Προέλλην έγραψε:Mετά την μπουζού έχει καλμάρει λίγο ή είναι ιδέα μου;
Μάλλον αυτή την περίοδο ακολουθεί σωστά την αγωγή του.

Προέλλην έγραψε:Mετά την μπουζού έχει καλμάρει λίγο ή είναι ιδέα μου;

Ραν ταν πλαν έγραψε:Προέλλην έγραψε:Mετά την μπουζού έχει καλμάρει λίγο ή είναι ιδέα μου;

itteithe έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Ήταν στην Καλαμάτα τώρα τελευταία. Ίσως του βάλατε μυαλό εκεί χάμου
).

Adminović έγραψε:Καλαματιανός είναι ο πάτερ.
Από σλάβικο χωριό του Ταϋγέτου, στην πλευρά που βλέπει προς Καλαμάτα (γι' αυτό και είναι παλληκάρι και όχι χέστης σαν κάτι Άραβες από τα παράλια του μεσσηνιακού κόλπου).

Ραν ταν πλαν έγραψε:Άντε πάτε ρε από δωχάμου. Τι δουλειά έχουμε εμείς οι Καλαματιανοί με τα ζωντανά τους κουτσαβίτες;
Εντάξει βγάλανε κάτι παλικάρια το 1821 και στο αντάρτικο αλλά οι περισσότεροι κει πάνου είναι κλεφτοκοτάδες που τους κάνεις ζάφτι βήχοντα.
Καμιά σχέση με μας τους παραλιακούς που δε μας κάνεις διάφορο από αριστοκράτες παριζιάνους.

.gif)

Μετά από 40 χρόνια η Αθήνα καθάρισε από το νέφος λόγω κορονοϊού
Η μείωση του νέφους
Η αρχή έγινε με το κλείσιμο των σχολείων, οπότε και παρατηρήθηκε μείωση 11,4% στις συγκεντρώσεις διοξειδίου του αζώτου (ΝΟ2) σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο και 6,1% για τα τα αιωρούμενα σωματίδια.
Με την κλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, στο τριήμερο 16-18 Μαρτίου τα αντίστοιχα ποσοστά, διαμορφώθηκαν στα 48,5% και 48,8%, για το ΝΟ2 και τα αιωρούμενα σωματίδια.
"Μακάρι να μην είχαμε αυτή την κατάσταση και να μη μειωνόταν κατ΄ αυτόν τον τρόπο η ρύπανση της ατμόσφαιρας", σχολίασε δήλωσε στο ΑΠΕ ο γενικός γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνος Αραβώσης.
Η μείωση της ρύπανσης απασχολεί τους ειδικούς σε όλο τον κόσμο και ήταν το "καλό" που προέκυψε από την κρίση του κορονοϊού και την επιβολή καραντίνας. Η Βενετία έχει καθαρά νερά στα κανάλια και η Κίνα δε σκεπάζεται από το πυκνό νέφος αιθαλομίχλης, ενώ οι ερευνητές μελετούν κατά πόσο η ρύπανση επηρεάζει τη διάδοση του φονικού ιού.