Highlander έγραψε:
Εσύ το πας καθαρά στο μεταναστευτικό, δεν ξέρω αν κατάλαβες το πνεύμα του ποστ μου. Για τους Έλληνες που δήθεν υποφέρουν για να καλοπερνουν επίσης δήθεν οι μετανάστες και της σφαλιάρας της πραγματικότητας νπου έρχεται επ αυτού, μιας και η Ελλάδα δεν είναι Γερμανία.
Αν θες την άποψη μου καθαρά για το μεταναστευτικό να σου πω. Το να τραγικοποιεις τα πράγματα σχετικά με αυτό δεν είναι σωστό. Οι αριθμοί που έρχονται είναι συγκεκριμένοι
Να μείνουν όλοι δε γίνεται και για αυτό σωστά έγινε η συμφωνία με την Τουρκία. Να τους διαθέτουμε ένα α βιοτικό επίπεδο είναι εφικτό, χάρη στα κονδύλια από ΕΕ. Επίσης, να ενσωματώσουμε εναν σημαντικό αριθμό από αυτούς είναι και αυτό εφικτό. Γιατί έχουν γίνει προσπάθειες όμορφες από τους αλληλέγγυους και μόνο για να μάθουν τα παιδιά αγγλικά, ελληνικά, να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο τους. Αλλωστε, όλη η Ευρώπη και ειδικά η Ελλάδα έχει μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα.
το καταλαβα τι ηθελες να πεις αλλα απαντησα σε αυτο που εγω θεωρω βασικο
θα απαντησω στην τελευταια φραση γιατι πρεπει να φευγω
αυτο που θα μεινει μετα την ενσωματωση που δεν γινεται βασικα γιατι δεν ειναι ενας λαος αλλα διαφορετικοι
δεν θα ειναι ελλαδα .....δηλαδη σε πενηντα χρονια δεν θα υπαρχει ελλαδα αλλα ενα τουρλουμπουκι
απο υποομαδες ξεχωριστων λαων ...ουτε καν και θα μιλαμε τα ελληνικα
υσ...μπλοκαρισα απο αυτα που διαβαζω !!!! δεν θα λεγομαστε ελλαδα αφου δεν θα υπαρχει ελληνας
ή θα ημαστε μειοψηφία δηλαδη πως θα σωθουμε χωρις εμας!!!
φυσικα θα αλλαξουν τα πραγματα και αυτα που λες σημερα δεν θα τα λες αυριο οχι γιατι θα εχουμε απαγορευση
αλλα γιατι η κοινωνια θα τα απορριψει ..γιατι απλα ειναι ανεφικτα και ο κοσμος θα το καταλαβει