Ιατρικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν τον κόσμο

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Ιατρικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν τον κόσμο

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Οκτ 2021, 16:20

Προέλλην έγραψε:δεν υπάρχει ως σήμερα καν η έννοια των παρενεργειών εμβολίου πέραν ελαχίστων μηνών μετά την χορήγηση

Έχεις καταλάβει ότι αυτό το λένε βασιζόμενοι στην εμπειρία που υπάρχει από τα παραδοσιακού τύπου εμβόλια;;
Έχεις καταλάβει ότι τα εμβόλια για τα οποία προπαγανδίζεις δεν έχουν καμία σχέση με τα παραδοσιακού τύπου;;
Μάλλον όχι, αλλιώς δεν θα τα έγραφες αυτά. :laugh1:

Κι όλα αυτά θα είχαν κάποιο νόημα ως επιχείρημα, αν και εφόσον τα εμβόλια ήταν μια κι έξω.
Όταν κάθε λίγους μήνες πρέπει να χτυπάς τη δόση σου κι όταν οι παρενέργειες μπορεί να εμφανιστούν μετά τη 2η, 3η, 4η κλπ δόση, τότε τί ελάχιστοι μήνες και αρλούμπες γράφεις; :pardon:

Ραν ταν πλαν έγραψε:Παιδιά, ξέρετε ότι πέρα από τα αντικόβιντ εμβόλια και όλα τα υπόλοιπα φάρμακα έχουν παρενέργειες;

LOL :laugh1:

Μα τόσο προβλέψιμοι;;
Κι όμως ναι! :thuuumbsup:

Adminović έγραψε:Και μη πετάξει κανένας πανεπιστήμονας τη γνωστή παπαρίτσα «ναι, ξέρεις και τα άλλα φάρμακα» κλπ κλπ κλπ.

Διότι ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ δεν υπήρξε τέτοια μαζική προτροπή, η οποία έχει λάβει και τη μορφή της υποχρεωτικότητας, για τη χρήση άλλων φαρμάκων από το γενικό πληθυσμό (και τους υγιείς δηλαδή κι όσους δεν θεωρούνται ομάδες υψηλού κινδύνου).

Λαχουρένιος έγραψε:Στον εαυτο σου κανεις κακο, οχι σε εμενα, γιατι πολυ απλα λες εμμεσως πλην σαφως οτι δεν ακους τι λενε οι επιστημονες αλλα ο καθε απατεωνας τυπου Χιου, οι παλαιοημερολογιτες, η Ομαδα Εψιλον κλπ, αρα αντιστοιχα ουτε η αποψη σου εχει αξια.

Τσου.
Εγώ έχω πει 100 φορές (το έγραψα και στο νήμα αυτό) ότι το τί θα κάνω είναι αποτέλεσμα της δικής μου κρίσης και της συμβουλής του προσωπικού μου γιατρού.
Εσείς είστε που ακούτε τους διάφορους τσαρλατάνους τηλεμαϊντανούς και κρίνετε προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. :pardon:

Λαχουρένιος έγραψε:Μπρο, την διαφορα μεταξυ του ξερω και του πιστευω την ξερεις?

Μπορει οντως σε 10 χρονια να μαθουμε κατι τετοιο σχετικα με τα εμβολια. Μπορει και οχι. Αυτο θα γινει βασει στοιχειων.

Εσυ στην τωρινη φαση, το 2021, δεν ΞΕΡΕΙΣ κατι τετοιο, απλα το ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ a priori, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν στοιχεια που να υποστηριζουν την θεση σου.

Αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ της επιστημης και της μη επιστημης.

Εγώ την ξέρω, εσύ την ξέρεις;
Επίσης, με το περιβάλλον επικοινωνείτε καθόλου ή μπα; :s_no

Έγραψα εγώ ποτέ ότι ξέρω ή πιστεύω πως μετά 10 χρόνια θα υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες;;
Εγώ έχω πει άπειρες φορές ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ τις μακροχρόνιες επιπτώσεις και ότι αυτό είναι από τους βασικούς λόγους που δεν κάνω αυτά τα εμβόλια. Άλλο το φοβάμαι για πιθανές παρενέργειες και άλλο το πιστεύω ή ξέρω πως θα υπάρξουν ή δεν θα υπάρξουν τέτοιες. :pardon:

Οι προπαγανδιστές των εμβολίων είστε που λέτε ότι ξέρετε ή ότι πιστεύετε πως δεν θα υπάρχουν μακροχρόνιες σοβαρές επιπτώσεις, βασιζόμενοι σε στοιχεία ολίγων μηνών τα οποία διαρκώς μέχρι σήμερα αναθεωρούνται.

Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι να μας απαντήσετε αν ήσασταν πάντα έτσι κουκουρούκου ή αν γίνατε τώρα με το εμβόλιο... :fico:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Οκτ 2021, 20:53

Adminović έγραψε:Τσου.
Εγώ έχω πει 100 φορές (το έγραψα και στο νήμα αυτό) ότι το τί θα κάνω είναι αποτέλεσμα της δικής μου κρίσης και της συμβουλής του προσωπικού μου γιατρού.
Εσείς είστε που ακούτε τους διάφορους τσαρλατάνους τηλεμαϊντανούς και κρίνετε προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. :pardon:

Και η κριση σου με βαση τι δεδομενα διαμορφωνεται? Ο προσωπικος σου γιατρος ειναι και αυτος επιστημονας. Αν η επιστημη ειναι για τα μπαζα εσυ γιατι ακους τον συγκεκριμενο?

Εγώ την ξέρω, εσύ την ξέρεις;
Επίσης, με το περιβάλλον επικοινωνείτε καθόλου ή μπα; :s_no

Έγραψα εγώ ποτέ ότι ξέρω ή πιστεύω πως μετά 10 χρόνια θα υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες;;
Εγώ έχω πει άπειρες φορές ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ τις μακροχρόνιες επιπτώσεις και ότι αυτό είναι από τους βασικούς λόγους που δεν κάνω αυτά τα εμβόλια. Άλλο το φοβάμαι για πιθανές παρενέργειες και άλλο το πιστεύω ή ξέρω πως θα υπάρξουν ή δεν θα υπάρξουν τέτοιες. :pardon:

Πως δεν γνωριζεις, αφου εχεις ηδη προκαταβαλλει οτι οχι μονο θα υπαρχουν παρενεργειες σε δεκα χρονια, αλλα οτι ηδη υπαρχουν εκατομβες νεκρων που τις κρυβει το συστημα για τον οποιο λογο.

Οι προπαγανδιστές των εμβολίων είστε που λέτε ότι ξέρετε ή ότι πιστεύετε πως δεν θα υπάρχουν μακροχρόνιες σοβαρές επιπτώσεις, βασιζόμενοι σε στοιχεία ολίγων μηνών τα οποία διαρκώς μέχρι σήμερα αναθεωρούνται.

Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι να μας απαντήσετε αν ήσασταν πάντα έτσι κουκουρούκου ή αν γίνατε τώρα με το εμβόλιο... :fico:

Ετσι ειναι η επιστημη, κρινει με τα δεδομενα που υπαρχουν ανα πασα στιγμη. Δεν ειναι δογμα, δεν υπαρχει ενα απαραλλαχτο ευαγγελιο.

Υπο κανονικες συνθηκες προφανως θα επρεπε να ειχαν προηγηθει πολυχρονες μελετες πριν βγει το εμβολιο στην αγορα, αλλα λογω της πανδημιας αυτο δεν ηταν δυνατο γιατι επρεπε να δωθει αμεση λυση. Αυτο φυσικα και θα κοστισει σε ανθρωπινες ζωες αλλα θα σωσει 1000πλασιες οποτε αξιζει τον κοπο. Δεν υπαρχουν ιδανικες λυσεις μεσα σε τετοιες συνθηκες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Οκτ 2021, 23:02

'Ωριμο φρούτο είναι η τεχνολογία mRNA, αποτέλεσμα 60 ετών έρευνας γενικά και 30 ετών πειραμάτων ως θεραπεία. Κλινικές μελέτες σε ανθρώπους υπάρχουν εδώ και σχεδόν 10 χρόνια (απο το 2013), για λύσσα και μετά για έιτζ, ζίκα, γρίπη, καρκίνο. Δεν μπήκε ο κτηνιάτρος πέρυσι στα γρήγορα στο εργαστήριο και βγήκε με ένα mRNA στο χέρι. Υπάρχει μια ντουζίνα κλινικών ερευνών ετών σε ανθρώπους.
Oι παρενέργειες είναι γνωστές λίγο-πολύ, σπάνια αλλά σοβαρά αλλεργικά σοκς, θρομβώσεις, αυτοάνοσες αντιδράσεις, κτλ., ότι δηλαδή βλέπουμε σε σπάνιες περιπτώσεις και σήμερα. Όλα αυτά εκδηλώνονται βραχυπρόσθεσμα, δεν υπήρξε μέχρι στιγμή κάτι που να εκδηλώθηκε χρόνια μετά.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Οκτ 2021, 16:39

Λαχουρένιος έγραψε:Και η κριση σου με βαση τι δεδομενα διαμορφωνεται?

Σε όσα διαβάζω κατά καιρούς.

Λαχουρένιος έγραψε:Ο προσωπικος σου γιατρος ειναι και αυτος επιστημονας. Αν η επιστημη ειναι για τα μπαζα εσυ γιατι ακους τον συγκεκριμενο?

Γιατί 1) δεν τα τσεπώνει από τις φαρμακευτικές και 2) ξέρει όλο το ιστορικό μου και άρα είναι ο καταλληλότερος για να δίνει συμβουλές σε εμένα.
Η επιστήμη δεν είναι για τα μπάζα, εφόσον είναι επιστήμη. Η επιστημοφανής προπαγάνδα ΔΕΝ είναι επιστήμη. :pardon:

Πως δεν γνωριζεις, αφου εχεις ηδη προκαταβαλλει οτι οχι μονο θα υπαρχουν παρενεργειες σε δεκα χρονια, αλλα οτι ηδη υπαρχουν εκατομβες νεκρων που τις κρυβει το συστημα για τον οποιο λογο.

