εκπαιδευτικοι.

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Re: εκπαιδευτικοι.

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 24 Μαρ 2018, 22:30

Λαχουρένιος έγραψε:
Εικόνα

Ε είναι κάπως σαν τους πιγκουίνους, δεν μπορώ να στο περιγράψω αλλιώς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2018, 22:34

Νομιζω καταλαβα, λογικα θα εννοεις απο το πολυ παχος φουσκωνει πολυ το εφηβαιο και το κατω μερος της κοιλιας και φαινεται σαν ενα

Απλα ηθελα αφορμη να βαλω το meme :D
0 .

zoltan
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό zoltan » 25 Μαρ 2018, 18:39

Katanas έγραψε:
zoltan έγραψε:Αφού είναι χοντρό το παιδί,ποιος έχει δίκιο; Το ζώον η μάνα η οποία δεν φροντίζει για την υγεία του ή ο παιδικός σταθμός, που στην τελική έχει δει εκατοντάδες παιδάκια ίδιας ηλικίας να περνάνε, και αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει θέμα;

Δλδ νηπιαγωγος=παιδοδιατροφολογος;
Ειναι σωστο να μπαινει σε ξενα νερα;

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μας λέει η Σεσιλυ ότι το παιδί είναι μια χαρά, και μάλλον μαλακία κάναν οι του παιδικού σταθμού. Αλλά αν, πες, υπάρχει θέμα και οι νηπιαγωγοί το βλέπουν σαφώς και πρέπει να μπουν σε "ξένα νερά". Ξέρεις, τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία των γονιών τους. Δηλαδή αν ας πούμε συνέβαινε το ανάποδο, και οι νηπιαγωγοί βλέπανε ένα παιδάκι υποσιτισμένο γιατί η μάνα του του κανε δίαιτα, δεν θα θεωρούσες θεμιτό να το ταϊζανε με δικιά τους πρωτοβουλία;

Katanas έγραψε:Πρεπει αυθαιρετα να προχωραει ο καθενας τυχαρπαστος σε ενεργειες που θα βλαψουν το παιδι;

Ούτε οι νηπιαγωγοί είναι τυχάρπαστοι, ούτε βλάπταν το παιδί. Αντίθετα, κατά τεκμήριο οι γονείς είναι τυχάρπαστοι. Δεν σε ελέγχει κανείς άμα κάνεις κανά κουτσούβελο. Κάποιοι γονείς τυχαίνει να είναι καλοί, κάποιοι είναι για εκτέλεση.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 25 Μαρ 2018, 18:50

Στύγιος έγραψε:Εγώ είμαι διευθυντής σχολείου μέχρι το 2020, εσείς ζήστε στη μιζέρια σας...

Πωπω .. :-/

Προβληματικοι οι διδαξαντες. Διδάσκουν ότι δεν μπορούν (??).
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 25 Μαρ 2018, 19:05

Το λεμόνι είναι εσπεριδοειδές φρούτον, κι όχι λαχανικόν. Κάποιος Καθηγητής μου στο Σχολείο, με έψησε να μου κάνει ιδιαίτερα φροντιστήρια. Του κούνησα το κεφάλι συγκαταβατικά, κι ούτε καν το ανέφερα στους γονείς μου. μετά δεν με ξαναπροσέγγισε. Είχα καλούς Δασκάλους, νομίζω πως και ο χειρότερος Καθηγητής, κάτι θα σου δώσει, αν σου κόβει το μυαλό.
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

zoltan
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό zoltan » 25 Μαρ 2018, 19:11

στον μανάβη τα λεμόνια πού είναι, δίπλα στα νεκταρίνια ή στα κουνουπίδια;
0 .

Άβαταρ μέλους
Katanas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Katanas » 25 Μαρ 2018, 19:22

zoltan έγραψε:Στη συγκεκριμένη περίπτωση μας λέει η Σεσιλυ ότι το παιδί είναι μια χαρά, και μάλλον μαλακία κάναν οι του παιδικού σταθμού. Αλλά αν, πες, υπάρχει θέμα και οι νηπιαγωγοί το βλέπουν σαφώς και πρέπει να μπουν σε "ξένα νερά". Ξέρεις, τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία των γονιών τους. Δηλαδή αν ας πούμε συνέβαινε το ανάποδο, και οι νηπιαγωγοί βλέπανε ένα παιδάκι υποσιτισμένο γιατί η μάνα του του κανε δίαιτα, δεν θα θεωρούσες θεμιτό να το ταϊζανε με δικιά τους πρωτοβουλία;

Παρανόησες...εγώ λέω ότι πρέπει να ακολουθήσουν μια διαδικασία...ενημερώνεις τον γονέα πριν προχωρήσεις σε ενέργειες αν σε περίπτωση συνεχίζει να υπάρχει θέμα ενημερώνεις τις αρχές...επίσης το γεγονός ότι ενδεχομένως έχεις κάποιες βασικές γνώσεις διατροφολογιας ή παιδιατρικής δεν σε κάνει ούτε διατροφολόγο ούτε παιδίατρο ούτε ψυχολόγο...υπάρχουν οι ειδικοί...
Δλδ αν πχ εγώ έχω κάνει μαθήματα πρώτων βοηθειών ή αν έχω πιστοποίηση bls/aed αυτό θα με κάνει διασώστη του ΕΚΑΒ;
1 .
~
CoRfU
~

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 26 Μαρ 2018, 10:28

zoltan έγραψε:Στη συγκεκριμένη περίπτωση μας λέει η Σεσιλυ ότι το παιδί είναι μια χαρά, και μάλλον μαλακία κάναν οι του παιδικού σταθμού. Αλλά αν, πες, υπάρχει θέμα και οι νηπιαγωγοί το βλέπουν σαφώς και πρέπει να μπουν σε "ξένα νερά". Ξέρεις, τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία των γονιών τους. Δηλαδή αν ας πούμε συνέβαινε το ανάποδο, και οι νηπιαγωγοί βλέπανε ένα παιδάκι υποσιτισμένο γιατί η μάνα του του κανε δίαιτα, δεν θα θεωρούσες θεμιτό να το ταϊζανε με δικιά τους πρωτοβουλία;

οχι βεβαια. καταρχην το οποιο προβλημα το επικοινωνουν στο γονιο, και αν δεν βγαζουν ακρη η το προβλημα συνεχιζεται, στις αρχες.

θα εστεκε να το ταιζουν στα κρυφα, αν και μονο αν δοκιμαστουν τα παραπανω και αποτυχουν.
2 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”