Πεινασμένη γιαγιά έκλεψε από σούπερ μάρκετ – Την συνέλαβαν γιατί η αλυσίδα δεν αποσύρει τη μήνυση LIDL ..!!!!!!!!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Πεινασμένη γιαγιά έκλεψε από σούπερ μάρκετ – Την συνέλαβαν γιατί η αλυσίδα δεν αποσύρει τη μήνυση LIDL ..!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Φεβ 2022, 23:43

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αν δεν υπήρχε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα αυτού του είδους τα μαγαζιά θα απευθύνονταν μόνο σε κάτι τσίπηδες βορειοευρωπαίους (όπως και γινόταν πάντα) που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να πάνε πέντε μέρες διακοπές σε ξενοδοχεία μαντριά της Μεσογείου που τους ταΐζουν κι εκεί από τα λιντλ.
Αυτή η κακομοιριά που βγάζουν τα λιντλ δεν ταιριάζει στη δική μας ιδιοσυγκρασία εκτός κι αν κάποιος είναι παθολογικά τσιγγούνης.

Υπάρχει οικονομική κρίση όμως στην Ελλάδα και πολλοί Έλληνες κάνουν όντως το σκατό τους παξιμάδι και μπορούν να ψωνίζουν μόνο από β΄ κατηγορίας. Εσάς που σας ρέουν τα λεφτά από τα μπατζάκια να πηγαίνετε από όπου νομίζετε ότι αρμόζει η τάξη σας.

Προσωπικά η μόνη διαφορά που βρίσκω ανάμεσα στα σούπερ μάρκετ α΄ κατηγορίας και β' κατηγορίας είναι ότι στα μεν ψωνίζεις μετά μουσικής και στα δε χωρίς.
Κατα τ' άλλα πάνω κάτω τα ίδια είναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πεινασμένη γιαγιά έκλεψε από σούπερ μάρκετ – Την συνέλαβαν γιατί η αλυσίδα δεν αποσύρει τη μήνυση LIDL ..!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 19 Φεβ 2022, 00:01

Το πιο γλοιωδες απολα ειναι πως ο μονος λογος που το θεμα εγινε γνωστο και ασχολειται η κοινη γνωμη με αυτο, ειναι επειδη απλα αυτό εκρινε το χ κομματοσκυλο ως μεσον αντιπολιτευσης κατα την παρουσα.

Αν στη θεση της γιαγιας ηταν καποιος ευαλωτος ρομα ή αναρχοαυτονομος πιθανοτατα δεν θα το μαθαιναμε ποτε, πιθανοτατα τα λιντλ δεν θα ειχαν κανει και καμια μηνυση (γιατι ο νομος εφαρμοζεται οπου ειναι πιο ευκολο), και αυτο γιατι με ρομα και αναρχοαυτονομο δεν γινεται αντιπολιτευση ενω με γιαγιουλα γινεται ...
1 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Φεβ 2022, 00:13

Δεν χρειάζεται να έχει οικονομική κρίση για να κάνει οικονομία κάποιος. Κάποιος μπορεί να μην την βρίσκει με το ποιοτικό φαγητό, και να προτιμά να τα δίνει σε ρούχα ή σε καλύτερο αυτοκίνητο, ή να τα κάνει μασούρια.

Όσο για την οικονομική κρίση, οι μεσανατολίτικοι κομπλεξισμοί είναι και το κύριο αίτιο για την σφοδρότητα που εκδηλώθηκε στη χώρα μας. Το να μην έχεις αλλά να θέλεις να φαίνεσαι ότι έχεις, είναι τυπικό χαρακτηριστικό τριτοκοσμικών, δεν αποτελεί κάποια κάποια αρχοντιά-λεβεντιά των ΕΛς.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Φεβ 2022, 06:55

«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου, όλο αυτό είναι ανάξιο που έκανα. Είχα πεθυμήσει να πάρω δυο-τρία κιλά κρέας, να φωνάξω τα παιδάκια μου, να φάμε όλοι μαζί μια μέρα, όχι να με φωνάζουν μόνο αυτά. Ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου, όπως ήμουν παλιά.

Πήγα μέχρι το ράφι, τα είδα και έφυγα αγάπη μου, και ο διάολος με γύρισε πάλι πίσω, άντε βρε, λέω, πάρε να κάνεις στα παιδάκια σου ένα φαΐ. Έχω πρόβλημα με ένα δάνειο, το πήρα για να παντρέψω τα παιδάκια μου πριν από 15 χρόνια. Άμα μου φύγει αυτός ο βραχνάς θα ξαναγεννηθώ, θα προσφέρω και στον κόσμο με αυτά τα λεφτά. Γι΄ αυτό δεν ήθελα να μάθουν τίποτα, είναι και οι δύο επιστήμονες, αλλά είναι άτυχα τα φουκαριάρικα από τις δουλειές τους. Πήραν και αυτά δάνεια γιατί εγώ μέχρι τα μπετά τους τα έφτασα με κάτι ψιλά που μου είχε αφήσει ο μπαμπάς τους και δούλεψα κι εγώ.

