Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:
Αυτή είναι η σωστή απάντηση ΩΡΙΩΝΑ, όταν μιλούν οι σύντροφοί σου για ανθρωπισμό απλά λένε ψέματα, το μόνο που θέλουν είναι φτώχια και δεν έχουν έλεος για κανένα, τα περί ανθρωπισμού είναι τα συνήθη ψέματα των αριστερών, φρέσκος αέρας.
Κατάλαβες γιατί δεν βρίσκεις τίποτα πέρα από φρέσκο αέρα στον χώρο σου για την πρόνοια των συναθρώπων σου. Ε! εγώ όταν αυτό το κατάλαβα και όταν συνειδητοποίησα ότι είναι βαθύτατα αντιπατριώτες, από εκεί και πέρα η θέση μου ήταν απέναντί τους.
Αυτό συνέβη και με όλους τους λαούς που έζησαν υπό κομμουνιστικό καθεστώς, απλά τους αηδίασαν.
Τα πολιτικά κόμματα δεν είναι φιλανθρωπικά σωματεία αλλά ταξικοί φορείς που ανταγωνίζονται για την κρατική εξουσία προς όφελος της τάξης που εκπροσωπούν. Και χρησιμοποιούν κάθε πρόσφορο μέσο για να την κατακτήσουν, ακόμα και βία ή όπως κάνουν τα αστικά κόμματα συνδυάζοντας την απάτη και το ψέμα με τη βία.
Το ΚΚΕ δεν αισθάνεται ενοχές απέναντι προς τους φτωχούς, ώστε να δείξει φιλάνθρωπη στάση ταΐζοντας τους πατάτες μπλουμ θεωρώντας ότι έχει πράξει το καθήκον του απέναντι τους, αλλά έχει δώσει τεράστιους αγώνες και πολύ αίμα εδώ και εκατό χρόνια υπερασπίζοντας τα συμφέροντα τους και για να τους φέρει ως τάξη στην εξουσία.
Τα ΚΚ παλεύουν για να μην υπάρχει φτώχεια και όχι για τη συντήρηση της για να σώνουν τις ψυχές τους δίνοντας φραγκοδίφραγκα ελεημοσύνη οι Πλούτωνες και ληγμένες κονσέρβες και λόγια παρηγοριάς ο κάθε υποκριτής παπάς.
Και οι λαοί που αηδίασαν από τον κομμουνισμό, σήμερα αναπολούν με νοσταλγία τις εποχές που κανένας δεν πέθαινε στο δρόμο από το κρύο και την πείνα και όλοι είχαν σπίτι και πρόσβαση στη δουλειά, την υγεία και την εκπαίδευση.
Οπότε σώσε εσύ την ψυχή σου Πλούτωνα δίνοντας κανα δεκάλεπτο στους φτωχούς και μη μας ζαλίζεις τον έρωτα με μελοδραματικές μαλακίες που ούτε οι παπάδες δεν τολμούν να ξεστομίσουν.
Μη σκοτίζεσαι πολύ Ραν ταν πλαν και μου πάθεις τίποτα. Εγώ ξέρω τι καπνό φουμάρετε. Όσο αφορά το γεγονός στην Β Κορέα δύο εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας το αναφέρουν, σιγά μη σου βάλουν και όνομα, να τον τρέχουν οι κομμουνιστές από στρατόπεδο συγκέντρωσης σε στρατόπεδο εργασίας.