Αλφαδιασμένοι

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Αλφαδιασμένοι

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Νοέμ 2021, 17:48

στην αρχη με τον τιτλο που εβαλε ειπα τι να λεει! αλλα οσο συνεχιζεται η συζητηση
ο τιτλος τα λεει ολα ...με ταβλα στο αλφαδι λεμε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Νοέμ 2021, 21:34

εμβολιασμενη με δυο δοσεις ξεσαλωσε σε ενα κεντρο και μετα βρεθηκε με κοβιτ αγκαλια
ειναι ξαπλα τωρα δυο εβομαδες και κατηγορει τους ανεμβολιαστους στο κεντρο
οτι ταχα αυτοι φταινε που την κολλησαν .....
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 20 Νοέμ 2021, 22:48

nemo έγραψε:εμβολιασμενη με δυο δοσεις ξεσαλωσε σε ενα κεντρο και μετα βρεθηκε με κοβιτ αγκαλια
ειναι ξαπλα τωρα δυο εβομαδες και κατηγορει τους ανεμβολιαστους στο κεντρο
οτι ταχα αυτοι φταινε που την κολλησαν .....

Το μπολι καιει εγκεφαλικά κύτταρα, γνωστα ειναι αυτα :nono:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Νοέμ 2021, 01:59

Adminović έγραψε:Κοίτα, θα μπορούσα να δεχτώ ότι υπήρξε παρανόηση ή ότι εγώ δεν ήμουν απόλυτα σαφής, ωστόσο η απάντηση που μου έγραψες και ιδίως το highlighted κομμάτι φανερώνει ότι είτε δεν το είχες ακούσει είτε δεν το θυμόσουν ότι υπήρξε τέτοιο μέτρο που να προβλέπει εξαίρεση των μπολιασμένων από τη χρήση μάσκας. :pardon: :fico:

Μα δεν είναι κρυφό ούτε περίεργο να μη θυμάται ή να μη γνωρίζει κάποιος όλα τα μέτρα από τη στιγμή που αλλάζουν ανά βδομάδα. Και ειδικά όταν κάποια από τα μέτρα αυτά δεν τον αφορούν λογικό να μην τα δίνει σημασια. Διανύουμε τον δεύτερο χρόνο πανδημίας και ειδήσεις που αφορούν τον ιό κατέληξαν τριτοτέταρτες στα δελτία.
Αλλά και πάλι τι σημασία έχει τι θυμάμαι και τι δε θυμάμαι εγώ μιας κι εσύ στην αρχική σου τοποθέτηση έκανες μια υπεργενίκευση που δεν ίσχυε.
Δλδ εσύ όταν έκανες λόγο για τη χρήση μάσκας είχες στο μυαλό σου τα γυμναστήρια ή επίτηδες δεν το διευκρίνισες;
Γιατί κι εγώ μπορώ να σκεφτώ καχύποπτα.

Πραγματικά θεωρώ πολύ λεπτομέρεια αυτό το μέτρο και η υπεργενίκευση που έκανες τελείως φάουλ.
Ο γενικός πληθυσμός (ανεμβολίαστος ή μη) φοράει μάσκα παντού.
Δλδ η διασπορά του ιού γίνεται επειδή οι εμβολιασμένοι δεν φοράν μάσκα στα γυμναστήρια;
Σοβαρά τώρα;

Adminović έγραψε:Από τη μία γράφετε «κάντε ό,τι νομίζετε», «κόφτε το λαιμό σας» κοκ (που μαζί σας είμαι ως προς αυτό), αλλά από την άλλη θέλετε να επεκταθούν κι άλλο οι εκβιασμοί και τα έκνομα και αντισυνταγματικά μέτρα του ναζιστικού καθεστώτος κατά των ανεμβολίαστων.
Και πετάτε αρλούμπες ή τη μπάλα στην εξέδρα όταν σας λέει κάποιος ότι ίσως να ήθελε να κάνει ένα άλλο εμβόλιο, πληρώνοντας από την τσέπη του πάντα (όπως εγώ πχ που θα μπορούσα ίσως να κάνω το Coronavac, που το έχουν κάνει πολλοί φίλοι και γνωστοί μου και δεν είχαν καμία παρενέργεια).
Κάπου δεν συμβαδίζουν όλα όσα γράφετε, δε νομίζεις; :rolleyes:

