Οι γκόμενες της δεκαετίας του '90 σήμερα.

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Νάσος Ρούκουνας
Rookie poster
Rookie poster

Re: Οι γκόμενες της δεκαετίας του '90 σήμερα.

Δημοσίευσηαπό Νάσος Ρούκουνας » 25 Μαρ 2015, 19:38

Diadochos έγραψε:
Νάσος Ρούκουνας έγραψε:οι μετροσέξουαλ παλεΎΟνται
οι ιέρακες του κωστοπουλισμού δεν παλευόντουσαν με τίποτε
μιλάμε πήγαινες για καφέ τότες και φοβόσουν μην φανούν οι κάλτσες σου και δεν τις εγκρίνει η Fashion Gestapo

Να μην μπορείς να φορέσεις σκαρπίνι με άσπρη κάλτσα abibas, εκεί μας κατάντησαν :s_mad

και σώβρακα απ'το πανέρι της λαίκής
καταντήσαμε να τρώμε τα μιστά μας στα καλβιν κλαϊν :nono:
0 .
Σε περιμένω να έρθεις και πάλι/μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Μαρ 2015, 19:43

Νάσος Ρούκουνας έγραψε:
Diadochos έγραψε:
Νάσος Ρούκουνας έγραψε:οι μετροσέξουαλ παλεΎΟνται
οι ιέρακες του κωστοπουλισμού δεν παλευόντουσαν με τίποτε
μιλάμε πήγαινες για καφέ τότες και φοβόσουν μην φανούν οι κάλτσες σου και δεν τις εγκρίνει η Fashion Gestapo

Να μην μπορείς να φορέσεις σκαρπίνι με άσπρη κάλτσα abibas, εκεί μας κατάντησαν :s_mad

και σώβρακα απ'το πανέρι της λαίκής
καταντήσαμε να τρώμε τα μιστά μας στα καλβιν κλαϊν :nono:

Tα καλύτερα σώβρακα ήταν τα κλασσικά άσπρα σλιπάκια Μινέρβα. Ούτε σφιχτά ούτε χαλαρά, καθαρό βαμβάκι να αναπνέει το αναπαραγωγικό, άσπρο χρώμα για να φαίνεται το σκάτωμα και το κατούρημα, υγεία. Ένα προϊόν της ελληνικής βιομηχανίας, κόσμημα, όλοι οι Έλληνες το φορούσαν.

Σκέψου ότι τα έντυπα λαηφστάηλ ήταν τόσο διαβρωτικά για την ελληνική βιομηχανία, που σήμερα η Μινέρβα προσφέρει μόνο κάτι γκεηλίδικα σλιπάκια που σου σφίγουν ταρχίδια https://www.minerva.gr/eshop/shop/andras/slip
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

θα δούμε μωρέ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό θα δούμε μωρέ » 25 Μαρ 2015, 19:55

υπάρχουν ακόμα τα κλασσικά μινέρβα. έχω σε μαύρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Μαρ 2015, 19:59

θα δούμε μωρέ έγραψε:υπάρχουν ακόμα τα κλασσικά μινέρβα. έχω σε μαύρο.

Εσύ δεν τα φοράς απο πεποίθηση, αλλά επεiδή είσαι χίπστερ.

ΥΓ
Μαύρο Μινέρβα;; O tempora o mores!
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

θα δούμε μωρέ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό θα δούμε μωρέ » 25 Μαρ 2015, 20:17

Diadochos έγραψε:
θα δούμε μωρέ έγραψε:υπάρχουν ακόμα τα κλασσικά μινέρβα. έχω σε μαύρο.

Εσύ δεν τα φοράς απο πεποίθηση, αλλά επεiδή είσαι χίπστερ.

ΥΓ
Μαύρο Μινέρβα;; O tempora o mores!

δεν είμαι χίπστερ έλεος. με τέτοια μεγάλωσα και γω και όντως είναι άνετα και κυρίως απέθαντα. εν τω μεταξύ είναι τραγικό όταν πρέπει να πάω να ψωνίσω σώβρακα, ψιλοντρέπομαι και σιγά μην κάτσω να το ψάξω, να δοκιμάζω κλπ. ε, απλά πήρα σε μαύρο. δεν μπορώ να φορέσω τίποτα σε άσπρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Μαρ 2015, 20:21

θα δούμε μωρέ έγραψε:δεν είμαι χίπστερ

Σίγουρα;

Παλαιώνεις τις φωτογραφίες σου με photoshop;
0 .

