Ειδεχθή εγκλήματα και κομματικά μποτ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Ειδεχθή εγκλήματα και κομματικά μποτ

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Φεβ 2022, 22:10

Ραν ταν πλαν έγραψε:Η ''πολιτική'' δεν προσεγγίζεται κατά το δοκούν.

Αυτό φαίνεται να συμβαίνει όμως.

Ραν ταν πλαν έγραψε: Πολιτική είναι (με τη στενή έννοια της κοινωνικής δράσης στην κατεύθυνση κοινωνικών αλλαγών) η παράγωγη, σε σχέση με την οικονομική, ατομική κοινωνική δραστηριότητα.
Και καθορίζεται ως έκφραση συλλογικών κοινωνικών σχέσεων και ιδεολογίας από τις οικονομικές διαδικασίες (τον τρόπο παραγωγής δλδ) και το αποτέλεσμα της (της πολιτικής) εμφανίζεται ως εποικοδόμημα (πολιτικό σύστημα εξουσίας) πάνω από την υπάρχουσα οικονομική βάση (παραγωγικές δυνάμεις-σχέσεις παραγωγής) της κοινωνίας.
Απλά πράματα. :D

:smokelots_zps6:
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 17 Φεβ 2022, 00:23

bizeli έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:το πρόβλημα που έθεσα στην αρχή δεν αφορά γενικά τα κομματικά μποτ. Αφορά τα μποτ που χρεώνουν ακόμη και νεκρούς στο αντίπαλο κόμμα, χωρίς να είναι γνωστό τι ψηφίζει ο δράστης.

Για παράδειγμα στη δολοφονία Άλκη είχε πέσει γραμμή αρχικά ότι πρόκειται για επίθεση φασιστοειδών. Τελικά, οι δράστες ήταν μάλλον σύμμεικτοι, αν όχι αντιεξουσιαστές.

Ερώτηση.
Θεωρείς ότι δεν πρέπει να μας αφορά η κομματική ταυτότητα του δράστη γενικά ή σε ενοχλεί η πρώιμη σεναριολογία;

Γιατί αν σε ενοχλεί η πρώιμη σεναριολογία, τότε αυτό θα έπρεπε να σε θυμώνει στο 99 % των υποθέσεων που διαβάζουμε στην επικαιρότητα.
Έχεις δει τι γίνεται γύρω σου;

Γενικά, alien, αυτό που μου περιγράφεις το κάνει το 99% των χρηστών του ίντερνετ και όχι μόνο τα μποτ.

Ακόμα και αυτό με τα "πήξε, δείξε" κτλ

Καλό είναι όταν υπάρχουν θύματα ειδεχθών εγκλημάτων να μην κομματικοποιείται το έγκλημα. Δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για κομματική αντιπαράθεση. Αυτό πιστεύω.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 17 Φεβ 2022, 01:00

bizeli έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:Και για να μπουμε ον τοπικ, χαρακτηριστικο παραδειγμα κομματοσκυλου που ευτελίζει καθε εννοια πολιτικής ειναι ο βαλον.
- Οσο μπινελικωνα ομολογουμενως χυδαια παραθετωντας παράλληλα στιβαρα επιχειρηματα ΠΑΝΤΑ (ποτέ δεν βρίζω καποιον χωρίς ορθολογιστικό επιχείρημα από δίπλα), τον ΓΓ ο βαλον μου εκανε και λαηκ, γιατι ο ΓΓ ανηκει σε αντιπαλο κομμα απο αυτον !

- Οταν μπινελικωνα λιγοτερο χυδαια αλλα και παλι με στιβαρα επιχειρηματα, τον Αρίστο, τοτε ευαισθητοποιηθηκε η κατσαρωμενη του ψωλοτριχα και ξεκινησε να υποδύεται τον ηρωϊκο Αραγκορν υπερασπιστη του ευγενους διαλογου ... !

