Παρατηρητηριο θυματων γυναικοκεντρικου καπιταλισμου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Παρατηρητηριο θυματων γυναικοκεντρικου καπιταλισμου
Νταξει στην Ντισι ειναι μοδα, και ο τελευταιος φλωρος εχει πια
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Ναι, αλλά στην Άπω ανατολή σημαίνει αυτόματα κοινωνικό εξωστρακισμό. Ακόμη κι αν έχεις 10 μύρια στην τράπεζα, η μόνη νύφη/γαμπρός που θα βρείς είναι κόρη/γιος μαφιόζου, και δεν πα να είσαι το πιο σεμνό και γλυκομίλητο παιδί.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Tραγικο... Κινδυνευει να μπει φυλακη για να παρει ενα μαγιο το οποιο θα αναδεικνυει τον κωλο της στην παραλια.
Οι γυναικες το χουν καψει.
0 .
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Tραγικο... Κινδυνευει να μπει φυλακη για να παρει ενα μαγιο το οποιο θα αναδεικνυει τον κωλο της στην παραλια.
και στοιχημα οτι η συγκεκριμενη θα θελει ο γκομενος της να την πηγαινει απαραιτητα διακοπες,θα ξοδευει ολα της τα χρηματα σε καφεδες,εξοδους, καλλυντικα και θα ζηταει ο γκομενος να τσονταρει στα της επιβιωσης και ο γκομενος της να την βγαζει με τραχανα και ψωμοτυρι
ο νεοελ εχει καταναλωτικη νοοτροπια αφρικανου (παιζει και οι αφρικανοι να ειναι καλυτεροι)

ειναι ο γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμος ηλιθιοι νεοελ

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Kαι αν δεν τα κανει ολα αυτα ο μουνοδουλος της θα τον λεει και τσιγγουνη!! 

0 .
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Εδω θα ποσταρουμε ειδησεις που εχουν σχεση με δρακους, επιδειξιες, αυτοχειρες λογω χρεων ή ερωτικης απογοητευσης, εγκληματιες λογω παθους και αλλων παθουντων αντρων που η γυναικοκεντρικη καζινοκαπιταλιστικη κοινωνια σπρωχνει στο εγκλημα ή την απελπισια.
Ξεκινω με αυτοΣτον ανακριτή Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί ο 29χρονος ''βιαστής των ασανσέρ''. Είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη από τους άνδρες της Ασφάλειας με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού κατά συρροή, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, της εξύβρισης και της παράνομης οπλοκατοχής.
Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε καταγγελίες και στη συνέχεια καταθέσεις, σχετικά με τη δράση του 29χρονου ο οποίος έκανε επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια ακόμη και σε ασανσέρ! Όταν συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία προχώρησαν στην σύλληψή του.
"Αποδέχομαι τις επιθέσεις. Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα. Όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα. Ίσως πάνω από δυο χρόνια. Πιστεύω ότι επιτέθηκα σε πάνω από 50 με 60 γυναίκες", ανάφερε στην προανακριτική απολογία του, που σας παρουσιάζει το newsit.gr. ο 29χρονος. "Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία", προσέθεσε.
Ο δικηγόρος του αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς λάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει. Εις βάρος του κατηγορουμένου υπάρχουν τουλάχιστον καταθέσεις 5 κοριτσιών που τον "καίνε".
Οι ατυχές κοπέλες τον αναγνώρισαν και κατέθεσαν πως τους έκανε επιθέσεις σε ασανσέρ. Μάλιστα η μια εξ αυτών ήταν ανήλικη, και ανέφερε ότι "με φίλησε με τη βία".
Πως ''στρίμωχνε'' τα θύματά του
Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσικλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, εισερχόταν μαζί τους στο ασανσέρ και με τη χρήση βίας ή απειλών, ασελγούσε σε βάρος τους.
