vallon έγραψε:nemo έγραψε:σου απανταω εδω για να μην νομισεις οτι υποστηριζω κανενα αν ο φιλος αγνωστος παραφερθει ειναι οι συντονιστες
υπευθυνοι για να αναλαβουν ουτε εσυ ουτε εγω ειμαστε ειδικοι
αλλα αυτο που λεει ο σπακ εχει δικιο αν καποιος σε αντιμετωπιζε ετσι οπως εσυ θα αρχιζες τα κλαψουρισματα
και συν οτι δεν ειναι σωστη αντιμετωπιση γιατι δεν εχουν ολοι την ιδια αντοχη στις βρισιες
και θα υποστηριζω την πχ εσθηρ να πει αυτο που θελει να πει και θα υποστηριζω και την απαντηση προς αυτην
μεσα σε λογικα πλαισια ....το να πιανουμε απο το "καρύδι καποιον γιατι δεν μας αρεσει η σκεψη του
εγω προσωπικα δεν το κανω ποτε με το πληκτρολογιο
και αυτο με το ναζι εχει παραγινει οπως το πατε θα γινουν ολοι ναζι σε λιγα χρονια
κοίτα πόσο αστείο είναι το ότι αυτοαναιρείσαι αμέσως μόλις παραδεχτείς ότι οι συντονιστές είναι ειδικοί..
ρε ναζαύγουλο , κάτσε καλά τώρα που μου βγήκες για συμπαράσταση στον ομοϊδεάτη.
αστο νέμο, πήγαινε να παίξεις με τις κούκλες τώρα γιατί έχουμε και δουλειές να κάνουμε
λειτουργειτε σαν σπαστικα παιζακια ειπα οτι οι συντονιστες ειναι υπευθυνοι αν ξεφυγει καποιος ενα αυτο
και το αλλο ειναι οτι υποστηριζω τον σπαρκ σε οτι ειπε γιατι οταν λεμε τον ενα ναζι- χωρις να πει ο ιδιος οτι ειναι ναζι
επομενο ειναι ο αλλος να πει καμια κουβεντα παραπανω -με αυτην την εννοια ειπα οτι ειπα
ειμαστε εδω να λεμε την αποψη μας κοσμια και οχι να κατηγορουμε τον αλλον αν ειναι ναζι ή κομμουνιστης
και σου υπενθυμιζω παλι οτι κανεις οτι εκαναν και οι ναζι κατηγορώντας
και αλλο ειναι να πεις τον αλλον ναζι μια φορα και αλλο να του σπας τα @@@@ συνεχως
επειδη δεν σου καθεται η ελενιτσα