Αφου κοπτεστε για τα ελληνοπουλα που λιποθυμανε απο την πεινα...

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Αφου κοπτεστε για τα ελληνοπουλα που λιποθυμανε απο την πεινα...

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2020, 18:25

Highlander έγραψε:
Εσύ το πας καθαρά στο μεταναστευτικό, δεν ξέρω αν κατάλαβες το πνεύμα του ποστ μου. Για τους Έλληνες που δήθεν υποφέρουν για να καλοπερνουν επίσης δήθεν οι μετανάστες και της σφαλιάρας της πραγματικότητας νπου έρχεται επ αυτού, μιας και η Ελλάδα δεν είναι Γερμανία.

Αν θες την άποψη μου καθαρά για το μεταναστευτικό να σου πω. Το να τραγικοποιεις τα πράγματα σχετικά με αυτό δεν είναι σωστό. Οι αριθμοί που έρχονται είναι συγκεκριμένοι
Να μείνουν όλοι δε γίνεται και για αυτό σωστά έγινε η συμφωνία με την Τουρκία. Να τους διαθέτουμε ένα α βιοτικό επίπεδο είναι εφικτό, χάρη στα κονδύλια από ΕΕ. Επίσης, να ενσωματώσουμε εναν σημαντικό αριθμό από αυτούς είναι και αυτό εφικτό. Γιατί έχουν γίνει προσπάθειες όμορφες από τους αλληλέγγυους και μόνο για να μάθουν τα παιδιά αγγλικά, ελληνικά, να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο τους. Αλλωστε, όλη η Ευρώπη και ειδικά η Ελλάδα έχει μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα.

το καταλαβα τι ηθελες να πεις αλλα απαντησα σε αυτο που εγω θεωρω βασικο

θα απαντησω στην τελευταια φραση γιατι πρεπει να φευγω
αυτο που θα μεινει μετα την ενσωματωση που δεν γινεται βασικα γιατι δεν ειναι ενας λαος αλλα διαφορετικοι
δεν θα ειναι ελλαδα .....δηλαδη σε πενηντα χρονια δεν θα υπαρχει ελλαδα αλλα ενα τουρλουμπουκι
απο υποομαδες ξεχωριστων λαων ...ουτε καν και θα μιλαμε τα ελληνικα
υσ...μπλοκαρισα απο αυτα που διαβαζω !!!! δεν θα λεγομαστε ελλαδα αφου δεν θα υπαρχει ελληνας
ή θα ημαστε μειοψηφία δηλαδη πως θα σωθουμε χωρις εμας!!!
φυσικα θα αλλαξουν τα πραγματα και αυτα που λες σημερα δεν θα τα λες αυριο οχι γιατι θα εχουμε απαγορευση

αλλα γιατι η κοινωνια θα τα απορριψει ..γιατι απλα ειναι ανεφικτα και ο κοσμος θα το καταλαβει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Highlander
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Highlander » 20 Ιούλ 2020, 18:49

nemo έγραψε:
Highlander έγραψε:
Εσύ το πας καθαρά στο μεταναστευτικό, δεν ξέρω αν κατάλαβες το πνεύμα του ποστ μου. Για τους Έλληνες που δήθεν υποφέρουν για να καλοπερνουν επίσης δήθεν οι μετανάστες και της σφαλιάρας της πραγματικότητας νπου έρχεται επ αυτού, μιας και η Ελλάδα δεν είναι Γερμανία.

Αν θες την άποψη μου καθαρά για το μεταναστευτικό να σου πω. Το να τραγικοποιεις τα πράγματα σχετικά με αυτό δεν είναι σωστό. Οι αριθμοί που έρχονται είναι συγκεκριμένοι
Να μείνουν όλοι δε γίνεται και για αυτό σωστά έγινε η συμφωνία με την Τουρκία. Να τους διαθέτουμε ένα α βιοτικό επίπεδο είναι εφικτό, χάρη στα κονδύλια από ΕΕ. Επίσης, να ενσωματώσουμε εναν σημαντικό αριθμό από αυτούς είναι και αυτό εφικτό. Γιατί έχουν γίνει προσπάθειες όμορφες από τους αλληλέγγυους και μόνο για να μάθουν τα παιδιά αγγλικά, ελληνικά, να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο τους. Αλλωστε, όλη η Ευρώπη και ειδικά η Ελλάδα έχει μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα.

