Γυναικοκτονία

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Γυναικοκτονία

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Απρ 2024, 23:37

pluton έγραψε:Θεέ μου πρώτη φορά το είδα .... Είναι συγκλονιστικό ....μιλάμε κράτος μαφιας.... Αυτοί θα πέσουν με μεγαλύτερο πάταγο

Καλά, που ζείς, μεγάλος άνθρωπος. Σε λίγο θα μας πείς ότι δεν θυμάσαι και τα apartment bombings στην Μόσκα που οι αυτόπτες μάρτυρες έβλεπαν επί μέρες τους εργαζόμενους της ΦΣB να στοιβάζουν τα σακιά με τα εκκρηκτικά στα υπόγεια των πολυκατοικιών.
Ήταν τότε που το πετίτ μαφιοζοπαρεάκι των αέργων μικροπρακτόρων και κοινών ποινικών του Λένινγκραντ, μόλις είχε κάνει ρεσάλτο στην εξουσία με εισοδισμό ως χαρτοφυλακοκουβαλητές σφουγγοκωλάριοι του Aνατόλι Σομπτσάκ.
Αυτό το παρεάκι (μπροστά του ωχριά ακόμη και οι πιο λούμπεν νεοναζί μπράβοι νυχτερινών κέντρων της παραλιακής) κάνει κουμάντο μέχρι και σήμερα στο βενζινάδικο με το προσδόκιμο ζωής τύπου υποσαχαρίου, εκεί που οι δήθεν πιστοί χριστιανοί ηγέτες έχουν 10-10 τις ερωμένες και τα εξώγαμα που κάνουν ζωάρα στην Ελβετία και στους λοιπούς woke παραδείσους της Δύσης. Προσοχή Πλούτων στο σανό που σε ταϊζουν τα ελληνόφωνα ρωσοκουνημένα σάητς, προσοχή γιατί ο σατανισμός καραδωκεί κάτω απο ράσα των ρασπούτλερ. Όπου ακούς ρώσικα και πρόζες για τον πούτλερ και την ρώσικη δήθεν ορθοδοξία, τρέχα μακριά.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Απρ 2024, 00:38

Μάγκες έδινα κάποια ελαφρυντικά στους αστυνομικούς (και συνεχίζω και δίνω) όσον αφορά τον χειρισμό της κατάστασης πριν τη δολοφονία.
Όμως μετά άκουσα τα ηχητικά από το κινητό της κοπέλας μετά τη δολοφονία ... μιλάμε ο γάμος του καραγκιόζη.
Τι τσίρκο ήταν αυτό ρε;
Μιλάμε για αστυνομικό τμήμα της Αττικής ή για κάποιο Α.Τ. στην Κωλοπετεινίτσα με τον Ηλία του 16ου;

Πώς διαφημίζει ο Μητσοτάκης την ελ. αστυνομία
Εικόνα

Η πραγματικότητα
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Απρ 2024, 10:18

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:Θεέ μου πρώτη φορά το είδα .... Είναι συγκλονιστικό ....μιλάμε κράτος μαφιας.... Αυτοί θα πέσουν με μεγαλύτερο πάταγο

Καλά, που ζείς, μεγάλος άνθρωπος. Σε λίγο θα μας πείς ότι δεν θυμάσαι και τα apartment bombings στην Μόσκα που οι αυτόπτες μάρτυρες έβλεπαν επί μέρες τους εργαζόμενους της ΦΣB να στοιβάζουν τα σακιά με τα εκκρηκτικά στα υπόγεια των πολυκατοικιών.
Ήταν τότε που το πετίτ μαφιοζοπαρεάκι των αέργων μικροπρακτόρων και κοινών ποινικών του Λένινγκραντ, μόλις είχε κάνει ρεσάλτο στην εξουσία με εισοδισμό ως χαρτοφυλακοκουβαλητές σφουγγοκωλάριοι του Aνατόλι Σομπτσάκ.
Αυτό το παρεάκι (μπροστά του ωχριά ακόμη και οι πιο λούμπεν νεοναζί μπράβοι νυχτερινών κέντρων της παραλιακής) κάνει κουμάντο μέχρι και σήμερα στο βενζινάδικο με το προσδόκιμο ζωής τύπου υποσαχαρίου, εκεί που οι δήθεν πιστοί χριστιανοί ηγέτες έχουν 10-10 τις ερωμένες και τα εξώγαμα που κάνουν ζωάρα στην Ελβετία και στους λοιπούς woke παραδείσους της Δύσης. Προσοχή Πλούτων στο σανό που σε ταϊζουν τα ελληνόφωνα ρωσοκουνημένα σάητς, προσοχή γιατί ο σατανισμός καραδωκεί κάτω απο ράσα των ρασπούτλερ. Όπου ακούς ρώσικα και πρόζες για τον πούτλερ και την ρώσικη δήθεν ορθοδοξία, τρέχα μακριά.

