Στο μνημείο του Σοβιετικού στρατιώτη στην Καλλιθέα

Κοινωνικά θέματα.
Στύγιος

Re: Στο μνημείο του Σοβιετικού στρατιώτη στην Καλλιθέα

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Μάιος 2018, 22:16

Λαχουρένιος έγραψε:Εισαι πουτσοζαλαδας ρε πστη μου Στυγιε, ειχα μια φιλολογο στο Γυμνασιο μας ειχε σε ολα τα φιλολογικα (πλην ιστοριας) και χαλαρα το 70% των εργασιων για το σπιτι ηταν απο αυτην. Μαστιγα ειστε.

Να ευγνωμονείς τη φιλόλογο που δεν έγινες ούγκα μπούγκα και μπορείς με πλήρες λεξιλόγιο να συνδιαλέγεσαι εν τω παρόντι φόρουμ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2018, 22:21

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εισαι πουτσοζαλαδας ρε πστη μου Στυγιε, ειχα μια φιλολογο στο Γυμνασιο μας ειχε σε ολα τα φιλολογικα (πλην ιστοριας) και χαλαρα το 70% των εργασιων για το σπιτι ηταν απο αυτην. Μαστιγα ειστε.

Να ευγνωμονείς τη φιλόλογο που δεν έγινες ούγκα μπούγκα και μπορείς με πλήρες λεξιλόγιο να συνδιαλέγεσαι εν τω παρόντι φόρουμ...

Δεν ευθυνεται η συμπαθεστατη φιλολογος (παιζει να ναι μακαριτισσα πλεον) αλλα τα λογοτεχνικα βιβλια που διαβαζα :hat44:

Και οχι, ετσι ΣΚΑΤΑ που κανετε το μαθημα της λογοτεχνιας, δεν βοηθατε τα παιδια να την αγαπησουν, οποτε δεν μπορω δυστυχως να την ευγνωμονω οτι εστω με κανε να αγαπησω τα βιβλια :kokkini:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Μάιος 2018, 22:26

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Δεν ευθυνεται η συμπαθεστατη φιλολογος (παιζει να ναι μακαριτισσα πλεον) αλλα τα λογοτεχνικα βιβλια που διαβαζα :hat44:

Και οχι, ετσι ΣΚΑΤΑ που κανετε το μαθημα της λογοτεχνιας, δεν βοηθατε τα παιδια να την αγαπησουν, οποτε δεν μπορω δυστυχως να την ευγνωμονω οτι εστω με κανε να αγαπησω τα βιβλια :kokkini:

Δεν έχεις ιδέα λέμε ,όπως το κάνω εγώ το μάθημα τα παιδιά δε θέλουν να τελειώσει...
0 .

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Basic poster
Basic poster

Re: Στὸ μνημεῖο τοῦ Σοβιετικοῦ στρατιώτη στὴν Καλλιθέα.

Δημοσίευσηαπό ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 12 Μάιος 2018, 06:46

Στύγιος έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιος είναι χειρότερος, ο Κλινοσοφιστής ή ο Στύγιος. Ο ένας έχει συνέπεια, ο άλλος χτυπά σποραδικά αλλά όταν το κάνει κραδαίνει χάρακα και αρχίζει το μάθημα :nono:

Για να σε διευκολύνω , εγώ είμαι χειρότερος ,είμαι εν ενεργεία φιλόλογος , διευθυντής γυμνασίου και μοιράζω αποβολές.
Κι' ἐγὼ εἶμαι ἕνας ἐραστὴς τῆς Ἑλληνικῆς Γλώσσας, τῆς ἀρέσω καὶ μοῦ ἀρέσει.
Καὶ χαίρομαι ὅταν τὰ γκομενούλια τὴν λατρεύουν κι' αὐτά. Δὲν εἶμαι τῆς ἀπο-
κλειστικότητος, δὲν εἶμαι ὁ μοναδικὸς ἐραστής της στὸν κόσμο. Ἄσε ποὺ τὴν
Ἀλλοδαπ'-Ἑλλάδα τους δὲν τὴν λογαριάζω, τὴν σιχαίνομαι ὅλο καὶ περισσότε-
ρο.
Μοῦ ἀρκεῖ ἡ μαγεία τοῦ ἔρωτα νὰ δίνεται καὶ σὲ μένα, φίλε Στύγιε.
Καὶ τὴν γεύομαι μὲ τὸ σπαθί μου - τὸ γράψιμο, τὴν ὁμιλία, τὴν σκέψη...
0 .
https://www......com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
* Ἠθοποιοί εἴμαστε, ὅ,τι πιό ἀέρινο, φίλε!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μάιος 2018, 10:50

Διάδοχος έγραψε:Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιος είναι χειρότερος, ο Κλινοσοφιστής ή ο Στύγιος. Ο ένας έχει συνέπεια, ο άλλος χτυπά σποραδικά αλλά όταν το κάνει κραδαίνει χάρακα και αρχίζει το μάθημα :nono:

Έχουμε εκσυγχρονιστεί εδώ και αρκετά χρόνια . Κραδαίνω pen και δείχνω στον διαδραστικό πίνακα :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μάιος 2018, 15:42

Αντί να τους βαράς με τον χάρακα τι κάνεις; Τους τυφλώνεις με το laser pen;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Κοινωνία”