Παράλληλα, στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση των πράξεών του, δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα και ένα μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε, επίσης, η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο δράστης ως μεταφορικό μέσο για τη δράση του.
http://www.newsit.gr/ellada/Omologise-t ... ser/738913
Η στερηση που επιβαλλει στο 80% των αρσενικων η γυναικοκεντρικη καζινοκαπιταλιστικη κοινωνια, σπρωχνει πολλους αντρες με ψυχολογικα προβληματα στο εγκλημα και το περιθωριο, την ιδια ωρα που μια γυναικα αντιστοιχης εμφανισης δεν χορταινει να τρωει ψωλες.
ειδες τα σχολια για τον βιαστη,το εβαλε και το ποντικακι στο ....
μαθετε μπαλιτσα γατακια

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

To ανοιξε ο ΣΕ? Ισως ειναι σε ενοτητα που ειναι για μελη.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Φίλε Ξενερωμένε,
Θα σου πω την ιστορία ενός φίλου που με φρίκαρε τελείως. Είμαι 30κάτι να ξέρεις κοντά στην ηλικία σου οπότε σε νιώθω. Ο φίλος μας είναι ο μεγαλύτερος της παρέας και σήμερα 50άρης.
Λοιπόν ο φίλος μου παντρεύτηκε όταν ήταν 45 μια 40άρα! Ναι ρε φίλε! Αν αναρωτιέστε γιατί έχουμε υπογεννητικότητα στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια και πόσες γκόμενες μένουν στο ράφι, ε αυτή είναι η απάντηση! Η συγκεκριμένη θα έπρεπε να πει κι ευχαριστώ που δεν έμεινε στο ράφι! Πολλές άλλες έχουνε μείνει και το μετανιώνουνε γιατί είναι κάρχιες. Κι όμως άκου να δεις τι παίχτηκε.
Αυτοί παντρεύτηκαν και έκαναν ένα παιδί. Ο φίλος μου να είναι στρατιωτικός μόνιμος. Δεν είχε μάθει τίποτα για κέρατο κτλ. αφού όταν γνωρίστηκαν ήδη δούλευε Αθήνα. Κάνουν ένα παιδί με τα χίλια ζόρια γιατί αυτή είχε και προχωρημένη ηλικία. Ο φίλος μου πάει και πληρώνει εξοσωματική γονιμοποίηση 3.000 ευρώ παρακαλώ! Και να ξέρεις ότι άμα δεν σου πετύχει πάει τα χάνεις τα φράγκα.
Τεσπά με τα πολλά και με τα χίλια ζόρια τα κατάφεραν. Έκαναν ένα γιο. Έλα όμως που η κυρία της την βάρεσε στα 45 της να θέλει να χωρίσει! Ο φίλος μου 50άρης! Άκου ρε μαλάκα να δεις. Μετά από 5 χρόνια και στα 45 της στο άσχετο. Χωρίς να έχει γκόμενο, έτσι;
Λοιπόν του ζήτησε διαζύγιο αυτή. Και δες τι πήρε:
- Η κηδεμονία του γιου πήγε στη μαμά.
- Αυτή θα μένει στο σπίτι του και τον πέταξε έξω! Το σπίτι του το είχαν γράψει οι γονείς του! Θα έπρεπε λοιπόν να μείνει η (πρώην πλέον) γυναίκα του με το παιδί της στο σπίτι του μέχρι το παιδί του να γίνει 18! Άκου ρε φίλε, για 15,5 χρόνια δεν θα ξαναπατούσε το πόδι του στο ίδιο του το σπίτι!
- Δικάστηκε διατροφή 500 ευρώ από τα 750 ευρώ.
Δεν ξέρω τι δικηγόρο είχε η τύπισσα, αλλά έχουμε φίλο στην παρέα που είναι δικηγόρος. Και μου λέει "Έτσι είναι. Υπάρχουνε νόμοι στην Ελλάδα για τον γάμο που προστατεύουν την γυναίκα και είναι υπέρ της. Η μόνη περίπτωση να έβγαινε το διαζύγιο υπέρ του θα ήταν: Α)Αν η γυναίκα του έκανε χρήση ναρκωτικων (έστω και μπάφο), Β)Αν έφερνε άλλους άντρες στο σπίτι και ειδικά αν εκπορνευόταν μαζί τους για χρήματα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η άλλη μένει με το παιδί στο σπίτι σου και καλά "γιατί το παιδί δεν πρέπει να αλλάξει περιβάλλον" κι όλα αυτά μέχρι να γίνει 18!"
