ρομα

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: ρομα

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Οκτ 2021, 16:33

«Οι εντολείς μου ζήτησαν να εκφράσουν τη λύπη τους για την απώλεια ενός συνανθρώπου τους. Αυτό, όμως, που υποστηρίζουμε ότι προηγήθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας και γι’ αυτό είναι καταζητούμενοι οι επιζήσαντες όπως ο συλληφθείς που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας 10 αστυνομικών και ο καταζητούμενος που δεν εμφανίστηκε για να πει τη δική τους αλήθεια» είπε αρχικά ο κ. Κούγιας.

«Δυστυχώς η υπόθεση έχει και πολιτικές προεκτάσεις. Άκουσα πρώην πρόεδρο κόμματος να λέει ότι είχαν υπηρεσία 5 μηνών. Ο ... με λιγότερα χρόνια υπηρετήσας έχει 5 χρόνια προϋπηρεσία και αυτός με τα περισσότερα έχει 15 χρόνια. Ο επικεφαλής είναι 25 ετών υπαστυνόμος αριστούχος της σχολής. Είναι από φτωχές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας» είπε για τους αστυνομικούς ο Αλέξης Κούγιας.

«δεν θα επιστρέψω να υπάρξει σκιά ότι εγώ, ο εισαγγελέας, ο ανακριτής επηρεάστηκαν από την ιδιότητα των αστυνομικών. Σας πληροφορώ ότι αντιμετωπίστηκαν με ιδιαίτερη σκληρότητα από τους συναδέλφους ενώ κινηθεί – κακώς κατά τη γνώμη μου -πειθαρχική διαδικασία σε βάρος τους με το ερώτημα της απόταξης».

Μιλώντας, δε, για την υπερασπιστική γραμμή των επτά αστυνομικών για όσα συνέβησαν στο Πέραμα ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι «αν μια λέξη από το απολογητικό υπόμνημα δεν είναι αλήθεια σας καλώ να εκθέσετε και εμένα και τους εντολείς μου. Η υπερασπιστική γραμμή που επέλεξα βασίζεται όχι στις απολογίες των αστυνομικών αλλά στις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων».
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Οκτ 2021, 17:13

Οι ηλικίες των γύφτων ληστών ήταν 14, 16 και 18 χρονών ... ο 18χρονος είχε δύο παιδιά και ένα τρίτο στον δρόμο μπουμπούκια από νωρίς στο μεροκάματο... από αυτούς κανένας δεν ήξερε τέχνη και προφανώς το σχολείο το σταμάτησαν από πολύ νωρίς.

Με τα δεδομένα των οικογενειών μας πως θα τους χαρακτήριζε κανείς;

Με μία λέξη ΑΛΗΤΕΣ.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Οκτ 2021, 19:06

pluton έγραψε:Οι ηλικίες των γύφτων ληστών ήταν 14, 16 και 18 χρονών ... ο 18χρονος είχε δύο παιδιά και ένα τρίτο στον δρόμο μπουμπούκια από νωρίς στο μεροκάματο... από αυτούς κανένας δεν ήξερε τέχνη και προφανώς το σχολείο το σταμάτησαν από πολύ νωρίς.

Με μία λέξη ΑΛΗΤΕΣ.

οχι δεν τους χαρακτηριζει αυτη η λεξη αλλα ο κωδικας που εχουν να ζουν παρασιτωντας
παλια ειχαν τις τεχνες αυτες ομως σημερα εχουν παψει να εχουν περαση
και οσο αυξανονται τοσο θα αυξανεται και η εγκληματικοτητα - μονο με υποχρεωτικοτητα σε σχολεια
και τεχνες θα λυθει το προβλημα και με αστυνομευση για τα τηρουνται τα μετρα τυπου ναζι και κκ
αλλιως που ειναι σιγουρο δηλαδη οπως παμε γυφτοι και λαθρο θα μας πηδηξουν στο μελλον
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Οκτ 2021, 20:50

Logo
Τετάρτη 27/10/2021
ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑΠΟΨΕΙΣΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑΠΟΨΕΙΣΚΟΣΜΟΣΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεσπά η κόρη του δολοφονημένου Μανώλη Καντάρη: «Εμάς δεν μας επισκέφτηκε κανείς, δεν λάβαμε καμία βοήθεια»
ΕΛΛΑΔΑ

27-10-2021 • 15:36μμ
Πυρά κατά του Δημήτρη Τζανακόπουλου για την επίσκεψή του στους Ρομά
Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κόρη του Μανώλη Καντάρη ο οποίος έπεσε νεκρός από αλλεπάλληλες μαχαιριές αλλοδαπών, οι οποίοι του επιτέθηκαν για να του κλέψουν μια κάμερα, ξεσπά.

