λαθρομεταναστες

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: λαθρομεταναστες

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Σεπ 2018, 10:59

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:

Εσύ έχεις διαβάσει αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, ας πούμε, κι έτσι κατέληξες φασίστας και ρατσιστής, ε; :laugh1:

Αμα το εχει πει ο λενι και ο μαρξ τότε να πάψω να τους διαβάζω
και φερε μου δεκα αντροπους απο χωρες της αφρικης και ασιας
και θα καμω επανασταση.... η συλλογικοτητα ετσι κερδαει :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Σεπ 2018, 11:13

nemo έγραψε:Όπως μας λέει και η νεαρή υπουργός στην πρόσφατη συνέντευξη της
να βλέπουμε τα πάντα με ανοιχτωσιά

υς διαβάστε βρε και λίγο την Αγία Γραφή να ξεστραβωθείτε ένα βιβλίο που εξηγεί και οριοθετεί τα πάντα στις κοινωνίες αν θέλετε να σας πάρω στα σοβαρά

Η οργανωση σου εχει αλλη αποψη

«Η λαίλαπα του εβραιοχριστιανισμού και των υπόδουλων σ’ αυτόν αρχόντων είχε αφανίσει με λύσσα και μισαλλοδοξία πάμπολλα στοιχεία του Λευκού Πολιτισμού, γκρεμίζοντας τους αρχαίους θεούς από τα βάθρα τους και ξεκληρίζοντας τους πιστούς. Οι Σημίτες ψευτοκαλόγεροι προσπαθούσαν να πνίξουν την ανθρώπινη φύση σ’ ένα βόρβορο στέρησης και άγνοιας, καίγοντας και καταστρέφοντας τα δημιουργήματα του Αριου Πολιτισμού.

«Βεβαίως, μακροπρόθεσμος στόχος της Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως ήταν ο εξοβελισμός των ιουδαιοχριστιανικών δογμάτων και η αντικατάστασή τους από μια εθνικιστική, παγανιστική κοσμοθεωρία»

http://www.oodegr.com/oode/koinwnia/pol ... agan_1.htm

αφού δεν σας άρεσαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι και εντάξει αυτοί ήταν μαλάκες βλάχοι
δεν καταλάβαιναν από αριστερούς και δεξιούς

Ποιος τους ειπε μαλακες? Οι χριστιανοι της Βυζ. Αυτοκρατοριας απαγορευσαν την διδασκαλια τους και εκλεισαν τις σχολες τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Σεπ 2018, 11:25

Λαχουρένιος έγραψε:[quote="nemo"

Ποιος τους ειπε μαλακες? Οι χριστιανοι της Βυζ. Αυτοκρατοριας απαγορευσαν την διδασκαλια τους και εκλεισαν τις σχολες τους.

Και το κκε εκλεισε τους ναούς της χριστιανοσύνης
που σημαίνει με την σειρά τους οτι δεν είχαν μελετήσει καλά τους αρχαίους
και το μαγαζί το έκλεισαν σε μόλις 70 χρόνια δηλαδη οπως και να το κοιταξεις
είναι για γέλια η δικιά μου επιχείριση θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το κκε
αλλα αυτο να μη μας εμποδίζει να τα βλέπουμε με ανοιχτωσιά
θα έχουμε μια σοβαρή ελπίδα αναβίωσης του κκε αν διδάξουμε τους λαθρο σωστό συνδικαλισμό μεσα απο ταξικούς αγώνες
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Σεπ 2018, 11:30

nemo έγραψε:Και το κκε εκλεισε τους ναούς της χριστιανοσύνης
που σημαίνει με την σειρά τους οτι δεν είχαν μελετήσει καλά τους αρχαίους
και το μαγαζί το έκλεισαν σε μόλις 70 χρόνια δηλαδη οπως και να το κοιταξεις
είναι για γέλια η δικιά μου επιχείριση θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το κκε
αλλα αυτο να μη μας εμποδίζει να τα βλέπουμε με ανοιχτωσιά
θα έχουμε μια σοβαρή ελπίδα αναβίωσης του κκε αν διδάξουμε τους λαθρο σωστό συνδικαλισμό μεσα απο ταξικούς αγώνες

Οι χρυσαυγιτες ειστε κατα του χριστιανισμου και ο χριστιανισμος κατα των αρχ. ελληνων φιλοσοφων.

