Γέμισε η Ελλάδα βιασμένες

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Γέμισε η Ελλάδα βιασμένες

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Φεβ 2021, 11:37

Λαχουρένιος έγραψε:Αυριο μεθαυριο που θα κλαιγεσαι για τους λαθρο που τους βιαζουν θα στα θυμισω αυτα τα ομορφα που γραφεις εδω γιατι δεν μπορει ο φιλοβιαστης να το παιζει κατηγορος τους σε αλλα νηματα :yesyes:

Όπως είπε και ο Χ"δάκης :

«Για μας τους καλλιτέχνες, λένε ότι είμαστε ή αριστεροί ή πο@στηδες. Πάντως εγώ αριστερός δεν είμαι!».

Επιτέλους βρέθηκαν καλλιτέχνες αρσενικά και τρόμαξε η προοδευτική παράταξη. :D

Όσο αφορά τους λαθρομετανάστες σου ξαναείπα, εγώ έχω σοβιετική άποψη για την φύλαξη των συνόρων, ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα και ναρκοπέδια. Εσύ είσαι εναντίον του σοβιετικού μοντέλου; Είσαι αναθεωρητής;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Φεβ 2021, 12:17

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Με πειράζουν οι βιασμοί, αρκεί να είναι βιασμοί.

Ναι το ειδαμε, για αυτο υποστηριζεις τους βιαστες με ποστ σαν αυτο:

Τι να σου πω τώρα εγώ τα βλέπω όλα αυτά και γελάω, διαβάζω για τον Φιλιππίδη ότι σε μια κοπέλα 24 χρονών την ρωτούσε : “πότε θα του κάτσει”... αναρωτιέμαι αυτό είναι βιασμός;

Τι να σου πω βρε Λαχουρένιε υπάρχει κανείς που να μη ρώτησε κοπέλα αν θα του κάτσει; :D Εσύ ας πούμε (αν είσαι παντρεμένος) δεν ρώτησες την γυναίκα σου κάτι ανάλογο; (έστω και με πιο ευγενικό τρόπο).... :D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Φεβ 2021, 13:31

pluton έγραψε:Επιτέλους βρέθηκαν καλλιτέχνες αρσενικά και τρόμαξε η προοδευτική παράταξη. :D

Αφου ειναι ετσι μακαρι η κορη σου λοιπον να συναντησει πολλα τετοια ''αρσενικα'' στον δρομο της και να της φερθουν οπως φερθηκαν ολοι αυτοι οι μεγαλοι καλλιτεχνες στις κοπελες αυτες.
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Φεβ 2021, 14:07

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Επιτέλους βρέθηκαν καλλιτέχνες αρσενικά και τρόμαξε η προοδευτική παράταξη. :D

Αφου ειναι ετσι μακαρι η κορη σου λοιπον να συναντησει πολλα τετοια ''αρσενικα'' στον δρομο της και να της φερθουν οπως φερθηκαν ολοι αυτοι οι μεγαλοι καλλιτεχνες στις κοπελες αυτες.

Η κόρη μου να έχει τα μυαλά της και να ξέρει ότι τ αρσενικά ακόμα και ποίημα της Μυρτιώτισσας να της απαγγείλουν στην τελική εννοούν “πότε θα μου κάτσει;”... ή όχι;

Όπως και η κοπέλα ότι και να πει στο ερωτικό παιχνίδι, στην τελική σκέφτεται " είναι ελεύθερος ή παντρεμένος" και αφού σιγουρέψει το πρώτο αμέσως σκέφτεται "θα με παντρευτεί;"
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Φεβ 2021, 16:35

Έχουν μπερδέψει τα πάντα, δείτε:

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της παράστασης, πάνω στη σκηνή. Είναι δύσκολο να σου συμβαίνει. Όταν ρωτάνε γιατί δεν αντέδρασες σκέφτομαι τον εαυτό μου που γενικότερα είμαι ένας δυναμικός άνθρωπος και θυμάμαι ότι μέχρι να βρω τη δύναμη για να σταματήσω αυτό το πράγμα μου πήρε και μία εβδομάδα. Εκείνη την παγώνεις , παραλύεις και σκέφτεσαι “θα διαλύσω το θέατρο, θα είμαι υπεύθυνη για όλο το κακό”. Εγώ φυσικά του είπα “τέρμα δεν το ξανακάνεις” κι εκείνος γύρισε και μου είπε ότι ήταν οδηγία ενός σκηνοθέτη», ανέφερε η ηθοποιός, Εριέττα Μανούρη.

https://www.tanea.gr/2021/02/09/lifeart ... a-manouri/

:D :D

Έχει γίνει πραγματικά γελοίο το θέμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Φεβ 2021, 07:32

pluton έγραψε:
Η κόρη μου να έχει τα μυαλά της και να ξέρει ότι τ αρσενικά ακόμα και ποίημα της Μυρτιώτισσας να της απαγγείλουν στην τελική εννοούν “πότε θα μου κάτσει;”... ή όχι;

Όπως και η κοπέλα ότι και να πει στο ερωτικό παιχνίδι, στην τελική σκέφτεται " είναι ελεύθερος ή παντρεμένος" και αφού σιγουρέψει το πρώτο αμέσως σκέφτεται "θα με παντρευτεί;"

Μια χαρα. Αν την βιασουν ή την παρενοχλησουν να τα ριξεις στην ιδια τοτε.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Φεβ 2021, 08:12

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Μια χαρα. Αν την βιασουν ή την παρενοχλησουν να τα ριξεις στην ιδια τοτε.

Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μη την παρενοχλήσουν, όχι μόνο την κόρη μου αλλά την οποιαδήποτε γυναίκα... λέτε διαρκώς ψέματα για πολιτικούς λόγους, εσύ με τον όρο που δίνουν σήμερα της παρενόχλησης δεν έχεις παρενοχλήσει;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Φεβ 2021, 17:28

pluton έγραψε:Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μη την παρενοχλήσουν, όχι μόνο την κόρη μου αλλά την οποιαδήποτε γυναίκα... λέτε διαρκώς ψέματα για πολιτικούς λόγους,

Ισχυει οτι η καθε κοπελα κινδυνευει να υποστει βιασμο ή παρενοχληση. Δε θα σου αρεσε ομως αν το εκαναν σε κοντινο σου προσωπο, ουτε θα δικαιολογουσες τον δραστη. Γιατι λοιπον κοροιδευεις τις κορες και τις αδερφες καποιων αλλων που υπεστησαν ολα αυτα?

εσύ με τον όρο που δίνουν σήμερα της παρενόχλησης δεν έχεις παρενοχλήσει;

Οχι, αλλα μαλλον το εχεις κανει εσυ αν κρινω απο το πως μπερδευεις την παρενοχληση με το φλερτ.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Φεβ 2021, 19:00

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μη την παρενοχλήσουν, όχι μόνο την κόρη μου αλλά την οποιαδήποτε γυναίκα... λέτε διαρκώς ψέματα για πολιτικούς λόγους,

Ισχυει οτι η καθε κοπελα κινδυνευει να υποστει βιασμο ή παρενοχληση. Δε θα σου αρεσε ομως αν το εκαναν σε κοντινο σου προσωπο, ουτε θα δικαιολογουσες τον δραστη. Γιατι λοιπον κοροιδευεις τις κορες και τις αδερφες καποιων αλλων που υπεστησαν ολα αυτα?

εσύ με τον όρο που δίνουν σήμερα της παρενόχλησης δεν έχεις παρενοχλήσει;

Οχι, αλλα μαλλον το εχεις κανει εσυ αν κρινω απο το πως μπερδευεις την παρενοχληση με το φλερτ.

Είμαι εναντίον του βιασμού, αρκεί να είναι βιασμός.

Εδώ η υπόθεση έχει γίνει γελοία, "μου έκανε φλερτ", "με πήρε τηλέφωνο", αυνανιζόταν από το τηλέφωνο (που το είδε; το διαιστάνθηκε προφανώς), πήγα πριν μερικές δεκαετίες στο δωμάτιό του μετά από φιλιά κλπ και με πήδηξε αλλά δεν ήθελα, με παρενόχλησε επί σκηνής σε προβλεπόμενο σενάριο.... :D

Μου θυμίζει το «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι» του Μπερτολούτσι τη περιβόητη «σκηνή με το βούτυρο» που ο Μάρλον Μπράντο κάνει παρά φύση στη Μαρία Σνάιντερ και μετά από δεκαετίες η Μαρία Σνάιντερ έλεγε ότι «βιάστηκε ταυτόχρονα από τον Μπερτολούτσι και από τον Μπράντο».
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2021, 07:49

pluton έγραψε:Είμαι εναντίον του βιασμού, αρκεί να είναι βιασμός.

Εδώ η υπόθεση έχει γίνει γελοία, "μου έκανε φλερτ", "με πήρε τηλέφωνο", αυνανιζόταν από το τηλέφωνο (που το είδε; το διαιστάνθηκε προφανώς), πήγα πριν μερικές δεκαετίες στο δωμάτιό του μετά από φιλιά κλπ και με πήδηξε αλλά δεν ήθελα, με παρενόχλησε επί σκηνής σε προβλεπόμενο σενάριο.... :D

Μου θυμίζει το «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι» του Μπερτολούτσι τη περιβόητη «σκηνή με το βούτυρο» που ο Μάρλον Μπράντο κάνει παρά φύση στη Μαρία Σνάιντερ και μετά από δεκαετίες η Μαρία Σνάιντερ έλεγε ότι «βιάστηκε ταυτόχρονα από τον Μπερτολούτσι και από τον Μπράντο».

Αλλες περιπτωσεις αφορουσαν βιασμο και αλλες σεξουαλικη παρενοχληση. Ολοι καταλαβαινουμε οτι το να απειλεις μια μαθητρια σε μια δραματικη σχολη να σου κατσει αλλιως θα μεσολαβησει για να σε κοψει στις εξετασεις του Εθνικου ή το να την παιζεις μεσα απο το παντελονι ενω μιλας με μια συνεργατιδα δεν εχει καμια σχεση με φλερτ. Ουτε ειναι φλερτ να κυνηγας γυμνος μια γυναικα που εχεις φωναξει σπιτι σου για επαγγελματικο ραντεβου ή να την βγαζεις και να κατουρας στα καλα καθουμενα μπροστα σε μια συναδελφο.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”