Πάτρα ΝΕΚΡΑ παιδιά: ΒΡΕΘΗΚΕ ο…ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Θέμα ΧΡΟΝΟΥ η ΣΥΛΛΗΨΗ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Πάτρα ΝΕΚΡΑ παιδιά: ΒΡΕΘΗΚΕ ο…ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Θέμα ΧΡΟΝΟΥ η ΣΥΛΛΗΨΗ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Αύγ 2022, 22:04

pluton έγραψε:
bizeli έγραψε:
Και στην υπόθεση Λιγνάδη έβγαινε ο Κούγιας σίγουρος για την αθωότητά του και σε έκανε να πιστέψεις ότι πράγματι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα αποδειχθεί η αθωότητά του λες και ήξερε κάτι παραπάνω. Λέω για τις πολύ αρχές όταν είχε σκάσει το σκάνδαλο.
Βέβαια δεν ξέρω τι έγινε στη συνέχεια γιατί δεν πολυπαρακολουθούσα τις εξελίξεις σε νομικό επίπεδο αλλά από ό,τι κατάλαβα περισσότερα είναι τα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Λιγνάδη. Επίσης, δεν ξέρω σε ποια φάση βρίσκεται η εκδίκαση της υπόθεσης.
Φαντάζομαι δεν έχει εκδικαστεί τελεσίδικα έτσι; Αλλά απ'ο,τι διάβασα αυτός αποφυλακίστηκε μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση;

Anyway, η υπόθεση Λιγνάδη ίσως είναι μια τέτοια υπόθεση που εξ αρχής είναι χαμένη αλλά για κάποιον λόγο ο Κούγιας τη χειρίστηκε κατά τον τρόπο που λες.

Εντάξει γενικά φαντάζομαι ότι στη δικηγορία δεν πας με τη λογική του ηττημένου ακόμα και αν όλα είναι εναντίον σου. Ειδικά άμα είσαι ο Κούγιας.

Την υπόθεση Λιγνάδη την κέρδισε. Υπάρχει νομίζω μια καταδίκη κατά πλειοψηφία που ανατρέπεται σε δεύτερο βαθμό δίκης.... Μη ξεχνάμε ότι πάνω από ένα χρόνο όλες οι εκπομπές μιλούσαν για την υπόθεση λες και είχε καταδικαστεί, η αρνητική εικόνα που έβγαλαν τα ΜΜΕ καθημερινά έφτασε στα όρια πλύσης εγκεφάλου.

Όπως και να έχει τον έβγαλε λάδι τον Λιγνάδη.

Πώς την κέρδισε ακριβώς;
Με την καταδίκη του Λιγνάδη σε πρώτο βαθμό για δύο βιασμούς;
Καταδίκη ξέρεις τί σημαίνει;

Κι ο Λιγνάδης δεν είναι περίπτωση Πισπιρίγκου. Έχει πολλές και μεγάλες διασυνδέσεις.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Αύγ 2022, 22:13

bizeli έγραψε:
Adminović έγραψε:Ο Κούγιας έτσι έχτισε όνομα.
Πάντα αναλάμβανε και υποθέσεις που να είναι στην επικαιρότητα, να αφορούν διάσημους κοκ.

Δεν περίμενε απαραίτητα ότι θα τις κερδίσει ούτε ότι θα τον θαυμάσει ο κόσμος (πχ θυμήσου και την υπόθεση του Κορκονέα που είχε αναλάβει).

Απλά, το άκουσμα του ονόματός του και η εμφάνιση στα κανάλια, του ανεβάζουν τις μετοχές και φέρνουν πελατεία. Το κόστος δεν είναι τόσο τρομερό για γραφεία σαν του Κούγια.

Κι αν με ρωτάς γιατί αναλαμβάνει ανθρώπους που γενικά δεν είναι καθόλου αρεστοί στην κοινή γνώμη, η απάντηση είναι απλή: γιατί και οι άλλοι πελάτες που θα αναλάβει, οι λιγότερο "γνωστοί", που θα τον πληρώσουν και αδρά, δεν είναι τίποτα αγγελούδια ή τίποτα καλόγριες. :pardon:

Ναι αλλά στο τέλος της μέρας μετράει το αποτέλεσμα.
Μπορεί ο Κούγιας να το κάνει για δημοσιότητα αλλά ο πελάτης θέλει να δει και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Δλδ αν κάτσει κάποιος κάτω και βάλει όλες τις υποθέσεις που ανέλαβε ο Κούγιας και δει πόσες κέρδισε και πόσες έχασε και τελικά αποδειχθεί χασοδίκης και είναι μόνο φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες κάποια στιγμή η φήμη του θα φθίνει.

Θέλω να πω δεν μπορεί να μην τον νοιάζει τον Κούγια και το αποτέλεσμα και τον ενδιαφέρει μόνο η δημοσιότητα και να βγαίνει στα κανάλια.

Και να σου πω κάτι; Κι εγώ θα έπαιρνα έναν δικηγόρο στυλ Κούγια με αυτό το "επιθετικό μάρκετινγκ" και να μου εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα την κυνηγήσει την υπόθεση αλλά θα ήθελα να είναι και ρεαλιστής. Όχι άλλα να υπόσχεται και αλλιώς να βγαίνει η πραγματικότητα.

