Ιδιοκτήτης καφέ ψάχνει ντελιβερά δυο μήνες και δεν βρίσκει!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ιδιοκτήτης καφέ ψάχνει ντελιβερά δυο μήνες και δεν βρίσκει!

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Οκτ 2018, 09:37

Ναι νταξει δεν παιζει, το επιδομα ειναι της πλακας και για λιγο καιρο, και η εφορια μεχρι τα 8000 δε σου παιρνει τιποτα (θα το ριξουν ομως απο το '20).
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 27 Οκτ 2018, 09:39

Επίσης το μεροκάματο δεν πηγαίνει εν μέρει στα ασφαλιστικά ταμεία (μικτό), αλλά στην τσέπη (καθαρό).
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 27 Οκτ 2018, 16:17

Επίσης υπάρχουν ειδικά κουτιά για τους καφέδες που δεν έχουν πάρει όλοι οι μαγαζάτορες. Πρέπει να πάρουν και όχι να τους κρατάνε οι ντελιβεράδες στο αριστερό χέρι που είναι επικίνδυνο.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! :angry:

Ωχ ξεχάστηκα :rolleyes:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Οκτ 2018, 19:01

'71 έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Όπως έχω δηλώσει στο φόρουμ κι εγώ ως φοιτητής έχω δουλέψει στη λαχαναγορά, σε ουφάδικο ,σε γυράδικο ,ως μπάρμαν για να είμαι οικονομικά ανεξάρτητος. Αλλά τότε ήμουν 20 -23 κι αυτό δε με εμπόδισε να πάρω πτυχίο ,μεταπτυχιακό και διδακτορικό χωρίς να "δώσω κώλο" :s_cool

Ναι,μπράβο.

τι μπράβο ρε;
διδακτορική διατριβή στο "αποχετευτικό σύστημα του Βυζαντίου" έχει κάνει ο κύριος..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 28 Οκτ 2018, 08:17

vallon έγραψε:
'71 έγραψε:Ναι,μπράβο.

τι μπράβο ρε;
διδακτορική διατριβή στο "αποχετευτικό σύστημα του Βυζαντίου" έχει κάνει ο κύριος..

Γεμάτο τρόφιμους με διδακτορικό είναι εκεί έξω.Δεν έχει να λέει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Οκτ 2018, 08:24

οταν σημερα ζητας για πληρες ωραριο εργασιας ντελιβερα(μη εξειδικευμενο προσωπικο-δεν ζητας πυρηνικο επιστημονα) και δεν ερχεται ο αλλος για να δουλεψει συμβαινουν ενα απο τα δυο παρακατώ ή πιθανον και τα δυο, σιγουρα ομως συμβαινει το πρωτο:
1)δεν δινεις το αναλογο και ορθο μεροκαματο και δεν συμφερει στον εργαζομενο να δουλεψει
2)εισαι κομπλεψαρας και σκατοαφεντικο και εχει βγει βρωμα και δεν παει κανενας να γινει σκλαβος σου

συνεπως μαγκα, δωσε φραγκα να βρεις υπαλληλο και μην κανεις τον ηλιθιο και αν συμπεριφερεσαι στους υπαλληλους σου ασχημα, αν λεω, σταματα το ειναι εναντιον σου αυτο
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Οκτ 2018, 08:25

'71 έγραψε:
vallon έγραψε:
τι μπράβο ρε;

Γεμάτο τρόφιμους με διδακτορικό είναι εκεί έξω.Δεν έχει να λέει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Aν ψηφιζε ΣΥΡΙΖΑ θα ηταν και γμ τα παιδια ομως ε?
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 28 Οκτ 2018, 11:01

Ψήφισε :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Οκτ 2018, 11:47

Λαχουρένιος έγραψε:
'71 έγραψε:Γεμάτο τρόφιμους με διδακτορικό είναι εκεί έξω.Δεν έχει να λέει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Aν ψηφιζε ΣΥΡΙΖΑ θα ηταν και γμ τα παιδια ομως ε?

έτσι κι αλλιώς ο στυξ είναι γμ τα παιδιά
απλά αυτό δεν μας αποτρέπει απο το να τον πειράζουμε
:P
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 28 Οκτ 2018, 12:13

Στύγιος έγραψε:
'71 έγραψε:Και τον κώλο σου πουλάς αν έχεις ανάγκη,στη διανομή πίτσας και σουβλακίων θα κολλήσουμε τώρα;Μπορεί κάποιος να ήταν πριν τη σύνταξη και να έφαγε πακέτο και κάνει κάτι να συμπληρώσει τα ένσημά του.Και συ μπορεί να δίνει πίτσες μια μέρα.Εγώ έχω κάνει μια δυο φορές αρκετά πιο ταπεινωτικές δουλειές περιστασιακά γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα.Και ναι θα το πω,η δουλειά είναι δουλεία,αλλά δεν είναι ποτέ ντροπή.Είτε πουλάς τον κώλο σου,είτε οτιδήποτε άλλο.

Όπως έχω δηλώσει στο φόρουμ κι εγώ ως φοιτητής έχω δουλέψει στη λαχαναγορά, σε ουφάδικο ,σε γυράδικο ,ως μπάρμαν για να είμαι οικονομικά ανεξάρτητος. Αλλά τότε ήμουν 20 -23 κι αυτό δε με εμπόδισε να πάρω πτυχίο ,μεταπτυχιακό και διδακτορικό χωρίς να "δώσω κώλο" :s_cool

Δηλαδή τον κώλο τον δίνεις για άλλους λόγους; Μόνο για την απόλαυση ας πούμε; :sgrat:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Επιστροφή σε “Κοινωνία”