Οποτε και αυγο και χριστιανος και αρχαιολατρης δεν γινεται. Διαλεξε τι απ'ολα εισαι.

Τα περι μαγαζιων και τα συναφη ειναι ασχετα, βαλε κανενα παγακι στο τσιπουρο γιατι ειναι 11.30 και εισαι ηδη νταγκλα.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 08 Σεπ 2018, 17:09

nemo έγραψε:

Πάλι δεν απαντάς. Πάλι στους κομουνιστές αναφέρεσαι, μιας κι ακόμα σε τσούζει η ανεπανάληπτη τσαπού που έφαγε ο ντάντι σου Χίτλερ, από αυτούς. Πάλι στην τρελίτσα το ρίχνεις. :giggle02:

Τέλος πάντων. Ας είναι.
Δεν χρειάζεται να έχουν πει αυτοί που λες κάτι. Εξάλλου ο Μαρξ είχε κάνει ολόκληρη διατριβή πάνω στους υλιστές φιλοσόφους (Δημόκριτο-Επίκουρο). Τον μοναδικό επιτάφιο του Πλάτωνα (Μενέξενος) και την "Πολιτεία" να είχες διαβάσει φασίστας, ρατσιστής κι εθνίκι δεν θα είχες γίνει. Αλλά φευ. Σιγά μην ανοίξετε βιβλίο οι ακροδεξιοί. Για να τα καίτε, όπως τα ούγκανα του Μεταξά, είστε μόνο ικανοί.

Α και μια και μίλησες για Ασία, Λάο Τσέ αν είχες διαβάσει πάλι αυτό το χάλι δεν θα είχες γίνει.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Σεπ 2018, 23:06

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:

Πάλι δεν απαντάς. Πάλι στους κομουνιστές αναφέρεσαι, μιας κι ακόμα σε τσούζει η ανεπανάληπτη τσαπού που έφαγε ο ντάντι σου Χίτλερ, από αυτούς. Πάλι στην τρελίτσα το ρίχνεις. :giggle02:

Τέλος πάντων. Ας είναι.
Δεν χρειάζεται να έχουν πει αυτοί που λες κάτι. Εξάλλου ο Μαρξ είχε κάνει ολόκληρη διατριβή πάνω στους υλιστές φιλοσόφους (Δημόκριτο-Επίκουρο). Τον μοναδικό επιτάφιο του Πλάτωνα (Μενέξενος) και την "Πολιτεία" να είχες διαβάσει φασίστας, ρατσιστής κι εθνίκι δεν θα είχες γίνει. Αλλά φευ. Σιγά μην ανοίξετε βιβλίο οι ακροδεξιοί. Για να τα καίτε, όπως τα ούγκανα του Μεταξά, είστε μόνο ικανοί.

Α και μια και μίλησες για Ασία, Λάο Τσέ αν είχες διαβάσει πάλι αυτό το χάλι δεν θα είχες γίνει.

θελεις να μας πεις!!!!!οτι διαβασες τους αρχαιους και τον επιταφιο και εγινες κομμουνιστης; καταλαβαινεις οτι οσο συνεχιζεις να μιλας για ναζι και σταλιν
αλλοι κανονιζουν πισω απο τις πλατες να σε στριμωξουν καπου στο μελλον
πολυ χειροτερα απο τον καθε χιτλερ και σταλιν
επισης να στο πω και σε σενα δεν εχω τιποτα με το κκε μου ειναι τελειως αδιαφορο
αυτο που απομεινε ειναι μια κλικα απο επαγγελματιες πολιτικους που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να συνεχιζουν να παιρνουν τα φραγκα
το θεωρω μια δεξαμενη οπου γεννιούνται και μεγαλωνουν οι προδοτες
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 09 Σεπ 2018, 10:41

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Τέλος πάντων. Ας είναι.

