Ιρλανδία, επιτέλους πολιτισμός, νομιμοποίηση των αμβλώσεων.

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ιρλανδία, επιτέλους πολιτισμός, νομιμοποίηση των αμβλώσεων.

Δημοσίευσηαπό itteithe » 03 Σεπ 2018, 18:16

'71 έγραψε:
itteithe έγραψε:Χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος, αλλά ο Στάλιν δεν ήταν φοιτητής θεολογικής σχολής, από την οποία τον πέταξαν έξω με τις κλωτσιές επειδή ήταν ασεβής και διάβαζε απαγορευμένα βιβλία (εννοώντας κυρίως Μαρξ και τις παραφυάδες του);

Δεν είχε χρήματα για τα δίδακτρα.Καλό θα είναι να διαβάζεις ο ίδιος και να κάνεις πρωτογενή έρευνα,παρά να σου δίνει συμβουλές κάποιος τύπος πίσω από κάποια οθόνη που ενημερώνεται από wikipedia.Επίσης κάποιοι έχουν αναφέρει ότι στην ιερατική σχολή έφαγε ξύλο,αλλά δεν είναι ξεκάθαρο.

Μα στο βιβλίο του Μοντεφιόρε λέει οτι ήταν ασεβής προς τους καλόγερους, οτι είχε αναπτύξει επαναστατική και μη αποδεκτή συμπεριφορά και οτι είχε αυτοπροσδιοριστεί ως άθεος. Εντάξει δεν το πέταξαν έξω με τις κλωτσιές, ήμουν λίγο υπερβολικός.

Όσον αφορά το ξύλο, είχε μαζέψει αρκετό το τομάρι του απ' τον πατέρα του.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Σεπ 2018, 21:43

Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:σε καθε περιπτωση η βκ δεν αντιμετωπιζει τα διαχρονικα προβληματα υπογεννητικοτητας της μπανανιας οποτε εχει την πολυτελεια να προχωρει σε αναθεωρησεις για διαστηματα (οπως και η κινα που αντιμετωπιζει προβληματα υπερπληθυσμου) χωρις να επηρεαζεται το βιοτικο επιπεδο ισορροπωντας καταστασεις

απο την δικη μου οπτικη ο υπερπληθυσμος σε μια χωρα δρα ως μαζικο οπλο καταστροφης εναντιον των υπολοιπων κρατων στην σημερινη συγκυρια σε αντιθεση με την κλασσικη αποψη που αναπαραγεται απο το φιλελε κατεστημενο οτι χωρες με υψηλο δεικτη γεννητικοτητας δημιουργουν προυποθεσεις και για χαμηλοτερο βιοτικο πειπεδο για τον λαο τους

Σε μια σοσιαλιστικη κοινωνια ο γαμος και η ανατροφη των παιδιων εχει τελειως αλλο χαρακτηρα.

Αλλο μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη σε μια μπανανια με ανυπαρκτο κρατος και αλλο μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη σε ενα κρατος που σου καλυπτει ολα τα εξοδα ανατροφης του παιδιου.

itteithe έγραψε:Μα στο βιβλίο του Μοντεφιόρε λέει οτι ήταν ασεβής προς τους καλόγερους, οτι είχε αναπτύξει επαναστατική και μη αποδεκτή συμπεριφορά και οτι είχε αυτοπροσδιοριστεί ως άθεος. Εντάξει δεν το πέταξαν έξω με τις κλωτσιές, ήμουν λίγο υπερβολικός.

Όσον αφορά το ξύλο, είχε μαζέψει αρκετό το τομάρι του απ' τον πατέρα του.

Εχω διαβασει διαφορα στο νετ για τον Σταλιν, αλλα οτι καποιος θα τον εβγαζε σοβιετικο Γιανναρα ή Ζουραρι δεν το περιμενα ποτε.... :laugh1: :laugh1:
1 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 11 Σεπ 2018, 19:54

itteithe έγραψε:Πριν κάποια χρόνια μπορεί να είχα διαφορετική άποψη, αλλά αντικρίζοντας μια νέα ζωή στον υπέρηχο στα σπάργανά της και ακούγοντας τον βόμβο μιας καρδιάς στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής της δεν μπορώ πλέον να συμφωνήσω με την πρακτική των αμβλώσεων. Δεν είναι δυνατόν να μην σταθείς με δέος μπροστά στον ερχομό μιας νέας ζωής, ειδικά αν αυτή η ζωή είναι κομμάτι σου. Το νομικό κομμάτι και στάση της πολιτείας είναι άλλο θέμα, εγώ στέκομαι στην στάση του ζεύγους και στις προφασιζόμενες δικαιολογίες.