Μη νομίζεις ότι τα παρακολουθώ και όλα, αλλά αυτό με την ένεση που έβαλαν στην διαμαρτυρόμενη.... Που να διαμαρτυρηθεί άλλος.

Βαιβαιως δεν είμαι πιτσιρικάς αλλά ακόμα θυμάμαι καλά. Αυτό δεν μου έχει συμβεί.

FB_IMG_1710081883891.jpg

Μάγκες έδινα κάποια ελαφρυντικά στους αστυνομικούς (και συνεχίζω και δίνω) όσον αφορά τον χειρισμό της κατάστασης πριν τη δολοφονία.
Όμως μετά άκουσα τα ηχητικά από το κινητό της κοπέλας μετά τη δολοφονία ... μιλάμε ο γάμος του καραγκιόζη.
Τι τσίρκο ήταν αυτό ρε;
Μιλάμε για αστυνομικό τμήμα της Αττικής ή για κάποιο Α.Τ. στην Κωλοπετεινίτσα με τον Ηλία του 16ου;

Πώς διαφημίζει ο Μητσοτάκης την ελ. αστυνομία

Λοιπόν μπιζέλι καμία διαμαρτυρία δεν δεχόμαστε, θέλετε αστυνομία και όχι μπαρμπουτσαλα; Όταν ο αστυνόμος θα λέει στον γύφτο έξω από το αυτοκίνητο τώρα, η υπακούει αμέσως η τρώει σφαίρα στο κούτελο και παίρνει και παράσημο από την υπηρεσία.... Αστυνομία που την κατραπακιαζετε όλοι εσείς οι προοδευτικοί επειδή ο αστυνόμος σας στραβό κοίταξε ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΗΣ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Απρ 2024, 11:22

pluton έγραψε:
Θεέ μου πρώτη φορά το είδα .... Είναι συγκλονιστικό ....μιλάμε κράτος μαφιας.... Αυτοί θα πέσουν με μεγαλύτερο πάταγο

Είναι πράγματι συγκλονιστικό το βίντεο όχι όμως για το πώς το αντιλαμβάνεσαι εσύ, αλλά για το πώς
το σημερινό καπιταλιστικό Ρωσικό κράτος (όπως έκανε σε απόλυτο υπερθετικό βαθμό και το Σοβιετικό)
προστατεύει άμεσα την υγεία των πολιτών του σε αντίθεση με την επίσης καπιταλιστική Ελλάδα
στην οποία πεθαίνεις ακόμα και από αιμορροΐδες αν δεν έχεις να πληρώσεις για να χειρουργηθείς εκτός λίστας
αναμονής.
Είναι προφανές στο βίντεο ότι η συγκεκριμένη κυρία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και παραληρήματος κατά
την οποία η αρτηριακή της πίεση και οι σφυγμοί της είχαν ανέβει σε επικίνδυνο επίπεδο και ως εκ τούτου κρίθηκε
αναγκαίο από την ιατρική ομάδα που παρευρισκόταν στην εκδήλωση η άμεση επέμβαση της ώστε η κυρία να ηρεμήσει και
να προληφθούν περαιτέρω επικίνδυνες καταστάσεις για την υγεία της.
Απορώ με κάποιους που, παρά το ότι το βίντεο δείχνει αυτό ακριβώς που περιέγραψα, δεν ορρωδούν προ
ουδενός όταν πρόκειται να κατασυκοφαντήσουν χωρίς κανένα στοιχείο το διάδοχο πολιτικό σύστημα της πρώην
ΕΣΣΔ αφού εν προκειμένω πρόκειται για την ελάχιστα διαφορετική όψη του πολιτικο-οικονομικού δυτικού συστήματος
που και οι ίδιοι ακραιφνώς υπηρετούν.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Απρ 2024, 12:36

bizeli έγραψε:Μάγκες έδινα κάποια ελαφρυντικά στους αστυνομικούς (και συνεχίζω και δίνω) όσον αφορά τον χειρισμό της κατάστασης πριν τη δολοφονία.
Τι τσίρκο ήταν αυτό ρε;