αυτο που θα μεινει μετα την ενσωματωση που δεν γινεται βασικα γιατι δεν ειναι ενας λαος αλλα διαφορετικοι
δεν θα ειναι ελλαδα .....δηλαδη σε πενηντα χρονια δεν θα υπαρχει ελλαδα αλλα ενα τουρλουμπουκι
υσ...μπλοκαρισα απο αυτα που διαβαζω !!!! δεν θα λεγομαστε ελλαδα αφου δεν θα υπαρχει ελληνας
φυσικα θα αλλαξουν τα πραγματα και αυτα που λες σημερα δεν θα τα λες αυριο οχι γιατι θα εχουμε απαγορευση

αλλα γιατι η κοινωνια θα τα απορριψει ..γιατι απλα ειναι ανεφικτα και ο κοσμος θα το καταλαβει

Με αυτή τη λογική η Γερμανία ειναι "τουρλουμπουκι", αλλά για "κάποιον" λόγο εκεί θέλουν να πάνε να ζήσουν όλοι, οχι στην εθνικά ομοιογενή Ουγγαρία ή στο εθνικα ομοιογενές Ιράν.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 20 Ιούλ 2020, 18:54

μέχρι τωρα 8 σελίδες μπουρου μπουρου και χαρακτηρισμοί και άσχετα,
δεν βλέπω κάποια απάντηση στο θέμα που είναι: τα ελληνόπουλα που λιποθυμάνε απο την πείνα.
που είναι αυτά τα ελληνόπουλα που λιποθυμάνε απο την πείνα;;
να πάμε να τα ταίσουμε, το γράφω δεύτερη φορά, άντε να δούμε.

εάν δεν υπάρχουν ή δεν τα ξέρετε ή δεν θέλετε να κάνετε κάτι γι αυτά τα παιδιά τότε είναι ένα θέμα μπαρούφα..
εγω πάντως επειδή δεν θέλω να ασχολούμαι με τάισμα παιδιών είμαι χορηγός, προσφέρω οικονομική βοήθεια στο Λύρειο ορφανοτροφείο. δείτε και αυτό το θέμα
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=26&t=9800&p=253215#p235328
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2020, 19:10

Highlander έγραψε:
nemo έγραψε:

Με αυτή τη λογική η Γερμανία ειναι "τουρλουμπουκι", αλλά για "κάποιον" λόγο εκεί θέλουν να πάνε να ζήσουν όλοι, οχι στην εθνικά ομοιογενή Ουγγαρία ή στο εθνικα ομοιογενές Ιράν.

η εθνικη ομοιογενη ουγγαρια θα παραμεινει αυτουσια να διοικείται απο γηγενείς ουγγαρεζους
στην τελικη δεν εχει να χασει τιποτα αν δεν δεχτει δυο εκ. λαθρο
η γερμανια καποτε θα το πληρωσει αλλα εχει και την δυναμη και την τολμη σε ενα μηνα αν το θελησει να τους διωξει
το εχει κανει στο παρελθον πολλες φορες θα το κανει και μελλοντικα καποια στιγμη αν δεν εχει αναπτυξη

εξαλλου το να μου φερνεις για παραδειγμα την γερμανια που εχει εργοστασια για τα παντα που εμεις δεν εχουμε
-ειναι μαπα το καρπουζι και για να σου δωσω ενα παραδειγμα ειναι σαν να σου λεω εγω
η ηπα εχει πυρηνικά εχει διαστημοπλοια εχει φ 35 και εχει και αεροπλανοφορα εμεις γιατι δεν εχουμε ;
να τα φτιαξουμε αμεσως !!!! γινεται ;
0 .

Highlander
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Highlander » 20 Ιούλ 2020, 19:25

nemo έγραψε:
Highlander έγραψε:Με αυτή τη λογική η Γερμανία ειναι "τουρλουμπουκι", αλλά για "κάποιον" λόγο εκεί θέλουν να πάνε να ζήσουν όλοι, οχι στην εθνικά ομοιογενή Ουγγαρία ή στο εθνικα ομοιογενές Ιράν.

