Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Είμαι εναντίον του βιασμού, αρκεί να είναι βιασμός.
Εδώ η υπόθεση έχει γίνει γελοία, "μου έκανε φλερτ", "με πήρε τηλέφωνο", αυνανιζόταν από το τηλέφωνο (που το είδε; το διαιστάνθηκε προφανώς), πήγα πριν μερικές δεκαετίες στο δωμάτιό του μετά από φιλιά κλπ και με πήδηξε αλλά δεν ήθελα, με παρενόχλησε επί σκηνής σε προβλεπόμενο σενάριο....![]()
Μου θυμίζει το «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι» του Μπερτολούτσι τη περιβόητη «σκηνή με το βούτυρο» που ο Μάρλον Μπράντο κάνει παρά φύση στη Μαρία Σνάιντερ και μετά από δεκαετίες η Μαρία Σνάιντερ έλεγε ότι «βιάστηκε ταυτόχρονα από τον Μπερτολούτσι και από τον Μπράντο».
Αλλες περιπτωσεις αφορουσαν βιασμο και αλλες σεξουαλικη παρενοχληση. Ολοι καταλαβαινουμε οτι το να απειλεις μια μαθητρια σε μια δραματικη σχολη να σου κατσει αλλιως θα μεσολαβησει για να σε κοψει στις εξετασεις του Εθνικου ή το να την παιζεις μεσα απο το παντελονι ενω μιλας με μια συνεργατιδα δεν εχει καμια σχεση με φλερτ. Ουτε ειναι φλερτ να κυνηγας γυμνος μια γυναικα που εχεις φωναξει σπιτι σου για επαγγελματικο ραντεβου ή να την βγαζεις και να κατουρας στα καλα καθουμενα μπροστα σε μια συναδελφο.
Κάποια περιστατικά ναι είναι εκτός ορίων παρενόχληση ΕΦ ΟΣΟΝ είναι έτσι και δεν υποκρύπτουν άλλα πράγματα... πάντως τα περισσότερα είναι για γέλια.
Αναρωτιέσαι γιατί όλες αυτές οι καταγγελίες για επώνυμους;
Οι ανώνυμοι δεν παρενοχλούν; (εκεί δεν υπάρχουν θιγόμενες;)
Αν ο Χαικάλης ας πούμε δεν ήταν επώνυμος θα υπήρχε καταγγελία για τα ίδια πράγματα;
Μήπως παίζει και η προσωπική προβολή (να γίνω γνωστή από μια καταγγελία γνωστού);
Μήπως οι κωλοδημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ επιδιώκουν να πουλήσουν υπαρκτά και ανύπαρκτα σκάνδαλα επωνύμων;
Αλήθεια στον δημοσιογραφικό χώρο μεγαλοδημοσιογράφοι χρησιμοποιούν "μέσα" για να "καρφώσουν" πιτσουνάκια της δημοσιογραφίας;...
Γιατί δεν αναφέρονται σε αυτά τα περιστατικά που είναι δίπλα τους και σαφώς τα γνωρίζουν καλύτερα;
Λέω τώρα εγώ ο αφελής.