Τι τιμάμε περισσότερο σε αυτή τη χώρα;

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Τι τιμάμε περισσότερο σε αυτή τη χώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Απρ 2015, 13:23

Kauldron έγραψε:Κανένα ενδιαφέρον δεν έχεις για την εκπαίδευση και για την παιδεία, το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεσαι είναι απλά το γκρέμισμα των εκκλησιών. Ε, ΔΕΝ θα συμβεί, κάτσε να φωνάζεις μόνη σου. Με επιχειρήματα μπορεί να γίνει διάλογος, με υστερίες όπως τα παραπάνω, δυστυχώς οχι.

Καλά μιλάμε κώλντρον το έχεις τερματίσει. Ποιος μίλησε για γκρέμισμα εκκλησιών; Βάλε ένα ποστ μου που να λέω τέτοιο πράγμα. Άντε γιατί θα μας τρελάνεις τελείως.

Επιχειρήματα έχω δώσει ένα σωρό. Εσύ τα προσπερνάς. Αν δε σου αρέσουν δε σου φταίω εγώ.
Υστερία κάποιον άλλον τον έπιασε. Όχι εμένα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Απρ 2015, 13:34

ελληνικό πανεπιστήμιο

MIT university

Εικόνα

University of Cambridge

Εικόνα

Karlsruhe (KIT) Universität

Εικόνα
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Απρ 2015, 13:39

In the meantime σκέφτομαι και ένα μεταπτυχιακό στην Γερμανία ή Αγγλία, ποτέ ξανά σε ελληνικό πανεπιστήμιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Απρ 2015, 13:44

Χάσαμε τα ωραιότερά μας χρόνια στο μπουρδέλο στην Ελλάδα, μεγάλη βλακεία, δεν το ξερες; δεν το μαθες; τώρα θα το μάθεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Απρ 2015, 13:58

Αφίσες εξωτερικού

Εικόνα

Ελλάδα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Απρ 2015, 14:09

Metranion έρχεσαι στα λόγια μου τελικά. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Απρ 2015, 14:18

Μα δεν διαφωνούσα, σ' αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη τι σχέση έχει η εκκλησία; Και δεν μου απάντησες ακόμη στο ερώτημα, τι θα γίνει με τα κομματόσκυλα στα πανεπιστήμια; Υπάρχουν πολύ εδώ μέσα που έλαβαν μέρος σε κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια, σας άρεσε; Εγώ ευτυχώς είχα προετοιμαστεί καταλλήλως και σε συμμετείχα σε καμία βρομερή παράταξη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Απρ 2015, 15:38

Όταν λες να πάνε να προσευχηθούνε σε σπηλιές, προφανώς αντιλαμβάνομαι οτι έχω να κάνω με άτομο φανατισμένο. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να κάνει κάποιος συζήτηση με φανατικούς.

Metranion έγραψε:Μα δεν διαφωνούσα, σ' αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη τι σχέση έχει η εκκλησία; Και δεν μου απάντησες ακόμη στο ερώτημα, τι θα γίνει με τα κομματόσκυλα στα πανεπιστήμια; Υπάρχουν πολύ εδώ μέσα που έλαβαν μέρος σε κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια, σας άρεσε; Εγώ ευτυχώς είχα προετοιμαστεί καταλλήλως και σε συμμετείχα σε καμία βρομερή παράταξη.

Και απαντηση δεν πρόκειται να πάρεις.
Επίσης θα ήθελα να ξέρω από πού προκύπτει οτι τα ακριβότερα κτήρια στα χωριά είναι οι Εκκλησίες, και οχι τα σχολεία. Θα ήθελα να δώ κάποια στοιχεία σε σχέση με κόστος λειτουργίας, κόστος συντήρησης. Επίσης να δώ κάποια σύγκριση σχολείων/εκκλησιών στις πόλεις, για να δούμε αν στο σύνολο περνάει μπροστά το σχολείο ή η εκκλησία, ή αν τέλοσπάντων είναι στα ίσια. Φυσικά τέτοια στοιχεία δεν πρόκειται να δώ, γιατί δεν υπάρχουν.
Απλά ένας τρόμπας πετάει ένα τσιτάτο, και οι διάφοροι από κάτω λένε "πω πω, τί ωραία που τα είπε". Είναι ακριβώς η νοοτροπία της κομματικής νεολαί(ρ)ας, που πιάνει ένα σύνθημα και το ουρλιάζει, και τελικά έχουμε διαγωνισμό ποιός θα φωνάξει πιο δυνατά. Αυτό είναι όλο.
Ε, άστους να φωνάζουν.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 12 Απρ 2015, 17:01

Metranion έγραψε:Χάσαμε τα ωραιότερά μας χρόνια στο μπουρδέλο στην Ελλάδα, μεγάλη βλακεία, δεν το ξερες; δεν το μαθες; τώρα θα το μάθεις.

πολυ σκληρή δήλωση.

(το ποστ μ δεν εχει καμια αξία για το θεμα, όμως δεν μπορεσα να κρατηθώ.
ηθελα και ενα ποστ γ να παρακολουθω το θεμα)
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Απρ 2015, 23:35

Metranion έγραψε: Και δεν μου απάντησες ακόμη στο ερώτημα, τι θα γίνει με τα κομματόσκυλα στα πανεπιστήμια; Υπάρχουν πολύ εδώ μέσα που έλαβαν μέρος σε κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια, σας άρεσε; Εγώ ευτυχώς είχα προετοιμαστεί καταλλήλως και σε συμμετείχα σε καμία βρομερή παράταξη.

Τι δε σου απάντησα; Σου είπα ότι συμφωνώ. Σου ξαναλέω ότι όλα αυτά ,και άλλα πολλά, είναι προβλήματα που πρέπει επιτέλους να λυθούν.
Ούτε εγώ συμφωνώ με τις κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια και στον τρόπο λειτουργίας τους. Τι άλλο θες να πούμε πάνω σε αυτό;

Metranion έγραψε:Μα δεν διαφωνούσα, σ' αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη τι σχέση έχει η εκκλησία;

Τίποτα.
Απλά βλέποντας πόσο σημαντικά προβλήματα έχει ο κόσμος, μου τη σπάει να βλέπω πανό κρεμασμένα έξω από τις εκκλησίες "ΕΡΑΝΟΣ ΥΠΕΡ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ".
Μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Τα άλλα περί μισθών κληρικών και πόσα χρήματα ξοδεύονται από τον κρατικό προϋπολογισμό δεν θα τα σχολιάσω. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Έχω ακούσει/διαβάσει και τον αντίλογο από την πλευρά των ιερέων και δεν με πείθουν.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”