Πάτρα ΝΕΚΡΑ παιδιά: ΒΡΕΘΗΚΕ ο…ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Θέμα ΧΡΟΝΟΥ η ΣΥΛΛΗΨΗ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πάτρα ΝΕΚΡΑ παιδιά: ΒΡΕΘΗΚΕ ο…ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Θέμα ΧΡΟΝΟΥ η ΣΥΛΛΗΨΗ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Απρ 2022, 16:24

Alien_ex_forums έγραψε:Η Πισπιρίγκου κεράτωσε τον Δασκαλάκη.

Οταν όμως πήγαινε σε καφετζούδες, τις εξέφραζε το ερώτημα αν ο δασκαλάκης "έχει άλλη". Δηλαδή... καταλάβατε; Δηλαδή...

Μπουρδελοοικογενεια

bizeli έγραψε:Ότι ο άντρας της πισπιρίγκου σάς φαίνεται νορμάλ σε όλη αυτήν την ιστορία...

Εμενα αυτος μου θυμιζει λιγο Μπαμπη Αναγνωστοπουλο. Πολυ περιεργη η ψυχραιμια του και καποιες λεκτικες υπερβολες του (πχ οτι και καλα θα την σκοτωσει αν αποδειχθει η κατηγορια) τον κανουν ακομα πιο υποπτο για μενα.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Απρ 2022, 16:43

Λαχουρένιος έγραψε:Εμενα αυτος μου θυμιζει λιγο Μπαμπη Αναγνωστοπουλο. Πολυ περιεργη η ψυχραιμια του και καποιες λεκτικες υπερβολες του (πχ οτι και καλα θα την σκοτωσει αν αποδειχθει η κατηγορια) τον κανουν ακομα πιο υποπτο για μενα.

Δεν ξέρω σε τι βαθμό είναι μπλεγμένος πάντως και αυτό το στυλ δεν ήξερα τίποτα δεν δικαιολογείται.

Έχει αλλάξει τα λεγόμενά του 100 χιλ.

Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί ως πατέρας των παιδιών δεν έχει καμία ευθύνη για όλα αυτά και μένει έξω από το κάδρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Απρ 2022, 16:45

Επίσης δεν καταλαβαίνω την παρέμβαση του υπουργού υγείας, κ. Πλεύρη, να μην ακουμπήσει κανένας τους γιατρούς αλλιώς θα κινηθεί νομικά.

Ε;
:sgrat:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Απρ 2022, 19:18

Alien_ex_forums έγραψε:Η Πισπιρίγκου κεράτωσε τον Δασκαλάκη.

Οταν όμως πήγαινε σε καφετζούδες, τις εξέφραζε το ερώτημα αν ο δασκαλάκης "έχει άλλη". Δηλαδή... καταλάβατε; Δηλαδή...

Συμπεριφορικός χοντροκωλισμός. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 10 Απρ 2022, 22:42

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εμενα αυτος μου θυμιζει λιγο Μπαμπη Αναγνωστοπουλο. Πολυ περιεργη η ψυχραιμια του και καποιες λεκτικες υπερβολες του (πχ οτι και καλα θα την σκοτωσει αν αποδειχθει η κατηγορια) τον κανουν ακομα πιο υποπτο για μενα.

Δεν ξέρω σε τι βαθμό είναι μπλεγμένος πάντως και αυτό το στυλ δεν ήξερα τίποτα δεν δικαιολογείται.

Έχει αλλάξει τα λεγόμενά του 100 χιλ.

Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί ως πατέρας των παιδιών δεν έχει καμία ευθύνη για όλα αυτά και μένει έξω από το κάδρο.

Σίγουρα είναι ένοχος. Το θέμα είναι να βρεθεί για ποιο πράγμα ακριβώς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 12 Απρ 2022, 20:33

Σήμερα σκέφτηκα ότι ενώ ενημερώνομαι για τη συγκεκριμένη υπόθεση από την αρχή, αυτό που δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου, είναι το διάστημα στο οποίο εκδηλώθηκαν οι θάνατοι των τριών παιδιών: Σε μόλις 1,5 χρόνο, πέθαναν και τα τρία.

Επομένως δεν ευσταθεί από καμία άποψη το "γονιδιακό πρόβλημα". Αν τα παιδιά είχαν γονιδιακό πρόβλημα, δεν θα πέθαιναν μέσα σε 16 μήνες όλα μαζί.

