Ακούστε τι λένε οι γονείς των φυντανιών που ξυλοκόπησαν τον Σταθμάρχη..

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Ακούστε τι λένε οι γονείς των φυντανιών που ξυλοκόπησαν τον Σταθμάρχη..

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Ιαν 2021, 21:47

άκυρο

(πόσταρα κάτι καταλάθος εδώ ενώ ήταν για αλλού)
:D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Ιαν 2021, 11:27

bizeli έγραψε:
Adminović έγραψε:Στη Θεσσαλονίκη είχαμε αυτές τις μέρες ένα ακόμη περιστατικό υποδειγματικής συμπεριφοράς υπαλλήλου αστικών συγκοινωνιών. :D

Εσύ έχεις κολλήσει με το ότι ήταν υπάλληλος αστικών συγκοινωνιών. Μάλλον έχεις απωθημένα μαζί τους. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει παρατήρηση στους πιτσιρικάδες. Μπορεί να ήταν και υπάλληλος βενζινάδικου που έτυχε να χρησιμοποιήσει το μετρό.
Τι θα έλεγες τότε;
Θα τα έβαζες με τον κλάδο των βενζινοπωλών;

Ο βενζινοπώλης είναι ιδιώτης, όχι κρατικός υπάλληλος που πάει να πουλήσει τσαμπουκάδες στο κρατικό μέσο όπου εργάζεται. Έχει μια μεγάλη διαφορά αυτό.

Δηλαδή πρέπει να έχω απωθημένα για να κράζω κάποιο κρατικό υπάλληλο που φέρεται στο κοινό (που από τους φόρους του πληρώνεται) σαν να είναι αυτός εδώ ο τύπος;;; :hmmm

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Ιαν 2021, 15:36

Το φαουλ του σταθμαρχη ειναι που εκανε αναφορα σε σπιτια. Δεν του αξιζε το ξυλο για αυτο αλλα δεν μιλανε ετσι. Αυτην την εκφραση (''στο σπιτι σου ετσι κανεις?'') ειναι προσφιλης στους boomers αλλα δεν εχουν καταλαβει οτι εχουν αλλαξει οι εποχες και οτι δεν μπορεις να μιλας ετσι σε νεοτερους σου. Στην τελικη αυτοι οι δυο αλητες μπορει οντως ετσι να καθονται ετσι στο σπιτι τους που απ'οτι αποδειχθηκε ειναι τσαντιρι οχι σπιτι.

Σε καθε περιπτωση οσο εμετικοι και πασοκοι να ειναι αρκετοι ΔΥ, εκεινα τα αληταρια ειναι 10 φορες χειροτερα. Επισης πιθανον να εμπλεκονται και σε αλλα αδικηματα αν κρινουμε απο το πως αρνηθηκαν να δωσουν αποτυπωματα.
0 .

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 31 Ιαν 2021, 14:33

bizeli έγραψε:
micro έγραψε:Συνεχίζεις τα άσχετα. Αυτό δικαιολογείται βέβαια, διότι μέχρι πρότινος δε σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με τα του σταθμάρχη, όπως γράφεις κι εδώ:

Και εξακολουθεί να μην με ενδιαφέρει και απορώ ακόμα πώς κάνουμε αυτή τη συζήτηση (ειδικά με σένα) να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.
Η ουσία όσων έχω γράψει εγώ γυρνάει σταθερά γύρω από τον άξονα ότι ό,τι και να έκανε ο σταθμάρχης δεν δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τους πιτσιρικάδες.
Όλα τα άλλα που μου γράφεις είναι ψιλά γράμματα.

Σόρι για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έχω μπλέξει με διάφορα.
Επίσης, διάβασα όλο το κείμενό σου να ξέρεις αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να επικεντρωθώ στα σημεία που επικεντρώνεσαι εσύ και σου είπα τον λόγο. Τον επαναλαμβάνω.
Ό,τι και να έκανε ο σταθμάρχης (που κατά τη δική μου γνώμη δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο) ΔΕΝ δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό του.
Τελεία και παύλα.

