Εσθήρ έγραψε:Δεν ειμαι ΚΚΕ, το έχω πει πολλές φορες αλλα για εσας τα ναζιστακια πας ΜΗ ναζι ειναι ΚΚΕ.![]()
Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι για αυτα που ΔΕΝ εχεις.
Το ΚΚΕ είναι ταυτισμένο με το δίκηο

Εσθήρ έγραψε:Δεν ειμαι ΚΚΕ, το έχω πει πολλές φορες αλλα για εσας τα ναζιστακια πας ΜΗ ναζι ειναι ΚΚΕ.![]()
Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι για αυτα που ΔΕΝ εχεις.

Deutsch Lover έγραψε:vallon έγραψε:
ναι
ΕΣΥ
![]()
![]()
μπαζο
Τσου!
Εγω δεν τα επαιρνα απο τις μυστικες υπηρεσιες του Ραιχ για να τυπωνω εφημεριδες με τις οποιες εκανα προπαγανδα κατα της χωρας μου ωστε να κερδισω την εξουσια. Επισης, δεν χαθηκαν εξαιτιας μου το 1/3 των καλλιεργησιμων εδαφων και τα 2/3 των κοιτασματων σιδηρου και ανθρακα της Ρωσιας μετα τον α παγκοσμιο πολεμο.
Προσκυνα τωρα τα βαλσαμωμενα παπαρια του Λενιν, του ανθρωπου που εσφαξε και προδοσε τον ιδιο τν λαο ου προκειμενου οι μπολσεβικοι να αποκτησουν εξουσια.
Τριμπαζο!
.gif)

Εσθήρ έγραψε:Το παιδι της πηγε ενοπλος σε καφενειο μεσα στο χωριο και το κραδαινε παιζοντας το αντρακλας .Κια μετα ταμπορωθηκε και δεν παραδιδοταν.Επισης ισχυει αυτο με τα ναρκωτικα που λεει ο κουνελος.Αν ηταν Ελλαδα και τον γαζωναν οι ελληνες αστυνομικοι και ηταν αλβανος ο κασιφας θα ελεγες κυριε τσακα και λοιποι, καλα του εκαναν δεν γινεται να μας απειλει με οπλο ενας αλβανος.Μοκο λοιπον.

Deutsch Lover έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Το παιδι της πηγε ενοπλος σε καφενειο μεσα στο χωριο και το κραδαινε παιζοντας το αντρακλας .Κια μετα ταμπορωθηκε και δεν παραδιδοταν.Επισης ισχυει αυτο με τα ναρκωτικα που λεει ο κουνελος.Αν ηταν Ελλαδα και τον γαζωναν οι ελληνες αστυνομικοι και ηταν αλβανος ο κασιφας θα ελεγες κυριε τσακα και λοιποι, καλα του εκαναν δεν γινεται να μας απειλει με οπλο ενας αλβανος.Μοκο λοιπον.
Το "τον κατηγορησαν για ναρκωτικα" εχει τεραστια διαφορα απο το "επαιρνε οντως ναρκωτικα"!
Οταν ομως ενας πραγματικος πρεζακιας (Ζακ Κωστοπουλος) πεφτει θυμα δολοφονιας επειδη βαραγε με τον πυροσβεστηρα την περιουσια καποιου, εκει σκιζετε τα στρινγκ σας και ζητατε μεχρι και να δοθει το ονομα του σε οδο μονο και μονο επειη ηταν ομοφυλοφιλος.
Εισαι αδιαφορη για την δολοφονια του Κατσιφα ΟΧΙ επειδη ηταν ενοπλος η επειδη ειχε κατηγορηθει για διαφορα στο παρελθον αλλα επειδη ηταν ΕΛΛΗΝΑΣ. Ο ιδιος λογος που οταν δολοφονηθηκε στις ΗΠΑ ο Ελληνας ομογενης Γιωργος Ζαμπατης ουτε εσυ ουτε κανενας αριστεροστροφος δεν ασχοληθηκε να πει "Greek lives matter" (σε αντιστοιχια με την μπουρδα του black lives matter).
Και βαζω στοιχημα οτι αν ο Κατσιφας ηταν Αλβανος ενοπλος στην Ελλαδα και τον "ετρωγαν" οι μπατσοι, θα ησουν η πρωτη που θα εσκουζε για αστυνομικη βια και ρατσισμο.