εκπαιδευτικοι.

Κοινωνικά θέματα.
Συριζαίος
Rookie poster
Rookie poster

Re: εκπαιδευτικοι.

Δημοσίευσηαπό Συριζαίος » 24 Μαρ 2018, 08:00

Εκπαιδευτικοι η χειρότερη φάρα δημοσίων υπαλλήλων

Και μόνο ότι κάνουν 4 μήνες πληρωμένες διακοπές αυτό επαρκεί
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 24 Μαρ 2018, 08:09

vallon έγραψε:ναι λέει
αλλά η διαφορά είναι ότι στο λεωφορείο είναι δεμένα με ζώνες ασφαλείας
:laugh1:

ενω αμα ειναι λυτα ορμανε και κατασπαραζουν δασκαλους;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 24 Μαρ 2018, 08:20

Συριζαίος έγραψε:Εκπαιδευτικοι η χειρότερη φάρα δημοσίων υπαλλήλων

Και μόνο ότι κάνουν 4 μήνες πληρωμένες διακοπές αυτό επαρκεί

τι 4;
μόοονο;
8 μήνες διακοπές έχουν οι αλήτες
;)

asevastos έγραψε:
vallon έγραψε:ναι λέει
αλλά η διαφορά είναι ότι στο λεωφορείο είναι δεμένα με ζώνες ασφαλείας
:laugh1:

ενω αμα ειναι λυτα ορμανε και κατασπαραζουν δασκαλους;

είναι γεγονός ασέβαστε ότι δεν κάνουν όλοι για εκπαιδευτικοί
σε κάποια άλλη δουλειά ίσως να μπορεί κάποιος να καλυφθεί. Όταν είσαι όμως μπροστά σε κοινό , είτε μικρής ηλικίας είτε μεγαλύτερης φαίνεται η ανεπάρκειά σου. Θα λύσει αυτό το πρόβλημα η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που ψηφίστηκε; δεν νομίζω. Θα αλλάξει η στάθμη της εκπαίδευσης μετά από το νέο νομοσχέδιο; εδώ θέλω να το δω. Ο συριζα πάντως δεν έσπασε τα αυγά. Κράτησε τις ισορροπίες. Κάποιους βέβαια τους ξήλωσε όπως οι παιδαγωγικοί σύμβουλοι που ήταν τελείως για τα μπάζα , ξήλωσε το ΚΕΣΥΠ που υποτίθεται ότι είχε ένα σημαντικό έργο, αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα. Άρα που καταλήγουμε; έκανε κάποια πράγματα πολύ τρανταχτά όμως σε βάθος δεν ταρακούνησε τις δομές της εκπαίδευσης. Με τον τρόπο αυτό στην εκπαίδευση γιατί στα υπουργεία ή στο στρατό δεν ξέρω,δεν κατάφερε ή δεν ήθελε να ξηλώσει το βαθύ κράτος του δημοσίου.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 24 Μαρ 2018, 09:44

vallon έγραψε:
σε κάποια άλλη δουλειά ίσως να μπορεί κάποιος να καλυφθεί. Όταν είσαι όμως μπροστά σε κοινό , είτε μικρής ηλικίας είτε μεγαλύτερης φαίνεται η ανεπάρκειά σου. Θα λύσει αυτό το πρόβλημα η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που ψηφίστηκε; δεν νομίζω. Θα αλλάξει η στάθμη της εκπαίδευσης μετά από το νέο νομοσχέδιο; εδώ θέλω να το δω. Ο συριζα πάντως δεν έσπασε τα αυγά. Κράτησε τις ισορροπίες. Κάποιους βέβαια τους ξήλωσε όπως οι παιδαγωγικοί σύμβουλοι που ήταν τελείως για τα μπάζα , ξήλωσε το ΚΕΣΥΠ που υποτίθεται ότι είχε ένα σημαντικό έργο, αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα. Άρα που καταλήγουμε; έκανε κάποια πράγματα πολύ τρανταχτά όμως σε βάθος δεν ταρακούνησε τις δομές της εκπαίδευσης. Με τον τρόπο αυτό στην εκπαίδευση γιατί στα υπουργεία ή στο στρατό δεν ξέρω,δεν κατάφερε ή δεν ήθελε να ξηλώσει το βαθύ κράτος του δημοσίου.

τι κανουμε τωρα; μιλαμε σοβαρα;

αντε, να προσπαθησουμε.

οχι, δεν λυνεται ετσι κανενα προβλημα, ουτε βελτιωνεται ορατα η κατασταση. ειναι ενα, μικρο εστω, βημα προς τη σωστη κατευθυνση ομως.η οποια, κακης εστω ποιοτητος αξιολογηση, ειναι καλυτερη απο τη μη-αξιολογηση.
το χειροτερο που μπορεις να κανεις με τον εργαζομενο, ειναι να του εξασφαλισεις ισοβιο μισθο χωρις καμμια αξιολογηση. ειναι σιγουρο οτι θα φιδιασει. απειροελαχιστες εξαιρεσεις θα το δουν σαν λειτουργημα και θα κοπιασουν να γινει σωστα η δουλεια.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2018, 09:47

Η λεγομενη ''αξιολογηση'' ειναι απλως ενα φυλλο συκης για τις μειωσεις προσωπικου στον δημοσιο τομεα. Δεν εχει καμια σχεση με την καλυτερευση του δημοσιου.

Θελουν να δωσουν ενα ηθικο επιχειρημα στην μειωση του ΔΥ, ενω αυτη γινεται για καθαρα δημοσιονομικους λογους.

Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, απο την στιγμη που καθε κομμα διοριζει τους δικους του, οι πιο βυσματιες ειναι αυτοι που θα φυγουν και πιο δυσκολα, με αξιολογηση ή χωρις.
2 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Μαρ 2018, 09:56

Στην Επίδαυρο είμαι. Θέλετε να σας απαγγείλω κανένα χορικό του Αισχύλου; :P
2 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 24 Μαρ 2018, 10:33

asevastos έγραψε:
vallon έγραψε:

τι κανουμε τωρα; μιλαμε σοβαρα;

αντε, να προσπαθησουμε.

οχι, δεν λυνεται ετσι κανενα προβλημα, ουτε βελτιωνεται ορατα η κατασταση. ειναι ενα, μικρο εστω, βημα προς τη σωστη κατευθυνση ομως.η οποια, κακης εστω ποιοτητος αξιολογηση, ειναι καλυτερη απο τη μη-αξιολογηση.
το χειροτερο που μπορεις να κανεις με τον εργαζομενο, ειναι να του εξασφαλισεις ισοβιο μισθο χωρις καμμια αξιολογηση. ειναι σιγουρο οτι θα φιδιασει. απειροελαχιστες εξαιρεσεις θα το δουν σαν λειτουργημα και θα κοπιασουν να γινει σωστα η δουλεια.

μα σοβαρά... θέλεις και να μιλήσουμε στα σοβαρά;

πάρτο είδηση
η αξιολόγηση πέρασε
η νεοφιλ αριστερά πέρασε το μέτρο, το όνειρό σου πραγματοποιήθηκε
τώρα λοιπόν ποιο το νόημα; κάτσε να απολαύσεις την επιτυχία σου

τώρα λοιπόν είμαστε σίγουροι ότι η τουλάχιστον στο κομμάτι της εκπαίδευσης αυτή η χώρα θα γίνει άριστη...!!!
κοιμηθείτε ήσυχοι Έλληνες, έχουμε αξιολόγηση στην εκπαίδευση...!!!

ρε κάτι μανίες
:D
εδώ θα μας πεις τώρα και μια συνταγή για το πως θα χτυπηθεί το κομματικό κράτος;
στο δημόσιο μιλάω, σε αυτό που μισείς
για βρες μου έναν τρόπο, γιατί με την αξιολόγηση που φτιάξανε το ενισχύουν.
άρα μεγάλε σε δουλέψανε και δεν το πήρες χαμπάρι. Θα μου πεις μόνο γι αυτό σε δουλεύουν; όχι βέβαια,
σχεδόν όλα είναι για δούλεμα μας..
Αλλά δεν πειράζει , εσύ θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά. Βεβαίως, είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση.
Όμως όπως εγώ δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις και δεν θα κάτσω να σου κάνω τον έξυπνο παπαγαλίζοντας πέντε βλακείες που άκουσα στις ειδήσεις για την δουλειά σου , έτσι κι εσύ κάνε τουμπεκί και μην έχεις άποψη για τα πάντα.
ή τουλάχιστον γι αυτά που δεν κατέχεις.
Σας έβλεπα που παπαγαλίζατε την καραμέλα για αξιολόγηση που σας έβαλαν στο στόμα ποιοι;
άπο εκεί αρχίζει η ιστορία..και τελικά σας δουλέψανε ψιλό γαζί για να θωρακίσουν το κάστρο τους.
Το γνωστό βεβαία στην Ελλάδα, οι απόψεις και οι κωλοτρυπίδες είναι στα ίσα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2018, 10:55

Τι αξιολογηση ρε παιδια? Το κρατος το νοιαζει να περικοψει εξοδα για να πληρωνει τα δανεια. Ακομα και αν ολοι οι καθηγητες ηταν τελειοι, παλι θα εκανε περικοπες.

Ειναι πρακτικο το θεμα οχι ηθικο.
3 .

gassim
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό gassim » 24 Μαρ 2018, 12:21

Λαχουρένιος έγραψε:Τι αξιολογηση ρε παιδια? Το κρατος το νοιαζει να περικοψει εξοδα για να πληρωνει τα δανεια. Ακομα και αν ολοι οι καθηγητες ηταν τελειοι, παλι θα εκανε περικοπες.

και δεν το βρίσκεις λογικό να γίνει αξιολόγηση προκειμένου να προχωρήσουν οι περικοπές; Πως θες να τους απολύουν; αλφαβητικά;
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2018, 12:24

gassim έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Τι αξιολογηση ρε παιδια? Το κρατος το νοιαζει να περικοψει εξοδα για να πληρωνει τα δανεια. Ακομα και αν ολοι οι καθηγητες ηταν τελειοι, παλι θα εκανε περικοπες.

και δεν το βρίσκεις λογικό να γίνει αξιολόγηση προκειμένου να προχωρήσουν οι περικοπές; Πως θες να τους απολύουν; αλφαβητικά;

Αυτοι που οντως τα ξυνουν και ειναι λαμογια, ειναι εκεινοι με την μεγαλυτερη πολιτικη καλυψη, αρα δεν θα τους διωξουν ποτε.

Το ζητημα με την αξιολογηση ειναι πολιτικο. Δεν μπορει να την κανει την αξιολογηση ενα κομμα ή κυβερνηση που η ιδια δημιουργει και προστατευει την ανομια.

Θα την πληρωσουν οσοι δεν εχουν βυσμα.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”