Έχεις κολλήσει με το "αν δικαιολογείται ή δε δικαιολογείται ο ξυλοδαρμός", και δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτε άλλο, ούτε προσέχεις τι σου γράφουμε ο αντμιν κι εγώ ... :frustrato:

micro έγραψε:Ξέχνα και τις δικαιολογίες, δεν ψάχνουμε να δικαιολογήσουμε κανέναν, λέμε απλά τι έγινε.

adminovic έγραψε:Το ότι οι δύο ανήλικοι έκαναν ένα πολύ σοβαρό έγκλημα δεν αναιρεί και δεν εξαλείφει τις ευθύνες του σταθμάρχη..

Εντωμεταξύ δεν ξέρω καν τι σημαίνει ή τι εννοείς με το "δικαιολογεί ή δε δικαιολογεί". Τι θα πει αυτό; Έχει να κάνει με την ευθύνη, το φταίξιμο ή την αιτία; Εντελώς αυθαίρετη τη βλέπω την έννοια αυτή.

Όσο λοιπόν επιμένεις εκεί, τόσο θα πέφτεις από τα σύννεφα με αυτά που σου γράφω, τον adminovic θα τον βλέπεις κολλημένο με υπαλλήλους αστικών συγκοινωνιών, τον λαχουρένιο - ξέρω γω - πως έχει ευθιξία με το "σπίτι" κλπ.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιαν 2021, 15:23

Παιδιά σόρι δεν είμαι σε φάση να απαντήσω τώρα.
Έτσι κι αλλιώς ό,τι ήταν να πω το είπα.

Σας ζητώ συγγνώμη αλλά έχω άλλα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή.

Θα προσπαθήσω να απαντήσω κάποια άλλη στιγμή, αν και δεν ξέρω τι διαφορετικό να προσθέσω, γιατί πραγματικά το βλέπουμε από διαφορετική σκοπιά και δε βλέπω να φτάνουμε κάπου.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 31 Ιαν 2021, 20:10

Εδω σας θελω γατακια μου, για μαντεψτε ποιος σε αυτη τη φωτο ο νταης και ποιος το θυμα; :giggle02:

4075da84-97f1-49d5-9c90-a3888950857e.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 03 Φεβ 2021, 01:34

bizeli έγραψε:Παιδιά σόρι δεν είμαι σε φάση να απαντήσω τώρα.
Έτσι κι αλλιώς ό,τι ήταν να πω το είπα.

Σας ζητώ συγγνώμη αλλά έχω άλλα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή.

Θα προσπαθήσω να απαντήσω κάποια άλλη στιγμή, αν και δεν ξέρω τι διαφορετικό να προσθέσω, γιατί πραγματικά το βλέπουμε από διαφορετική σκοπιά και δε βλέπω να φτάνουμε κάπου.

Οκ, θα σου βάλω task για όταν βρεις όρεξη. :pardon:

Να απαντήσεις στο γιατί είσαι τόσο απροκάλυπτα και ακραίως μεροληπτική υπέρ του σταθμάρχη, γιατί του δικαιολογείς τα πάντα, ενώ στους νεαρούς τίποτα. Ρε μπας και τον γνωρίζεις προσωπικά;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Φεβ 2021, 09:51

ρε βλαμμενα --γιατι τελικως ειμαστε ολοι βλαμμενοι .....οταν εισαι νεος και μαλιστα δυο μαζι δεν τα βαζεις
ποτε με ηλικιωμενο οχι γιατι δεν θα το αξιζει αλλα δεν παει δεν ειναι σωστο απο την δικη σου μερια
-του δινεις μια πεφτει κατω και τον αφηνεις να αναλογιστει την ηλικια του ,
......η εικονα του οποιονδηποτε πεσμενο κατω και δυο ατομα να τον κτυπουν
μανιασμενα δεν ειναι ηθικο και δεν θαθελα να ηταν γιοι μου ....δηλ αν ηταν καπου που δεν τους εβλεπαν
τι αλλο θα του εκαναν; θα του εβγαζαν τα νυχια με ταναλια; θα τον εγδαραν; θα τον σκοτωναν;
και ολα αυτα γιατι κατι τους ειπε; στην τελικη αξιζε τον κοπο;