Όχι δε νομίζω καθόλου. Γενικώς μας έχετε τρελάνει. Δεν ξέρετε τι θέλετε και τι σας φταίει.
Εμείς δε συμβαδίζουμε ή εσείς;
Ναι κάντε ό,τι νομίζετε αρκεί οι επιλογές σας να μην εις βάρος των υπολοίπων. Ποια μπάλα στην εξέδρα;
Και συγγνώμη τι είναι αυτό το coronavac πάλι; Το ήξερες και από χθες; Γενικά από πότε έχετε άποψη πάνω στα εμβόλια;
Μιλάς λες και πρόκειται να αγοράσεις ανταλλακτικό αυτοκινήτου.
Για εμβόλια μιλάμε άνθρωπέ μου. Όχι για κάτι που θα αγοράσεις από το ebay για να επιλέξεις.
Αν είναι ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει τότε ας πουλάμε και τα ναρκωτικά ελεύθερα.
Από την τσέπη τους θα τα πληρώνουν και οι ναρκομανείς.
Μα τι λέτε τώρα;

Adminović έγραψε:Κι εν πάση περιπτώσει, αν το όνειρό σας είναι να ζήσετε σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης που κάποιοι ηλίθιοι «επιστήμονες» ή/και πολιτικοί θα αποφασίζουν για τη ζωή και το σώμα σας, εγώ πολύ ευχαρίστως να σας αδειάσω τη γωνιά και να πάω κάπου που δεν έχει τέτοια ηλίθια ναζιστικά μέτρα. Δεν έχω αντίρρηση. Εσείς είστε που θα τρώτε ακρίδες γιαχνί μετά, αν φύγουν όλοι όσοι διαφωνούν με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. :pardon:

Αυτό που "θυματοποιείτε" τους εαυτούς σας συνεχώς με ξεπερνάει.
Μάλλον εσείς ονειρεύεστε Άουσβιτς και στρατόπεδα συγκέντρωσης σε μια προσπάθεια να δώσετε δραματικό τόνο στην δήθεν κυνηγημένη ζωή σας και να ντύσετε το αφήγημά σας με μελοδραματικές αποχρώσεις.
Κανείς από εμάς δε μίλησε για στρατόπεδα συγκέντρωσης. Εσείς φαντασιώνεστε ότι παίζετε στη λίστα του Σίντλερ.
Όλοι οι υπόλοιποι θέλουμε απλά να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Νοέμ 2021, 02:08

Εν τω μεταξύ πραγματικά.
Μέχρι και χθες λέγατε όχι στα εμβόλια. Μετά λέγατε υπάρχει φάρμακο. Και γιατί δε μας δίνουν το φάρμακο.
Μετά ανακαλύψατε τα μονοκλωνικά, τα δικλωνικά, τα τριφασικά ...
Τώρα σας φταίει που δε σας αφήνουν να επιλέξετε τη μάρκα του εμβολίου.
Το coronovac, το σκατάκ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Ε καταλήξτε κάπου.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Νοέμ 2021, 02:48

ВладимирВладимирович έγραψε:Εχεις δει π.χ. τι συμβαίνει σημερα στο Ρότερνταμ; Το 2 tier society που ονειρεύεστε οι αλφαφιασμενοι, εχει δικες του συνέπειες :yesyes: και πρέπει να είστε εντελώς στη κοσμαρα σας αν νομίζετε οτι συτος που δεν θα μπορέσει να αγοραζει "ουτε τσιχλα" δεν θα την παρει απλα απο εσας :yesyes:

Τα δύο επίπεδα στην κοινωνία από σας ξεκίνησαν.
Εσείς διαλέξατε να αυτοαπομονωθείτε και να ξεχωρίσετε από το "πλήθος".
Όλες οι χώρες τους κόσμου υιοθετούν μια επίσημη γραμμή. Εσείς διαλέξατε να το παίξετε επαναστάτες.

Και εν πάση περιπτώσει εμένα το πόιντ μου είναι άλλο. Πράγματι πιστεύω ότι η φορολογική ενημερότητα είναι ένα καλό μέσο για να στριμώξεις τον οποιονδήποτε. Άσχετα και με την πανδημία.
Γιατί ο νεοελληναράς πάντα βρίσκει παραθυράκια αλλά αν δεν μπορείς να βγάλεις φορολογικό πιστοποιητικό είσαι ανύπαρκτος για το κράτος όσο παραθυράκια και να βρεις.
Πιο πολύ θα πονέσει να μην μπορείς να κάνεις μια μεταβίβαση ή οποιαδήποτε πράξη παρά να μην μπορέσεις να αγοράσεις τσίχλες.
Τσίχλες θα βρει τρόπο από αλλού. Αν δεν είσαι εντάξει με την εφορία όμως, είσαι αιχμάλωτος.
Διαφωνείς;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Νοέμ 2021, 08:26

bizeli έγραψε:Τα δύο επίπεδα στην κοινωνία από σας ξεκίνησαν.
Εσείς διαλέξατε να αυτοαπομονωθείτε και να ξεχωρίσετε από το "πλήθος".
Όλες οι χώρες τους κόσμου υιοθετούν μια επίσημη γραμμή. Εσείς διαλέξατε να το παίξετε επαναστάτες.

