Αλφαδιασμένοι

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αλφαδιασμένοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Νοέμ 2021, 19:52

bizeli έγραψε:Ε τότε πάρτε κι εσείς ένα κατσαρόλι, σαν την άλλη την Κατσαφάδου που ξεκίνησε να φτιάχνει κρέμες σε κατσαρόλες του σπιτιού της, και ξεκινήστε τα πειράματα να φτιάχνετε εμβόλια όπως τα γουστάρετε.

:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Νοέμ 2021, 19:53

Λαχουρένιος έγραψε: :laugh1: :laugh1:

Μη γελάς ρε φίλε.
Πραγματικά δεν αντέχω άλλο.
Η κατάσταση είναι παράνοια.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Νοέμ 2021, 20:03

Ρε μάγκες για να καταλάβετε τη φάση τώρα.
Προ ολίγου πέρασα δίπλα από έναν που άρχισε να βήχει. Μιλάμε οι χλέπες πρέπει να εκτοξεύθηκαν ως απέναντι.
Και τι κάνει το άτομο ρε φίλε;
Λίγο πριν το βήξιμο, βγάζει τη μάσκα για να βήξει πιο άνετα.

Καλά ρε μαλάκα (μου ρχοταν να του πω) είσαι σοβαρός;
Ξέρεις τι ρόλο βαράει η μάσκα που φοράς;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Νοέμ 2021, 22:56

Αν το κράτος ήθελε πράγματι να πιέσει τους ανεμβολίαστους υπάρχει ένας πολύ απλός και αναίμακτος τρόπος.
Μη έκδοση φορολογικής ενημερότητας.
Χωρίς αποδεικτικό καθαρού φορολογικού μητρώου ούτε τσίχλες από το περίπτερο δεν αγοράζεις.
:D

Θα πάνε να κάνουν το οτιδήποτε και θα λέει "Λυπούμαστε, η αίτησή σας απορρίφθηκε"
Χωρίς πολλές εξηγήσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Νοέμ 2021, 22:59

bizeli έγραψε:Αν το κράτος ήθελε πράγματι να πιέσει τους ανεμβολίαστους υπάρχει ένας πολύ απλός και αναίμακτος τρόπος.
Μη έκδοση φορολογικής ενημερότητας.
Χωρίς αποδεικτικό καθαρού φορολογικού μητρώου ούτε τσίχλες από το περίπτερο δεν αγοράζεις.
:D

Θα πάνε να κάνουν το οτιδήποτε και θα λέει "Λυπούμαστε, η αίτησή σας απορρίφθηκε"
Χωρίς πολλές εξηγήσεις.

Μετα θα σκουζετε για την εγκληματικότητα :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Νοέμ 2021, 23:46

ВладимирВладимирович έγραψε:Μετα θα σκουζετε για την εγκληματικότητα :yesyes:

Γιατί; Επειδή δε θα μπορούν να παίρνουν δάνειο;
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 20 Νοέμ 2021, 01:06

bizeli έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Μετα θα σκουζετε για την εγκληματικότητα :yesyes:

Γιατί; Επειδή δε θα μπορούν να παίρνουν δάνειο;

Εχεις δει π.χ. τι συμβαίνει σημερα στο Ρότερνταμ; Το 2 tier society που ονειρεύεστε οι αλφαφιασμενοι, εχει δικες του συνέπειες :yesyes: και πρέπει να είστε εντελώς στη κοσμαρα σας αν νομίζετε οτι συτος που δεν θα μπορέσει να αγοραζει "ουτε τσιχλα" δεν θα την παρει απλα απο εσας :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 20 Νοέμ 2021, 13:13

bizeli έγραψε:Αυτός που κάνει αρχικά την τοποθέτηση οφείλει να ακριβολογεί.
Δεν υποστήριξες ποτέ σου ότι καταργήθηκε η μάσκα αλλά πετώντας χοντράδες στον αέρα αφήνεις να εννοηθεί ότι οι εμβολιασμένοι εξαιρούνται κάποιων μέτρων και κατ΄επέκταση είναι αυτοί που διασπείρουν τον ιό κτλ.

