαν να πάω στο Σωτηρία κι εγώ τους έλεγα ότι δέχονται μόνο επιβεβαιωμένα κρούσματα και μου απαντούσαν «αποκλείεται». Έπειτα από αρκετά λεπτά με πήραν από τον ΕΟΔΥ και μου είπαν ότι είχα δίκιο…..Είχα ντυθεί και ήμουν έτοιμος να πάω στον Ερυθρό Σταυρό (Κοργιαλέννειο-Μπενάκειο νοσοκομείο) που εφημέρευε. Ενώ ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω μου τηλεφωνούν: Αρνητικό το τεστ. Ανακούφιση. Πάω με τη σύζυγό μου και το παίρνουμε και αμέσως μετά πάμε στο εφημερεύων νοσοκομείο του Ερυθρού. Εκεί οι γιατροί στη διαλογή φοβήθηκαν όταν τους είπα τα συμπτώματα. Δεν με έστειλαν όμως στην ειδική πτέρυγα με τα ύποπτα κρούσματα, καθώς είχα πρόσφατο τεστ. Μου έκαναν μέσα σε 5-6 ώρες τις απαραίτητες εξετάσεις – μέσα σε συνθήκες συνωστισμού απαράδεκτες για όλους, γιατρούς και ασθενείς, αντιμετωπίζοντάς με ταυτόχρονα με μεγάλη επιφύλαξη. «Χρειαζόμαστε 2 αρνητικά τεστ για να είμαστε σίγουροι» μου είπαν. Οι εξετάσεις έδειξαν σημαντική λοίμωξη του αναπνευστικού. Μου έγραψαν ισχυρή αντιβίωση. Άρχισα να παίρνω την αντιβίωση και ο πυρετός άρχισε να υποχωρεί.

Η γιατρός όμως επέμενε να κάνω αξονική θώρακος (στον Ερυθρό μου είχαν κάνει μόνο ακτινογραφία) και μου είπε να πάω τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Γεννηματά. Στο Γεννηματά πήγα στο Παθολογικό τμήμα και από εκεί με έδιωξαν κακήν-κακώς και με έστειλαν στο ιατρείο του κωρονοϊού του νοσοκομείου, επειδή χρειαζόντουσαν 2 τεστ για να είναι βέβαιοι. Στο ειδικό τμήμα του κωρονοϊού ζήτησα να μου κάνουν και δεύτερο τεστ. Αρνήθηκαν. Με έδιωξαν λέγοντας μου να παραμείνω στο σπίτι και να παίρνω την αντιβίωση. Αναγκάστηκα να κάνω την αξονική σε ιδιωτική κλινική. Η αξονική έδειξε πρόβλημα στον δεξιό πνεύμονα. Θα συνεχίσω να παίρνω αντιβίωση για αρκετές μέρες ακόμη. Σήμερα 15 μέρες μετά εξακολουθώ να έχω δέκατα αλλά είμαι καλύτερα. Ήμουν άτυχος, διότι έπαθα μια (συνηθισμένη) λοίμωξη του αναπνευστικού εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού.

Κι έτσι συνειδητοποίησα το μεγάλο σκάνδαλο των ημερών: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ. Κι έτσι κάποιος που έχει π.χ μια λοίμωξη του αναπνευστικού στοιβάζεται με ύποπτα κρούσματα του ιού και πιθανότατα τον κολλάει. Αφήστε που όταν δεν γίνονται τεστ δεν ξέρουμε, πολύ απλά, που βαδίζουμε ως κοινωνία. Δεν θέλω όμως να επεκταθώ σε γενικόλογες αναφορές. Η περιπέτειά μου με έκανε να αισθανθώ στο πετσί μου τη διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας, την απαράδεκτη κατάσταση με τον ΕΟΔΥ και το πόσο ευάλωτοι είμαστε όλοι απέναντι σε ανεύθυνους ηγετίσκους που το μόνο που τους νοιάζει είναι οι δημοσκοπήσεις και το πλιάτσικο (διπλασιασμός της τιμής των ιδιωτικών ΜΕΘ) εν μέσω της κρίσης.

Όμως ο βασιλιάς είναι γυμνός και ολοένα και περισσότεροι, ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων, έχουν αρχίσει πλέον και το καταλαβαίνουν…».

Γ.Κ.

https://tvxs.gr/news/ellada/i-peripetei ... ium=314556
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Την περιπέτεια υγείας του εν μέσω κοροναϊού δημοσίευσε σε ιστοσελίδα του κλάδου ένας εφοριακός.

