Εχει χαθεί η μπάλα;

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Εχει χαθεί η μπάλα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιουν 2022, 15:10

ВладимирВладимирович έγραψε:Ουδεμία προσβολή δεν εχω πεταξει εκτος απο τις φαντασιες σου. Το οτι εφαρμοζεις μεσ'στο φορουμ τα οργουελικα think crimes διωξεις και βγαζεις κατι αυθαίρετα συμπεράσματα και τα γυριζεις τα γραφόμενα μου κατα δοκουν ειναι κατι που πρεπει βα αναλύσει ο Αντμιν και να ξαναζυγίζει την καταλληλότητα σου για τη θεση που κατεχεις. Γιατί αλλο ειναι να διαφωνεις μαζι με καποιον και να εκφραζεις τα αντεπιχειρηματα σου και αλλο να χρησιμοποιεις τα πλεονεκτήματα του διαχειριστή για να τον φιμωσεις.

Καμία αντίρρηση. Όπως νομίζεις.
Σταματώ την κουβέντα εδώ να μην εμποδίζω την εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία σου για το θέμα που προσπαθώ να φιμώσω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 19 Ιουν 2022, 15:12

ВладимирВладимирович έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:
Στον χώρο της ελευθερίας και της κοινής λογικής. Μερικοί κακόπιστοι με κατατάσσουν στην alt-right. :D Ρώτα τον Λαχουρένιο να σου πει γιατί αυτουνού το "αφτί" το πήρε.

Και πως την υπολογίζεις την εν θεματι διαφήμιση;

Νομίζω ότι παίζουμε το παιχνίδι της διαφημιστικής που επιθυμεί η συγκεκριμένη διαφήμιση να συζητηθεί, διότι πατά στην εντύπωση του μέσου Έλληνα ότι "θηλυκή παρουσία + δυο μαύροι, ίσον θεματολογία για τσόντα". Υπάρχει άλλωστε και η Τσούλια με τους δύο μαύρους.

Πολύ κακό για το τίποτε δηλαδή.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιουν 2022, 15:15

οταν βλεπουμε μια εικονα ο καθενας αντλει αυτο που νομιζει οτι φαινεται
βλεποντας την εικονα και εγω αναρωτηθηκα αν εχω πονηρο μυαλο
που βλεπω την αρχη μιας τσοντας
ισως επειδη εγω δει μερικες τσοντες και η βιντεοσκοπηση της συγκεκριμενης σκηνης
μοιαζει με τις σκηνες που εχω δει -ενα αυτο

το αλλο ειναι οτι ο πχ λαχου αν δει μια εικονα απο ενα χρυσαυγιτη αμεσως στο μυαλο
θα δει εναν φασιστα και ναζι ..το ιδιο και εμεις οταν δουμε εναν κνιτη με ροπαλα

θα πρεπει να τον απαγορεψουμε να συσχετιζει και να συγκρινει;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 19 Ιουν 2022, 15:17

nemo έγραψε:οταν βλεπουμε μια εικονα ο καθενας αντλει αυτο που νομιζει οτι φαινεται
βλεποντας την εικονα και εγω αναρωτηθηκα αν εχω πονηρο μυαλο
που βλεπω την αρχη μιας τσοντας
ισως επειδη εγω δει μερικες τσοντες και η βιντεοσκοπηση της συγκεκριμενης σκηνης
μοιαζει με τις σκηνες που εχω δει -ενα αυτο

το αλλο ειναι οτι ο πχ λαχου αν δει μια εικονα απο ενα χρυσαυγιτη αμεσως στο μυαλο
θα δει εναν φασιστα και ναζι ..το ιδιο και εμεις οταν δουμε εναν κνιτη με ροπαλα

θα πρεπει να τον απαγορεψουμε να συσχετιζει και να συγκρινει;

Κανείς δεν απαγορεύεται να πει την άποψή του, απλώς θα πρέπει να γνωρίζει ότι η διαφημιστική που σκαρφίστηκε το εν λόγω θέμα, ποντάρει ακριβώς σε αυτή την άποψη. Προκειμένου να γίνει τζέρτζελο.
1 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Ιουν 2022, 15:24

Alien_ex_forums έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Και πως την υπολογίζεις την εν θεματι διαφήμιση;

Νομίζω ότι παίζουμε το παιχνίδι της διαφημιστικής που επιθυμεί η συγκεκριμένη διαφήμιση να συζητηθεί, διότι πατά στην εντύπωση του μέσου Έλληνα ότι "θηλυκή παρουσία + δυο μαύροι, ίσον θεματολογία για τσόντα". Υπάρχει άλλωστε και η Τσούλια με τους δύο μαύρους.