και εγω ακουσα τον διαλογο που εγινε εξω απο το ατ και δεν βρηκα τιποτα μεπτο
με αυτα που γνωριζουμε ..η κοπελα ηταν ψυχραιμη καμια ταραχη ή φοβο
δεν εδειχνε και η μονη της εγνοια ηταν να ερθη το περιπολικο απο οτι καταλαβα
δεν το ηθελε για να την παει σπιτι της αλλα με την παρουσια των αστυνομικων
να φοβηθει ο δραστης και να μην ξαναρθει στο σπιτι της

αν κανω λαθος να με διορθωσεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Απρ 2024, 12:43

ειδα και την δηλωση του κουλι που λεει- φυσικα και το περιπολικο ειναι ταξι

περιμενω να ξεσαλωσουν ολα τα θηλυκα και με το παραμικρο βηξιμο
του συζυγου θα καλουν το περιπολικο για να τους πηγαινει στην μανα τους
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Απρ 2024, 13:02

το ενδοξο κκε εστειλε μαθητες και μαθητριες εξω απο το ατ για καθιστη
διαμαρτυρια οπου και φωναζαν -ποτε πια γυναικοκτονιες και αλλα πολλα
συνθηματα ....αυτο εγω το θεωρω και χαζο και υποκριτικο
και χειραγωγικο για τους νεους
υπαρχουν βεβαια και ατομα με διαφορετικες αποψεις που θα το χειροκροτησουν

υσ..μια και βρισκομαι σε γυναικονημα να πω και μια συζητηση που ειχα με την ψεκασμενη πριν απο λιγο και θα ηθελα και τις γνωμες σας

συμφωνειτε οτι ολοι οι ανδρες που πληρωσαν την μικρη(απο το κεφαλαιο μιχος)
για να συνευρεθουν ειναι βιαστες; ή πρεπει το κατηγορητηριο για αυτους να ειναι
ενηλικοι που συνευρεθηκαν επι πληρωμη με ανηλικη;

δεν αναφερω τι ποινές πρεπει να τους επιβληθουν- ας ειναι και αποκεφαλισμος
δεν με απασχολει αυτο ..δεν μπορω να το εξηγησω γιατι με ενοχλει αυτο
τοσο πολυ το θεωρω σαν νοητικο φίμωτρο και η ψεκασμενη δεν με βοηθησε καθολου
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Απρ 2024, 00:50

nemo έγραψε:και εγω ακουσα τον διαλογο που εγινε εξω απο το ατ και δεν βρηκα τιποτα μεπτο
με αυτα που γνωριζουμε ..η κοπελα ηταν ψυχραιμη καμια ταραχη ή φοβο
δεν εδειχνε και η μονη της εγνοια ηταν να ερθη το περιπολικο απο οτι καταλαβα
δεν το ηθελε για να την παει σπιτι της αλλα με την παρουσια των αστυνομικων
να φοβηθει ο δραστης και να μην ξαναρθει στο σπιτι της

αν κανω λαθος να με διορθωσεις

Είπα για την εξέλιξη των γεγονότων πριν τη δολοφονία δεν είναι άσπρο μαύρο.
Όμως για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν μετά τη δολοφονία φανερώνει ότι η αστυνομία είναι ανεκπαίδευτη στη σωστή διαχείριση των καταστάσεων.

Επειδή κι εγώ κάνω ένα επάγγελμα που σε κάποια πράγματα ταυτίζομαι θα σου πω ένα εξής πολύ πολύ απλό παράδειγμα.
Πχ χτυπάει ένα παιδί στο κεφάλι. Επειδή δεν είμαστε γιατροί να αξιολογήσουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης, όσο αθώο και αν φαίνεται το χτύπημα, κατευθείαν παίρνουμε τηλ τους γονείς και τους ενημερώνουμε ή τέλος πάντων κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες.
Αντιστοίχως και αν έχουμε οποιαδήποτε υποψία για οτιδήποτε συμβαίνει σε ένα παιδί κινητοποιούμαστε ανάλογα πχ ενδοοικογενειακή βία, κακοποίηση, αμέλεια κτλ
Καλύτερα να πέσουμε έξω και ας μας πουν υπερβολικούς ή ότι κάναμε λάθος παρά όντως να συμβαίνει κάτι και να μην το εκτιμήσαμε σωστά.

