Έχω την εντύπωση οτι οι πιο παλιές, (δεκαετία '80, '70) θα ήταν πιο απλά κορίτσια. Δεν τις γνώρισα βέβαια ως γκόμενες, αλλά αυτήν την αίσθηση έχω.
Επίσης και για τις σημερινές εικοσάρες-εικοσιπεντάρες. Πολύ πιο προσιτές.
Οπότε ως εκ τούτου, δεν πρέπει να έπαιζε τότε ή να παίζει τώρα τόση αγαμησιά.
Οι γκόμενες της δεκαετίας του '90 σήμερα.
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Οι γκόμενες της δεκαετίας του '90 σήμερα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στεναχωριεμαι οταν βλεπω γκομενες ταινιες,βιντεο κλιπ,ερασιτεχνικα βιντεο κλπ απο τη δεκαετια του 90.Σκεφτομαι ποσο δυστυχισμενες παιζει να ναι οι περισσοτερες απο αυτες πλεον,εγκλωβισμενες σε αποτυχημενους γαμους,μπαζεμενες κλπ.
0 .
-
Buster Keaton
- Rookie poster

-
Kauldron
- Supreme poster

Γιατί είσαι τρόλλ, τί φταίει? 

0 .
-
tensor
- Rookie poster

Kauldron έγραψε:Έχω την εντύπωση οτι οι πιο παλιές, (δεκαετία '80, '70) θα ήταν πιο απλά κορίτσια. Δεν τις γνώρισα βέβαια ως γκόμενες, αλλά αυτήν την αίσθηση έχω.
Πολλά πράγματα ήταν πιο απλά τότε, ειδικά στην επαρχία. Περιορισμένοι πόροι, απουσία των σαθρών προτύπων που κατέκλυσαν την ελληνική κοινωνία τη δεκαετία του '90, περισσότερος ρεαλισμός στις προσδοκίες του κόσμου. Υπήρχαν βέβαια και εξαιρέσεις. Θυμάμαι τέτοια περίπτωση από τη δεκαετία του '70, τότε που οι περισσότερες (στην επαρχία πάντα) παντρεύονταν πριν τα 25. Ήταν λοιπόν μια κοπέλα που δεν ήθελε με τίποτα να δεχτεί για σύζυγο κάποιο από τα διαθέσιμα παλικάρια της περιοχής. Τα χρόνια περνούσαν και η πίεση για να γίνει κάτι ανέβαινε. Εκείνη όμως δεν ήθελε. Τελικά, αφού είδε ότι δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα (νομίζω ότι πρέπει να ήταν κάπου στα 27), αποφάσισε να πάρει κάποιον από άλλο χωριό. Δεν ήμουν κοντά για να δω, αλλά ειπώθηκε ότι είχε όλα τα "κουσούρια" που εκείνη ήθελε να αποφύγει (αρκετά μεγαλύτερος σε ηλικία, κοντός, χοντρός, πότης).
0 .
-
tensor
- Rookie poster

Kauldron έγραψε:Συμφωνείτε με τα παραπάνω? Έχετε δική σας εικόνα σχετικά μ' αυτές τις παρατηρήσεις?
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω. Γιατί να συσχετίσουμε τόσο άμεσα την ιδιοτροπία στη συμπεριφορά με τον αποκλεισμό από την αναπαραγωγή; Δεν μπορεί να είναι άλλα τα αίτια; Ειλικρινά δεν ξέρω, δε μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

tensor έγραψε:Kauldron έγραψε:Συμφωνείτε με τα παραπάνω? Έχετε δική σας εικόνα σχετικά μ' αυτές τις παρατηρήσεις?
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω. Γιατί να συσχετίσουμε τόσο άμεσα την ιδιοτροπία στη συμπεριφορά με τον αποκλεισμό από την αναπαραγωγή; Δεν μπορεί να είναι άλλα τα αίτια; Ειλικρινά δεν ξέρω, δε μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο.
Όπως φαίνεται και από το παράδειγμα που παραθέτεις πιο πάνω, τελικά η γυναίκα είναι που επιλέγει. Συνεπώς, νομίζω οτι είναι πιο ακριβές να μιλάμε για αυτοαποκλεισμό από την αναπαραγωγή, και οχι αποκλεισμό. Δεν τις αποκλείουν οι άνδρες, εκείνες αποκλείουν τους εαυτούς τους, μέχρι τη στιγμή βέβαια που είναι πλέον πολύ μεγάλες για αναπαραγωγή. Φυσικά δεν αναγνωρίζουν οτι φταίνε εκείνες, αλλά το φορτώνουν στους άνδρες.
0 .
-
tensor
- Rookie poster

