Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μη την παρενοχλήσουν, όχι μόνο την κόρη μου αλλά την οποιαδήποτε γυναίκα... λέτε διαρκώς ψέματα για πολιτικούς λόγους,
Ισχυει οτι η καθε κοπελα κινδυνευει να υποστει βιασμο ή παρενοχληση. Δε θα σου αρεσε ομως αν το εκαναν σε κοντινο σου προσωπο, ουτε θα δικαιολογουσες τον δραστη. Γιατι λοιπον κοροιδευεις τις κορες και τις αδερφες καποιων αλλων που υπεστησαν ολα αυτα?
εσύ με τον όρο που δίνουν σήμερα της παρενόχλησης δεν έχεις παρενοχλήσει;
Οχι, αλλα μαλλον το εχεις κανει εσυ αν κρινω απο το πως μπερδευεις την παρενοχληση με το φλερτ.
Είμαι εναντίον του βιασμού, αρκεί να είναι βιασμός.
Εδώ η υπόθεση έχει γίνει γελοία, "μου έκανε φλερτ", "με πήρε τηλέφωνο", αυνανιζόταν από το τηλέφωνο (που το είδε; το διαιστάνθηκε προφανώς), πήγα πριν μερικές δεκαετίες στο δωμάτιό του μετά από φιλιά κλπ και με πήδηξε αλλά δεν ήθελα, με παρενόχλησε επί σκηνής σε προβλεπόμενο σενάριο....
Μου θυμίζει το «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι» του Μπερτολούτσι τη περιβόητη «σκηνή με το βούτυρο» που ο Μάρλον Μπράντο κάνει παρά φύση στη Μαρία Σνάιντερ και μετά από δεκαετίες η Μαρία Σνάιντερ έλεγε ότι «βιάστηκε ταυτόχρονα από τον Μπερτολούτσι και από τον Μπράντο».
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».