Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα αναψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολι

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα αναψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολι

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιαν 2022, 10:05

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Εβγαλε και ενα σωστο ατομο η Μεσσηνια.

Πας καλά ρε; Τίγκα από σωστά άτομα είναι η Μεσσηνία.
Περισσότεροι και από τις τσαπέλες.
Αν και αυτοί από Γαργαλιάνους. Φιλιατρά, Κυπαρισσία κλπ δε λογίζονται ως Καλαματιανοί αλλά Πυργο-Αμαλιαδαίοι.

δεν εχω παει μεσσηνια =εχω παει σπαρτη αλλα με τον νου πως να βρω μια διαδρομη για να ανεβω στον ταυγετο
γνωρισα μερικους ανθρωπους αλλα δεν εδωσα σημασια στην ψυχοσυνθεση τους -μου φανηκαν συνηθισμένοι
και φιλοξενοι ..επισης στην ηλεια για τα αρχαια εκει ειδα διαφορες με πολλους γυφτους και πολλες παραξενιες
εχω παει και στην τριπολι ακολουθωντας τα ιχνη των κολοκοτρωναιων και μιλησα με πολλους εκει διεκρινα μια μεγαλη υπερηφανεια μια αρχοντια και δεν ξερω αν ειναι τυχαιο δλδ να ετυχε ...αλλα αυτος ο τοπος μου φανηκε ξεχωριστος
με ανθρωπους υπερηφανους για την καταγωγη τους ...μαλιστα πολλοι ηταν εκεινοι που μιλησαν για το ξεχωριστο
ειδος των ανθρωπων που κατοικουν εκει και αναφερόταν περιφρονητικα για τους υπολοιπους πελλοπονησιους
ειδικα για τον νομο ηλεια ειπαν πως ηταν ο τοπος εξοριας για το καθε κατακαθι της κοινωνιας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα αναψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολι

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Ιαν 2022, 10:08

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Η μία όψη είναι η κοπέλα να είναι επαγγελματίας (μαγκιά της) να πληρώθηκε για ορισμένη ώρα για να πάρει μέρος με τη συναίνεση της σε ορισμένα πράγματα, έκανε τη βάρδια της και την έκανε για το σπίτι της.
Η άλλη όψη είναι το ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να την ακουμπήσει εφόσον η ίδια δε συναινεί σε αυτό όποια και αν είναι η ιδιότητα της.

Αυτο δεν το ξερεις και καλο ειναι να μην λεμε τοσο βαρια πραγματα χωρις αποδειξεις.

Το ότι παραδέχθηκε ότι κάποιος την έστελνε σε πάρτι με αγνώστους τι άλλο σημαίνει από το ότι είναι επαγγελματίας συνοδός.
Άλλο συνοδός όμως και άλλο βιζιτού αν και τα όρια καθορίζονται από τις ίδιες.
Το σύνηθες σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτές οι αφελείς κοπέλες (που αγνοούν ότι δουλεύουν για μαστροπούς αφού ξέρουν μόνο ένα πρόσωπο που θεωρούν φίλο τους και το εμπιστεύονται και το οποίο είναι αυτό που τις ''μοιράζει'' σε πάρτι που κάνουν δήθεν φίλοι του) να ψαρεύονται σε διάφορα μπαρ που πάνε να διασκεδάσουν με υποσχέσεις ότι πηγαίνοντας σε τέτοιου είδους πάρτι θα γνωρίσουν αξιόλογους ανθρώπους με πολύ χρήμα και θα βγάζουν και ένα σοβαρό χαρτζιλίκι, χωρίς καμιά άλλη υποχρέωση εκ μέρους τους πέρα από την παρουσία τους η οποία θα ομορφαίνει το χώρο.
Και κάποιες φορές συμβαίνει έτσι για κάποιες.
Κάποιες άλλες το πολύ (μαύρο) χρήμα που κυκλοφορεί σε αυτά τα πριβέ τις δελεάζει να αλλάξουν ρόλο.
Η συγκεκριμένη δε δέχθηκε να αλλάξει ρόλο αλλά στάθηκε άτυχη αφού κάποιοι ''παρεξήγησαν'' το λόγο της παρουσίας της στο πριβέ πάρτι τους.
Η έρευνα αυτής της υπόθεσης, που έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις, θα αποκαλύψει πολλά πράγματα που στους φραγκάτους παροικούντες των πριβέ είναι κοινό μυστικό.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιαν 2022, 10:17

ισως γιατι την μεταχειριστηκαν σαν τιποτα και απο πανω δεν πηρε μια και τα πηρε στο κρανίο καταγγελλοντας
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Ιαν 2022, 10:30

Ισως γιατι συνηθως πηγαινε με εναν και μαλιστα της επιλογης της και βρεθηκε να την εχει πηδηξει ναρκωμενη η μιση Θεσσαλονικη σε ενα βραδυ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Ιαν 2022, 10:36

Το προβλημα που τους καιει ολους δεν ειναι μονο οι μαγκες του αναψυκτικου αλλα οτι στα παρτυ πηγαιναν και πολιτικοι.