Kauldron έγραψε:Όπως φαίνεται και από το παράδειγμα που παραθέτεις πιο πάνω, τελικά η γυναίκα είναι που επιλέγει. Συνεπώς, νομίζω οτι είναι πιο ακριβές να μιλάμε για αυτοαποκλεισμό από την αναπαραγωγή, και οχι αποκλεισμό. Δεν τις αποκλείουν οι άνδρες, εκείνες αποκλείουν τους εαυτούς τους, μέχρι τη στιγμή βέβαια που είναι πλέον πολύ μεγάλες για αναπαραγωγή. Φυσικά δεν αναγνωρίζουν οτι φταίνε εκείνες, αλλά το φορτώνουν στους άνδρες.
Το παράδειγμα που ανέφερα είναι όντως κλασική περίπτωση αυτοαποκλεισμού. Η κοπέλα εκείνη έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να θέσει εαυτόν εκτός παιχνιδιού, νομίζοντας ότι κάνει το καλύτερο δυνατό για το μέλλον της.
Δεν είναι όμως πάντα έτσι. Ξέρω μια άλλη περίπτωση που δεν τα κατάφερε λόγω εμφάνισης και σήμερα είναι μόνη της. Ήταν ασχημούλα και αυτό είναι κάτι που δε διορθώνεται. Βέβαια η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό αλλά από όσα μου είχε πει, συμπέρανα ότι το κυριότερο πρόβλημα ήταν όντως η εμφάνιση σε συνδυασμό με κάποια κακοτυχία, αφού από χαρακτήρα είναι μια χαρά.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

tensor έγραψε:Kauldron έγραψε:Όπως φαίνεται και από το παράδειγμα που παραθέτεις πιο πάνω, τελικά η γυναίκα είναι που επιλέγει. Συνεπώς, νομίζω οτι είναι πιο ακριβές να μιλάμε για αυτοαποκλεισμό από την αναπαραγωγή, και οχι αποκλεισμό. Δεν τις αποκλείουν οι άνδρες, εκείνες αποκλείουν τους εαυτούς τους, μέχρι τη στιγμή βέβαια που είναι πλέον πολύ μεγάλες για αναπαραγωγή. Φυσικά δεν αναγνωρίζουν οτι φταίνε εκείνες, αλλά το φορτώνουν στους άνδρες.
Το παράδειγμα που ανέφερα είναι όντως κλασική περίπτωση αυτοαποκλεισμού. Η κοπέλα εκείνη έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να θέσει εαυτόν εκτός παιχνιδιού, νομίζοντας ότι κάνει το καλύτερο δυνατό για το μέλλον της.
Δεν είναι όμως πάντα έτσι. Ξέρω μια άλλη περίπτωση που δεν τα κατάφερε λόγω εμφάνισης και σήμερα είναι μόνη της. Ήταν ασχημούλα και αυτό είναι κάτι που δε διορθώνεται. Βέβαια η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό αλλά από όσα μου είχε πει, συμπέρανα ότι το κυριότερο πρόβλημα ήταν όντως η εμφάνιση σε συνδυασμό με κάποια κακοτυχία, αφού από χαρακτήρα είναι μια χαρά.
Σωστά το ανέφερες αυτό. Το αν είναι άσχημη, είναι άλλο θέμα, και δείχνει την δική μας (ανδρική) ανοησία, που αφήνουμε ασχημούλες αλλά καλά κορίτσια, απλώς επειδή δεν μας αρέσουν. Εγώ μιλάω για αρκετά όμορφες κοπέλες, οι οποίες έμειναν μόνες τους.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Γιατι ανοησια?Αν δε σου αρεσει,πως να προχωρησεις εδω που τα λεμε.
0 .