Με αφορμή την επίσκεψη του Δημήτρη Τζανακόπουλου στον οικισμό των Ρομά, μετά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα , κατακεραυνώνει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι κανένας δεν επισκέφτηκε ούτε βοήθησε τη δική της οικογένεια.

«Ο κύριος Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την οικογένεια Ρομά και δήλωσε ότι θα διεκδικήσει από το κράτος “να αναλάβει την ευθύνη για την στήριξη της οικογένειας του, των τριών παιδιών του και της συζύγου του.” Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για τον πατέρα μου, Μανώλη Καντάρη. Δέκα χρόνια μετά από τον άδικο θάνατο του μπαμπά μου, κανείς δεν μας έχει επισκεφθεί και ουδέποτε λάβαμε καμία απολύτως βοήθεια από το κράτος. Τέτοιες κινήσεις μας αποδεικνύουν πως η ευαισθητοποίηση είναι επιλεκτική και πως επικρατεί το θέατρο του παραλόγου» τονίζει η κόρη του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη.

Ο δολοφονημένος Μ. Καντάρης με τη σύζυγό του
Πήγαινε στο μαιευτήριο
Υπενθυμίζεται ότι 44χρονος τότε Μανώλης Καντάρης δέχτηκε επίθεση από δύο Αφγανούς ηλικίας 20 και 27 ετών οι οποίοι τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου για να του κλέψουν μια βιντεοκάμερα. Ο άτυχος 44χρονος κατευθυνόταν με τη σύζυγό του στο μαιευτήριο ενώ ερχόταν στον κόσμο το τέταρτο παιδί του.

newsbreak.gr
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Οκτ 2021, 20:53

pluton έγραψε:Οι ηλικίες των γύφτων ληστών ήταν 14, 16 και 18 χρονών ... ο 18χρονος είχε δύο παιδιά και ένα τρίτο στον δρόμο μπουμπούκια από νωρίς στο μεροκάματο... από αυτούς κανένας δεν ήξερε τέχνη και προφανώς το σχολείο το σταμάτησαν από πολύ νωρίς.

Με μία λέξη ΑΛΗΤΕΣ.

τώρα λοιπόν που τον εκτέλεσαν οι μπάτσοι είσαι ευχαριστημένος ε;
ντροπή σου
αυτό το παράδειγμα δείχνεις στα παιδιά σου;
καήκαμε..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Οκτ 2021, 00:17

Το τσιρκο συνεχιζει να καίει λαδια, αφησαν ελεύθερους και τους μπατσους και τους γυφτους :xaxax:

Αλλα αφου τον ψηφίσατε φατε τον στη μαπα να πουμε :yesyes:

El_27KmWoAMJV9k.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Οκτ 2021, 07:42

27-10-2021 • 23:18μμ
Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα
Χωρίς κανένα περιοριστικό όρο ή αναμορφωτικά μέτρα όπως προβλέπεται σε ανήλικους, αφέθηκαν οι δύο Ρομά που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο Πέραμα.

Οι δύο ανήλικοι 14 και 16 ετών αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους στην Τακτική Ανακρίτρια Πειραιά και με σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Βασιλικής Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Ανακρίτρια ο 14χρονος που υποστήριξε ότι ήταν ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος. Μάλιστα υποστήριξε πως πρώτα πυροβόλησαν οι αστυνομικοί και μετά έπεσε με το όχημα στις μηχανές των αντρών της ΔΙΑΣ.

Ο 16χρονος συνεπιβάτης του οχήματος, απολογήθηκε στην Ανακρίτρια στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μετά τα πυρά των αστυνομικών.

Newsbreak.gr

Αισχρός άφησαν ελεύθερους τους γύφτους.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Οκτ 2021, 07:51

vallon έγραψε:

Με μία λέξη ΑΛΗΤΕΣ.

τώρα λοιπόν που τον εκτέλεσαν οι μπάτσοι είσαι ευχαριστημένος ε;
ντροπή σου
αυτό το παράδειγμα δείχνεις στα παιδιά σου;
καήκαμε..

Vallon αγόρι μου αν τα παιδιά μου έκαναν κάτι τέτοιο, θα ντρεπόμουνα πολύ και εύχομαι να μη κάνουν τέτοια πράγματα.... Ο εισαγγελέας και ο ανακριτης αποφάσισαν ότι ο 14χρονος και ο 16χρονος δεν χρειάζονται αναμορφωτήριο....

Εύχομαι το επόμενο αυτοκίνητο που θα κλέψουν να είναι το δικό τους....

