Σώρρας: Πληρώστε τώρα κορόιδα τα χρωστούμενα!

Κοινωνικά θέματα.
Love Ready's

Re: Σώρρας: Πληρώστε τώρα κορόιδα τα χρωστούμενα!

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιαν 2018, 20:07

vallon έγραψε:Σχετικά με τα φέσια των κόκκινων δανείων απο δανειολήπτες που δεν μπόρεσαν να τα εξυπηρετήσουν έχω μια απορία.
Γι αυτούς τους λόγους έχουμε "ανακεφαλαιοποιήσει " τρεις; τέσσερις φορές τις τράπεζες;

Με άλλα λόγια για τα δάνεια των ιδιωτών κάθε λίγο και λιγάκι μας αρμέγουν οι φίλοι μας οι δανειστές;

ή για τα δάνεια που καβάτζωσαν τα λαμόγια από τις φίλα προσκείμενες καθεστωτικά εταιρίες;
Δεν έχω ψάξει το ύψος των κόκκινων δανείων από ιδιώτες, ούτε από εταιρίες.

Αυτό που ξέρω είναι πάντως ότι πολλά λαμόγια φτιάξανε παπόρια με τα θαλασσοδάνεια που ποτέ δεν επέστρεψαν
Πότε θα επιστραφούν τα λεφτά από τις εφοπλιστικές οικογένειες;;;;

Πότε;;;;

Κατά βάση ναι , όπου βέβαια στους κόκκινους δανειολήπτες περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες που αναφέρεις. Η διαφορά ενος λαμόγιου που πήρε 300.000 δάνειο και πήρε σπίτι όπου μένει τζάμπα 10 χρόνια και κλαίει μην του το βγάλουν πλειστηριασμό ,με το λαμόγιο που πήρε 300.000.000 και αγόρασε βαπόρι ,είναι τρια μηδενικά στο τέλος.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιαν 2018, 21:04

ε περιμένουμε τώρα που ήρθες εσύ να αναβαθμιστεί το επίπεδο χαβαλέ
και γι αυτό προβαίνουμε σε αναβάθμιση των μελών,
έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας εποχής

:P
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 05 Ιαν 2018, 21:27

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Ρε τα φόρα είναι κατ εξοχήν χώροι εκτόνωσης πικραμένων ή χώροι χαβαλέ. Τι τους προγκάτε?

Τα φόρα όντως είναι όσα λες Παλιά καραβάνα κι εγώ, κι εσύ προφανώς. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούνε μερικά έστω, να απαρτίζονται από ανθρώπους, που κάνουν την πλάκα τους, δίχως τα ζιζάνια που διαρκώς πετάνε την πουστιά και ενίοτε την απανθρωπιά τους. Οι συγκεκριμένοι είναι σκουπίδια που σαρώνονται και μπαίνουν στον κάδο. Τέρμα

Υ.γ. Ακόμη δεν έχω βρει τον τρόπο να τους αντιμετωπίσω διαφορετικά.
Το πρόβλημα είναι πως όλοι αυτοί, κυκλοφορούν εκεί έξω. Καμία ελπίδα.
Δεν υπάρχουν αρκετά ιδρύματα για να τους μαζέψουν.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιαν 2018, 21:31

Πασιφάη έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Ρε τα φόρα είναι κατ εξοχήν χώροι εκτόνωσης πικραμένων ή χώροι χαβαλέ. Τι τους προγκάτε?

Τα φόρα όντως είναι όσα λες Παλιά καραβάνα κι εγώ, κι εσύ προφανώς. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούνε μερικά έστω, να απαρτίζονται από ανθρώπους, που κάνουν την πλάκα τους, δίχως τα ζιζάνια που διαρκώς πετάνε την πουστιά και ενίοτε την απανθρωπιά τους. Οι συγκεκριμένοι είναι σκουπίδια που σαρώνονται και μπαίνουν στον κάδο. Τέρμα

Υ.γ. Ακόμη δεν έχω βρει τον τρόπο να τους αντιμετωπίσω διαφορετικά.
Το πρόβλημα είναι πως όλοι αυτοί, κυκλοφορούν εκεί έξω. Καμία ελπίδα.
Δεν υπάρχουν αρκετά ιδρύματα για να τους μαζέψουν.

Ειλικρινά σήμερα νιώθω σαν τον Μάικλ Φοξ στο επιστροφή στο μέλλον. Παίζει να είχα να γράψω σε φόρουμ πάνω από καμιά τριετία.Δεν αντιμετωπίζεις κανέναν στα αλήθεια. Ούτε σε νοιάζει στα αλήθεια αν κυκλοφορούν έξω. Τη δουλειά σου και τη μη δουλειά τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 05 Ιαν 2018, 22:01

Στην εποχή του Κόναν δεν υπήρχαν τέτοιες μαλακίες θα το πω στο μπαμπάκα τον εβραίο και θα φέρω τις εβραικες μυστηκές υπηρεσίες

Ζούσες με το σπαθί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 05 Ιαν 2018, 22:02

vallon έγραψε:έμπαινε Χρηστάρα...!!!!!

Έχω βάλει ένα τσιπουράκι, είμαι με πυρετό, σε λίγο θα πάω να ψοφήσω..Όλα καλά..χαζεύω :P
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 05 Ιαν 2018, 22:03

Χαλαρός είμαι, εσύ τώρα έχεις χεστεί από τον φόβο και δεν λες την αλήθεια ότι πας τουαλέτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 05 Ιαν 2018, 22:05

Χρίστος Έλ έγραψε:Στην εποχή του Κόναν δεν υπήρχαν τέτοιες μαλακίες θα το πω στο μπαμπάκα τον εβραίο και θα φέρω τις εβραικες μυστηκές υπηρεσίες

Ζούσες με το σπαθί.

Είδες προχθες την ταινία; :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 05 Ιαν 2018, 22:15

Όλο φεύγει και όλο εδώ είναι
havana παπαρια

έλα φλώρε δυστυχισμένε εσύ και οι υπόλοιποι φλώροι εσοτερικα και patsafysiko, φεύγω εγώ.

Σου χαρίζω και αυτό το φόρουμ όλο δικό σου να γμσαι μέρα νύχτα και να φαντασιώνεσαι ότι βασιλεύεις στην Γη.

Άλλη μια επιτυχία για σένα. Εβραίος κατάφερε να αποκαταστήσει την σημιτική τάξη σε ένα ακόμα ελληνόφωνο φόρουμ.
:vomit:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Ιαν 2018, 23:09

Χρίστος Έλ έγραψε:Όλο φεύγει και όλο εδώ είναι
havana παπαρια

έλα φλώρε δυστυχισμένε εσύ και οι υπόλοιποι φλώροι εσοτερικα και patsafysiko, φεύγω εγώ.

Σου χαρίζω και αυτό το φόρουμ όλο δικό σου να γμσαι μέρα νύχτα και να φαντασιώνεσαι ότι βασιλεύεις στην Γη.

Άλλη μια επιτυχία για σένα. Εβραίος κατάφερε να αποκαταστήσει την σημιτική τάξη σε ένα ακόμα ελληνόφωνο φόρουμ.
:vomit:

Εγκαταλειπεις τη μάχη με τα δαιμόνια;
Έτσι θα έκανε ωρέ ο Κλεομένης;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Κοινωνία”