η εθνικη ομοιογενη ουγγαρια θα παραμεινει αυτουσια να διοικείται απο γηγενείς ουγγαρεζους
η γερμανια καποτε θα το πληρωσει αλλα εχει και την δυναμη και την τολμη σε ενα μηνα αν το θελησει να τους διωξει
το εχει κανει στο παρελθον πολλες φορες θα το κανει και μελλοντικα καποια στιγμη αν δεν εχει αναπτυξη

εξαλλου το να μου φερνεις για παραδειγμα την γερμανια που εχει εργοστασια για τα παντα που εμεις δεν εχουμε
-ειναι μαπα το καρπουζι και για να σου δωσω ενα παραδειγμα ειναι σαν να σου λεω εγω
η ηπα εχει πυρηνικά εχει διαστημοπλοια εχει φ 35 και εχει και αεροπλανοφορα εμεις γιατι δεν εχουμε ;

Δεν έχει νόημα η λογική σου, βασικά είναι πλασματική.
Τι πάει να πει γηγενής; Και οι Αρβανίτες και οι βλάχοι και όλοι αυτοί γηγενείς είναι; Και γιατί έχεις στο μυαλό σου αυτη τη φαντασιακή ιδέα του ελέγχου από αυτούς τους υποτιθέμενους γηγενείς ενός χώρου; Πιο ομοιογενείς από όλους (αλλά και πάλι δε φύτρωσαν από.τη γη που ζουν) είναι κάτι ιθαγενείς στον ινδικό ωκεανό που έχουν μείνει στην προϊστορική εποχή αλλά δεν είχαν προσμίξεις με ξένους.

Η Γερμανία τίποτα δε θα πληρώσει. Αυτό που πλήρωσε βέβαια είναι ο εθνικισμός της που εξελίχθηκε σε ναζισμό και γι αυτό δεν ξανακάνει το ίδιο λάθος. Αμετάκλητα πολυεθνική κοινωνία είναι και θεωρειται από τις καλύτερες για να ζήσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2020, 19:50

Highlander έγραψε:
nemo έγραψε:η εθνικη ομοιογενη ουγγαρια θα παραμεινει αυτουσια να διοικείται απο γηγενείς ουγγαρεζους

Δεν έχει νόημα η λογική σου, βασικά είναι πλασματική.
Τι πάει να πει γηγενής; Και οι Αρβανίτες και οι βλάχοι και όλοι αυτοί γηγενείς είναι; Και γιατί έχεις στο μυαλό σου αυτη τη φαντασιακή ιδέα του ελέγχου από αυτούς τους υποτιθέμενους γηγενείς ενός χώρου; Πιο ομοιογενείς από όλους (αλλά και πάλι δε φύτρωσαν από.τη γη που ζουν) είναι κάτι ιθαγενείς στον ινδικό ωκεανό που έχουν μείνει στην προϊστορική εποχή αλλά δεν είχαν προσμίξεις με ξένους.

Η Γερμανία τίποτα δε θα πληρώσει. Αυτό που πλήρωσε βέβαια είναι ο εθνικισμός της που εξελίχθηκε σε ναζισμό και γι αυτό δεν ξανακάνει το ίδιο λάθος. Αμετάκλητα πολυεθνική κοινωνία είναι και θεωρειται από τις καλύτερες για να ζήσεις.

κοιτα στην δικη σας ορθοπολιτικη δεν μπορει κανενας να τα βαλει γιατι μιλατε σαν καλογεροι και μεις σαν βαθια
θρησκευομενοι ανθρωποι νιωθουμε ενα σεβας ..φυσικα αυτοι που αναφερες ειναι γηγενεις βλαχος ελληνας αλβανος
ιταλος ουνα φατσα που λενε

στο ξαναλεω μαζι σου ειναι σαν να μιλαω με ενα βαθυτατα θρησκευομενο ιερεα -ετσι θα επρεπε να ηταν ολοι τους
να αγαπανε ολους τους ανθρωπους και να θελουν να τους ταισουν ολους και εναν εναν ξεχωριστα

αλλα πολιτικα και κοινωνικα δεν ξερεις τι λες ...εκτος και αν εισαι αλλοδαπος

υσ..καθε ανθρωπος ασχετως το χρωμα του αντιπαθει τα γκετο εσυ και οι ομοιοι σου μας αναγκαζεται και αυτους
και εμας να ζουμε με το φοβο του γκετου εχω γνωστους στην σουηδια 4ο χρονια μετα οι μαυροι ζουν σε γκετο
ουτε θελουν ουτε τους θελουν και που!!! στην σουηδια με το μακραν καλυτερο πολιτευμα

αν λοιπον δεν συσχετιζεις και δεν μπορεις να φανταστεις την εικονα απο το μελλον -δεν φταιω εγω με τις αποψεις μου
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιούλ 2020, 21:22

nemo έγραψε:το καταλαβα τι ηθελες να πεις αλλα απαντησα σε αυτο που εγω θεωρω βασικο

Σε καμια χωρα μεχρι στιγμης παντως δεν εχει γινει αυτο που περιγραφεις. Aν γινοταν ετσι τοτε χωρες σαν την Βρετανια ή την Γαλλια θα ειχαν διαλυθει.

