Πιστεύετε ότι ο θεσμός της μαθητείας ...

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Πιστεύετε ότι ο θεσμός της μαθητείας ...

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 24 Σεπ 2017, 23:12

Freisinniger έγραψε:Οι γνωστοί μου που ήταν κανονικά δηλωμένοι δεν περνούσαν από υγειονομικές εξετάσεις.

Μάλλον δεν θα τους είχαν και τόσο κανονικά δηλωμένους. Κόρη γνωστής μου πήγε για απλή μαθητική πρακτική σε εργοστάσιο που φτιάχνει αμυγδαλόψιχα, και την πήραν κόπρανα για εξετάσεις. Τα ίδια και σε πωλητές μπεκεράη.

Σαφώς και το υγειονομικό κάνει τα στραβά μάτια σε πολλές περιτπώσεις. Χαμός γίνεται λένε στην βιομηχανία επεξεργασίας κρεάτων, με Αφρικανούς εργάτες κλπ. Φτηνά επεξεργασμένα κρέατα να μην τρώς ποτέ :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Σεπ 2017, 23:14

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Οι γνωστοί μου που ήταν κανονικά δηλωμένοι δεν περνούσαν από υγειονομικές εξετάσεις.

Μάλλον δεν θα τους είχαν και τόσο κανονικά δηλωμένους. Κόρη γνωστής μου πήγε για απλή μαθητική πρακτική σε εργοστάσιο που φτιάχνει αμυγδαλόψιχα, και την πήραν κόπρανα για εξετετάσεις.

Σαφώς και το υγειονομικό κάνει τα στραβά μάτια σε πολλές περιτπώσεις. Χαμός γίνεται λένε στην βιομηχανία επεξεργασίας κρεάτων, με Αφρικανούς εργάτες κλπ. Φτηνά επεξεργασμένα κρέατα να μην τρώς ποτέ :D

μου λες για εργοστάσιοοοοοοοοοοοο, Ηαλοοοοο :P Εκεί να δεις τι γίνεται :LoL:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 24 Σεπ 2017, 23:21

Tι να σε πω, εδώ ίσως λόγω πρώην DDR να υπάρχει πιο αυστηρή κουλτούρα ελέγχου.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Σεπ 2017, 23:24

Γενικότερα πριν 20 χρόνια πριν το 2000 ο υγειονομικός και φορολογικός έλεγχος ήταν περισσότερος και αυστηρότερος, ξαφνικά με την φιλελευθεροποίηση και γενικότερα ο έλεγχος εξαφανίστηκε, ελληνιές αναρίθμητες από τότε και εδώ.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Κοινωνία”