Δηλαδη συμφωνείς οτι οι δημιουργοί της διαφήμισης ειχανε σκοπο να τη φτιάξουν ετσι για να μοιάζει οσο περισσότερο γίνεται με τσόντα; Δεν ειχαν κατι αγνο στο μυαλο τους οταν την φτιαχνανε, οπως προσπαθουν να μας περασουν τωρα οι απολογητές τους εδω στο φόρουμ, μια "νεα" "οικογένεια" και τετοια;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιουν 2022, 15:27

Alien_ex_forums έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Και πως την υπολογίζεις την εν θεματι διαφήμιση;

το πολυ κακο για το τιποτα -που το λετε συνηθως -να το κοιταξετε γιατι κατι μας βρωμαει

θα σου πω κατι απο την ιστορια μας δεν θυμαμαι λεπτομεριες ουτε ονοματα
εχω κρατησει μονο το ρεζουμε στην αρχαιοτητα υπηρξε ενας αξιολογος αθηναιος στρατηγος
που πολιορκούσε μια πολη .ενδιαμεσα σε μια επιθεση των αθηναιων προς τα τειχη
της πολης του επεσε ενα αλητάκι απο τον συρφερτο του πληθους που ακολουθουσε παντα
τον στρατο ...και με μερικα ψιλα τον πηδηξε και αργοτερα καυχιόνταν
-δεν ηταν παρανομο αλλα ουτε και ηθικο
οπως ειπε και του τα εψαλλε ενας φιλοσοφος που δεν θυμαμαι το ονομα του
απο τοτε λοιπον η ανθρωποτητα σπαταλησε αρκετο αιμα για να κερδισει το δικαιωμα
να ανυψωθεί απο την πτωση της και συμπεραινω οτι ειναι λαθος να λεμε οτι κερδισαμε
αυτό το δικαιωμα μαλλον κερδισαμε τον αγωνα για να πολεμαμε συνεχως σε μια αεναη
μαχη εναντια στην πτωση
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 19 Ιουν 2022, 15:30

ВладимирВладимирович έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:

Δηλαδη συμφωνείς οτι οι δημιουργοί της διαφήμισης ειχανε σκοπο να τη φτιάξουν ετσι για να μοιάζει οσο περισσότερο γίνεται με τσόντα; Δεν ειχαν κατι αγνο στο μυαλο τους οταν την φτιαχνανε, οπως προσπαθουν να μας περασουν τωρα οι απολογητές τους εδω στο φόρουμ, μια "νεα" "οικογένεια" και τετοια;

Οχι, θεωρώ ότι ήταν ακόμη πιο έξυπνοι. Η φωτογραφία σε πολύ κόσμο δίνει την εντύπωση μιας οικογένειας με δυο μπαμπάδες. Κι εμένα στην αρχή, αυτή την εντύπωση μου έδωσε.

Ωστόσο οι δημιουργοί βάλανε εσκεμμένα τους μπαμπάδες να είναι μαύροι (κι ας μην παραπέμπει εμφανώς η κινησιολογία τους σε τσόντα) ώστε να πετύχει ταύτιση με τη θεματολογία τσόντας.

Να το πω διαφορετικά: Οι δημιουργοί δώσανε μια εικόνα οικογένειας με δύο μπαμπάδες, αλλά ξέρανε ότι αν ο Έλληνας δει στην καφετέρια μία γυναίκα να πίνει καφέ με δύο μαύρους, θα πλάθει στο μυαλό του σενάρια με gang bang biracial.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιουν 2022, 15:36

Alien_ex_forums έγραψε:

Κανείς δεν απαγορεύεται να πει την άποψή του, απλώς θα πρέπει να γνωρίζει ότι η διαφημιστική που σκαρφίστηκε το εν λόγω θέμα, ποντάρει ακριβώς σε αυτή την άποψη. Προκειμένου να γίνει τζέρτζελο.

μαλλον χασανε τον ελεγχο απο την βιασυνη τους λογω και την επισημη εκδηλωση
του γινομαστε ολοι γκει
και το πηγαν εκατο κλικ παραπανω ..δεν προκειται για σοκολατες σαμπουαν κλπ
εδω ειχαμε να κανουμε με ενα κρεβατι -που στο κρεβατι συνηθως κοιμομαστε
και πηδιομαστε και ο συνειρμος του σεξ ερχεται αβιαστα στο μυαλο
κατα τα αλλα δεν τρεχει και τιποτα :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 19 Ιουν 2022, 15:38

nemo έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:

μαλλον χασανε τον ελεγχο απο την βιασυνη τους λογω και την επισημη εκδηλωση
του γινομαστε ολοι γκει
και το πηγαν εκατο κλικ παραπανω ..δεν προκειται για σοκολατες σαμπουαν κλπ
εδω ειχαμε να κανουμε με ενα κρεβατι -που στο κρεβατι συνηθως κοιμομαστε
και πηδιομαστε και ο συνειρμος του σεξ ερχεται αβιαστα στο μυαλο
κατα τα αλλα δεν τρεχει και τιποτα :laugh1:

Επίσης στο κρεβάτι πολλά μικρά παιδιά κοιμούνται με τους γονείς τους -ειδικά όταν φοβούνται.

Τεσπα, απ' ότι μαθαίνω την απέσυραν τη διαφήμιση. Κάνανε τον ντόρο τους και γειά σας :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Ιουν 2022, 15:39

Εχουμε δει πολλες οικογένειες στην Ελλαδα να αποτελούνται απο δυο νεαρους "μπαμπαδες" και μια πιτσιρικα; Δηλαδη όταν βγαίνετε βολτα σε π.χ. παραλιακη, ειναι μια συνηθισμένη εικονα;
Πατε στην ταβερνα σαββατο και βλεπετε κατι τετοιο και σκέφτεστε "νταξει, μια οικογένεια με παιδακι βγηκε εξω σαββατιατικα";
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Κοινωνία”