bizeli έγραψε:Όχι ρε συ Λαχουρένιε. Δεν λέμε ακριβώς το ίδιο. Μιλάω για μια συγκεκριμένη στάση/πόζα που παίρνουν όλος οι γυναίκες όταν φωτογραφίζονται για κάποιον σκοπό.
Ακόμα και όταν το "σενάριο" δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο.
Πχ όλες φωτογραφίζονται με ηδονικό βλέμμα, μισόκλειστο στόμα, im sexy and i know it...
Γιατί όλες έτσι
και όχι έτσι;
Μια απλή γκαντ ντάμετ φωτό.
Ρε συ μου χουν λείψει οι παλιές κλασικές φωτό. Που λέγαμε όλοι cheeeeeeese, κοιτούσαμε τον φακό και βγαίναμε μια απλή φωτογραφία με τα στραβά και τα ανάποδά της.
Τώρα σε όλες τις φωτογραφίες κοιτάμε το άπειρο σε γκρίζο φόντο, χωρίς "να ξέρουμε ότι κάποιος μας φωτογραφίζει" και έχουμε ύφος λες και αναρωτιόμαστε πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος.
Κοίτα τον φακό και απλά χαμογέλα. Γιατί πάντα πρέπει να βγαίνεις σέξι;
Τετοιες ποζες σαν αυτην στην πανω φωτο βλεπω συνεχεια στα σοσιαλ απο ασημες κοπελες. Και αυτο ειναι που ελεγα πριν, οτι παλιοτερα τετοια τα εκαναν μονο οι σελεμπριτιζ ενω τωρα βλεπεις τους ασημους να προσπαθουν να αντιγραψουν τους διασημους σε αυτα.
Μαζι με τις ποζες πανε και τα χαζα καπσιον που ο αλλος εχει ανεβασει ενα απλο τοπιο ή μια απλη φωτογραφια και απο κατω γραφει παπαρολογιες που πλασαρονται ως φιλοσοφια.
Και αυτό εντάξει αλλά παίζει ρόλο και η ηλικία. Τώρα εμένα με νοιάζει πώς θα ρίξω έναν 25χρονο; Ούτε αυτόν τον νοιάζω ούτε εμένα με νοιάζει. Γιατί να προσπαθώ άδικα;
Μπορει να μην σε ενδιαφερει ο 25αρης αλλα θα σε ενδιαφερει ο 40αρης ή 35αρης.