Τα κελεπουρια αυτά ασφαλώς δεν θα πάνε να εργαστούν, σίγουρα σύντομα θα μας απασχολήσουν. Ξανά.
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Οκτ 2021, 08:26

Ο 15χρονος που παραδόθηκε σήμερα στις Αρχές και ισχυρίστηκε πως ήταν ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος, το οποίο καταδίωξαν οι αστυνομικοί στο Πέραμα, δεν έχει σχέση με το πρόσωπο που διέφυγε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, όπως δήλωσε ο συνήγορός τους, Αλέξης Κούγιας.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Αλέξης Κούγιας είπε μεταξύ άλλων για τον 15χρονο ότι “όλοι οι αστυνομικοί ήταν κατηγορηματικοί ότι το πρόσωπο αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πρόσωπο το οποίο διέφυγε. Διαφέρει και ως προς το ύψος και ως προς τον σωματότυπο”.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος Ρομά παρουσιάστηκε αυτοβούλως στα δικαστήρια Πειραιά σήμερα. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, υποστήριξε πως ο ίδιος ήταν ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου τη μοιραία νύχτα, ενώ ο φίλος του που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Όπως ισχυρίστηκε, αυτό το διάστημα δεν είχε εμφανιστεί γιατί φοβόταν ενώ έδωσε και τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη, περιγράφοντας επίσης τους λόγους που δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί πυροβόλησαν προς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν γι’ αυτό και ο ίδιος έβαλε την όπισθεν και κινήθηκε προς τα πάνω τους, ενώ λέει πως και την ώρα που έτρεχε για να διαφύγει πυροβόλησαν προς το μέρος του, όμως οι σφαίρες κατέληξαν σε τοίχο.

Enikos.gr

Φανταστείτε τι είδους υποκείμενο έκρυψαν οι γύφτοι.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Οκτ 2021, 10:17

εχουμε χαζεψει σαν ανθρωποι γιατι η πολιτικη αρμενιζει στραβα εδω και καιρο
μας χαζεψαν και συνεχιζουν να μας χαζευουν ολους και εναν εναν ατομικα

δεν ειδα το βιντεο το πως εγινε η φαση η συζυγος που το ειδε μου ειπε πως οι αστυνομικοι αιφνιδιαστηκαν
καθως ειδαν το αμαξι να ερχεται καταπανω τους και αρχισαν να ριχνουν
της λεω με τις μηχανες ηταν πως δεν μπορεσαν να ξεφυγουν ; εγιναν ολα γρηγορα μου λεει

οκ ας το αφησουμε αυτο γιατι απο την αλλη ειναι κριμα ενας να γινει δολοφονος και ο νεκρος στο χωμα
χωρις να δω την φαση υπολογιζω στην κακια στιγμη
δλδ κατι λαθος εκαναν οι ρομα κατι λαθος οι αστυνομικοι και ειχε αυτην την καταληξη
ας παμε σε αλλα περιστατικα θυμαστε σε μια παρομοια καταδιωξη που σκοτωθηκαν δυο νεαροι αστυνομικοι;
ηταν η ιδια φαση εγκλωβισμος του αυτοκινητου και βγηκαν οι επιβατες με αυτοματα και τους γαζωσαν

και οι ιδιοι αριστεροι σημερα που χυνουν τα δακρυα για τον ρομα οι ιδιοι γελαγαν
για το συμβαν .. αυτο μου προκαλει απεχθεια για το ανθρωπινο ειδος και ειδικα για τους κεκεδες

δεν χαιρομαι για τον θανατο του ρομα αλλα το θεωρω ακομη και αν ηταν γιος μου φυσικο συμβαν
ατυχες αλλα φυσιολογικο ειχαν πολλες ευκαιριες ας μην εκλεβαν ας σταματουσαν στην αρχη
θα τους πηγαιναν μεσα για καμια δυο τρεις μερες και μετα θα ηταν ελευθεροι μεχρι την δικη
και σιγα να μην τους εκλειναν φυλακη ..εδω εμενα που μου εκλεψαν μαζι με αλλους
και ο τυπος αφεθηκε ελευθερος χωρις να επιστρεψει ουτε ενα ευρω
..οποτε το αρχικο λαθος εγινε απο τους ρομα
αν λεμε οι ρομα εβγαιναν με τα χερια ψηλα και οι αστυνομικοι τους εριχναν
τοτε ασφαλως θα ημουν εναντιων τους και θα ηθελα την καταδικη τους με πολλα χρονια φυλακισης
σε αυτην την φαση μια εξεταστικη για τους αστυνομικους για να ελεγξουν το πως εγινε
και αυτο εφτανε για μια σωστη πολιτεια

εμενα μου εκανε εντυπωση οι πιπες που γραφουν οι κεκεδες και μια μεγαλη μεριδα αλλων ιδεοληπτικων

γιατι γραφουν οτι γραφουν; ειναι τοσο πολυ ηλιθιοι; ή καποιος τους πληρωνει για να τα λενε ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Κοινωνία”