Αλφαδιασμένοι

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Αλφαδιασμένοι

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Νοέμ 2021, 13:10

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Νοέμ 2021, 13:28

Adminović έγραψε:

Ο τυπακος που ανεβασε αυτο το βιντεο εχει ανεβασει κατι αλλα ωραια διαμαντια στο καναλι του

Αλλο ενα απο τα απειρα δειγματα συμπλευσης ακροδεξιων και αντιεμβολιαστων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Νοέμ 2021, 13:34

Ναι, είναι φαν του Αλγερινού αυτός.

Άρα όσοι δεν μπολιάζονται είναι φασίστες κι εσείς που έχετε κάνει κωλόχαρτο το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συμβάσεις είστε οι δημοκράτες;;; :laugh1: :laugh1: :laugh1:
2 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Νοέμ 2021, 13:38

Adminović έγραψε:Ναι, είναι φαν του Αλγερινού αυτός.

Άρα όσοι δεν μπολιάζονται είναι φασίστες κι εσείς που έχετε κάνει κωλόχαρτο το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συμβάσεις είστε οι δημοκράτες;;; :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Οι περισσοτεροι ειναι φασιστες και θρησκοληπτοι. Οχι ''φασιστες'' αλλα κανονικοι φασιστες του Βελοπουλου, της ΧΑ και αλλων φρουτων. Και υστερα ειναι καποιοι λιγοι ζαιοι και αναρχικοι που εγιναν αντιεμβολιαστες για να την σπασουν στον Μητσοτακη. Αυτο φανηκε ξεκαθαρα απο την συνθεση του κοσμου που κατεβαινει στις διαφορες διαμαρτυριες κατα του λοκνταουν και των εμβολιων.

Ειναι λιγο δυσκολο να ειναι ''φασιστικες'' ολες οι κυβερνησεις του κοσμου και οι οπαδοι του Κλασιδιαρη να ειναι υπερμαχοι του συνταγματος. Καπου δεν κολλαει αυτο που λες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Νοέμ 2021, 13:46

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Ναι, είναι φαν του Αλγερινού αυτός.

Οι περισσοτεροι ειναι φασιστες και θρησκοληπτοι. Οχι ''φασιστες'' αλλα κανονικοι φασιστες του Βελοπουλου, της ΧΑ και αλλων φρουτων. Και υστερα ειναι καποιοι λιγοι ζαιοι και αναρχικοι που εγιναν αντιεμβολιαστες για να την σπασουν στον Μητσοτακη. Αυτο φανηκε ξεκαθαρα απο την συνθεση του κοσμου που κατεβαινει στις διαφορες διαμαρτυριες κατα του λοκνταουν και των εμβολιων.

Ειναι λιγο δυσκολο να ειναι ''φασιστικες'' ολες οι κυβερνησεις του κοσμου και οι οπαδοι του Κλασιδιαρη να ειναι υπερμαχοι του συνταγματος. Καπου δεν κολλαει αυτο που λες.

Δεν εφαρμόζονται παντού τα ναζιστικού τύπου μέτρα που υπάρχουν στο Γιουνανιστάν και άλλες χώρες της ναζιστικής ΕΕ.
Μη μπλέκουμε τη βούρτσα με την πούτσα. :yesyes:

Αν τώρα θα πρέπει να μάθω να παραβιάζω το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συμβάσεις για να γίνω κι εγώ δημοκράτης (ή μάλλον νεο-δημοκράτης - κκες), καλύτερα να είμαι ψέκας, φασίστας ή ό,τι άλλη μαλακία λέτε ότι είναι όποιος δεν εμβολιάζεται με τα σκευάσματα αυτά. :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Νοέμ 2021, 14:34

Adminović έγραψε:Δεν εφαρμόζονται παντού τα ναζιστικού τύπου μέτρα που υπάρχουν στο Γιουνανιστάν και άλλες χώρες της ναζιστικής ΕΕ.
Μη μπλέκουμε τη βούρτσα με την πούτσα. :yesyes:

Αν τώρα θα πρέπει να μάθω να παραβιάζω το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συμβάσεις για να γίνω κι εγώ δημοκράτης (ή μάλλον νεο-δημοκράτης - κκες), καλύτερα να είμαι ψέκας, φασίστας ή ό,τι άλλη μαλακία λέτε ότι είναι όποιος δεν εμβολιάζεται με τα σκευάσματα αυτά. :pardon:

Ολες οι χωρες εμβολιαζουν τους πολιτες, ολες οι χωρες εφαρμοζουν μετρα περιορισμου της πανδημιας ανα περιπτωση. Μη ψεκασμενος λογος που καποιος δεν εμβολιαζεται δεν υπαρχει πλεον υστερα απο κοντα ενα χρονο εμβολιασμων, εκτος ισως απο καποιους πολυ συγκεκριμενους που δεν μπορουν να εμβολιαστουν λογω θεματων υγειας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Νοέμ 2021, 14:42

Λαχουρένιος έγραψε:Ολες οι χωρες εμβολιαζουν τους πολιτες, ολες οι χωρες εφαρμοζουν μετρα περιορισμου της πανδημιας ανα περιπτωση. Μη ψεκασμενος λογος που καποιος δεν εμβολιαζεται δεν υπαρχει πλεον υστερα απο κοντα ενα χρονο εμβολιασμων, εκτος ισως απο καποιους πολυ συγκεκριμενους που δεν μπορουν να εμβολιαστουν λογω θεματων υγειας.