Δεν νομίζω δλδ ότι ο Κούγιας παίζει μόνο με τη δημοσιότητα. Είναι και έμπειρος ποινικολόγος ταυτόχρονα. Δεν τον παίρνει να πέφτει έξω. Και λόγω image δλδ.
Εκτός και αν έχει τόση αυτοπεποίθηση τι να πω; Δεν ξέρω.
Στη νομική δεν είχατε και κανένα μάθημα που να σας διδάσκει πώς να χειρίζεστε μια υπόθεση επικοινωνιακά; Φαντάζομαι όλα παίζουν ρόλο για την επιτυχή ή όχι έκβαση μιας υπόθεσης.

Για τον πελάτη συνήθως "μετράει" πιο πολύ να είναι τσαμπουκάς ο δικηγόρος, να τα "χώνει" και να υπερασπίζεται με πάθος την θέση του. Άσχετα αν αυτό κάποιες φορές μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος του. Πχ

Το αποτέλεσμα των δικών που αναλαμβάνει ο Κούγιας και το ποσοστό επιτυχίας, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Ο κόσμος κυρίως βλέπει και θαυμάζει όσα δει στην τιβι.

Ασφαλώς δεν είναι κανένας άσχετος ή κάποιος που δεν ξέρει την δουλειά του. Αλλά σε μεγάλο βαθμό η πελατεία του εξαρτάται και από την δημοσιότητα που λαμβάνει.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Αύγ 2022, 23:14

Adminović έγραψε:
pluton έγραψε:
Την υπόθεση Λιγνάδη την κέρδισε. Υπάρχει νομίζω μια καταδίκη κατά πλειοψηφία που ανατρέπεται σε δεύτερο βαθμό δίκης.... Μη ξεχνάμε ότι πάνω από ένα χρόνο όλες οι εκπομπές μιλούσαν για την υπόθεση λες και είχε καταδικαστεί, η αρνητική εικόνα που έβγαλαν τα ΜΜΕ καθημερινά έφτασε στα όρια πλύσης εγκεφάλου.

Πώς την κέρδισε ακριβώς;

Κι ο Λιγνάδης δεν είναι περίπτωση Πισπιρίγκου. Έχει πολλές και μεγάλες διασυνδέσεις.

Δεν διαφωνώ έχει διασυνδέσεις, αλλά πάνω από ένα χρόνο τα ΜΜΕ διαμόρφωναν την κοινή γνώμη.

Να σε ρωτήσω αυτές οι διασυνδέσεις του Λιγνάδη δεν μπορούσαν να φρενάρουν τα ΜΜΕ;

Η Πισπιριγκου πράγματι είναι πιο ευάλωτη για αυτό αν πετύχει πράγματα θα μιλάμε για δικηγορικό θρίαμβο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Αύγ 2022, 23:18

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:

Φίλε αλήθεια σου λέω. Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ την υπόθεση απλά σχολιάζω το στυλ του Κούγια.
Πάντα βγαίνει με μια σιγουριά. Δεν τον έχω δει ποτέ να κρατάει μια μικρή επιφύλαξη μήπως και δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Αλλά φαντάζομαι είναι μέρος της δουλειάς του αυτό και της ιδιοσυγκρασίας του.
Αλλά βλέπω άλλους δικηγόρους που έχουν αναλάβει εξίσου πολύκροτες υποθέσεις κρατάνε μια πιο μετριοπαθή στάση όσον αφορά την υπεράσπιση των πελατών τους.

Αν δεν κάνω λάθος όλοι οι συνήγοροι της Πισπιριγκου παραιτήθηκαν μέχρι τώρα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Αύγ 2022, 23:25

Adminović έγραψε:
pluton έγραψε:

Πώς την κέρδισε ακριβώς;

Στην μια περίπτωση με τις ψήφους μόνο των ενόρκων, δηλαδή της διαμορφωμενης κοινής γνώμης.... Οριακή η δεύτερη.

Καταδίκη, υπάρχει απόφαση, εφεσιμη όχι τελεσίδικη.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 24 Αύγ 2022, 23:33

Adminović έγραψε:Για τον πελάτη συνήθως "μετράει" πιο πολύ να είναι τσαμπουκάς ο δικηγόρος, να τα "χώνει" και να υπερασπίζεται με πάθος την θέση του. Άσχετα αν αυτό κάποιες φορές μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος του. Πχ

Δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό αυτό. Θα προτιμούσα έναν τέτοιο δικηγόρο παρά έναν συγκαταβατικό και κατευναστικό.
Αλλά να ξέρει και τη δουλειά του. Όχι να είναι εκτός τόπου και χρόνου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Αύγ 2022, 07:56

pluton έγραψε:Στην μια περίπτωση με τις ψήφους μόνο των ενόρκων, δηλαδή της διαμορφωμενης κοινής γνώμης.... Οριακή η δεύτερη.

Καταδίκη, υπάρχει απόφαση, εφεσιμη όχι τελεσίδικη.

Παλι τα ιδια ψεματα. Και στις δυο καταδικες τα δυο μελη απο τα τεσσερα μελης της εδρας ψηφισαν υπερ.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”