Perseus1966 έγραψε:Ο Αλβανος ειναι τζαμπατζης και ρουφιανος δουλευει καλα μονο οταν βλεπει το αφεντικο ,θα συκοφαντησει τον συνάδελφο του θα τον ρουφιανεψει και θα κανει τα παντα (εαν δεν ειναι Αλβανός ) να τον διωξουν .
Αυτα απο αλβανους που εχω δουλεψει σπο αυτους που ξέρω τωρα ,ενας μονο δουλευει -οπως και γυναικα του και καθε τρεις και λιγο παει για επιδοματα ,οι αλλοι που δεν δουλεύουν ειναι παντα με πακο τα 100αρια-50αρια,επιδόματα,τροφιμα απο την εκκλησια και παει λεγοντας
Οι αλβανοι* και οι πακιστανοι ειναι τσιγγουνηδες και κανουν το σκατο τους παξιμαδι. Ζουν 15 ατομα σε 50 τμ και ολη η ζωη τους ειναι δουλεια σπιτι δουλεια. Δεν παιζουν ψωνια, διακοπουλες, ποτακια και μαλακιες. Ζουν σαν τους ελληνες του '60 και αποταμιευουν οτι περισσευει απο τα απολυτως απαραιτητα εξοδα. Δεν σε εμποδιζει κανενας να ζησεις ετσι αφου τους ζηλευεις. Αν το αντεξεις να το κανεις πανω απο μια βδομαδα σφυρα μου
Οσο για τα επιδοματα, πρεπει να εχουν ενσημα και χαρτια για να τα παρουν, και οι προυποθεσεις για να τα παρουν ειναι ακριβως ιδιες με τους ελληνες. Η διαφορα ειναι οτι ενας ελληνας ειναι πιο δυσκολο να το παρει λογω τεκμηριων, αλλα ας μην κοροιδευομαστε ποιος θα προτιμουσε να μην εχει σπιτι ή εξοχικο αλλα να μην παιρνει επιδοματα.
Τροφιμα απο την εκκλησια μπορει να παρει και ο ελληνας. Εκτος και αν θες να μας πεις οτι οι παπαδες ειναι αναρχικοι αντιεθνικιστες και ριχνουν πορτα στους ΕΛς.
*οι παλιοι, οι ορθοδοξοι που πρωτοηρθαν το '90. Τα παιδια τους ειναι ρεμπελοι σαν εμας.