Αυτο δεν αναιρει οτι η ενσωματωση για να γινει σωστα πρεπει να πληρουνται καποιες προυποθεσεις.
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2020, 21:36

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:το καταλαβα τι ηθελες να πεις αλλα απαντησα σε αυτο που εγω θεωρω βασικο

Σε καμια χωρα μεχρι στιγμης παντως δεν εχει γινει αυτο που περιγραφεις. Aν γινοταν ετσι τοτε χωρες σαν την Βρετανια ή την Γαλλια θα ειχαν διαλυθει.

Αυτο δεν αναιρει οτι η ενσωματωση για να γινει σωστα πρεπει να πληρουνται καποιες προυποθεσεις.

ρε σεις θα το κανετε συνεχομενα αυτο; θα συσχετιζεται συνεχως ανομοια πραγματα για να στηρίξετε
τις παπαριες -για να μη πω τιποτα πιο βαρυ!!! τι σχεση εχουμε εμεις με γαλλια αγγλια γερμανια και ηπα

βαλε τουρκια βουλγαρια αλβανια σερβια συρια λιβανος και καποιες που δεν τις γραφω

για να γινει συζητηση διαλογος κλπ αλλιως με μλκ δεν ασχολουμαι αλλο

τι να πουμε νηπια ειμαστε; ή βληματα; οι ολμοι; ή ηλιθιοι; βλακες και γω δεν ξερω τι αλλο
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιούλ 2020, 21:40

nemo έγραψε:ρε σεις θα το κανετε συνεχομενα αυτο; θα συσχετιζεται συνεχως ανομοια πραγματα για να στηρίξετε
τις παπαριες -για να μη πω τιποτα πιο βαρυ!!! τι σχεση εχουμε εμεις με γαλλια αγγλια γερμανια και ηπα

βαλε τουρκια βουλγαρια αλβανια σερβια συρια λιβανος και καποιες που δεν τις γραφω

τι να πουμε νηπια ειμαστε; ή βληματα; οι ολμοι; ή ηλιθιοι; βλακες και γω δεν ξερω τι αλλο

Μπορεσαμε ομως και ενσωματωσαμε αρκετα καλα το πρωτο κυμα μεταναστευσης απο την Αν. Ευρωπη. Θυμαμαι τι πανικο προκαλουσε στους μεγαλυτερους το να υπαρχει εστω και ενα αλβανακι στην ταξη του παιδιου τους και σημερα δεν μας φαινεται καθολου περιεργο. Για αυτο λεω πως ολα αυτα πρεπει να γινονται κατω απο συγκεκριμενες προυποθεσεις.

Πιστευω πως η Ελλαδα στην τωρινη της κατασταση δεν την παιρνει να δεχθει αλλους μεταναστες με την τεραστια ανεργια που εχει και την υφεση ante portas. Εξαιρω τους προσφυγες.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2020, 21:53

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:ρε σεις θα το κανετε συνεχομενα αυτο; θα συσχετιζεται συνεχως ανομοια πραγματα για να στηρίξετε

Μπορεσαμε ομως και ενσωματωσαμε αρκετα καλα το πρωτο κυμα μεταναστευσης απο την Αν. Ευρωπη. Θυμαμαι τι πανικο προκαλουσε στους μεγαλυτερους το να υπαρχει εστω και ενα αλβανακι στην ταξη του παιδιου τους και σημερα δεν μας φαινεται καθολου περιεργο. Για αυτο λεω πως ολα αυτα πρεπει να γινονται κατω απο συγκεκριμενες προυποθεσεις.

Πιστευω πως η Ελλαδα στην τωρινη της κατασταση δεν την παιρνει να δεχθει αλλους μεταναστες με την τεραστια ανεργια που εχει και την υφεση ante portas. Εξαιρω τους προσφυγες.

παλι θα παρατηρήσω μια διαστρέβλωση της αληθειας και πραγματικα δεν με αρεσει που το κανω

δεν ηταν επειδη ηταν αλβανοι που ισα ισα στην περιοχη μου που το εζησα τους φερθηκαν πολυ καλα
αλλα το κύμα των φυλακισμενων δηλαδη οι ληστειες και οι φονοι και αυτο το λενε και οι ιδιοι

υσ..τωρα παρατήρησα οτι και συ στρεφεσαι σιγα σιγα σε αυτα που λεμε καλως και ευγε νεε μου
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”