nemo έγραψε:ελπιζω να καταλαβατε οτι αυτα που γραφω παραπανω δεν εχουν σχεση με το χθες αλλα με το σημερα
μη παει το μυαλο σας οτι ειμαι κολλημενος με την χουντα
στο μοναδικο που ειμαι κολλημενος και το αντιλαμβανομαι μεχρι ενος σημειου ειναι με το εθνος
σημερα εγω θεωρω οτι υπαρχουν περισσοτερα πραγματα για επαναστασεις παρα τοτε
με αυτην την εννοια ειπα και τα παραπανω
Μόνο που σήμερα δεν υπάρχει μια τεράστια προσωπικότητα σαν αυτή του Γ Παπαδόπουλου.
Μαζί σου διαφωνώ σε διάφορα πράγματα, προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν κακά και καλά πολιτεύματα a priori... υπάρχουν όμως ικανοί και ανίκανοι κυβερνήτες, υπάρχουν πατριώτες και υποταγμένοι κυβερνήτες.
Ένα μικρό κράτος τα μεγάλα και ισχυρά έθνη θέλουν να του έχουν κυβερνήτες μαριονέτες.
Μαριονέτες έβαλε η ΕΣΣΔ στην Ελλάδα.
Μαριονέτες έβαλε η δύση στην Ελλάδα.
Μαριονέτες θα ήθελε η Τουρκία στην Ελλάδα.
Μαριονέτες θα ήθελαν οι Άραβες στην Ελλάδα.
Μαριονέτες θα ήθελαν οι Σλάβοι στην Ελλάδα.
Μαριονέτες θα ήθελαν οι Σιωνιστές στην Ελλάδα.
Εμείς όποτε αξιωθήκαμε να έχουμε εθνικά υπερήφανους ηγέτες όλοι αυτοί φρόντισαν να τους βγάλουν από την μέση πχ
Στην Επανάσταση του 1821 έβγαλαν από την μέση τον Ανδρούτσο, τον Καραισκάκη κλπ αγωνιστές σαν συμβιβασμένους με τους πασάδες!
Στην περίοδο της απελευθέρωσης δολοφόνησαν τον Ι Καποδίστρια σαν τύραννο!
Στην περίοδο του 18ου αιώνα είχαμε ένα ικανότατο πολιτικό τον Χ Τρικούπη δεν βγήκε ούτε βουλευτής πέθανε πάμφτωχος.
Κατά την Επανάσταση του 1909 βρέθηκε ένας Ε Βενιζέλος έγινα 3-4 απόπειρες δολοφονίας τελικά δεν εκλέχτηκε ούτε βουλευτής στις εκλογές του 1920.
Προπολεμικά είχαμε ένα Ι Μεταξά "πέθανε" από αμυγδαλές.
Παρουσιάστηκαν μεταπολεμικά ένα δύο καλοί ηγέτες (Παπάγος, Πλαστήρας) ήταν μεγάλοι.
Ο τεράστιος Σπ Μαρκεζίνης (ο εξυπνότερος Έλληνας από συστάσεως κράτους) ο λαός δεν τον ψήφιζε!
Βρέθηκε ένας Γ Παπαδόπουλος να μας κάνει κράτος πέθανε πάμφτωχος στην φυλακή....
Αυτή είναι η ιστορία μας. Δυστυχώς (για τους λοιπούς σκουπίδια).