Ο φίλος μας με τα 250 ευρώ που του έμεναν το μήνα δεν είχε άλλη επιλογή. Γύρισε πίσω στο πατρικό της μάνας του και μένει με την μητέρα του φίλε σε αυτή την ηλικία! Από εκεί που ήταν μόνος του και έκανε την ζωούλα του τώρα έχει την καριόλα την πρώην γυναίκα του να του έχει πάρει το σπίτι, 500 ευρώ το μήνα διατροφή και να ζει αρχόντισσα σε σπιτάκι για το οποίο δεν δούλεψε ποτέ της. Το καλύτερο δεν στο είπα. Έχει η ίδια σπίτι! Αλλά το νοικιάζει σε άλλους! Τι κορόιδο είναι; Κάθεται στο σπίτι του μαλάκα, πίνει στην υγειά του μαλάκα και παίρνει και το ενοίκιό της! Αντί να έφευγε κυρία και να έλεγε "Δεν θα αφήσω τον πρώην άντρα μου να πεινάσει αλλά θα πάω σπίτι μου" στο μνι της! Σου λέει "Έκανα παιδί, θα το μεγαλώσω μόνη μου, σιγά μην δουλέψω κιόλας. Θα κάθομαι να με ταϊζουν τα κορόιδα".
Πιάστο αυτό και κούρευτο ξενερωμένε! Εγώ είμαι με μια κοπέλα για πάνω από ένα χρόνο και είμαστε καλά. Είναι όμορφη από τις καλύτερες που είχα και τα πάμε μια χαρά. Θα δείξει. Αλλά να ξέρεις ότι όσοι δεν έχετε παντρευτεί κι εγώ μέσα, δεν ξέρετε τι τυχεροί είστε. Και από την παρέα μου παλιοί συμμαθητές, φίλοι, γνωστοί, να ξέρεις ότι οι περισσότεροι ΔΕΝ έχετε παντρευτεί! Που ξέρεις, από το να μας τύχουν κάτι τέτοια, μπορεί κατά βάθος να είμαστε τυχεροί.
http://ksenerotes.blogspot.gr/2017/09/45.html
Θα σου πω την ιστορία ενός φίλου που με φρίκαρε τελείως. Είμαι 30κάτι να ξέρεις κοντά στην ηλικία σου οπότε σε νιώθω. Ο φίλος μας είναι ο μεγαλύτερος της παρέας και σήμερα 50άρης.
Λοιπόν ο φίλος μου παντρεύτηκε όταν ήταν 45 μια 40άρα! Ναι ρε φίλε! Αν αναρωτιέστε γιατί έχουμε υπογεννητικότητα στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια και πόσες γκόμενες μένουν στο ράφι, ε αυτή είναι η απάντηση! Η συγκεκριμένη θα έπρεπε να πει κι ευχαριστώ που δεν έμεινε στο ράφι! Πολλές άλλες έχουνε μείνει και το μετανιώνουνε γιατί είναι κάρχιες. Κι όμως άκου να δεις τι παίχτηκε.
Αυτοί παντρεύτηκαν και έκαναν ένα παιδί. Ο φίλος μου να είναι στρατιωτικός μόνιμος. Δεν είχε μάθει τίποτα για κέρατο κτλ. αφού όταν γνωρίστηκαν ήδη δούλευε Αθήνα. Κάνουν ένα παιδί με τα χίλια ζόρια γιατί αυτή είχε και προχωρημένη ηλικία. Ο φίλος μου πάει και πληρώνει εξοσωματική γονιμοποίηση 3.000 ευρώ παρακαλώ! Και να ξέρεις ότι άμα δεν σου πετύχει πάει τα χάνεις τα φράγκα.