Είχα τρία παιδάκια και έχασα το ένα και τον σύζυγο σε τροχαίο. Παίρνω 800 ευρώ το μήνα. Τη βοήθεια που παίρνω την παίρνω από την Αμερική, μία ένεση με σώνει που δεν υπάρχει εδώ. Μου τη στέλνει το ανιψάκι μου και του στέλνω 250 ευρώ το μήνα. 800 ευρώ, αλλά θέλω 400 ευρώ μόνο για την υγεία μου, ούτε 100 για φαΐ, αλλά δε με νοιάζει, στο ορκίζομαι στα κόκαλα του παιδιού μου. Μπροστά στον ψυχικό πόνο που έπαθα σκέφτηκα να κάνω ζημιά, αλλά καλά μου είπε ένας ανθρωπάκος ότι αν φύγω θα είναι χειρότερα τα πράγματα, να κάτσω να το παλέψω. Μου τα πρόσφερε όλα η ζωή για 15-20 χρόνια και μετά μου τα πήρε απότομα», δήλωσε στο OPEN η ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα μικρής αξίας από κατάστημα Lidl.

https://www.imerodromos.gr/sygklonizei- ... me-vinteo/
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 19 Φεβ 2022, 08:20

Λαχουρένιος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Η Lidl τζιραρει περι τα 110δις ετησιως και μεχρι το 2026 θα φτασει τα 130-140 δις
Στην Ελλαδα τζιραρει καπου 2 δις

Αρα στην Ελλαδα κανουν πανω απο το 1,5% του τζιρου τους. Δεν το λες και αμελητεο ωστε να σηκωθουν να φυγουν στο ετσι.

Μπούτσα του ο μάνατζερ Γιαννόπουλας. :laugh1: Θα έχανε 2 δις και τι να λέει; Μεθαύριο κάποιος τρελός στην Πορτογαλία θα έγραφε ότι το Lidl πουλάει σαπίλα θα τα έκλεινε και εκεί. Σε 18 μήνες υπό διοίκηση Γιαννόπουλα τα Lidl θα είχαν μείνει μόνο Γερμανία και αν.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 19 Φεβ 2022, 09:11

Εκανα μια προσπαθεια να σου εξηγησω γιατι τα Lidl πρεπει να φυγουν απο μια χωρα στην οποια αλλοιωθηκε βαναυσα ο ανταγωνισμος υπο τους οανηγυρισμους των Αντιγερμανων με πρωτοβουλια της κυβερνησης αλλα δεν φαινεται να καταλαβες κατι
Η αποεπενδυση απο την Ελλαδα θα επιταχυνει την επενδυση στις ΗΠΑ στις οποιες τα Lidl εχουν ξεκινησει κανονικη αποβαση ειδικα μετα την εισπραξη της μεγαλης υπεραξιας της πωλησης των εκτασεων που εχει αγορασει η εταιρεια καθως ολα τα καταστηματα της στεγαζονται σε ιδιοκτητους χωρους
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Φεβ 2022, 09:23

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εκανα μια προσπαθεια να σου εξηγησω γιατι τα Lidl πρεπει να φυγουν απο μια χωρα στην οποια αλλοιωθηκε βαναυσα ο ανταγωνισμος υπο τους οανηγυρισμους των Αντιγερμανων με πρωτοβουλια της κυβερνησης αλλα δεν φαινεται να καταλαβες κατι
Η αποεπενδυση απο την Ελλαδα θα επιταχυνει την επενδυση στις ΗΠΑ στις οποιες τα Lidl εχουν ξεκινησει κανονικη αποβαση ειδικα μετα την εισπραξη της μεγαλης υπεραξιας της πωλησης των εκτασεων που εχει αγορασει η εταιρεια καθως ολα τα καταστηματα της στεγαζονται σε ιδιοκτητους χωρους

ειδικά αυτό τον καιρό δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που θα πρόσφερε σημαντικό αντίτιμο για την συγχώνευση με το λιντλ
ειδικά στην Ελλάδα το μπραντ ναμε λιντλ δεν αξίζει τίποτα και αυτό είναι χειρότερο μειονέκτημα από το ποσό που πιθανόν θα πρόσφερε κάποιος
όταν οργανισμός χάσει το ηθικό επιστέγασμα των ενεργειών του στα μάτια του κόσμου , έχει απολέσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της επιχείρησης.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 19 Φεβ 2022, 09:28

Δεν μιλησα εγω καπου για συγχωνευση
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Φεβ 2022, 09:32

στην ελληνική πραγματικότητα μόνο εξαγορά με συγχώνευση από ανταγωνιστή μπορεί να υπάρξει σαν λύση αποεπένδυσης
περίπτωση καρφουρ
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Φεβ 2022, 09:34

αλλά τελικά μην σας φανεί περίεργο όταν φτάσουμε στο να υπάρχουν δυο σουπερ μαρκετ , δυο βενζινάδικα, δύο ιατρικά κέντρα, και δυο ζευγάρια παπούτσια
θα είναι η περίτρανη απόδειξη ότι ο καπιταλισμός έχει τα ίδια αποτελέσματα με τον κομουνισμό.
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”