Χρίστος Έλ έγραψε:
Συνέχισε να προκαλείς και να φαντασιώνεσαι. Το δήθεν μεγαλείο και η ανωτερότητα υπάρχει στην φαντασία σου. Δεν στηρίζεται σε καμμιά απόδειξη, δεν έχεις ούτε μια απόδειξη της πλάκας να δείξεις για να δικαιωθείς. Όλος ο κόσμος σας μισεί, η πλειοψηφία της Γης αν θες. Και γι' αυτό φταίτε αποκλειστικά εσείς. Θέλατε μαζοχιστικά να μισηθείτε με τα δήθεν αστήρικτα μεγαλεία σας του <<εκλεκτού>> λαού.
Μόνοι σας τα λέτε, μόνοι σας τα πιστεύετε και είναι μια προσωρινή φαντασίωση ότι οι <<καθαρές>> σόλες σας πατάνε τα γκόυμ.
Εγώ όμως σε ξεσκεπάζω και δεν στην χαρίζω, τί με νοιάζει αν δεν θες να φέρεις αποδείξεις και να συζητήσεις, παρά να προσβάλλεις.
Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Αν δούλευες θα ήσουν ΑΠΟΚΛΗΡΟΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Το ξέρουν όλοι, ποιον προσπαθείς να πείσεις; Τον εαυτό σου;
Δεν φαντασιώνομαι ρε βλήμα ,στα αλήθεια στον κανονικό κόσμο τις θρησκείες και όλες αυτές τις μαλακίες ,τις έχουμε μόνο για χαβαλέ και για κανά έθιμο. Αμα οι Εβραίοι τους ηλίθιους σαν εσένα τους λένε γκόυμ ,επίσης στα παπάρια μου. Εσένα η βλακεία σου σου απαγορεύει δια ροπάλου να δουλέψεις ,απλά γιατί δεν είσαι ικανός να κάνεις τίποτα. Εγώ ακριβώς επειδή δουλεύω ,έχω κλήρο -δηλαδή περιουσιακά στοιχεία.Ετσι γίνεται στον κόσμο. Βλαμμένε.