στα κάγκελα...

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: στα κάγκελα...

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 29 Δεκ 2015, 18:56

Σβήστηκε ένα μήνυμα όπου με έβριζες (δεν σβήστηκε από 'μενα, από μένα έγινε απλά η αναφορά για προσβλητικό περιεχόμενο) και ένα μήνυμα όπου έβαζες φωτογραφία με δυο γυμνούς τύπους, πράγμα το οποίο απαγορεύεται (αυτό όντως σβήστηκε από 'μενα).
Δε νομίζω να μπορέσεις να βρείς τέτοιου είδους φωτογραφία εδώ μέσα, γιατί γενικά δημοσιεύσεις που περιέχουν τέτοιες, τις σβήνουμε. Κατά τον ίδιο τρόπο σβήστηκε και δημοσίευση, λίγο καιρό πρίν, του Γατάκη, μολονότι δεν έδειχνε καν γυμνό.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 29 Δεκ 2015, 21:36

Kauldron έγραψε:Σβήστηκε ένα μήνυμα όπου με έβριζες (δεν σβήστηκε από 'μενα, από μένα έγινε απλά η αναφορά για προσβλητικό περιεχόμενο) και ένα μήνυμα όπου έβαζες φωτογραφία με δυο γυμνούς τύπους, πράγμα το οποίο απαγορεύεται (αυτό όντως σβήστηκε από 'μενα).
Δε νομίζω να μπορέσεις να βρείς τέτοιου είδους φωτογραφία εδώ μέσα, γιατί γενικά δημοσιεύσεις που περιέχουν τέτοιες, τις σβήνουμε. Κατά τον ίδιο τρόπο σβήστηκε και δημοσίευση, λίγο καιρό πρίν, του Γατάκη, μολονότι δεν έδειχνε καν γυμνό.

Εγώ δεν μπορω να σβήσω μηνύματα οπου με βρίζεις εσυ και ουτε μου επιτρέπει η αξιοπρέπεια μου να ρουφιανεύω και να καρφώνω στα κρυφά τον οποιοδήποτε νομίζω οτι με προσβάλει.
Οτι έχω να πω το λέω στα ίσα και δημόσια.

Για την φωτογραφία που έσβησες δεν ήταν περισσότερο προσβλητική προς τα άλλα μέλη του φόρουμ απο τη φωτογραφία που υπάρχει στην αρχή του νηματος. Αλλά βέβαια η φωτό με τους γκέι ναζί χαλαγε τη μόστρα που προσπαθείτε να αναδείξετε για τα νεονάζουλα και τα λοιπά φασιστοειδή τρομάρα σας...

Τέλος πάντων μάλλον το κουράσαμε και ξέρω πότε δεν με παίρνει να κάθομαι να χαλιέμαι τζάμπα και βερεσέ.
Βλέπω οτι το παιχνίδι δεν παίζεται με ίσους όρους οπότε παίξτε το μόνοι σας...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 29 Δεκ 2015, 22:41

Kauldron έγραψε:

αγαπαμε Αλε :fico:

παιζει και 5-3-2 Δαριε :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 29 Δεκ 2015, 23:25

AZUREUS έγραψε:
Kauldron έγραψε:Σβήστηκε ένα μήνυμα όπου με έβριζες (δεν σβήστηκε από 'μενα, από μένα έγινε απλά η αναφορά για προσβλητικό περιεχόμενο) και ένα μήνυμα όπου έβαζες φωτογραφία με δυο γυμνούς τύπους, πράγμα το οποίο απαγορεύεται (αυτό όντως σβήστηκε από 'μενα).

Εγώ δεν μπορω να σβήσω μηνύματα οπου με βρίζεις εσυ και ουτε μου επιτρέπει η αξιοπρέπεια μου να ρουφιανεύω και να καρφώνω στα κρυφά τον οποιοδήποτε νομίζω οτι με προσβάλει.
Οτι έχω να πω το λέω στα ίσα και δημόσια.

Για την φωτογραφία που έσβησες δεν ήταν περισσότερο προσβλητική προς τα άλλα μέλη του φόρουμ απο τη φωτογραφία που υπάρχει στην αρχή του νηματος. Αλλά βέβαια η φωτό με τους γκέι ναζί χαλαγε τη μόστρα που προσπαθείτε να αναδείξετε για τα νεονάζουλα και τα λοιπά φασιστοειδή τρομάρα σας...

Τέλος πάντων μάλλον το κουράσαμε και ξέρω πότε δεν με παίρνει να κάθομαι να χαλιέμαι τζάμπα και βερεσέ.

Μπορείς να κάνεις αναφορά, και εφόσον είναι δικό μου πόστ, εγώ δεν θα το εξετάσω, αλλά θ' αφήσω άλλους ν' ασχοληθούν μ' αυτό.
Άλλωστε κι αυτά που θεωρώ οτι με προσβάλλουν, δεν τα εξετάζω εγώ, αλλά τ' αναφέρω, για να εξεταστούν από άλλους.
Αν θεωρείς οτι σε βρίζει κάποιος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το αναφέρεις, όπως στην πραγματική ζωή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν θεωρείς οτι σε προσβάλει/βλάπτει κάποιος και δεν παίρνει από λόγια, είναι να τον μηνύσεις. Αλλιώς δεν βλέπω πώς θα μπορούσες να λύσεις το πρόβλημά σου. Με τσαμπουκάδες?