Η.Γκιώνης κατά κυβέρνησης: «Μου λένε τι νούμερο τσιμέντο φοράς -Κύκλωμα που εμπλέκεται σε εμπορία ανθρώπων και όπλα»

Ο ακτιβιστής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του με εκφράσεις όπως «τι νούμερο τσιμέντο φοράς στα πόδια» και απειλές ότι «αρχίζω να μοιάζω με τον δολοφονημένο Γιώργο Καραϊβάζ». Και όπως είπε, «είναι μεγάλο το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί από όλες τις πόλεις που έχουν αναφερθεί» (σ.σ. σε Ελλάδα και Κύπρο) ενώ προειδοποίησε ότι αν «αύριο – μεθαύριο εγώ βρεθώ δολοφονημένος, τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν» και πρόσθεσε ότι «δεν εμπιστεύομαι ούτε τις αρχές της Ελλάδας, ούτε της Κύπρου. Μιλάω με εισαγγελία και με ανθρώπους από την πολιτική».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται είναι ένα κύκλωμα που δρα πολλά χρόνια και εμπλέκεται σε εμπορία ανθρώπων, τζόγο, ναρκωτικά, όπλα ακόμη και πορνογραφικά σάιτ με ανηλίκους.

«Αυτό το κύκλωμα υπάρχει πολλά χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο και σε άλλες χώρες και εμπλέκεται σε υποθέσεις από τζόγο, εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικά, διακίνηση όπλων μέχρι και διακίνηση υλικού σε πορνογραφικά σάιτ με ανηλίκους. Αυτές τις καταγγελίες τις έχω από τον κόσμο και την τοπική κοινωνία. Τις εξακριβώνω με στοιχεία και δεν ξέρω τι άλλο θα δούμε τις επόμενες ημέρες», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «υπάρχει κύκλωμα εδώ και χρόνια στη χώρα μας».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... o-tsimento

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιαν 2022, 11:08

Αρίστος έγραψε:Ισως γιατι συνηθως πηγαινε με εναν και μαλιστα της επιλογης της και βρεθηκε να την εχει πηδηξει ναρκωμενη η μιση Θεσσαλονικη σε ενα βραδυ.

.

παιζει και αυτο ....αλλα επειδη ειμαι γνωστης γιατι καποιος μου τα λεει αφου συμμετεχει και ο ιδιος σε αυτα τα ιδιωτικα
οι ανδρες πληρωνουν ενα χρηματικο ποσο για την συμμετοχή συν για το πηδημα μια πρωταρα οταν αρχιζει
αυτο το χομπυ θα παει με εναν στην αρχη και θα πληρωθει αδρα σε ξεχωριστο δωματιο αλλα οταν ¨"παλιωσει"
και συνηθίσει στο επαγγελμα θα το κανει μαζι με αλλες στο ιδιο δωματιο οπου οι ουσιες και το βιαγκρα
κυκλοφορουν ελευθερα και για τις γυναικες και για τους ανδρες
να πω οτι και οι γυναικες πληρωνουν αν ειναι μεγαλες στην ηλικια και ασχημες ενας αλβανος που παιρνει μερος
εχει αγορασει και σπιτι και προσφατα ενα πανακριβο ηλεκτρονικο αυτοκινητο
δεν μπορεις να φανταστεις τι χρημα διαθετουν αυτες οι γυναικες και το δινουν απλοχερα σε οποιον της πηδήξει
και ολο αυτο το σκηνικο συμβαινει παντου σημερα ..
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 21 Ιαν 2022, 11:18

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Εβγαλε και ενα σωστο ατομο η Μεσσηνια.

Πας καλά ρε; Τίγκα από σωστά άτομα είναι η Μεσσηνία.
Περισσότεροι και από τις τσαπέλες.
Αν και αυτοί από Γαργαλιάνους. Φιλιατρά, Κυπαρισσία κλπ δε λογίζονται ως Καλαματιανοί αλλά Πυργο-Αμαλιαδαίοι.

ναι... όλοι οι κατσικοκλέφτες και μαφιόζοι καταυλακιώτες είναι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 21 Ιαν 2022, 11:30

Εν τω μεταξύ, ο κ. Γκιώνης ενσαρκώνει όλα όσα μισούν τα ακροδεξιά ορθοδοξοταλιμπανάκια του πορδονιού και οι πουθενάδες σπαμαριστές των, απλά τώρα νομίζουν ότι βρήκαν πάτημα να κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Ιαν 2022, 11:33

Προέλλην έγραψε:Εν τω μεταξύ, ο κ. Γκιώνης ενσαρκώνει όλα όσα μισούν τα ακροδεξιά ορθοδοξοταλιμπανάκια του πορδονιού και οι πουθενάδες σπαμαριστές των, απλά τώρα νομίζουν ότι βρήκαν πάτημα να κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη.

Πραγματι, ειναι απολαυστικο να τη βρισκει ο εχθρος μας απο τετοιους τυπους. Παντα τετοια! :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Ιαν 2022, 11:46

Αρίστος έγραψε:Ισως γιατι συνηθως πηγαινε με εναν και μαλιστα της επιλογης της και βρεθηκε να την εχει πηδηξει ναρκωμενη η μιση Θεσσαλονικη σε ενα βραδυ.

.

Δεν παίζει μάλλον αυτό το σενάριο.
Θύμα της βλακείας της υπήρξε και του ναρκισσισμού της που την έφερε στην υψηλή κοινωνική θέση της ''γλάστρας'' (έτσι νόμιζε η ίδια) σε πριβέ πάρτι της υψηλής κοινωνίας.
Ο συλλογισμός ''εγώ βάζω την ομορφιά εσείς βάλτε τα λεφτά να σας τα πάρω μόνο με την παρουσία μου'' δεν έχει καμιά υπόσταση σε αυτούς τους κύκλους που με τα λεφτά τους σε γαμάνε και σε δέρνουν δυο φορές.
Μία στην κρεβατοκάμαρα και μία στο δικαστήριο.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”