Τετοιοι γλιτσες δημιουργουν και 100 απολιτικ λόγω αηδίας, στη καθισιά τους.

Όχι ρε φίλε. Είσαι τελείως άδικος τώρα.
Ο βάλλον χαρακτηριστικό παράδειγμα μποτ;

Δεν είναι ρίψη ζαριάς αυτό που είπα, επιχειρηματολόγησα ! Το μπινελικι που εχω ριξει στον ΓΓ είναι 5πλασιο από το μπινελικι που εχω ριξει στον Αρίστο, άρα η ευαισθητοποιηση του βλακον ειναι καθαρα κομματική.

Επίσης το μπινελικι που εχω ριξει στον ΓΓ δικαιως ειναι 5πλασιο απο αυτο προς τον αριστο, γιατι στη δικια μου θεωρηση ο ΓΓ ειναι πιο εξυπνος από τον Αριστο, οποτε είναι ακόμα πιο απεχθες και αηδιαστικο το κομματοσκυλο που ετσι κι αλλιως ειναι πιο ευστροφο και επιλεγει να ειναι κομματοσκυλο.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Φεβ 2022, 07:39

φιρφιρίκο...πας φιρι φιρι

δε φτάνει που τα άκουσες μια φορά
θες να ακούσεις κι άλλα;
άκου να δεις πιτστιρικά ,
εδώ μέσα θα μάθεις να σέβεσαι
το κατάλαβες ;

αλλιώς ....ξύλο
αμα θες συνέχατο
ακούς εκεί το νιάνιαρο τολμάει να μιλάει

και μόνο ότι το συνεχίζεις έτσι αντί να κάτσεις και να σκεφτείς και να πεις ...κάτι έκανα κι εγώ, δείχνεις ότι είσαι ένα κομπλεξικό ανθρώπάκι που το μόνο που ψάχνει είναι να πει λογάκια και δεν σκέφτεται γιατί κάποιος τσαντίστηκε μαζί του και τον έβρισε.

Πας και ψάχνεις να βρεις όποια μαλακισμένη δικαιολογία σε συμφέρει , αλλά κλασικά όπως όλοι πότε δεν έχεις εσύ μερίδιο ευθύνης για ότι συμβαίνει.

Είσαι τόσο κομπλεξικός από το σπίτι σου που ενώ ξέρεις ότι εσύ το προκάλεσε να φας το βρισίδι , γράφοντας "έκλασε κανείς "
έρχεσαι τώρα και κλαψομουνιάζεις σαν κλασικό κομπλεξικό ανθρωπάκι που ποτέ του δεν ήρθε αντιμέτωπος με τα λάθη του και ψάχνεις σαν κατηνάρα να βρεις κάπου να χύσεις το δηλητήριο σου.

Εδώ μέσα όμως εμένα με ξέρουν και δέκα άνθρωποι και ξέρουν πως συμπεριφέρομαι,
και είδες ότι σε κράζουν για την βλακεία που είπες ότι είμαι μποτάκι.

Μάθε λοιπόν ότι στη ζωή όταν κάνεις μαλακία έχεις και την ευθύνη να υποστείς το αποτέλεσμα της μαλακίας σου.

Και ξέρουν όλοι ότι κράζω τον μητσοτάκη γιατί είναι μαλάκας και έχει γαμήσει την ελλάδα
και ξέρουν όλοι ότι μπορεί να κάνω πλάκα αλλά ποτέ δεν μου αρέσει να βλέπω να θίγουν κάποιον και να τον προσβάλλουν
και ξέρουν όλοι ότι είτε αυτός είναι ο αρίστος είτε είναι ο γινόπουλος θα πάρω το μέρος τους ανάλογα με το ποιος έχει δίκιο
ας μου κάνει πλάκα ο γιανόπουλος πολλές φορές και με τσαντίζει
ποτέ δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να βριστούμε έτσι χυδαία
ούτε εσύ έχεις φτάσει με τον γιανόπουλο στο σημείο να τον βρίζεις χυδαία , γιατί ο γινόπουλος είναι και λίγο χαζούλης και δεν ξέρει να παίζει όπως ο αρίστος που στο κάτω κάτω είναι και επαγγελματίας της ενημέρωσης..άρα ξέρει να αντιμετωπίζει πολύ πιο έξυπνα τέτοια παιχνίδια...και σε τρίπλαρε με τον τρόπο του

