bizeli έγραψε:Αυτός που κάνει αρχικά την τοποθέτηση οφείλει να ακριβολογεί.
Δεν υποστήριξες ποτέ σου ότι καταργήθηκε η μάσκα αλλά πετώντας χοντράδες στον αέρα αφήνεις να εννοηθεί ότι οι εμβολιασμένοι εξαιρούνται κάποιων μέτρων και κατ΄επέκταση είναι αυτοί που διασπείρουν τον ιό κτλ.
Κοίτα, θα μπορούσα να δεχτώ ότι υπήρξε παρανόηση ή ότι εγώ δεν ήμουν απόλυτα σαφής, ωστόσο η απάντηση που μου έγραψες και ιδίως το highlighted κομμάτι φανερώνει ότι είτε δεν το είχες ακούσει είτε δεν το θυμόσουν ότι υπήρξε τέτοιο μέτρο που να προβλέπει εξαίρεση των μπολιασμένων από τη χρήση μάσκας.
bizeli έγραψε:Αν εξαιρέσεις τα τωρινά μέτρα που αυστηροποιήθηκαν για τους ανεμβολίαστους, όλο τον προηγούμενο καιρό ό,τι ίσχυε για τους μεν ίσχυε και για τους δε. Ειδικά το θέμα της μάσκας ποτέ δεν κατηγοριοποιήθηκε σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους.
bizeli έγραψε:Εντάξει άμα αυτό είναι το πρόβλημά σου, φτιάξε εσύ το δικό σου εμβόλιο όπως σου αρέσει και χτύπα το.
Έτσι κι αλλιώς όλοι ειδικοί στα εμβόλια γίνατε και ξέρετε ποιο είναι το καλό και ποιο είναι το κακό εμβόλιο.
Αλλάξατε τροπάρι τώρα.
Πριν λίγο καιρό λέγατε ότι δε θέλετε κανένα εμβόλιο.
Τώρα λέτε θέλουμε εμβόλιο αλλά να κάνουμε αυτό που θέλουμε εμείς.
Καινούριο πάλι αυτό.
Ε τότε πάρτε κι εσείς ένα κατσαρόλι, σαν την άλλη την Κατσαφάδου που ξεκίνησε να φτιάχνει κρέμες σε κατσαρόλες του σπιτιού της, και ξεκινήστε τα πειράματα να φτιάχνετε εμβόλια όπως τα γουστάρετε.
Από τη μία γράφετε «κάντε ό,τι νομίζετε», «κόφτε το λαιμό σας» κοκ (που μαζί σας είμαι ως προς αυτό), αλλά από την άλλη θέλετε να επεκταθούν κι άλλο οι εκβιασμοί και τα έκνομα και αντισυνταγματικά μέτρα του ναζιστικού καθεστώτος κατά των ανεμβολίαστων.
Και πετάτε αρλούμπες ή τη μπάλα στην εξέδρα όταν σας λέει κάποιος ότι ίσως να ήθελε να κάνει ένα άλλο εμβόλιο, πληρώνοντας από την τσέπη του πάντα (όπως εγώ πχ που θα μπορούσα ίσως να κάνω το Coronavac, που το έχουν κάνει πολλοί φίλοι και γνωστοί μου και δεν είχαν καμία παρενέργεια).
Κάπου δεν συμβαδίζουν όλα όσα γράφετε, δε νομίζεις;
Κι εν πάση περιπτώσει, αν το όνειρό σας είναι να ζήσετε σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης που κάποιοι ηλίθιοι «επιστήμονες» ή/και πολιτικοί θα αποφασίζουν για τη ζωή και το σώμα σας, εγώ πολύ ευχαρίστως να σας αδειάσω τη γωνιά και να πάω κάπου που δεν έχει τέτοια ηλίθια ναζιστικά μέτρα. Δεν έχω αντίρρηση. Εσείς είστε που θα τρώτε ακρίδες γιαχνί μετά, αν φύγουν όλοι όσοι διαφωνούν με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.