Το κράνος φοριέται στο κεφάλι, όχι στον αγκώνα..

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Re: Το κράνος φοριέται στο κεφάλι, όχι στον αγκώνα..

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 29 Δεκ 2017, 21:00

Χρίστος Έλ έγραψε:Χωρίς Χριστό δεν σας σώζει τίποτα. Ούτε κράνος ούτε σε τανκς μέσα να είστε.

Δεν ξέρετε που αναζητείτε προστασία.

Ενώ αν βάλω ένα καλό κράνος ( Arai κατά προτίμηση..μη μας πουν και πλέμπες..), και του πατήσω ένα σχέδιο πάνω με τον Ναζωραίο, λες να με σώσει;
Άσε μας μαρή Λουκά.. :s_no
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 29 Δεκ 2017, 21:07

vallon έγραψε:
τέλος πάντων ας οδηγήσουμε όλοι ότι μας αρέσει και καλά να είμαστε
και για να είμαι ειλικρινής σε αυτή τη ζωή πιστεύω ότι ένα από τα πιο μεγάλα λαχεία που έχω κερδίσει είναι ότι παρ όλες τις τούμπες που έχω μαζέψει είμαι γερός και αρτιμελής (φτου φτου)
Τώρα αν μας κάτσει η στραβή, ε , εντάξει μωρέ
τι είχαμε τι χάσαμε
όλοι εκεί θα πάμε, αλλά ας πάμε με ωραίο τρόπο.

ΥΓ δεν θέλω με τίποτα να με φάνε σκουλήκια, καύση νεκρών στη βουλγαρία , η ΛΥΣΗ

Κοίταξε, δεν είναι και ο καλλίτερος θάνατος να στουκάρεις. Ούτε ωραίος γενικότερα σαν φευγιό.Τα είπαμε και παραπάνω. Καμιά φορά πρέπει να δεις να συμβαίνει σε δικό σου άνθρωπο για να αναιρέσεις μια τέτοια ''φιλοσοφία''. Τεσπα.

Για το θεμα της καύσης, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 30 Δεκ 2017, 01:03

Freisinniger έγραψε:Αν ο οδηγός είναι τρελός για δέσιμο, δεν σε κρατάει καμία μηχανή ή αυτοκίνητο.

Εικόνα
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Δεκ 2017, 09:29

Πασιφάη έγραψε:
vallon έγραψε:
τέλος πάντων ας οδηγήσουμε όλοι ότι μας αρέσει και καλά να είμαστε
και για να είμαι ειλικρινής σε αυτή τη ζωή πιστεύω ότι ένα από τα πιο μεγάλα λαχεία που έχω κερδίσει είναι ότι παρ όλες τις τούμπες που έχω μαζέψει είμαι γερός και αρτιμελής (φτου φτου)
Τώρα αν μας κάτσει η στραβή, ε , εντάξει μωρέ
τι είχαμε τι χάσαμε
όλοι εκεί θα πάμε, αλλά ας πάμε με ωραίο τρόπο.

ΥΓ δεν θέλω με τίποτα να με φάνε σκουλήκια, καύση νεκρών στη βουλγαρία , η ΛΥΣΗ

Κοίταξε, δεν είναι και ο καλλίτερος θάνατος να στουκάρεις. Ούτε ωραίος γενικότερα σαν φευγιό.Τα είπαμε και παραπάνω. Καμιά φορά πρέπει να δεις να συμβαίνει σε δικό σου άνθρωπο για να αναιρέσεις μια τέτοια ''φιλοσοφία''. Τεσπα.

Για το θεμα της καύσης, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη.

Παρά να βασανίζεσαι για χρόνια στα νοσοκομεία, είναι προτιμότερος γιατί διαρκεί πολύ λίγο.
Ασφαλώς υπάρχουν και πιο εύκολοι τρόποι όπως το να φύγεις στον ύπνο σου που το προτιμώ.

Βεβαίως τώρα πια η οδήγηση που είναι καθημερινή λόγω αναγκαστικής μετακίνησης στη χαβούζα της Αθήνας επιβάλλει την χρήση μηχανής, αλλιώς θα χάνω καθημερινά πολλές ώρες. Αυτό δεν είναι ευχαρίστηση αλλά εξυπηρέτηση και η επιφυλακτικότητα στην οδήγηση είναι σημαντική.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 31 Δεκ 2017, 13:56

Πασιφάη έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:Χωρίς Χριστό δεν σας σώζει τίποτα. Ούτε κράνος ούτε σε τανκς μέσα να είστε.

Δεν ξέρετε που αναζητείτε προστασία.

Ενώ αν βάλω ένα καλό κράνος ( Arai κατά προτίμηση..μη μας πουν και πλέμπες..), και του πατήσω ένα σχέδιο πάνω με τον Ναζωραίο, λες να με σώσει;

Κακομοίρα, δεν σε σώζει κανένα κράνος. Αν έχεις τον Χριστό δεν χρειάζεσαι ούτε κράνος ούτε ζώνη.

Να συντριφτούν τα δαιμόνια που γελάνε, τώρα.
0 .
..

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Δεκ 2017, 18:05

Χρίστος Έλ έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Κακομοίρα, δεν σε σώζει κανένα κράνος. Αν έχεις τον Χριστό δεν χρειάζεσαι ούτε κράνος ούτε ζώνη.

Να συντριφτούν τα δαιμόνια που γελάνε, τώρα.

:ohno:

:bigsmile45: :bigsmile45: :oleole:
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 01 Ιαν 2018, 08:21

Όλες οι προστασίες της νέας εποχής είναι για τους φοβιτσιάρηδες άπιστους που φοβούνται για την ζωούλα τους.

Το είπε ο Πάτερ, το λέω και εγώ.

Για αυτό οι ξεφτίλες τα φτωχαδάκια μάθανε τώρα την τεχνολογία και βάζουν κάμερες και φώτα ανιχνευτές. Τους έχουν κάνει ξευτίλες να προστατεύουν τα σεντουκάκια τους με τα λιγοστά ευρώ ψίχουλα που τους πετάνε κάτω από το τραπέζι οι μαμμωνοεβραιοι.

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ.

Και στην μέση της εθνικής να βρεθείς και να τρέχουν πάνω σου με 200 αν έχεις τον Χριστό θα σωθείς.
0 .
..

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Ιαν 2018, 09:16

πως γίνεται αυτό ρε φίλε;
Έρχεται και σε σκεπάζει με ένα αόρατο πέπλο; σε τηλεμεταφέρει;

για ανάλυσε τεχνικά το θέμα
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 01 Ιαν 2018, 09:18

Χρίστος Έλ έγραψε:Όλες οι προστασίες της νέας εποχής είναι για τους φοβιτσιάρηδες άπιστους που φοβούνται για την ζωούλα του

Και στην μέση της εθνικής να βρεθείς και να τρέχουν πάνω σου με 200 αν έχεις τον Χριστό θα σωθείς.

Όλες οι προστασίες λαμβάνονται από ανθρώπους συνειδητοποιημένους, που οφείλουν να προσέχουν και τη ζωούλα τους και τους οικείους τους

Αν βρεθείς στη μέση της Εθνικής και περάσουν από πάνω σου με 200, που να έχεις μπάρμπα το θεό και ξάδερφο το Ναζωραίο, θα γίνεις αλοιφή για κάλους.
Άσε μας μωρή Λουκά.. :s_no
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 07 Ιαν 2018, 22:07

Γμσε τα :nono: :rolleyes07:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”