Κοίτα, θα μπορούσα να δεχτώ ότι υπήρξε παρανόηση ή ότι εγώ δεν ήμουν απόλυτα σαφής, ωστόσο η απάντηση που μου έγραψες και ιδίως το highlighted κομμάτι φανερώνει ότι είτε δεν το είχες ακούσει είτε δεν το θυμόσουν ότι υπήρξε τέτοιο μέτρο που να προβλέπει εξαίρεση των μπολιασμένων από τη χρήση μάσκας. :pardon: :fico:

bizeli έγραψε:Αν εξαιρέσεις τα τωρινά μέτρα που αυστηροποιήθηκαν για τους ανεμβολίαστους, όλο τον προηγούμενο καιρό ό,τι ίσχυε για τους μεν ίσχυε και για τους δε. Ειδικά το θέμα της μάσκας ποτέ δεν κατηγοριοποιήθηκε σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους.

bizeli έγραψε:Εντάξει άμα αυτό είναι το πρόβλημά σου, φτιάξε εσύ το δικό σου εμβόλιο όπως σου αρέσει και χτύπα το.
Έτσι κι αλλιώς όλοι ειδικοί στα εμβόλια γίνατε και ξέρετε ποιο είναι το καλό και ποιο είναι το κακό εμβόλιο.
Αλλάξατε τροπάρι τώρα.
Πριν λίγο καιρό λέγατε ότι δε θέλετε κανένα εμβόλιο.
Τώρα λέτε θέλουμε εμβόλιο αλλά να κάνουμε αυτό που θέλουμε εμείς.
Καινούριο πάλι αυτό.

Ε τότε πάρτε κι εσείς ένα κατσαρόλι, σαν την άλλη την Κατσαφάδου που ξεκίνησε να φτιάχνει κρέμες σε κατσαρόλες του σπιτιού της, και ξεκινήστε τα πειράματα να φτιάχνετε εμβόλια όπως τα γουστάρετε.

Από τη μία γράφετε «κάντε ό,τι νομίζετε», «κόφτε το λαιμό σας» κοκ (που μαζί σας είμαι ως προς αυτό), αλλά από την άλλη θέλετε να επεκταθούν κι άλλο οι εκβιασμοί και τα έκνομα και αντισυνταγματικά μέτρα του ναζιστικού καθεστώτος κατά των ανεμβολίαστων.
Και πετάτε αρλούμπες ή τη μπάλα στην εξέδρα όταν σας λέει κάποιος ότι ίσως να ήθελε να κάνει ένα άλλο εμβόλιο, πληρώνοντας από την τσέπη του πάντα (όπως εγώ πχ που θα μπορούσα ίσως να κάνω το Coronavac, που το έχουν κάνει πολλοί φίλοι και γνωστοί μου και δεν είχαν καμία παρενέργεια).
Κάπου δεν συμβαδίζουν όλα όσα γράφετε, δε νομίζεις; :rolleyes:

Κι εν πάση περιπτώσει, αν το όνειρό σας είναι να ζήσετε σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης που κάποιοι ηλίθιοι «επιστήμονες» ή/και πολιτικοί θα αποφασίζουν για τη ζωή και το σώμα σας, εγώ πολύ ευχαρίστως να σας αδειάσω τη γωνιά και να πάω κάπου που δεν έχει τέτοια ηλίθια ναζιστικά μέτρα. Δεν έχω αντίρρηση. Εσείς είστε που θα τρώτε ακρίδες γιαχνί μετά, αν φύγουν όλοι όσοι διαφωνούν με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. :pardon:
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Νοέμ 2021, 16:38

Adminović έγραψε:Και πετάτε αρλούμπες ή τη μπάλα στην εξέδρα όταν σας λέει κάποιος ότι ίσως να ήθελε να κάνει ένα άλλο εμβόλιο, πληρώνοντας από την τσέπη του πάντα (όπως εγώ πχ που θα μπορούσα ίσως να κάνω το Coronavac, που το έχουν κάνει πολλοί φίλοι και γνωστοί μου και δεν είχαν καμία παρενέργεια).

Μπορεις να στειλεις mail στους κινεζους να σου στειλουν οσες δοσεις νομιζεις αφου το θελεις τοσο πολυ. Δεν το απαγορευει ο νομος. Το πιθανοτερο ειναι οτι θα στειλουν το mail σου κατευθειαν στα σπαμ αλλα μπορεις να προσπαθησεις :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 20 Νοέμ 2021, 16:50

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Και πετάτε αρλούμπες ή τη μπάλα στην εξέδρα όταν σας λέει κάποιος ότι ίσως να ήθελε να κάνει ένα άλλο εμβόλιο, πληρώνοντας από την τσέπη του πάντα (όπως εγώ πχ που θα μπορούσα ίσως να κάνω το Coronavac, που το έχουν κάνει πολλοί φίλοι και γνωστοί μου και δεν είχαν καμία παρενέργεια).

Μπορεις να στειλεις mail στους κινεζους να σου στειλουν οσες δοσεις νομιζεις αφου το θελεις τοσο πολυ. Δεν το απαγορευει ο νομος. Το πιθανοτερο ειναι οτι θα στειλουν το mail σου κατευθειαν στα σπαμ αλλα μπορεις να προσπαθησεις :D

Εχμ....ξέρεις....δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα... :rolleyes:
Μάλλον δεν έχεις ιδέα από τη διαδικασία εκτελωνισμού.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Κοινωνία”