Adminović έγραψε:Ο Κούγιας έτσι έχτισε όνομα.
Πάντα αναλάμβανε και υποθέσεις που να είναι στην επικαιρότητα, να αφορούν διάσημους κοκ.
Δεν περίμενε απαραίτητα ότι θα τις κερδίσει ούτε ότι θα τον θαυμάσει ο κόσμος (πχ θυμήσου και την υπόθεση του Κορκονέα που είχε αναλάβει).
Απλά, το άκουσμα του ονόματός του και η εμφάνιση στα κανάλια, του ανεβάζουν τις μετοχές και φέρνουν πελατεία. Το κόστος δεν είναι τόσο τρομερό για γραφεία σαν του Κούγια.
Κι αν με ρωτάς γιατί αναλαμβάνει ανθρώπους που γενικά δεν είναι καθόλου αρεστοί στην κοινή γνώμη, η απάντηση είναι απλή: γιατί και οι άλλοι πελάτες που θα αναλάβει, οι λιγότερο "γνωστοί", που θα τον πληρώσουν και αδρά, δεν είναι τίποτα αγγελούδια ή τίποτα καλόγριες.

Ναι αλλά στο τέλος της μέρας μετράει το αποτέλεσμα.
Μπορεί ο Κούγιας να το κάνει για δημοσιότητα αλλά ο πελάτης θέλει να δει και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Δλδ αν κάτσει κάποιος κάτω και βάλει όλες τις υποθέσεις που ανέλαβε ο Κούγιας και δει πόσες κέρδισε και πόσες έχασε και τελικά αποδειχθεί χασοδίκης και είναι μόνο φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες κάποια στιγμή η φήμη του θα φθίνει.
Θέλω να πω δεν μπορεί να μην τον νοιάζει τον Κούγια και το αποτέλεσμα και τον ενδιαφέρει μόνο η δημοσιότητα και να βγαίνει στα κανάλια.
Και να σου πω κάτι; Κι εγώ θα έπαιρνα έναν δικηγόρο στυλ Κούγια με αυτό το "επιθετικό μάρκετινγκ" και να μου εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα την κυνηγήσει την υπόθεση αλλά θα ήθελα να είναι και ρεαλιστής. Όχι άλλα να υπόσχεται και αλλιώς να βγαίνει η πραγματικότητα.
Δεν νομίζω δλδ ότι ο Κούγιας παίζει μόνο με τη δημοσιότητα. Είναι και έμπειρος ποινικολόγος ταυτόχρονα. Δεν τον παίρνει να πέφτει έξω. Και λόγω image δλδ.
Εκτός και αν έχει τόση αυτοπεποίθηση τι να πω; Δεν ξέρω.
Στη νομική δεν είχατε και κανένα μάθημα που να σας διδάσκει πώς να χειρίζεστε μια υπόθεση επικοινωνιακά; Φαντάζομαι όλα παίζουν ρόλο για την επιτυχή ή όχι έκβαση μιας υπόθεσης.