BaKXOS_Lysios έγραψε:Κι αυτός απ τα "κάτ'ρα του μιγάλου Α." θα'ναι αλλά δεν του το είπαν...
Όταν κάτρισ΄ι Μεγαλιέξ'ς και βγήκνι φτούνοι δω, μάλλουν είχ' ουρουλοίμουξ'.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Κι αυτός απ τα "κάτ'ρα του μιγάλου Α." θα'ναι αλλά δεν του το είπαν...

ελευθερος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Η ΝΤΠ ειναι μια ναζιστικη θεωρια συνομωσιας,'
δε βαρεθηκες την ιδια;
παρε μια halls πορτοκαλι με βιταμινη C και vape for action

pan έγραψε:Πείτε μας κύριε τώρα εσείς τη σχέση έχετε με την αναπαραγωγή ναζιστικών συνθημάτων.
.

pan έγραψε:ελευθερος έγραψε:
δε βαρεθηκες την ιδια;
παρε μια halls πορτοκαλι με βιταμινη C και vape for action
Ωστε αμφισβητείτε τις πηγές του λόγου σας;
Πείτε μας κύριε τώρα εσείς τη σχέση έχετε με την αναπαραγωγή ναζιστικών συνθημάτων.
Να μάθουμε κι εμείς τι κάνει νιάου στα κεραμίδια.

ελευθερος έγραψε:ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Από τον έλεγχο των φορολογικών Αρχών τον Αύγουστο του 2015 προέκυψε ότι χρωστάει [εκατοντάδες] χιλιάδες ευρώ στην Εφορία, με αποτέλεσμα να ασκηθεί εις βάρος του ποινική δίωξη για ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ο παλαίμαχος άσος βρέθηκε στην Ευελπίδων χωρίς τον συνήγορο υπεράσπισής του και ζήτησε από το δικαστήριο να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσής του.
αν η πλεμπα κατλαβαινε οτι ο μονος λογος που μαθαμε το οτι ο τσιαρτας χρωσταει ειναι επειδη ειναι δημοσιο προσωπο που μιλαει
ανοιχτα και εναντιον της ΝΤΠ
τοτε
1)δε θα μασταν σε αυτη την κοινωνικη κατασταση
2)δε θα ηταν πλεμπα

Στύγιος έγραψε:ελευθερος έγραψε:
αν η πλεμπα κατλαβαινε οτι ο μονος λογος που μαθαμε το οτι ο τσιαρτας χρωσταει ειναι επειδη ειναι δημοσιο προσωπο που μιλαει
ανοιχτα και εναντιον της ΝΤΠ
τοτε
1)δε θα μασταν σε αυτη την κοινωνικη κατασταση
2)δε θα ηταν πλεμπα
Α μάλιστα, μάθαμε ότι οι φοροφυγάδες " μπαντριώτες" φοροδιαφεύγουν διότι κάνουν αντίσταση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων . Όλοι οι υπόλοιποι είναι μαλάκες και πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους.
ΣΣ: 500 ευρώ το "κουστουμάκι" που θα πληρώσω ,διότι εγώ και να θέλω δεν μπορώ με ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων να φοροδιαφύγω..

Λαχουρένιος έγραψε:
Οι πηγες τους ειναι η εξης μια
[img]https://www.ebooks4greeks.gr/wp-content/uploads/2013/04/ta-protokola-ton-sofon-tis-sion-280x400.j pg[/i mg]
ελευθερος έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Α μάλιστα, μάθαμε ότι οι φοροφυγάδες " μπαντριώτες" φοροδιαφεύγουν διότι κάνουν αντίσταση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων . Όλοι οι υπόλοιποι είναι μαλάκες και πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους.
ΣΣ: 500 ευρώ το "κουστουμάκι" που θα πληρώσω ,διότι εγώ και να θέλω δεν μπορώ με ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων να φοροδιαφύγω..
διαβασε το 2)
εκει εισαι

Adminović έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Κι αυτός απ τα "κάτ'ρα του μιγάλου Α." θα'ναι αλλά δεν του το είπαν...
Όταν κάτρισ΄ι Μεγαλιέξ'ς και βγήκνι φτούνοι δω, μάλλουν είχ' ουρουλοίμουξ'.