Ακριβως. Ειναι σαν να λεμε οτι οσοι αποδεχονται οτι η Γη ειναι στρογγυλη χωριζουν την κοινωνια σε οπαδους της στρογγυλης Γης και σε οπαδους της επιπεδης Γης.

bizeli έγραψε:Αυτό που "θυματοποιείτε" τους εαυτούς σας συνεχώς με ξεπερνάει.
Μάλλον εσείς ονειρεύεστε Άουσβιτς και στρατόπεδα συγκέντρωσης σε μια προσπάθεια να δώσετε δραματικό τόνο στην δήθεν κυνηγημένη ζωή σας και να ντύσετε το αφήγημά σας με μελοδραματικές αποχρώσεις.
Κανείς από εμάς δε μίλησε για στρατόπεδα συγκέντρωσης. Εσείς φαντασιώνεστε ότι παίζετε στη λίστα του Σίντλερ.
Όλοι οι υπόλοιποι θέλουμε απλά να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Αυτο γινεται ακομα πιο αστειο οταν σκεφτεις οτι πολλοι αντιεμβολιαστες ειναι φασιστες (κυριολεκτικα οχι μεταφορικα) και γουσταραν τα πραγματικα στρατοπεδα συγκεντρωσης.... :D Δηλαδη οι οριτζιναλ φασιστες λενε οτι οι δημοκρατες ειναι ναζι.... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Νοέμ 2021, 08:32

Adminović έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Μπορεις να στειλεις mail στους κινεζους να σου στειλουν οσες δοσεις νομιζεις αφου το θελεις τοσο πολυ. Δεν το απαγορευει ο νομος. Το πιθανοτερο ειναι οτι θα στειλουν το mail σου κατευθειαν στα σπαμ αλλα μπορεις να προσπαθησεις :D

Εχμ....ξέρεις....δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα... :rolleyes:
Μάλλον δεν έχεις ιδέα από τη διαδικασία εκτελωνισμού.

Μεταξυ σοβαρου και αστειου το ειπα γιατι δεν θεωρω σοβαρη απαιτηση αυτο που λες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Νοέμ 2021, 08:54

bizeli έγραψε:Εν τω μεταξύ πραγματικά.
Μέχρι και χθες λέγατε όχι στα εμβόλια. Μετά λέγατε υπάρχει φάρμακο. Και γιατί δε μας δίνουν το φάρμακο.
Μετά ανακαλύψατε τα μονοκλωνικά, τα δικλωνικά, τα τριφασικά ...
Τώρα σας φταίει που δε σας αφήνουν να επιλέξετε τη μάρκα του εμβολίου.
Το coronovac, το σκατάκ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Ε καταλήξτε κάπου.

Eν τω μεταξυ τα φαρμακα (οταν βγουν) θα βγουν απο τις ιδιες φαρμακευτικες που τωρα κραζουν και θα ειναι ακομα λιγοτερο δοκιμασμενα απο οτι τα εμβολια. Δηλαδη το εμβολιο της Πφαιζερ ειναι επικινδυνο ενω το χαπι της Πφαιζερ οχι :axakaloe:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Νοέμ 2021, 09:51

καλα οι εντασεις απο ολους αλλα για δειτε και αυτο οταν ακουει καποιος αυτα που λενε
γιατροι κλπ ε κατι σε πιανει γιατι δεν τα λεει η κουλα και η σουλα στο κομμωτηριο

Ο κορυφαίος, διεθνούς φήμης και βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ, Γάλλος ιολόγος, Λύκ Μοντανιέ, κρούει των κώδωνα του κινδύνου στην ανθρωπότητα κα απευθύνει έκκληση στις κυβερνήσεις να σταματήσουν τώρα την τρέλα του μαζικού εμβολιασμού. Μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι όσα λέει ο Μοντανιέ έρχονται σε μια στιγμή που οι κυβερνήσεις πιέσουν τους πολίτες κυριολεκτικά κυνηγώντας τους με την σύριγγά στο χέρι ενώ υπάρχουν και κράτη που ακολουθούν πλέον την οδό του νομικού καταναγκασμού

Ο Λύκ Μοντανιέ μίλησε στις 17 Νοεμβρίου 2021 στο ραδιόφωνο sudradio και είναι η πιο πρόσφατη συνέντευξή του.