Και κάπου εδώ να θέσω και μια άλλη πτυχή του ζητήματος και ζητώ την συμβολή και άλλων γονιών εδώ μέσα. Εμένα μου πήρε τέσσερις μήνες σχεδόν καθημερινής (σχεδόν, για πρακτικούς λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε) προσπάθειας για να επιτύχω το ζητούμενο (μιας και ήταν προσχεδιασμένο). Ξέρω άτομα που τους πήρε χρόνια (γνωρίζω ζευγάρι υγιέστατο που χρειάστηκε μια δεκαετία για να τεκνοποιήσει με φυσιολογικό τρόπο). Αυτά τα καύλα μιας στιγμής είναι επιχειρήματα του κώλου. Δεν πιάνεις παιδί με την πρώτη, είναι μικρές οι πιθανότητες. Όχι οτι δεν γίνεται, αλλά να μην κοροϊδευόμαστε οτι όλα τα περιστατικά ατυχών κυήσεων βασίζονται στην καύλα της στιγμής. Συνήθως είναι παραπάνω από μια στιγμή. Σίγουρα θα πρέπει να μορφώνεται και να ενημερώνεται ο κόσμος για τους τρόπους προφύλαξης και το σημαντικότερο οτι με αυτόν τον τρόπο γίνονται τα παιδιά και οτι δεν τα φέρνει ο πελαργός.

Μπορώ να κατανοήσω και να δικαιολογήσω μια μόνο περίπτωση άμβλωσης και είναι αυτή που η κύηση προέκυψε από βιασμό (και προφανώς για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η κύηση είναι επικίνδυνη για την ζωή και την υγεία της μητέρας).

Πότε με το καλό το itteithάκι; :babies:

* Πρώτη συζήτηση:
- Μπ....μπ....μπαμπάαααα! :georgiouspeaking:
- Σσσστ! Για όσα δεν μπορούμε να μιλάμε πρέπει να σωπαίνουμε! :noway1:
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 11 Σεπ 2018, 20:03

stavmanr έγραψε:Πότε με το καλό το itteithάκι; :babies:

* Πρώτη συζήτηση:
- Μπ....μπ....μπαμπάαααα! :georgiouspeaking:
- Σσσστ! Για όσα δεν μπορούμε να μιλάμε πρέπει να σωπαίνουμε! :noway1:

Γενάρη θα μας έρθει ο μάγκας! Μαζί με τον χιονιά.

Θα προτιμούσα βέβαια η πρώτη του κουβέντα να είναι hello world :D
0 .

Habemus filium

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 11 Σεπ 2018, 20:15

Σε τέτοια περίπτωση δεν θα έπρεπε να το κάνεις με την itteithαινα (χαιρετισμούς! ) αλλά με το itteithoPC.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 11 Σεπ 2018, 20:35

stavmanr έγραψε:Σε τέτοια περίπτωση δεν θα έπρεπε να το κάνεις με την itteithαινα (χαιρετισμούς! ) αλλά με το itteithoPC.

Χαιρετίσματα και από την itteithαινα :ciao5:

Offtopic: Τώρα που το αναφέρεις, έχω παρατηρήσει οτι δίνω μόνο αρσενικά ονόματα στα pc μου:

corvus-corax (laptop 1)
ptolemaios (laptop 2)
pegasus (main desktop)
aristoteles (desktop web/ftp server 1)
archimedes (desktop web/ftp server 2)
euclid (desktop web/ftp server 3)

Πάντως η έβδομη πρόταση του Βίτγκενσταϊν θα μου φανεί αρκετά χρήσιμη όταν θα αρχίσει να μου κάνει ερωτήσεις που δεν θα μπορώ, ή δεν θα γνωρίζω να του απαντήσω :D
0 .

Habemus filium

Επιστροφή σε “Κοινωνία”