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Απρ 2020, 07:42

Γιώτα Δημητριάδη
7 Απριλίου στις 8:59 μ.μ.
Εικόνα
Υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία η Διευθύντρια του «Σωτηρία»,
μας ενημερώνει συχνά, μέσω ΣΚΑΪ, για τον κορονοϊό.
Δεν παραλείπει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει την κυβέρνηση για το έργο και τη βοήθεια που προσφέρει.
Το ζήτημα των ελλείψεων σε υλικά υψηλής προστασίας που καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να εκτίθενται καθημερινά σε κίνδυνο, δεν θίχτηκε ποτέ…
Όλα έχουν την εξήγηση τους

https://www.facebook.com/profile.php?id ... cU&fref=nf
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Την περιπέτεια υγείας του εν μέσω κοροναϊού δημοσίευσε σε ιστοσελίδα του κλάδου ένας εφοριακός.

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Απρ 2020, 09:56

Το δημόσιο σύστημα υγείας αυτοί οι ίδιοι το έχουν καταστρέψει και τώρα θέλουν και συγχαρητήρια.....και καμαρώνουν λέει γιατί νωρίς πήραν πολύ αυστηρά μέτρα (που τους είχε πάει το σκατό στην κάλτσα, διότι ξέραν πόσο διαλυμένο είναι το σύστημα υγείας που κατέστρεψαν οι ίδιοι και ότι δεν θα άντεχε)....

Αυτααααααα
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Απρ 2020, 10:48

Adminović έγραψε:Το δημόσιο σύστημα υγείας αυτοί οι ίδιοι το έχουν καταστρέψει και τώρα θέλουν και συγχαρητήρια.....και καμαρώνουν λέει γιατί νωρίς πήραν πολύ αυστηρά μέτρα (που τους είχε πάει το σκατό στην κάλτσα, διότι ξέραν πόσο διαλυμένο είναι το σύστημα υγείας που κατέστρεψαν οι ίδιοι και ότι δεν θα άντεχε)....

Αυτααααααα

Αυτός ακριβώς πιστεύω ήταν ο λόγος που πήραμε μέτρα πιο νωρίς απ όλους (αναλογικά με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα).
Το ΕΣΥ δεν θα μπορούσε να αντέξει υπερφορτίο όπως άλλες χώρες.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Απρ 2020, 10:55

Adminović έγραψε:Το δημόσιο σύστημα υγείας αυτοί οι ίδιοι το έχουν καταστρέψει και τώρα θέλουν και συγχαρητήρια.....και καμαρώνουν λέει γιατί νωρίς πήραν πολύ αυστηρά μέτρα (που τους είχε πάει το σκατό στην κάλτσα, διότι ξέραν πόσο διαλυμένο είναι το σύστημα υγείας που κατέστρεψαν οι ίδιοι και ότι δεν θα άντεχε)....

Αυτααααααα

Να σε καψω Γιαννη να σε αλειψω λαδι. Δεν αξιζουν ουτε μισο χειροκροτημα ετσι οπως πηδηξαν συστηματικα την δημοσια υγεια επι τοσες δεκαετιες.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 11 Απρ 2020, 01:25

οσο και αν δεν αρεσει σε καποιους αυτο που θα πω, το ΕΣΥ ειναι καλυτερο απο τοΕΣΥ ιταλιας, ισπανιας και γαλλιας. μην εχετε την παραμικρη αμφιβολια. αν ειχαν και αυτες οι χωρες 10 χρονια μνημονιο δεν θα ειχαν ουτε καν νοσοκομεια. συνεπως θελω την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο δεν παιζεις ως σεναριο
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 11 Απρ 2020, 10:10

σχολιο 1

..............μη ανησυχειτε και μη κατηγορειτε το ελληνικο δημοσιο συστημα υγειας .. παντου τα ιδια και στην Μ.Βρεττανια και σε αλλες δυτικες μαλιστα χωρες γενικα υπαρχουν εκατονταδες μαρτυριες ανθρωπων που απο το φοβο μην εχουν σοβαρη λοιμωξη θανατοφορα λογω του βιοτρομου ταλαιπωρηθηκαν ετσι ..

.. με τηλεφωνηματα ...που κανεις δεν σηκωνε .. με αλλεπαλληλες παραπομπες απο τον ενα αρμοδιο στον αλλο ... με στιβαγμα σε θαλαμους με αλλους τρομοκρατημενους νοσουντες απλα γριπιιασμενους με βαρια συμπτωματα ...... εχω γνωστο σε περιφερειακο νοσοκομειο... ολες τις μερε ςτης κρισης που ζουμε το νοσοκομειο ειναι αδειο ... εχουν τρια τεσσερα περιστατικα νοσηλευομενα ...κι οι <<ηρωες >> απλα καθονται και πινουν καφε ... .. οτι τους ερθει καινουργιο το διωχνουν .. ακομη και με υψηλο πυρετο και δυσπνοια τον στελνουν σπιτι του ...και του δινουν αντιπυρετικο η αντιβιωτικο ....αυτη εινα η εντολη που εχουν απο τις κεντρικες υπηρεσιες οσα για τα πανακριβο τεστ δεν ηταν αρχικα μονο ακριβο αλλα και αναξιοπιστο ...τωρα γινεται με ελαφρα τη καρδια δωρεαν...και τρεχα γυρευε!!!...οχι με το αρχικο λεπτομερη ελεγχο που απαιτειται σε τετοια τεστ εξακριβωσης τυπου ιου ...

