Νεκρός ένας 22χρονος Αμερικανός μετά από καβγά με μπράβο

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Νεκρός ένας 22χρονος Αμερικανός μετά από καβγά με μπράβο

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιούλ 2017, 08:34

ВладимирВладимирович έγραψε:Εσυ γιατι υποστηριζεις αμερικανο; Γιατι εχει την συμπαθεια σου, επειδη δεν ειναι μαυρος ή υπαρχει (και) καποιος αλλος λόγος;

Γιατι τον σκοτωσανε πουστικα 10 ατομα ρε Βλαδιμηρε, θελει και ερωτημα?

Ειμαι απο τα τελευταια ατομα που θα κατηγορουσε καποιος για φιλοαμερικανισμο.

ВладимирВладимирович έγραψε:Απο που προκυπτει οτι ειναι δολοφονος;

:LoL: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 13 Ιούλ 2017, 08:42

Λαχουρένιος έγραψε:Γιατι τον σκοτωσανε πουστικα 10 ατομα ρε Βλαδιμηρε, θελει και ερωτημα?

Σιγα, εγω στα νιατα μου μετα απο τετοιο ξυλο σηκονομουνα, επερνα τηλέφωνο τους δικους μου και μετα αρχιζοταν πραγματικη φασαρια. Αν ο μαλακας δεν μπορεσε να αντεξει πεντε κλοτσιες τοτε τι στο διαολο ηθελε και πηγαινε στα μερη οπως ο Λαγανας...
Λαχουρένιος έγραψε: :LoL: :LoL:

Κι ομως, γιατι ειναι δολοφονος; Υπαρχουν καποιες αποδειξεις εκτος απο την εθνικοτητα και επάγγελμα του;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιούλ 2017, 08:49

ВладимирВладимирович έγραψε:Σιγα, εγω στα νιατα μου μετα απο τετοιο ξυλο σηκονομουνα, επερνα τηλέφωνο τους δικους μου και μετα αρχιζοταν πραγματικη φασαρια. Αν ο μαλακας δεν μπορεσε να αντεξει πεντε κλοτσιες τοτε τι στο διαολο ηθελε και πηγαινε στα μερη οπως ο Λαγανας...
Λαχουρένιος έγραψε: :LoL: :LoL:

Κι ομως, γιατι ειναι δολοφονος; Υπαρχουν καποιες αποδειξεις εκτος απο την εθνικοτητα και επάγγελμα του;

Ε νταξει, ισως ο νιγκα κανει θεατρο τοσες μερες οτι πεθανε, και θα τον φυγαδευσει η CIA απο το νεκροτομειο στις ΗΠΑ.
Ολα εγιναν για να δυσφημιστουν οι σερβοι και το ευγενες επαγγελμα του γοριλλα.

Ρε Βλαντ αν εισαι πανω απο 20 χρονων και εχεις τετοιες αποψεις ακομα ειναι ανησυχητικο.

Κι ομως, γιατι ειναι δολοφονος; Υπαρχουν καποιες αποδειξεις εκτος απο την εθνικοτητα και επάγγελμα του

Δυο βιντεο και δεκαδες μαρτυρες μονο :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιούλ 2017, 08:50

Eν τω μεταξυ σε φανταζομαι να τα λες με τετοιο υφος

Μαυρουκος ηταν και ο Απολο που σκοτωσε ο ρωσος :LoL: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 13 Ιούλ 2017, 08:55

Ενταξει, μην αρχιζεις τα ad hominem. Εχω την άποψη και εχω δικαιωμα να την εκφραζω. Οπως και εσυ και οποιοσδηποτε αλλος.
Στα βιντεο δεν υπαρχει τιποτα εκτος απο μια απλη φασαρια. Δεν αποδειχνει την ευθύνη καποιου συγκεκριμένου ατομου για το θανατο του θυματος. Να τοποθετηθεί ο Αλεξ που ειναι και ειδικος.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιούλ 2017, 08:57

ΟΚ απλως εχουμε σαν δεδομενο οτι ενας σκοτωθηκε μετα απο ομαδικο ξυλο. Δεν ειναι οτι καποιος παραπονιεται για μια φαπα.

Απο μια ηλικια και μετα καταλαβαινεις οτι οσο σκληρος και αν εισαι η ζωη ειναι πιο σκληρη.

Μην μου αρχιζεις τα τσακνοριστικα του τυπου ''ε και σιγα τι εγινε εγω εφαγα ξυλο απο 50 και εζησα να ουμ πως κανετε ετσι''

Ειναι πολυ ευκολο να μεινεις σακατης ή να σκοτωθεις απο τετοιες φασεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Ιούλ 2017, 09:48

αλλο ενα γεγονος που αποδεικνύει οτι πρεπει να ψηφισουμε ολοι χα ωστε να ξεβρομίσει η νύκτα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιούλ 2017, 13:37

Ναι οι μπραβοι θα τα βαλουν με τους μπραβους.

Που εν τω μεταξυ οι σερβοι εχουν κατι κοτουλες σαν τον Κασι και τον Λαγο για fuck boys στην φυλακη
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Ιούλ 2017, 13:52

βγήκε βρόμα για κάτι νιγηριανούς στα μπάνια κορυδαλλού και ότι γι αυτό έκαναν μπάνιο μετά μόνοι τους οι χρυσαυγίτες. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιούλ 2017, 14:28

Μαλακες μπηκα στην washington post να δω τι λενε οι αμερικανοι σχολιαστες

https://www.washingtonpost.com/news/wor ... 01505b075c

και παρατηρησα οτι γραφει ενας ελληνας τυπακος απο κατω στα σχολια το ιδιο πραγμα με παραλλαγες

Ιδου

In Greece there is a strong russian community that has made the perps their heroes. A great part of Greece to include some of their media giants is owned by russians. I am afraid they will try to mimic. Their posts on FB indicate that. You should bear this in mind when you plan your vacations.

In Greece there is a strong russian community that has made the perps their heroes. I am afraid they will try to mimic. Their posts on FB indicate that. The US Embassy in Athens should be on alert.

No, scratch it off if you are american. There is a strong russian community in Greece and their youngsters, judging from what they post on FB, will in the future mimic the serbs to demonstrate their allegiance and display their "macho". Not a good place to be in.

Εδω συνομιλια με αμερικανο

Αμερικανος 1: Greece is a violent place. I also heard Korean tourist was beaten up by police because of his race. I will never visit there.

Αμερικανος 2: With a name like yours? You should go there and clean the place up Smile

ΕΛ: John the Greeks won't let you in. They have a leftish goverment. You got to use parachute or waterborne insertion. Now, about this Korean, was he a North Korean? Was his name "Kim"? Greek police are not that intelligent you see. They may have thought they had the guy with the nukes...

:s_rofl :LoL:

Στανταρ απογοητευμενος νεοδημοκρατης που νομιζει οτι ζει σε σοβιετια και οτι ο Τσιπρας ειναι ρωσοφιλος.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”