Βέβαια αυτό το έδειξε και ο γονιδιακός έλεγχος. Αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, είναι δεδομένο. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι στην υπόθεση της Γερμανίας, ο θάνατος των τριών βρεφών είχε αποδοθεί αρχικά σε "αιφνίδιο βρεφικό θάνατο". Αν λάβουμε υπόψη ότι η κύηση διαρκεί 9 μήνες, αυτό σημαίνει ότι είχαν πεθάνει με μεγάλη χρονική διαφορά μεταξύ τους. Τελικά, αποδείχτηκε ότι τα σκότωνε η μάνα. Ε, στην προκειμένη περίπτωση έφυγαν 3 παιδιά σε 1,5 χρόνο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2022, 07:06

Alien_ex_forums έγραψε:Σήμερα σκέφτηκα ότι ενώ ενημερώνομαι για τη συγκεκριμένη υπόθεση από την αρχή, αυτό που δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου, είναι το διάστημα στο οποίο εκδηλώθηκαν οι θάνατοι των τριών παιδιών: Σε μόλις 1,5 χρόνο, πέθαναν και τα τρία.

Επομένως δεν ευσταθεί από καμία άποψη το "γονιδιακό πρόβλημα". Αν τα παιδιά είχαν γονιδιακό πρόβλημα, δεν θα πέθαιναν μέσα σε 16 μήνες όλα μαζί.

Βέβαια αυτό το έδειξε και ο γονιδιακός έλεγχος. Αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, είναι δεδομένο. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι στην υπόθεση της Γερμανίας, ο θάνατος των τριών βρεφών είχε αποδοθεί αρχικά σε "αιφνίδιο βρεφικό θάνατο". Αν λάβουμε υπόψη ότι η κύηση διαρκεί 9 μήνες, αυτό σημαίνει ότι είχαν πεθάνει με μεγάλη χρονική διαφορά μεταξύ τους. Τελικά, αποδείχτηκε ότι τα σκότωνε η μάνα. Ε, στην προκειμένη περίπτωση έφυγαν 3 παιδιά σε 1,5 χρόνο.

Καθε φορα που εφευγε ο βλαχογκομενος απο το σπιτι αυτη σκοτωνε και απο ενα παιδι για να τον φερει πισω. Αυτο εχω καταλαβει οτι συνεβαινε.
1 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 17 Απρ 2022, 15:46

Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι στην εκπομπή της Νικολούλη μίλησε ο ιατροδικαστής της παρόμοιας υπόθεσης της Γερμανίας και είπε στο περίπου το εξής:

Οτι πλέον στη Γερμανία, σε οποιαδήποτε οικογένεια σταματήσει να χτυπά η καρδιά τριών παιδιών που πριν είναι υγιή, θεωρείται απευθείας ως δολοφονική ενέργεια.

Δεν ξέρω κατά πόσο οι Γερμανοί, μετά την παρόμοια υπόθεση που είχανε, θεσμοθετήσανε έναν τέτοιο νόμο. Ωστόσο εκφράζει μια αλήθεια: Οτι ενώ με βάση τη δική μας νομοθεσία προσπαθούν οι φορείς να "δέσουν" την υπόθεση ώστε να ευσταθεί δικονομικά, ο νόμος των μαθηματικών και συγκεκριμένα αυτός των πιθανοτήτων, είναι αμείλικτος.

Η Πισπιρίγκου παίζει να είναι η πρώτη ελληνίδα που καταδικάζεται πρωτίστως από τα μαθηματικά και -ίσως- στη συνέχεια από την υπάρχουσα νομοθεσία.

Τελικά τα μαθηματικά λένε αλήθειες που δεν τις πιάνει ούτε ο νόμος.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Απρ 2022, 16:07

Alien_ex_forums έγραψε:Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι στην εκπομπή της Νικολούλη μίλησε ο ιατροδικαστής της παρόμοιας υπόθεσης της Γερμανίας και είπε στο περίπου το εξής:

Αυτό πάλι που σε κάθε υπόθεση περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Νικολούλη... κάπου έλεος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 17 Απρ 2022, 16:10

bizeli έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι στην εκπομπή της Νικολούλη μίλησε ο ιατροδικαστής της παρόμοιας υπόθεσης της Γερμανίας και είπε στο περίπου το εξής:

Αυτό πάλι που σε κάθε υπόθεση περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Νικολούλη... κάπου έλεος.

Αυτή δεν έχει σημασία τι θα πει, αλλά συμφωνώ με αυτό που είπε ο Γερμανός ιατροδικαστής.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”