θα δούμε μωρέ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό θα δούμε μωρέ » 25 Μαρ 2015, 20:30

Diadochos έγραψε:
θα δούμε μωρέ έγραψε:δεν είμαι χίπστερ

Σίγουρα;

Παλαιώνεις τι φωτογραφίες σου με photoshop;

προτιμώ τις αυθεντικά παλιές.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Μαρ 2015, 20:33

Χμμ, διπλωματική απάντηση. Ύποπτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 26 Μαρ 2015, 08:45

Ας γυρίσουμε πάλι στο θέμα
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Μαρ 2015, 14:14

Kauldron έγραψε:Στην οικοδομή μου, οικοδομή 10 διαμερισμάτων, υπάρχουν 4 διαμερίσματα με, χμ, μεγαλοκοπέλες. Η νεώτερη προς 35, η μεγαλύτερη σαρανταπεντάρα. Η γκρίνια τους ανυπόφορη, διαρκώς τους φταίνε όλοι και όλα. :s_mad
Η μια (εντάξει, οχι η ίδια ο παπάρας ο μπαμπάκας της, που έρχεται απ' του χουριόα και παρκάρει τη μαούνα μερσεντές του) θέλει να μου φάει τη θέση στο πάρκινγκ με το έτσι θέλω (ενώ έχει δικιά της), η άλλη αποφάσισε τρία χρόνια μετά την εγκατάστασή της οτι την ενοχλεί ο απορροφητήρας της κουζίνας μου :s_no και δεν μ' αφήνει να μαγειρέψω, η τρίτη ενώ δεν πληρώνει κοινόχρηστα (πληρώνει όποτε θυμάται) μου έχει φάει τα συκώτια με τον "κήπο" (ένα άχρηστο κομμάτι γης με αγριόχορτα στο πίσω μέρος της οικοδομής) για τον οποίο θέλει να πληρώνω εγώ κηπουρούς να το φτιάξουν, και η τέταρτη, ισόβια διαχειρίστρια από δική της βλακεία (ανέλαβε για να προωθήσει την υπόθεση του κήπου, κηπόπληκτη κι αυτή, και έκτοτε κανείς άλλος δεν δέχεται ν' αναλάβει), έρχεται να κάνει παρατήρηση στην άλλη με τον απορροφητήρα, κάθε φορά που καρφώνει μια κορνίζα στον τοίχο της, γιατί "την ενοχλεί ο θόρυβος".
Από το δείγμα, αποδεικνύεται για μένα οτι τελικά οι γκόμενες τις δεκαετίας του '90 (τότε που ήταν δηλαδή στα ντουζένια τους οι παραπάνω), πρέπει να είχαν πολλά "λουλούδια" στις τάξεις τους, για να έμειναν στο ράφι σε τέτοιους μεγάλους αριθμούς, και να κατέληξαν να τρώγονται έτσι.
Τί να φταίει?
Ήταν φαντασμένες, ο ένας τους ξύνιζε ο άλλος τους βρώμαγε, μερικές ήταν αφελείς, τα παιδιά που τους λέγανε την αλήθεια δεν τα θέλανε, και έπεφταν με τα μούτρα στον έναν μετά τον άλλον Πονηρόπουλο, που κοίταζαν να τους πουλήσουν παραμύθι για να κάνουν την δουλίτσα τους, και μετά αριβεντέρτσι.
Ομως τα χρόνια περνάνε, και η άτιμη η Φύση είναι ανελέητη, και αν δεν έχεις μυαλό να μαθαίνεις από τα λάθη σου, απλά βγαίνεις από το gene pool, πράγμα που φαίνεται να συνέβη σε αρκετές κοπέλες τις εν λόγω δεκαετίας.
Συμφωνείτε με τα παραπάνω? Έχετε δική σας εικόνα σχετικά μ' αυτές τις παρατηρήσεις?

αγαμησιά ρε και η αγαμησιά δεν πάει με τις δεκαετίες είναι διαχρονική.

όσο για τα σώβρακα μαύρα μάγκες για να μη φαίνεται η μάκα με τα άσπρα είναι σα να ξεβάφουν ταρχ'ίδια σου.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”