ασε και το αλλο να πει κατι ενας το καταλαβαινω να λεει και ο φιλοσοφος του φορουμ με ξεπερναει

δεν θυμαμαι τι ελεγε μλκ για τον σωκρατη ..... εδω εχει μια εικονα να εξετασει και δεν βλεπει το οριο
μεταξυ του υπερβολικου και του ηπιου -ή φυσιολογικου και αυτη ειναι ακριβως η δουλεια ενος που φιλοσοφει
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Φεβ 2021, 18:41

micro έγραψε:
Οκ, θα σου βάλω task για όταν βρεις όρεξη. :pardon:

Να απαντήσεις στο γιατί είσαι τόσο απροκάλυπτα και ακραίως μεροληπτική υπέρ του σταθμάρχη, γιατί του δικαιολογείς τα πάντα, ενώ στους νεαρούς τίποτα. Ρε μπας και τον γνωρίζεις προσωπικά;

Μα σου έχω απαντήσει ήδη σε αυτό. Δεν παίρνω το μέρος του σταθμάρχη.
Παίρνω το μέρος αυτού που ήταν πεσμένος κάτω.
Αν ήταν τα πιτσιρίκια κάτω και βαρούσε ο σταθμάρχης, τότε θα έκραζα τον σταθμάρχη.

Εν τω μεταξύ λες και μιλάμε για τίποτα φλώρους.
Από όλη τη μαγκιά και τη στάση σώματος των παιδιών + μαθητές ΕΠΑΛ μπορεί κανείς να βγάλει πολλά συμπεράσματα.
Μπορώ να φανταστώ ακόμα και τη συμπεριφορά τους στο σχολείο πώς είναι.

Άσε μωρέ έχουμε μπουχτήσει από συμπεριφορές μπαχαλάκηδων και νταήδων στα σχολεία.
Άσε ρε συ micro.
Δλδ κάνει μπαμ ότι αυτά τα παιδιά έχουν μάθει να λύνουν τις διαφορές τους με ξύλο, τσαμπουκά και μανούρες.
Και τώρα ζητάνε "συγγνώμη" και κουραφέξαλα.
Ζητάνε συγγνώμη γιατί πήρε έκταση το θέμα, τους συμβούλεψε και ο δικηγόρος κτλ.

Υπάρχουν 15χρονα που είναι νορμάλ και ευγενικά παιδιά και υπάρχουν 15χρονα που δε δείχνουν σεβασμό σε τίποτα και σε κανέναν και αν τους κάνεις παρατήρηση πουλάνε πνεύμα και ξύλο.

Και επίσης με καλύπτει στο 100% σε αυτά που είπε ο νέμο.
1 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Φεβ 2021, 18:53

Και λιγες εφαγε ο σαπιοκοιλος :yesyes:

Aποκάλυψη : Νέα στοιχεία για την επίθεση στο Μετρό
Κατάθεση γυναίκας που δήλωσε ότι ήταν επιβάτης του συρμού και είδε το επεισόδιο μεταξύ του ελεγκτή και των δύο ανηλίκων
Στην κατάθεσή της φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι «ο υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ είχε προχωρήσει (σ.σ. μετά την αρχική επίπληξη στους δύο ανηλίκους 15-17 ετών, διότι δεν φορούσαν μάσκα και την άρνησή τους να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα) σε ορισμένα «ειρωνικά» κι «υποτιμητικά» σχόλια σε βάρος τους.
Ακόμη, φέρεται να έχει περιγράψει μία μορφή κτυπήματος του ελεγκτή στους δύο ανήλικους επιβάτες, για το οποίο έχουν μιλήσει και οι δύο δράστες.

https://www.tovima.gr/2021/02/03/societ ... sto-metro/
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Κοινωνία”