Προέλλην έγραψε:δεν υπάρχει ως σήμερα καν η έννοια των παρενεργειών εμβολίου πέραν ελαχίστων μηνών μετά την χορήγηση
Έχεις καταλάβει ότι αυτό το λένε βασιζόμενοι στην εμπειρία που υπάρχει από τα παραδοσιακού τύπου εμβόλια;;
Έχεις καταλάβει ότι τα εμβόλια για τα οποία προπαγανδίζεις δεν έχουν καμία σχέση με τα παραδοσιακού τύπου;;
Μάλλον όχι, αλλιώς δεν θα τα έγραφες αυτά.
Κι όλα αυτά θα είχαν κάποιο νόημα ως επιχείρημα, αν και εφόσον τα εμβόλια ήταν μια κι έξω.
Όταν κάθε λίγους μήνες πρέπει να χτυπάς τη δόση σου κι όταν οι παρενέργειες μπορεί να εμφανιστούν μετά τη 2η, 3η, 4η κλπ δόση, τότε τί ελάχιστοι μήνες και αρλούμπες γράφεις;
Ραν ταν πλαν έγραψε:Παιδιά, ξέρετε ότι πέρα από τα αντικόβιντ εμβόλια και όλα τα υπόλοιπα φάρμακα έχουν παρενέργειες;
LOL
Μα τόσο προβλέψιμοι;;
Κι όμως ναι!
Adminović έγραψε:Και μη πετάξει κανένας πανεπιστήμονας τη γνωστή παπαρίτσα «ναι, ξέρεις και τα άλλα φάρμακα» κλπ κλπ κλπ.
Διότι ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ δεν υπήρξε τέτοια μαζική προτροπή, η οποία έχει λάβει και τη μορφή της υποχρεωτικότητας, για τη χρήση άλλων φαρμάκων από το γενικό πληθυσμό (και τους υγιείς δηλαδή κι όσους δεν θεωρούνται ομάδες υψηλού κινδύνου).
Λαχουρένιος έγραψε:Στον εαυτο σου κανεις κακο, οχι σε εμενα, γιατι πολυ απλα λες εμμεσως πλην σαφως οτι δεν ακους τι λενε οι επιστημονες αλλα ο καθε απατεωνας τυπου Χιου, οι παλαιοημερολογιτες, η Ομαδα Εψιλον κλπ, αρα αντιστοιχα ουτε η αποψη σου εχει αξια.
Τσου.
Εγώ έχω πει 100 φορές (το έγραψα και στο νήμα αυτό) ότι το τί θα κάνω είναι αποτέλεσμα της δικής μου κρίσης και της συμβουλής του προσωπικού μου γιατρού.
Εσείς είστε που ακούτε τους διάφορους τσαρλατάνους τηλεμαϊντανούς και κρίνετε προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια.
Λαχουρένιος έγραψε:Μπρο, την διαφορα μεταξυ του ξερω και του πιστευω την ξερεις?
Μπορει οντως σε 10 χρονια να μαθουμε κατι τετοιο σχετικα με τα εμβολια. Μπορει και οχι. Αυτο θα γινει βασει στοιχειων.
Εσυ στην τωρινη φαση, το 2021, δεν ΞΕΡΕΙΣ κατι τετοιο, απλα το ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ a priori, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν στοιχεια που να υποστηριζουν την θεση σου.
Αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ της επιστημης και της μη επιστημης.
Εγώ την ξέρω, εσύ την ξέρεις;
Επίσης, με το περιβάλλον επικοινωνείτε καθόλου ή μπα;
Έγραψα εγώ ποτέ ότι ξέρω ή πιστεύω πως μετά 10 χρόνια θα υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες;;
Εγώ έχω πει άπειρες φορές ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ τις μακροχρόνιες επιπτώσεις και ότι αυτό είναι από τους βασικούς λόγους που δεν κάνω αυτά τα εμβόλια. Άλλο το φοβάμαι για πιθανές παρενέργειες και άλλο το πιστεύω ή ξέρω πως θα υπάρξουν ή δεν θα υπάρξουν τέτοιες.
Οι προπαγανδιστές των εμβολίων είστε που λέτε ότι ξέρετε ή ότι πιστεύετε πως δεν θα υπάρχουν μακροχρόνιες σοβαρές επιπτώσεις, βασιζόμενοι σε στοιχεία ολίγων μηνών τα οποία διαρκώς μέχρι σήμερα αναθεωρούνται.
Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι να μας απαντήσετε αν ήσασταν πάντα έτσι κουκουρούκου ή αν γίνατε τώρα με το εμβόλιο...

)!