Αρα τι έγινε;
απλά όταν ανέβηκες πίστα... και πήγες απο τον γγ στον αρίστο τα βρήκες σκούρα και έχασες την ψυχραιμία σου και άρχισες να βρίζεις

και σε προειδοποίησα , γράφοντάς σου ότι κοίτα να δεις ...το χάνεις το παιχνίδι με τον αρίστο που πας να το γυρίσεις στο μπινελίκι και στην αρένα που παίζεις έξω στο δρόμο, αλλά εσύ εκεί ...

τώρα είσαι λοιπόν μόνος σου εδώ δεν έχεις την παρεούλα σου να σε υποστηρίζει να τραβάτε όλα μαζί τις ψωλότριχες σας και να παίζετε όλοι μαζί μπάλα με το κεφάλι του άλλου,

είσαι μόνος σου με το πληκτρολόγιο και την μίζερη και καταθλιπτική ζωή που σου επέβαλλαν εκείνοι που είναι οι πραγματικοί σου εχθροί
και έρχεσαι εδώ για να ξεσπάσεις ότι έχεις μαζέψει από όλη σου την ανιαρή και χωρίς μέλλον ζωή γιατί κάποιοι σου επέβαλαν να γίνεις περιθώριο.

Ε όχι ρε μαγκάκο
μάθε να αντιμετωπίζεις τη ζωή σου πρώτα εσύ και μετά ρίξε ευθύνες στους άλλους..

αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου και χάρη σου έκανα που στα έγραψα όλα αυτά
δεν μπαίνω σε διαδικασία διαλόγου μαζί σου γιατί είσαι ένα πολύ νυχτωμένο ανθρωπάκι
και βαριέμαι να ασχολούμαι

αν κατάλαβες κατάλαβες , αλλιώς συνέχα το μόνο σου τρίβοντας την γκλίτσα του ...τσομπάνη

λύσε τα προβλήματά σου μόνος σου γιατί μόνος σου είσαι στη ζωή όπως όλοι μας
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Φεβ 2022, 11:04

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Η ''πολιτική'' δεν προσεγγίζεται κατά το δοκούν.

Αυτό φαίνεται να συμβαίνει όμως.

Ραν ταν πλαν έγραψε: Πολιτική είναι (με τη στενή έννοια της κοινωνικής δράσης στην κατεύθυνση κοινωνικών αλλαγών) η παράγωγη, σε σχέση με την οικονομική, ατομική κοινωνική δραστηριότητα.
Και καθορίζεται ως έκφραση συλλογικών κοινωνικών σχέσεων και ιδεολογίας από τις οικονομικές διαδικασίες (τον τρόπο παραγωγής δλδ) και το αποτέλεσμα της (της πολιτικής) εμφανίζεται ως εποικοδόμημα (πολιτικό σύστημα εξουσίας) πάνω από την υπάρχουσα οικονομική βάση (παραγωγικές δυνάμεις-σχέσεις παραγωγής) της κοινωνίας.
Απλά πράματα. :D

:smokelots_zps6:

Μη βιάζεσαι. :D
Του χρόνου τέτοια μέρα θα παίζεις τη λενινιστική θεωρία της επανάστασης στα δάχτυλα και δε θα σου κρεμάει το σαγόνι όταν ακούς για τη μετατροπή της αξίας ή της τιμής της εργατικής δύναμης σε μισθό ή την παραγωγή της σχετικής, απόλυτης ή πρόσθετης υπεραξίας. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 17 Φεβ 2022, 11:29