Πάλι αρχίσαμε τις αρλούμπες;
Ποτέ δεν είπα εγώ ότι έχουμε ή θα έχουμε εκατόμβες νεκρών.

Ετσι ειναι η επιστημη, κρινει με τα δεδομενα που υπαρχουν ανα πασα στιγμη. Δεν ειναι δογμα, δεν υπαρχει ενα απαραλλαχτο ευαγγελιο.

Αφού λοιπόν παραδέχεσαι ότι τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν, για ποιο λόγο τότε εσύ και οι όμοιοι σου επιτίθεστε σε όποιον δηλώνει επιφυλακτικός με τα νέα αυτά «εμβόλια»;;; :pardon: :hmmm

Προέλλην έγραψε:'Ωριμο φρούτο είναι η τεχνολογία mRNA, αποτέλεσμα 60 ετών έρευνας γενικά και 30 ετών πειραμάτων ως θεραπεία. Κλινικές μελέτες σε ανθρώπους υπάρχουν εδώ και σχεδόν 10 χρόνια (απο το 2013), για λύσσα και μετά για έιτζ, ζίκα, γρίπη, καρκίνο. Δεν μπήκε ο κτηνιάτρος πέρυσι στα γρήγορα στο εργαστήριο και βγήκε με ένα mRNA στο χέρι. Υπάρχει μια ντουζίνα κλινικών ερευνών ετών σε ανθρώπους.

Όλες αυτές οι μελέτες που επικαλείσαι είναι περιορισμένης κλίμακας και χρονικής διάρκειας.
Τα αποτελέσματα και οι όποιες τυχόν μακροχρόνιες επιπτώσεις (αν υπάρχουν) τώρα κυρίως θα φανούν, που εφαρμόζεται αυτή η τεχνική μαζικά στο γενικό πληθυσμό. Εύχομαι να μην υπάρχουν.

Κι όλα θα φανούν χάρη σε εσάς που πρόθυμα πάτε και κάνετε τα «εμβόλια» (αν κάνατε δηλαδή, γιατί κάποιοι εδώ μέσα μάλλον τρολάρουν ασύστολα :D )!
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Οκτ 2021, 20:24

Πειραματόζωα είναι όσοι ανοίγουν τους ορίζοντες της ιατρικής για τις μακροχρόνιες συνέπειες του κοβίντ, οι οποίες είναι ήδη εδώ, σε αντίθεση με τις φανταστικές των εμβολιών mRNA που δεν έχουν φανεί εδώ και 10 χρόνια. Αλλά ΟΚ, μετά από 20-30 -40-50 χρόνια μπορεί έτσι στα ξαφνικά να βγεί κάτι, ας μην είμαστε απόλυτοι.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Οκτ 2021, 10:00

Adminović έγραψε:Γιατί 1) δεν τα τσεπώνει από τις φαρμακευτικές και 2) ξέρει όλο το ιστορικό μου και άρα είναι ο καταλληλότερος για να δίνει συμβουλές σε εμένα.
Η επιστήμη δεν είναι για τα μπάζα, εφόσον είναι επιστήμη. Η επιστημοφανής προπαγάνδα ΔΕΝ είναι επιστήμη. :pardon:

Ειναι δυνατον ολοι οι υπολοιποι γιατροι να τα παιρνουν απο φαρμακευτικες και να κανουν προπαγανδα εκτος απο εναν?

Πάλι αρχίσαμε τις αρλούμπες;
Ποτέ δεν είπα εγώ ότι έχουμε ή θα έχουμε εκατόμβες νεκρών.

Αυτα λες συνεχεια, οτι ειναι πολλοι οι νεκροι απο τα εμβολια αλλα μας το κρυβουν :dunno:

Αφού λοιπόν παραδέχεσαι ότι τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν, για ποιο λόγο τότε εσύ και οι όμοιοι σου επιτίθεστε σε όποιον δηλώνει επιφυλακτικός με τα νέα αυτά «εμβόλια»;;; :pardon: :hmmm

Ειναι λογικες και σεβαστες οι επιφυλαξεις του καθενος αλλα ειναι διαφορετικο πραγμα απο τις υπερβολες και τα παραμυθια των αντιεμβολιαστων που εχουν κανει την τριχα τριχια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Οκτ 2021, 10:25

Παιδιά, ξέρετε ότι πέρα από τα αντικόβιντ εμβόλια και όλα τα υπόλοιπα φάρμακα έχουν παρενέργειες;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Οκτ 2021, 13:38

Ραν ταν πλαν έγραψε:Παιδιά, ξέρετε ότι πέρα από τα αντικόβιντ εμβόλια και όλα τα υπόλοιπα φάρμακα έχουν παρενέργειες;

0b27b8eb1bad62e77c39f684dceb1c09_copy_640x360.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Οκτ 2021, 14:14

Εσύ είσαι ρε ο Μενέλαος που παίρνει συνέχεια τον Τάκη;; :fico:

1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”