Άλλο προαιρετικός εμβολιασμός, άλλο μέτρα προφύλαξης και άλλο διαχωρισμός πολιτών σε εμβολιασμένους και μη (με βάση ένα συγκεκριμένο εμβόλιο κιόλας) και υποχρεωτικότητα εμβολιασμού.
Ήσασταν πάντα έτσι κουκουρούκου, να μην μπορείτε να αντιληφθείτε βασικές έννοιες, ή τώρα με το εμβόλιο γίνατε έτσι; :hmmm

Εκτός αν όντως κατανοείτε τις διαφορές και για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους σερβίρετε το σανό "παντού έτσι γίνεται ναούμ". :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Νοέμ 2021, 20:25

ο λαχου ανεβασε βιντεο με τον ηλια σωσε μας; ..τα υστερα του κοσμου !!!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2021, 07:41

Adminović έγραψε:Άλλο προαιρετικός εμβολιασμός, άλλο μέτρα προφύλαξης και άλλο διαχωρισμός πολιτών σε εμβολιασμένους και μη (με βάση ένα συγκεκριμένο εμβόλιο κιόλας) και υποχρεωτικότητα εμβολιασμού.

Δεν υπαρχει ''αλλο'' αφου με ολα ειστε αντιθετοι, ακομα και με την απλη χρηση μασκας που την θεωρειτε ''φιμωτρο''. Ολα ειναι φασισμος, ολα ειναι σχεδιο της ΝΤΠ για να μας υποχρεωσει καποτε να βαλουμε το τσιπακι και να μας κανει cyborg.

Ήσασταν πάντα έτσι κουκουρούκου, να μην μπορείτε να αντιληφθείτε βασικές έννοιες, ή τώρα με το εμβόλιο γίνατε έτσι; :hmmm

Εκτός αν όντως κατανοείτε τις διαφορές και για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους σερβίρετε το σανό "παντού έτσι γίνεται ναούμ". :pardon:

Εγω ειμαι κουκουρουκου ενω εσυ που θεωρεις τον Κασιδιαρη και τον Κλεομενη δημοκρατες και τα κρατη της Δυσης φασιστικα εισαι νορμαλ :axakaloe:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Νοέμ 2021, 13:52

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Άλλο προαιρετικός εμβολιασμός, άλλο μέτρα προφύλαξης και άλλο διαχωρισμός πολιτών σε εμβολιασμένους και μη (με βάση ένα συγκεκριμένο εμβόλιο κιόλας) και υποχρεωτικότητα εμβολιασμού.

Δεν υπαρχει ''αλλο'' αφου με ολα ειστε αντιθετοι, ακομα και με την απλη χρηση μασκας που την θεωρειτε ''φιμωτρο''. Ολα ειναι φασισμος, ολα ειναι σχεδιο της ΝΤΠ για να μας υποχρεωσει καποτε να βαλουμε το τσιπακι και να μας κανει cyborg.

LOL :laugh1:
Κατ’ αρχήν εγώ ποτέ δεν ήμουν κατά της μάσκας και μάλιστα έχω πει ότι έπρεπε νωρίτερα να είναι υποχρεωτική και ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (δηλαδή και τους μπολιασμένους) και να διατηρηθεί έτσι και το καλοκαίρι.
Δεύτερον, η μάσκα δεν έχει καμία σχέση με επέμβαση στο σώμα (αυτό δηλαδή που είναι το εμβόλιο), άρα πολύ ατυχής η σύγκριση της μάσκας με το εμβόλιο.
Ξαναπροσπάθησε. :D

Εγω ειμαι κουκουρουκου ενω εσυ που θεωρεις τον Κασιδιαρη και τον Κλεομενη δημοκρατες και τα κρατη της Δυσης φασιστικα εισαι νορμαλ :axakaloe:

Ο Κασιδιάρης και ο Κλεομένης για τους δικούς τους λόγους είναι κατά των εμβολίων.
Άλλος πχ εναντιώνεται για θρησκευτικούς λόγους, άλλος για να κάνει μικροπολιτική και άλλος γιατί δεν εμπιστεύεται τα περίφημα εμβόλια.
Αν εσύ θες να βλέπεις έναν Κασιδιάρη ή έναν Κλεομένη πίσω από κάθε άνθρωπο που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί ή που διαφωνεί με την υποχρεωτικότητα, απλά δίνεις περισσότερο κόσμο σε αυτούς. :pardon:

Το δημοκρατικό πολίτευμα, αρέσει δεν αρέσει στους Μένγκελε της πούτσας, κατοχυρώνει ορισμένα θεμελιώδη ατομικά ανθρώπινα δικαιώματα. Χωρίς αυτά, δεν νοείται δημοκρατικό πολίτευμα. Κορωνίδα αυτών των δικαιωμάτων είναι το δικαίωμα να αποφασίζεις εσύ και μόνον εσύ τί θα κάνεις με το σώμα σου (δηλαδή για κάθε ιατρική επέμβαση, είτε μιλάμε για εμβόλιο είτε για χειρουργείο ή ό,τι άλλο). Συνεπώς, όποιος ονειρεύεται ή αποφασίζει υποχρεωτικούς ή/και βίαιους εμβολιασμούς, δεν έχει καμία σχέση με το δημοκρατικό πολίτευμα. Και δεν με ενδιαφέρει τί παριστάνει ότι είναι. Κι ο Γιώργης ο Παπαδόπουλος «δημοκρατία» αποκαλούσε το καθεστώς που είχε εγκαθιδρύσει. Όσο δημοκράτης ήταν αυτός, άλλο τόσο είναι και οι σημερινοί κρυφοναζί που θέλουν να αποφασίζουν αυτοί τί θα κάνει ο άλλος με το σώμα του. :pardon:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”