ρε σακ μαη ντικ που θα κατσω να διαβασω και σεντονι με τις καθυστεριες σου, βλακα
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Φεβ 2022, 17:50

bizeli έγραψε:Ναι, απλά θέλω να σου πω ότι αυτά τα δύο μπερδεύονται (κόμματα + ιδεολογίες). Δεν είναι εύκολο να υπάρχει ευδιάκριτη γραμμή. Δλδ πότε μιλάει το κόμμα και πότε η ιδεολογία.
Κι επίσης, η ιδεολογία των κομμάτων δεν είναι ένα ιερό βιβλίο που προσκυνούν όλοι κάθε πρωί. Δλδ εσύ πιστεύεις ότι ακόμα και οι ίδιοι οι πολιτικοί πριν μιλήσουν κάνουν πρώτα επανάληψη τι λέει η "ιδεολογία" τους;

Αυτο φαινεται απο το πως κρινουν δυο ομοιες περιπτωσεις στις οποιες στην μια ειναι κυβερνηση το κομμα τους και στην αλλη καποιο αλλο κομμα. Πχ δες τι ελεγαν οι νεοδημοκρατες στις φωτιες του '21 και τι ελεγαν στις φωτιες του '18. Για τις περσινες φωτιες εφταιγε ο καιρος ενω για τις φωτιες του '18 ο Τσιπρας. Η διαφορα δηλαδη ειναι οτι ο ιδεολογος κρινει την πραγματικοτητα με βαση καποιες αρχες ενω οι αλλοι κοιτανε μονο πως θα βγει λαδι το κομμα τους.

Ολα τα κομματα εχουν ιδεολογια απλα τα κομματα εξουσιας βαζουν νερο στο κρασι τους για να εξυπηρετησουν ψηφοφορους και συντεχνιες οποτε η ιδεολογια τους δεν ειναι τοσο εμφανης.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Φεβ 2022, 18:56

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο φαινεται απο το πως κρινουν δυο ομοιες περιπτωσεις στις οποιες στην μια ειναι κυβερνηση το κομμα τους και στην αλλη καποιο αλλο κομμα. Πχ δες τι ελεγαν οι νεοδημοκρατες στις φωτιες του '21 και τι ελεγαν στις φωτιες του '18. Για τις περσινες φωτιες εφταιγε ο καιρος ενω για τις φωτιες του '18 ο Τσιπρας. Η διαφορα δηλαδη ειναι οτι ο ιδεολογος κρινει την πραγματικοτητα με βαση καποιες αρχες ενω οι αλλοι κοιτανε μονο πως θα βγει λαδι το κομμα τους.

Ολα τα κομματα εχουν ιδεολογια απλα τα κομματα εξουσιας βαζουν νερο στο κρασι τους για να εξυπηρετησουν ψηφοφορους και συντεχνιες οποτε η ιδεολογια τους δεν ειναι τοσο εμφανης.

Ναι αλλά ρε συ Λαχουρένιε.
Με εξαίρεση το ΚΚΕ που καταφέρνει με κάποιο τρόπο όλα να τα εξηγεί με ιδεολογικό πρόσημο, υπάρχουν και πολλές άλλες περιπτώσεις που δε "χωράει" η ιδεολογία.
Όπως στις περιπτώσεις πχ με τις φωτιές που αναφέρεις. Πώς θα ερμηνεύσεις αυτήν την κατάσταση με ιδεολογικά κριτήρια και όχι με ένα απλό "Εδώ τα σκάτωσες ρε φίλε";
Συμφωνώ ότι οι μεν κατηγορούν τους δε και προσπαθεί ο καθένας να αποποιηθεί τις ευθύνες του αλλά εδώ η ιδεολογία του κόμματος τι σχέση έχει ώστε να σταθεί κάποιος σε αυτή;
Περισσότερο θα σταθείς στην ικανότητα ή στην ανικανότητα διαχείρισης μιας κατάστασης.
Δλδ η αντιπαράθεση δε βολεύει να γίνεται πάντα σε ιδεολογική βάση αλλά σε κομματική.
Είπαμε μόνο το ΚΚΕ μπορεί να το κάνει αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Φεβ 2022, 19:12