θελεις να μας πεις!!!!!οτι διαβασες τους αρχαιους και τον επιταφιο και εγινες κομμουνιστης; καταλαβαινεις οτι οσο συνεχιζεις να μιλας για ναζι και σταλιν
αλλοι κανονιζουν πισω απο τις πλατες να σε στριμωξουν καπου στο μελλον
πολυ χειροτερα απο τον καθε χιτλερ και σταλιν
επισης να στο πω και σε σενα δεν εχω τιποτα με το κκε μου ειναι τελειως αδιαφορο
αυτο που απομεινε ειναι μια κλικα απο επαγγελματιες πολιτικους που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να συνεχιζουν να παιρνουν τα φραγκα
το θεωρω μια δεξαμενη οπου γεννιούνται και μεγαλωνουν οι προδοτες

Ρε μεγάλε, όπως έχεις δει, κατανοώ την πίκρα που έχεις για τα κομουνια επειδή σας ξεφτίλισαν με ανεπανάληπτο τρόπο όπου σας βρήκαν εσάς τους ναζί. Εγώ όμως δεν είμαι κομούνι. Καμία σχέση γενικώς.
Πραγματικά δεν έχετε βαρεθεί, εσείς οι ψευυοπατριώτες ναζί, να επαναλαμβάνετε αυτό το γελοίο "ναι αλλά το ΚΚΕ", σε όλους και σε όλα;
Εντάξει δεν έχω απαίτηση να κάνετε κανονική συζήτηση. Ούγκα είστε εξάλλου, που δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το Α από το 4. Αλλά αυτή η επανάληψη παραπάει
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Σεπ 2018, 10:43

οκ δεν εισαι κομμουνι ..αλλα τι εισαι ακριβως για να μη μας τα ζαλιζεις ;
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 09 Σεπ 2018, 11:32

nemo έγραψε:οκ δεν εισαι κομμουνι ..αλλα τι εισαι ακριβως για να μη μας τα ζαλιζεις ;

Άμεση δημοκρατία σου λέει κάτι;
Άρα δεν γίνεται να υποστηρίζω κάποιο κόμμα.
Και γιατί σου τα ζαλίζω; Επειδή σου χαλάω το ένα και μοναδικό πράγμα που ξέρεις να λες, δηλαδή "ναι αλλά το ΚΚΕ..."; :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Σεπ 2018, 11:53

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:οκ δεν εισαι κομμουνι ..αλλα τι εισαι ακριβως για να μη μας τα ζαλιζεις ;

Άμεση δημοκρατία σου λέει κάτι;
Άρα δεν γίνεται να υποστηρίζω κάποιο κόμμα.
Και γιατί σου τα ζαλίζω; Επειδή σου χαλάω το ένα και μοναδικό πράγμα που ξέρεις να λες, δηλαδή "ναι αλλά το ΚΚΕ..."; :giggle02:

οκ σεβαστό τουλαχιστον να γνωρίζουμε σε τι σημαδεύουμε
δεν υπαρχει κανενας νοημων που να μη θελει την αμεση δημοκρατια

αλλα τουλαχιστον οφειλουμε πρωτα στους εαυτους μας να γνωριζουμε
σε τι έδαφος πατάμε αν ειναι στερεό ή βαλτος που καταπινει τα παντα κλπ κλπ

ολοι ομως απο τον πιο αμορφωτο και απο τον τον πιο μορφωμενο γνωριζουν
οτι η αμεση δημοκρατια δεν μπορει να λειτουργησει μεχρι στα επομενα χιλια χρονια
οπως συμβαινει και με τον κομμουνισμο δηλαδη
οποτε και να μη σε πειράζει που αναφερουμε συνεχως κατι απο κκ
γιατι το συστημα μας ειναι διπολικο και γιατι ειναι το αντιθετο του ενα
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”