Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Εγώ τη διάβασα, εσύ τη διάβασες;![]()
Και κυρίως το κομμάτι που λέει ότι το ΚΚΕ καταψήφισε;
Εγώ ΜΕΡΑ25 ψηφίζω, που καταψήφισε, όπως και το ΚΚΕ.
Εσύ που γουστάρεις υποχρεωτικότητες, θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.![]()
Η υποχρεωτικοτητα μεχρι στιγμης αφορα μονο τους υγιειονομικους και οσους εργαζομενους δουλευουν σε δομες υγειας. Το 99% των εργαζομενων και το 100% των φοιτητων, συνταξιουχων, ανεργων κλπ δεν επηρεαζονται απο αυτο. Εσυ το παρουσιαζεις οτι ισχυει για τους παντες. Να διαβαζεις τα αρθρα πριν τα ποσταρεις ωστε να μην λες ο,τι να ναι.
ΛΟΛ
Έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου ή το παριστάνεις ότι έχεις;
Το ΚΚΕ καταψήφισε (ΚΑ-ΤΑ-ΨΗ-ΦΙ-ΣΕ).
Άλλαξε κόμμα εφόσον θες υποχρεωτικότητες.
ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.
Λαχουρένιος έγραψε:Τι κουφο ειναι αυτο που ειπες τωρα? Δηλαδη οι εμβολιασμενοι δεν καπνιζουν και δεν τρωνε?Στατιστικα το ιδιο πιθανο ειναι να ειναι καπνιστης ή παχυσαρκος ενας εμβολιασμενος και ενας μη εμβολιασμενος. Ομως οι ανεμβολιασμενοι γεμιζουν τις ΜΕΘ οχι οι εμβολιασμενοι αρα το θεμα του εμβολιου ειναι καιριο.
Κουφά εσείς λέτε. Κι όχι απλά κουφά, αλλά σαχλαμάρες του χειρίστου είδους.
Τα στατιστικά που βγάζεις από τη μαγική σου σφαίρα δεν με ενδιαφέρουν.
Είπαμε, ή θα έχουμε την αρχή του επιμελούς πολίτη ή όχι.
Ατομικούς νόμους αλά Χούντα θέλετε, αλλά αυτοί δεν είναι συμβατοί με κράτος δικαίου. Καταργήστε και επίσημα το Σύνταγμα αν θέλετε τέτοιους νόμους.
Λαχουρένιος έγραψε:Ολες οι χωρες εχουν εισαγει 3-4 συγκεκριμενα εμβολια το πολυ (διαφορετικα σε καθε χωρα) και απο αυτα εμβολιαζονται οι πολιτες. Η Ελλαδα δεν ειναι εξαιρεση.
Αυτα ειναι προφασεις. Αν το προβλημα ηταν συγκεκριμενα εμβολια τοτε δε θα υπηρχαν αντιεμβολιαστες σε ολες τις χωρες αλλα μονο σε συγκεκριμενες. Πχ ο Βλαδιμηρος εχει την δυνατοτητα να κανει το Σπουτνικ αλλα δεν το κανει.
Το προβλημα ξεκιναει απο το οτι εχετε πειστει απο διαφορες σελιδες του κωλου οτι τα εμβολια ειναι του σατανα και απο εκει πηγαζει η αρνηση σας. Ολα τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες.
Όταν και ΑΝ καταφέρεις να απαντήσεις στο ερώτημά μου για ποιο -νομικό ή ιατρικό- λόγο απαγορεύεται να κάνω στην Ελλάδα ένα εμβόλιο που μπορώ να πάω σε άλλη -γειτονική- χώρα και να το κάνω, τα ξαναλέμε.
Οι προσπάθειες εκτροπής της συζήτησης και το πέταμα της μπάλας στην εξέδρα δεν πιάνουν σε μένα. Τζάμπα κόπος.