nik_killthemall έγραψε:
Δεν είναι ρίψη ζαριάς αυτό που είπα, επιχειρηματολόγησα ! Το μπινελικι που εχω ριξει στον ΓΓ είναι 5πλασιο από το μπινελικι που εχω ριξει στον Αρίστο, άρα η ευαισθητοποιηση του βλακον ειναι καθαρα κομματική.

Επίσης το μπινελικι που εχω ριξει στον ΓΓ δικαιως ειναι 5πλασιο απο αυτο προς τον αριστο, γιατι στη δικια μου θεωρηση ο ΓΓ ειναι πιο εξυπνος από τον Αριστο, οποτε είναι ακόμα πιο απεχθες και αηδιαστικο το κομματοσκυλο που ετσι κι αλλιως ειναι πιο ευστροφο και επιλεγει να ειναι κομματοσκυλο.

Βρε nik καταρχάς εδώ προσπαθούμε να κάνουμε μια γενική συζήτηση. Το να το γυρνάμε επί προσωπικού για να υποστηρίξουμε τη θέση μας δε νομίζω ότι σε τιμάει, ειδικά εσένα που είσαι γερός συνομιλητής, και δε χρειάζεται να καταφεύγεις σε τέτοιες μεθόδους.
Δεύτερον. Γνώμη μου έτσι;
Πολλοί από εμάς, όταν τοποθετούμαστε σε κάποιο θέμα, συνηθίζουμε να έχουμε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μας (κάποιον χρήστη, κάποιο περιστατικό ...whatever) και πάμε από το ειδικό στο γενικό. Αυτό είναι λίγο λάθος γιατί πετάμε ακυρότητες. Και δε λέω τώρα για τον βάλλον που είπες. Έχεις κάθε δικαίωμα να διαμορφώνεις την προσωπική σου άποψη για τον καθένα. Μιλάω γενικά. Όταν οι τοποθετήσεις σου οδηγούνται από προσωπικά βιώματα και τις γενικεύεις σε αξίωμα υπάρχει ο κίνδυνος του σφάλματος. Για όλους μας ισχύει αυτό.
Ακόμα χειρότερα πιστεύω ότι το να οδηγείσαι σε συμπεράσματα από λάικς ή μπινελίκια που έφαγες ή έδωσες πάλι δεν είναι και πολύ ασφαλές. Δε θα το αναλύσω παραπάνω.

Γενικά ίσως θα έπρεπε να συμφωνήσουμε όλοι τι είναι μποτ τελικά. Στο μυαλό μου εγώ κρατάω αυτόν που είναι έμμισθος. Δλδ που πληρώνεται να κάνει αυτό που κάνει.
Διαφορετικά όλοι μποτ είμαστε.
Το να είναι κάποιος φανατικός αντιΝΔάτης, αντιμητσοτακικός, αντισυριζαίος, αντί... αντί...αντί ... δεν τον κάνει αυτομάτως μποτ.

Εδώ θέλω να θυμίσω την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πόσοι αντιΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν. Μποτ ήταν όλοι αυτοί;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Φεβ 2022, 19:19

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μη βιάζεσαι. :D
Του χρόνου τέτοια μέρα θα παίζεις τη λενινιστική θεωρία της επανάστασης στα δάχτυλα και δε θα σου κρεμάει το σαγόνι όταν ακούς για τη μετατροπή της αξίας ή της τιμής της εργατικής δύναμης σε μισθό ή την παραγωγή της σχετικής, απόλυτης ή πρόσθετης υπεραξίας. :fico:

Για αυτή την ημέρα ζω.
Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”