ο εφοριακος ηταν μια απο τις χιλιαδες περιπτωσεις κοροιδοτρομαγμενου μ εμια απλη γριπη που εχαψε το προκατ βιοτρομο σαν χαπακι

...συμπερασμα ....εχουμε ενα στημενο προκατ βιοτρομο με ενα ιο που εχει τα συνηθη συμπτωματα της γριπης ... και τις γνωστες ετσι κι αλλιως κι απο τις αλλε ςεπικινδυνες μορφες γριπης επιπλοκες στο βαθυτερο αναπνευστικο και στο γαστρεντερικο ( βρογχιτιδες πνευμονιτιδες γαστρεντεριτιδες ) κανεις δεν ενδιαφερεται συστηματικα να μετρησει τα κρουσματτα γιατι απλα ο ιος ειναι ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ κατι συνηθες για την εποχη ....μια μορφη γριπης ακομη ....ισως και να μη υπαρχιε κατι ιδιατερο που λεμε covid-19...omvwμε το πρoσχημα οτι ειναi κατι εξαιρετικο εχει τρομοκρατηθει ολη η υφηλιος ... τραγικο ,, κι ακομη τραγικοτερο που το 95% των ανθρωπων"" μολυνθηκαν "" συνειδησιακα ανεξαρτητως μορφωτικου επιπεδου απο τον ...βιοτρομο .....αυτο πραγματικα ηταν ενα επιτευγμα του προκατ βιοτροιμου που ζουμε και θα συνεχισουμε να τον ζουμε χαλαρα ολο το καλοκαρι μεχρι να αναθερμανθει τιο επομενο Σεπτεμβρη ως Νοεμβρη με την παρακινηση σε μαζικο αναγκαστικο εμβολιασμο και αρα επισημως επιμολυνση απο ιους και μικροβια και κανεις δεν ξερεις τι αλλο μεσα στα σκευασματα τωνεμβολιων ...

ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟΤΡΟΜΑΓΜΕΝΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΦΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ..( στο φορουμ αυτο ηδη οι περισσοτεροι θα παντε σαν αβουλο ποιμνιο να εμβολιαστειετε με το που βγουν τα εμβολια ....τι να πω καλο ξεμπερδεμα μ την μολυνση που θα υποστειτε ,, τεοιο κεφαλι που εχετε τεοια σας αξιζουν )

..αυτο που υποψιαζομαι οτι ερχεται ομως κια θα φοβερο ειναι οι μεταλλαγμενοι ιοι της ιλαρας ..ηδη υπαρχιε εξαρση τα τελευταια χρονια κι αυτο εινα κακο προμηνυμα για το τι σκοπους εχει το παγκοσμιο εμβολιαστικο κατεστημενο ....οι αυτοι μπορουν να θεριευουν τους καλοκαιρινους μηνες .... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΟΚΑΤ ...

...ο αριθμος 21 ειναι χαρακτηριστικος του ΕΟΔΥ (21 μελη στο διοικητικο του συμβουλιο ) αλλα και της Κεντρικης Επιτροπης Διαχειρισης της Πανδημιας ( επισης 21 μελη ) .. συνδεεται με το πειραματικο EVENT 201 στην Νεα Υορκη ... και μαρτυρα οτι πιθανα το μεγαλο χτυπημα θα ερθει το 2021 ,, τωρα απλα ειχαμε ενα πειραματισμο ....με τις αντοχες του συστηματος ...

Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΩΣ !!!

..αλλα προς το παρον χαλαρα ... οργανωστε το πασχαλινο σας τραπεζι εξυπνα για να μην εχει παρατραγουδα αυτοφορων που λενε οτι θα εξαπολυσουν ...αν σουβλισετε οβελια ( το γνωστο βαρβαρο εθιμο ) να φανταζεστε οτι εκει στην σουβλα ειναι οι εγκεφαλοι της κρισης κι ολοι οι υπευθυνοι διαχειριστε ςτης παγκοσμιως ...

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ...ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΕΝΟ ΑΡΝΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΣΟΥΛΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ..ΧΜΜ.. ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΡΙΧΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ !!! ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΣΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤ ΒΙΟΤΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑΚΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!!!

ΕΒΙΒΑ !!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Επιστροφή σε “Κοινωνία”