Στη μπουζού ο Κλεομένης

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Στη μπουζού ο Κλεομένης

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Νοέμ 2019, 23:38

Ακριβά πλήρωσε τους βανδαλισμούς στους οποίους προέβη στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, στην ομώνυμη πλατεία, το καλοκαίρι του 2017, ο ρασοφόρος αυτοαποκαλούμενος «μοναχός» Κλεομένης.

Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς, καθώς το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον καταδίκασε ερήμην με ποινή φυλάκισης 18 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο 7.500 ευρώ.

Ο ρασοφόρος, που είναι γνωστός για την… τουλάχιστον αμφιλεγόμενη δράση του κατά των ΑΤΜ και των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, εμφανιζόταν σε βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο να βεβηλώνει το μνημείο πετώντας αυγά. Ταυτόχρονα, έφτυνε, κλωτσούσε και έβριζε το μνημείο και τους Εβραίους, προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο την ιστορική μνήμη. Για το περιστατικό κατέθεσε και ο πρόεδρος της Ισραηλίτικης Κοινότητας Λάρισας, Μωυσής Μαγρίζος, που τόνισε μεταξύ άλλων: «Τα είδαμε όλα από την κάμερα που έχουμε αλλά και μετά στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος», ενώ ταυτόχρονα αναρωτήθηκε «πώς ενώ τα κάνουν, μετά τα διαφημίζουν κιόλας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μνημείο των Εβραίων έχει ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα για όλη την Ελλάδα, καθώς είναι το πρώτο που έγινε στη χώρα. Η Ιερά Σύνοδος είχε ξεκαθαρίσει πως ο «πατήρ Κλεομένης» δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική Εκκλησία, αποδοκιμάζοντας τις παράνομες πράξεις του, ενώ εκτιμάται ότι ανήκει σε ομάδα του παλαιού ημερολογίου.

Σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος για την υπόθεση με την ανάρτηση του Μητροπολίτη στο ιστολόγιό του με τον τίτλο «Φτύστε τους».

Πηγή: dikastiko.gr

Συνελήφθει κάπου στην Καταυλακία και οδεύει ήδη προς την φυλακή.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Στη μπουζού ο Κλεομένης

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Νοέμ 2019, 08:28

Πρώτη φορά είναι;
Δεν μασάει από τέτοια ο Κλεομέναρος. Θα συνεχίσει τις κατάρες στους σατανιασμένους μέσα από τη φυλακή. :priest_z:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Diogos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Diogos » 17 Νοέμ 2019, 09:24

Κλείνουν τον πατήρ Κλεομένη στη φυλακή, κλείνουν και τον τάφο τους!

0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 17 Νοέμ 2019, 21:40

Χώστε μέσα τον φασίστα σχιζοφρενή.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 18 Νοέμ 2019, 09:00

Παλαιοημερολογίτης χριστιανοταλιμπάν είναι. Με μικρές δράσεις, όπως βανδαλισμούς και άλλα γελοία σκηνικά, προσπαθούσε να δοκιμάσει τα όρια του κοινού και του νόμου. Αν δεν του έβαζαν φρένο, είμαι σίγουρος πως θα έκανε και πιο ακραία πράγματα. Μπορεί να γελάμε με τέτοια γελοία υποκείμενα, αλλά αυτοί απ' την μεριά τους δεν αστειεύονται. Έχω επαφή με παλαιοημερολογίτες (έχω συγγενείς) και έχω να αναφέρω πως είναι επικίνδυνα άτομα.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Ch29
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ch29 » 18 Νοέμ 2019, 13:43

Εγώ είχα πάει μια φορά σε παλαιοημερολογίτη ιερέα και με έβγαλε ότι μου έχουν κάνει μάγια. Μου διάβαζε λοιπόν κάτι ευχές για να φύγουν τα μάγια. Πάω μετά σε ένα συγγενή μου ιερέα και του λέω ότι πήγα σε έναν παπά και μου έλεγε ότι μου έχουν κάνει μάγια. Ρωτάει κατευθείαν αυτός "παλαιοημερολογίτης ήταν?". :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 18 Νοέμ 2019, 15:11

Ch29 έγραψε:Εγώ είχα πάει μια φορά σε παλαιοημερολογίτη ιερέα και με έβγαλε ότι μου έχουν κάνει μάγια. Μου διάβαζε λοιπόν κάτι ευχές για να φύγουν τα μάγια. Πάω μετά σε ένα συγγενή μου ιερέα και του λέω ότι πήγα σε έναν παπά και μου έλεγε ότι μου έχουν κάνει μάγια. Ρωτάει κατευθείαν αυτός "παλαιοημερολογίτης ήταν?". :D

Εντάξει όχι και μάγια. Δεν είμαστε στο μεσαίωνα. Μάλλον ματιασμένος θα ήσουν.
Αν σε πέρναγε με νερό κι αλάτι η γιαγιά σου και σε έφτυνε τρεις φορές αμέσως θα ένιωθες μια χαρά. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2019, 16:01

Οι παλαιοημερολογιτες ειναι μια φωτογραφια των κανονικων ορθοδοξων 30 με 40 χρονια πριν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 20 Νοέμ 2019, 10:34

itteithe έγραψε:Παλαιοημερολογίτης χριστιανοταλιμπάν είναι. Με μικρές δράσεις, όπως βανδαλισμούς και άλλα γελοία σκηνικά, προσπαθούσε να δοκιμάσει τα όρια του κοινού και του νόμου. Αν δεν του έβαζαν φρένο, είμαι σίγουρος πως θα έκανε και πιο ακραία πράγματα. Μπορεί να γελάμε με τέτοια γελοία υποκείμενα, αλλά αυτοί απ' την μεριά τους δεν αστειεύονται. Έχω επαφή με παλαιοημερολογίτες (έχω συγγενείς) και έχω να αναφέρω πως είναι επικίνδυνα άτομα.

Η θανατικη ποινη δυστυχως εχει καταργηθει.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Νοέμ 2019, 00:09

O αξιολογότατος κ. Φριζής, σχολιάζει την σύλληψη.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Κοινωνία”