ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αλλη μια αποδειξη οτι ο Αριστος εκτος του οτι δεν διαβαζει τα αρθρα τα οποια ανεβαζει δεν διαβαζει και τι γραφουν οι αλλοι
Η συζητηση στο νημα εχει προχωρησει στο σημειο που πλεον ολοι εχουμε δει οτι οι μυοκαρδιτιδες στις ΗΠΑ ανεβηκαν την περιδοδο με κοβιντ χωρις εμβολιο
Αλλα αυτος συνχιζει να ανεβαζει στατιστικα θανατων αθλητων χωρις συγκεκριμενη αιτια θανατου,χωρις να ξερουμε αν ειναι εμβολιασμενοι και χωρις να ξερουμε αν περασαν κοβιντ
Ξυπνα Αριστο
Βρε ηλιθιο πλασμα ΕΣΥ ανεβασες τη λιστα της Βικι και εγω σου υπεδειξα γιατι η συγκεκριμενη λιστα θαβει τα επιχειρηματα σου.
α) Απο τους 3 νεκρους ποδοσφαιριστες το 2020 πηγαμε στους 20 το 2021 (κι ακομη δεν εχει ληξει η χρονια, ουτε εχουν ταξινομηθει οι αναφορες του Δεκεμβριου).
β) Το 2016 ηταν η χρονια με τους περισσοτερους νεκρους ΠΡΙΝ το 2021, δηλαδη 13. Και παλι η διαφορα της με τους 20 νεκρους του 2021 ειναι τεραστια.
γ) Αυτο που ρωτας να απαντησω για τα πολυ παλια χρονια ειναι τελειως ασχετο. Εγω θα δεχτω οτι το 1979 πιχι ειχαμε πολυ λιγοτερους να αθλουνται και πολυ μικροτερη δυνατοτητα συγκεντρωσης τετοιων αναφορων. Γι' αυτο και επειδη ειμαι large ας περιοριστουμε σε συγκριση με τις χρονιες απο το 2010 και μετα: και εκει η αυξηση το 2021 ειναι ΕΚΘΕΤΙΚΗ. Οι νεκροι μαλιστα του 2021 σε σχεση με 7 απο τις 12 τελευταιες χρονιες ειναι 100%-700% πανω ενω η αυξηση δεν πεφτει ποτε κατω απο το 50% σε σχεση με τις υπολοιπες χρονιες!!!
.