Συνεπώς το πρώτο λάθος των αστυνομικών που είχαν βάρδια εκείνη την ημέρα, τη νύχτα μάλλον, ήταν ότι ακόμα και αν το περιστατικό δε φαινόταν και τόσο επείγον ή σοβαρό ή τέλος πάντων μέχρι να καταλάβουν τι συμβαίνει ...φέρσου σαν να ουρλιάζει η κοπέλα "βοήθεια με σφάζουν" και πάρε τα ανάλογα μέτρα.
Καλύτερα να έπεφταν έξω παρά αυτό που έγινε.
Όταν σου λέει ότι κάποιος κινδυνεύει και εφόσον εσύ ως αστυνομικός δεν είσαι σε θέση να εκτιμήσεις τη σοβαρότητα της κατάστασης (έστω και αν είναι αντικειμενικοί οι λόγοι ... εγώ δε σου λέω από αδιαφορία ή οτιδήποτε) καλύτερα φέρσου σαν να είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος και αν μετά αποδειχθούν αβάσιμοι οι φόβοι οκ.
Πχ δεν πήρε η κοπέλα τηλ να πει ότι της έκλεισαν το γκαράζ και δεν μπορεί να βγει. Δλδ μια αστική τύπου παράβαση για να είσαι πιο χαλαρός.
Με το που ακούς έγκλημα κατά ζωής κατευθείαν βαράς καμπανάκι. Και το αξιολογείς μετά.

Με πιάνεις;
Για όλα τα υπόλοιπα ναι, τα πριν τη δολοφονία, είναι υπό συζήτηση.
Καλά τον πανικό που ακολούθησε μετά πραγματικά ο γάμος του καραγκιόζη.

Επίσης ένα άλλο κουλό σχετικά με αυτά τα "πρωτόκολλα" της αστυνομίας είναι που της είπαν να πάρει η ίδια το 100.
Είναι σαν είσαι στο νοσοκομείο και να πεθαίνεις και να σου λένε οι γιατροί πάρε το 166. Μα εσύ είσαι το 166.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Απρ 2024, 01:22

Επίσης ένα άλλο κουλό μέσα στον πανικό που ακολούθησε είναι που δεν έδωσαν τις πρώτες βοήθειες κάτι που αν μη τι άλλο το απαιτεί το επάγγελμα να το γνωρίζεις (ή θα έπρεπε).
Εδώ και ασχετίλας να είσαι και δεις έναν συνάνθρωπό σου στο έδαφος κάπως με κάποιον τρόπο προσπαθείς να βοηθήσεις.
Αυτοί ακόμα και μετά το μακελειό ήταν σε μια φάση "τι έγινε ρε παιδιά", αμφιβάλλω ακόμα και αν κάποιος κάλεσε έγκαιρα το ΕΚΑΒ μέσα σε όλη αυτή τη σύγχυση (γιατί και τα δευτερόλεπτα μετράνε και παίζει μια στο εκατομμύριο να είχε σωθεί η κοπέλα) και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε μια φαρμακοποιός μετά από ώρα να τους πει "αυτή δεν έχει σφυγμό ρε παιδιά".
Και μόνο τότε αρχίζουν και αντιλαμβάνονται ότι την πούτσ@σαν.

Μέχρι τότε όλοι ήταν γύρω από την κοπέλα και απλά την κοιτούσαν αιμόφυρτη στο έδαφος. Βασικά είμαι πεπεισμένη ότι παίζει να νόμιζαν ότι ήταν και ένα επιπόλαιο τραύμα. Δεν κατάλαβαν Χριστό τι έγινε και πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα. Ακόμα και εδώ συνέχιζαν να έχουν λάθος εκτίμηση των δεδομένων.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Απρ 2024, 11:40

bizeli έγραψε:.

εγω που παιζει να ειμαι πιο αυστηρος απο σενα θα δωσω ελαφρυντικα\
στην αστυνομια στην συγκεκριμενη φαση
1 δεν εχουν την εντολη να ασχολουνται παραπανω απο οσο ¨¨πρεπει (το πρεπει)
2 δεν μπορει να ειχε σωθει η κοπελα ακομη και απο κομαντο
3 ηταν ηδη νεκρη αλλα ναι δεν υπαρχουν πουθενα οι πρωτες βοηθειες
4 εχω παει σε τμηματα και εχω καθησει αρκετα για δουλειες
και εχουν δει τα ματια μου πολλα απο ζευγαρια που μαλωνουν
ειδικα τις νυχτες γινεται χαμος και απο καταγγελιες κλοπης
5 φυσικα και υπαρχουν τομαρια απο αστυνομικους που δεν νοιαζονται
αλλα υπαρχουν και καλοι αστυνομικοι που νοιαζονται αλλα τα χερια τους
ειναι δεμενα ...μαλιστα ειναι νεοι αστυνομικοι που ξοδευουν χρονο και χρημα
για να αγορασουν γιλεκα να ξοδευουν για εκπαιδευση απο τον χρονο τους
και να δινουν βοηθειες οταν ακομη τους το απαγορευουν
γενικα να διακινδυνευουν για ασημαντο μηνιαίο ποσο
0 .