Πρώτον αυτοί που έβαλε ο Ρεκλάμας ήταν πράγματι γκέη, οι οποίοι ήταν περήφανοι γι' αυτό που έκαναν. Γι' αυτήν που έβαλες εσύ, δεν είμαι σίγουρος αν ήταν όντως πραγματική η φωτογραφία, ή δυο τύποι πόζαραν ως γκέη. Όπως και να έχει, αν την βρίσκεις προσβλητική (τότε γιατί ακριβώς στηρίζεις τους γκέη που κάνουν τέτοια πράγματα?) μπορούσες να το πείς/να κάνεις αναφορά. Ακόμα και τώρα που το είπες, σβήστηκε, αφού σε θίγει τόσο πολύ.
Η φωτογραφία που έβαλες εσύ, φυσικά, αναφερόταν σε συγκεκριμένο μέλος, ενώ η δική του οχι, αλλά βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για 'σενα.

Είσαι ελεύθερος να κάνεις ο,τι θέλεις. Πολύ drama queens πάντως εσείς οι αριστερούληδες ρε παιδί μου.
Τελικά μάλλον υπάρχει κάποιος λόγος πουστηρίζετε αυτούς πουστηρίζετε. :LoL:

Καλά που είναι και ο Λαχου με τον εξωμότη που σώζουν την παρτίδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Δεκ 2015, 02:55

Όταν θεωρείτε ότι ένα ποστ είναι προσβλητικό ή ασεμνο καλό θα ήταν να το αναφέρετε, ώστε να το δει η ομάδα των συντονιστων. Και όταν κάτι δεν είναι απολύτως προφανές, καλό είναι να γράφετε γιατί θεωρείτε ότι το ποστ παραβιάζει τους κανόνες. Συνιστώ ψυχραιμία και να πέσουν οι τόνοι. Γυμνές φωτογραφίες γενικά δεν επιτρέπονται, ως ασεμνες.

Οι γκεη δεν έχουν κόμμα ή πολιτικό χώρο. Και ένα ναζουλο μπορεί να είναι γκεη, όπως και ένας αριστερός. Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείτε να αποδωσετε την ιδιότητα του γκεη οι μεν στους δεν. Θεωρείτε ότι εσείς πλεονεκτείτε διότι δεν είστε γκεη ας πούμε;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Δεκ 2015, 10:37

απείλησε με απεργία πείνας μέχρι να χάσει 2.5 κιλά ο εθνικός σταρ αν δεν του επιτρέψουν να υιοθετήσει και παιδί εκτός από τσιουάουα. :s_crazy

Εικόνα

παρά τις πολιτικοϊδεολογικές διαφορές τους στηρίζει ο μίστερ μπούτιας. :fico:

Εικόνα

και οπωσδήποτε ο πίπης. :D

Εικόνα
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 30 Δεκ 2015, 11:43

Admin έγραψε:Όταν θεωρείτε ότι ένα ποστ είναι προσβλητικό ή ασεμνο καλό θα ήταν να το αναφέρετε, ώστε να το δει η ομάδα των συντονιστων. Και όταν κάτι δεν είναι απολύτως προφανές, καλό είναι να γράφετε γιατί θεωρείτε ότι το ποστ παραβιάζει τους κανόνες. Συνιστώ ψυχραιμία και να πέσουν οι τόνοι. Γυμνές φωτογραφίες γενικά δεν επιτρέπονται, ως ασεμνες.

Οι γκεη δεν έχουν κόμμα ή πολιτικό χώρο. Και ένα ναζουλο μπορεί να είναι γκεη, όπως και ένας αριστερός. Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείτε να αποδωσετε την ιδιότητα του γκεη οι μεν στους δεν. Θεωρείτε ότι εσείς πλεονεκτείτε διότι δεν είστε γκεη ας πούμε;

Δε νομίζω οτι ισχύει οτι είναι αμφίδρομη η απόπειρα απόδοσης της ιδιότητας του γκέη. Από την πλευρά του ο Αζουρέους επιχείρησε να την αποδώσει στους ναζί/φασίστες (ή τέλοσπάντων σ' αυτούς που θεωρεί τέτοιους, που μάλλον είναι όλος ο υπόλοιπός κόσμος πλήν του ιδίου). Από την πλευρά του ο Ρεκλάμας, απλά απέδωσε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, δηλαδή απλά είπε τους γκέη (που παρελαύνουν στο γκέη πράηντ) γκέη. Απόπειρα απόδοσης του τίτλου του γκέη σε όλους τους άλλους, να σημειώσω, συνήθως υπάρχει από τους ίδιους τους γκέη, όπως φαίνεται εδώ:

"Εγώ το τρώω φανερά εσύ το τρώς κρυφά" λέει η κυρία (ή κύριος, δεν γνωρίζω ποιά είναι η περίπτωση). Δηλαδή ουσιαστικά τον χαρακτηρίζει γκέη (κρυφό όμως) σε μια προσπάθεια (προφανώς) να τον βρίσει. Συνεπώς το να είσαι γκέη, για τους ίδιους τους γκέη, είναι "ρετσινιά".
:LoL: :LoL: :LoL:

Και για να είμαστε και λίγο περισσότερο εντός θέματος:

ΣΤΟΠ στους γάμους ομοφυλοφίλων από την Αυστραλία
Δημοσιεύθηκε: 12/12/2013 08:10
Makelarisa
Comment: 0
Tag: Αυστραλια, Γαμοι, γκέι
omophilophiloi

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας απαγόρευσε τους γάμους ομοφυλοφίλων λίγες ημέρες μετά τον εορτασμό των πρώτων gay γάμων στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα Καμπέρα.

«Ο νόμος για το γάμο δεν ισχύει όσον αφορά την τέλεση ή την αναγνώριση της ένωσης ζευγαριών του ιδίου φύλου», αναφέρεται στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, η οποία ελήφθη ομόφωνα.

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου είναι καθοριστικής σημασίας καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση διέπεται από την ομοσπονδιακή νομοθεσία και όχι από τις επί μέρους νομοθεσίες στις έξι πολιτείες κα στις δυο μείζονες επικράτειες.

Μετά την έγκριση του γάμου των ομοφυλοφίλων τον Οκτώβριο από το νομοθετικό σώμα της επικρατείας της Καμπέρα, ο νόμος τέθηκε σε ισχύ μόνο σε αυτήν την πολιτεία από το περασμένο Σάββατο και πολλά ζευγάρια έσπευσαν να «σφραγίσουν» την ένωσή τους από τα μεσάνυχτα της ημέρας εκείνης. Η συμβίωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου επιτρέπεται στις περισσότερες πολιτείες της Αυστραλίας, αλλά ο γάμος εξακολουθεί να καθορίζεται σε ομοσπονδιακό επίπεδο, από την ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

http://www.makeleio.gr/?p=37555
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 30 Δεκ 2015, 11:56

Admin έγραψε:Όταν θεωρείτε ότι ένα ποστ είναι προσβλητικό ή ασεμνο καλό θα ήταν να το αναφέρετε, ώστε να το δει η ομάδα των συντονιστων.
Και όταν κάτι δεν είναι απολύτως προφανές, καλό είναι να γράφετε γιατί θεωρείτε ότι το ποστ παραβιάζει τους κανόνες. Συνιστώ ψυχραιμία και να πέσουν οι τόνοι. Γυμνές φωτογραφίες γενικά δεν επιτρέπονται, ως ασεμνες.

Αστο δε λειτουργεί έτσι. (Ελεύθερο) Φόρουμ με διαχειριστές προέδρους, με ναζουλα χωροφυλάκους και παπάδες κουκουέδες δεν πάει.
Και μεις οι υπόλοιποι τι θα παριστάνουμε δηλαδή? Τον απλό λαό που λούζεται όλους αυτούς?

Πάτε ρε παραπέρα να παίξετε τους δημοκράτες...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 30 Δεκ 2015, 11:59

Μπουχουχου, γιατί δε με κάνατε συντονιστή να έχω εξουσία, κλάψ, λύγμ...

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Εσύ δεν ήσουν που θα έφευγες? Ε, μη σε κρατάμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Δεκ 2015, 12:03

AZUREUS έγραψε:
Admin έγραψε:Όταν θεωρείτε ότι ένα ποστ είναι προσβλητικό ή ασεμνο καλό θα ήταν να το αναφέρετε, ώστε να το δει η ομάδα των συντονιστων.
Και όταν κάτι δεν είναι απολύτως προφανές, καλό είναι να γράφετε γιατί θεωρείτε ότι το ποστ παραβιάζει τους κανόνες. Συνιστώ ψυχραιμία και να πέσουν οι τόνοι. Γυμνές φωτογραφίες γενικά δεν επιτρέπονται, ως ασεμνες.

Αστο δε λειτουργεί έτσι. (Ελεύθερο) Φόρουμ με διαχειριστές προέδρους, με ναζουλα χωροφυλάκους και παπάδες κουκουέδες δεν πάει.
Και μεις οι υπόλοιποι τι θα παριστάνουμε δηλαδή? Τον απλό λαό που λούζεται όλους αυτούς?

Πάτε ρε παραπέρα να παίξετε τους δημοκράτες...

Ποιοι είναι οι "πρόεδροι" διαχειριστές;
Αν εννοείς εμένα πάντως, πρόεδρος δεν έχω υπάρξει ποτέ (ούτε του δεκαπενταμελούς). :D

Ένα φόρουμ αναγκαστικά θα έχει κάποιους που θα επιβλέπουν την τήρηση των κανόνων. Τα έχουμε ήδη συζητήσει πολλές φορές. Φόρουμ όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει είναι ζούγκλα και όχι φόρουμ.

Όταν σε θίγει ένα ποστ, το αναφέρεις. Κι αν είναι κάποιου συντονιστή ή διαχειριστή, αυτός δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη για το θέμα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Κοινωνία”