«Υπάρχουν άτομα που πεθαίνουν από παρενέργειες του εμβολίου» διαπιστώνει. «Στις παρενέργειες υπάρχουν τα πριόν, η νόσος Creutzfeldt-Jakob, περικαρδίτιδες/μυοκαρδίτιδες κ.α. Δεν απέχουμε ούτε ένα χρόνο από τα πρώτα εμβόλια και έχουμε ήδη αυτά τα αποτελέσματα» είπε. «Υπάρχουν πολλές άγνωστες παρενέργειες είμαστε περισσότερο στην αρχή παρά στο τέλος. Οπότε προσοχή, προσοχή και να σταματήσουμε, να σταματήσουμε τον μαζικό εμβολιασμό».

Και συνεχίζει ο καθηγητής Luc Montagnier: «Υπήρξε πολύ ελπίδα στο εμβόλιο mRNA. Αυτό ήταν ένα λάθος. Πρέπει να εξετάσουμε όλες τις υποθέσεις αυτές που αφορούν τα εμβόλια οι υποθέσεις να υπολογιστούν και να αναλυθούν… Πρέπει να σταματήσουμε αυτή την επιλογή αμέσως να σταματήσουμε άλλους θανάτους. Επιπλέον αυτό που επιπλέον με ανησυχεί είναι τα παιδιά… Είμαστε στη φάση να θέλουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά …”

Δημοφιλή άρθρα
pronews.gr
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Έγγραφο-«πύραυλος» του ΓΕΝ «βυθίζει» την κυβέρνηση: «Οι εμβολιασμένοι νοσούν περισσότερο από Covid-19»!Ο Τ.Όργουελ σε ΕΡΤ: «Θα πεθαίνουν 2 ανεμβολίαστοι & 2 εμβολιασμένοι και θα λέμε ότι το 89% ήταν ανεμβολίαστοι»Η θετικότητα των tests και τα «περίεργα» στατιστικά που προκύπτουν για τον κορωνοϊόΠαραδοχή «βόμβα» από την κυβέρνηση: «Υπερκαταγράφουμε τους θανάτους από COVID-19» (βίντεο)Για πρώτη φορά συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ: Πολίτες κατά των νέων απαγορεύσεωνΞεκίνησαν τα περί lockdown- Μ.Θεμιστοκλέους: «Καταβάλλεται προσπάθεια να μην το κάνουμε»Πρόεδρος των ΗΠΑ μόνο για επτά ώρες η Κ.Χάρις: Επέστρεψε στα καθήκοντα του ο Τ.Μπάιντεν (upd)Κ.Πουλάς: «Μας λένε ψέματα για τον εμβολιασμό και την ανοσία»!Τέλος και επίσημα στο αφήγημα: Η χώρα που εμβολίασε το 118% του πληθυσμού μπαίνει σε lockdown λόγω έξαρσης κρουσμάτων
READ MORE
Ξεκίνησαν τα περί lockdown- Μ.Θεμιστοκλέους: «Καταβάλλεται προσπάθεια να μην το κάνουμε»
Ο δημοσιογράφος τον διακόπτει και του λέει ότι η Αμερική εμβολιάζει παιδιά μικρών ηλικιών. Ο νομπελίστας απαντά:

¦Αυτά τα παιδιά μπορεί να πεθάνουν μια μέρα, ακόμα κι αν συμβεί 10 ή 20 χρόνια αργότερα… Αν δεν λάβουμε κάθε προφύλαξη, οδεύουμε προς μια καταστροφή! Είμαστε σε ένα πολύ σοβαρό σημείο (σ.σ.: ή σε μία κατάσταση) για να μιλήσουμε για την προέλευση του ιού», εξηγεί,

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη τις λεπτομέρειες αλλά αρχίζουμε να παίρνουμε μια ιδέα. Μπορούμε να σκεφτούμε ότι υπάρχουν απρόβλεπτα πράγματα μη αναμενόμενα από Κινέζους ερευνητές», είπε ο διαπρεπής Καθηγητή Ιολόγος.