Τεσπά με τα πολλά και με τα χίλια ζόρια τα κατάφεραν. Έκαναν ένα γιο. Έλα όμως που η κυρία της την βάρεσε στα 45 της να θέλει να χωρίσει! Ο φίλος μου 50άρης! Άκου ρε μαλάκα να δεις. Μετά από 5 χρόνια και στα 45 της στο άσχετο. Χωρίς να έχει γκόμενο, έτσι;
- Αυτή θα μένει στο σπίτι του και τον πέταξε έξω! Το σπίτι του το είχαν γράψει οι γονείς του! Θα έπρεπε λοιπόν να μείνει η (πρώην πλέον) γυναίκα του με το παιδί της στο σπίτι του μέχρι το παιδί του να γίνει 18! Άκου ρε φίλε, για 15,5 χρόνια δεν θα ξαναπατούσε το πόδι του στο ίδιο του το σπίτι!
Δεν ξέρω τι δικηγόρο είχε η τύπισσα, αλλά έχουμε φίλο στην παρέα που είναι δικηγόρος. Και μου λέει "Έτσι είναι. Υπάρχουνε νόμοι στην Ελλάδα για τον γάμο που προστατεύουν την γυναίκα και είναι υπέρ της. Η μόνη περίπτωση να έβγαινε το διαζύγιο υπέρ του θα ήταν: Α)Αν η γυναίκα του έκανε χρήση ναρκωτικων (έστω και μπάφο), Β)Αν έφερνε άλλους άντρες στο σπίτι και ειδικά αν εκπορνευόταν μαζί τους για χρήματα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η άλλη μένει με το παιδί στο σπίτι σου και καλά "γιατί το παιδί δεν πρέπει να αλλάξει περιβάλλον" κι όλα αυτά μέχρι να γίνει 18!"
Ο φίλος μας με τα 250 ευρώ που του έμεναν το μήνα δεν είχε άλλη επιλογή. Γύρισε πίσω στο πατρικό της μάνας του και μένει με την μητέρα του φίλε σε αυτή την ηλικία! Από εκεί που ήταν μόνος του και έκανε την ζωούλα του τώρα έχει την καριόλα την πρώην γυναίκα του να του έχει πάρει το σπίτι, 500 ευρώ το μήνα διατροφή και να ζει αρχόντισσα σε σπιτάκι για το οποίο δεν δούλεψε ποτέ της. Το καλύτερο δεν στο είπα. Έχει η ίδια σπίτι! Αλλά το νοικιάζει σε άλλους! Τι κορόιδο είναι; Κάθεται στο σπίτι του μαλάκα, πίνει στην υγειά του μαλάκα και παίρνει και το ενοίκιό της! Αντί να έφευγε κυρία και να έλεγε "Δεν θα αφήσω τον πρώην άντρα μου να πεινάσει αλλά θα πάω σπίτι μου" στο μνι της! Σου λέει "Έκανα παιδί, θα το μεγαλώσω μόνη μου, σιγά μην δουλέψω κιόλας. Θα κάθομαι να με ταϊζουν τα κορόιδα".
Πιάστο αυτό και κούρευτο ξενερωμένε! Εγώ είμαι με μια κοπέλα για πάνω από ένα χρόνο και είμαστε καλά. Είναι όμορφη από τις καλύτερες που είχα και τα πάμε μια χαρά. Θα δείξει. Αλλά να ξέρεις ότι όσοι δεν έχετε παντρευτεί κι εγώ μέσα, δεν ξέρετε τι τυχεροί είστε. Και από την παρέα μου παλιοί συμμαθητές, φίλοι, γνωστοί, να ξέρεις ότι οι περισσότεροι ΔΕΝ έχετε παντρευτεί! Που ξέρεις, από το να μας τύχουν κάτι τέτοια, μπορεί κατά βάθος να είμαστε τυχεροί.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Λαχουρένιος έγραψε:Φίλε Ξενερωμένε,
Τυπική ιστορία κάτι τέτοια συμβαίνουν Γερμανία, γι αυτό ο καθένας έχει τα δικά του υπάρχοντα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.