«Είναι μια κινεζική υπόθεση αρχικά. Πιθανότατα, δούλεψαν σε σχέδια από τους ιούς της νυχτερίδας. Αλλά βέβαια υπάρχουν νέες κατασκευές προερχόμενες από τη νυχτερίδα που επιτρέπουν το πέρασμα στον άνθρωπο. Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, τουλάχιστον οικονομική, αμερικανική πιθανώς και τεχνική, σε αυτή την υπόθεση», εξηγεί ο καθηγητής Luc Montagnier.

«Στην αρχή έχουμε έναν κινέζικο ιό και μετά έχουμε κάτι άλλο. Δηλαδή έχουμε νέες παραλλαγές που εμφανίζονται από τον κινεζικό ιό αλλά που απέχουν αρκετά από την αρχική του δομή», εξηγεί ο ιολόγος στο μικρόφωνο του Sud Radio.

«Η υπόθεση δεν έχει τελειώσει και φυσικά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότεροι μιλάνε. Ίσως να φτάσουμε να μάθουμε την αλήθεια. Θα χρειαστεί χρόνος. Είμαστε ακόμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Γιατί αυτές οι νέες παραλλαγές δίνουν παρενέργειες». εξηγεί ο βιολόγος.

«Ακόμη και ο αρχικός ιός δίνει παρενέργειες και άμεσες επιδράσεις που είναι υποφερτές θα λέγαμε, αλλά μετά προκαλεί μυοκαρδίτιδα, καρδιαγγειακά φαινόμενα και που σκοτώνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από αυτές τις μυοκαρδίτιδα, ένα από τα αποτελέσματα του εμβολίου», κρίνει Καθηγητής Luc Montagnier.

«Κατά την κατάρτισή μου είμαι γιατρός-ερευνητής, έχω την ηθική μου», εξηγεί ο καθηγητής Luc Montagnier. «Οποιοσδήποτε θάνατος από φάρμακο, εμβόλιο, πρέπει να λογίζεται ως κάτι σοβαρό και όταν υπάρχουν αρκετοί θάνατοι είναι πραγματικά πρόβλημα», αναφέρει:

«Δεν υποφέρω την ιδέα που λέγεται ότι στην αναλογία κινδύνου-οφέλους, εσείς έχετε κινδύνους, αλλά η αναλογία οφέλους είναι πολύ καλύτερη για τους άλλους», εξηγεί ο βιολόγος στο μικρόφωνο του Sud Radio. «Αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί πολύς πόνος προέρχεται από αυτή την αντίληψη»

«Η πρώτη φάση είναι οι αρκετά συχνές παρενέργειες που δεν διαρκούν πολύ αλλά είναι ήδη θανατηφόρες», εξηγεί. «Τότε έχεις τα καρδιαγγειακά αποτελέσματα», συνεχίζει ο βιολόγος. «Και τώρα έχετε τ’ αποτέλεσμα των πριόν», εξηγεί ο καθηγητής Luc Montagnier.

«Επέρχονται κι άλλοι θάνατοι και αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν από τη νόσο Cossen-Jacob», εξηγεί ο καθηγητής Luc Montagnier στο μικρόφωνο του Sud Radio.

«Αυτή η ασθένεια είναι πολύ σπάνια, συνήθως όταν είναι σποραδική είναι μία στο εκατομμύριο», εξηγεί. «Υπάρχει μια ομάδα 7 ανεξάρτητων ατόμων με διαφορετικούς γιατρούς που έχουν αυτή την ασθένεια.

Ο κοινός παράγοντας είναι ότι εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις εμβολίου Pfizer», συνεχίζει ο ιολόγος.

«Είναι στη δεύτερη δόση που έχετε μικρά σημάδια και μετά εμφανίζονται γενικά σημάδια της νόσου. Δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι προκαλείται από τα εμβόλια», εξηγεί, «Αλλά πρέπει να εξετάσετε αυτήν την υπόθεση ούτως ή άλλως». «Επειδή ο μόνος κοινός παράγοντας μεταξύ αυτών των ανθρώπων είναι να έχουν εμβολιαστεί με το ίδιο εμβόλιο».

(απομαγνητοφώνηση από sudradio της επίσημης σελίδας του)

Ο νομπελίστας και πλέον αρμόδιος και παγκοσμίως αναγνωρισμένος ιολόγος ιατρός καταλήγει με την αγωνιώδη έκκληση: «Σταματήστε, σταματήστε τον μαζικό εμβολιασμό»
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”